33675
-
#3135 Izé, ne tessék rosszra gondolni, lehet, hogy vannak bennem homoerotikus hajlamok de azért ennyire nem ;D -
#3134 húúha!!!!!!!!!!:o -
#3133 Imádlak MerlinW ;) -
Rusy #3132 ok összeírom... -
#3131 ofkósz -
#3130 kétbével:D -
#3129 Újak: accot továbadni tilos! -
#3128 Ezennel via_mala accos-tag lett:D -
#3127 hasonló listát kérek, és megy a pass:D -
#3126 Axon, MIMACSKA: köszönöm! :D -
#3125 Héj nem kell ahhoz feltölteni, hogy tag lehessen!!! Elég ha küldi a listát. Aztán ha valaki kér majd feltölti.
Aggyatok :DDD nekie passt léci!!
[VICCES VOLT TEHÁT ROSSZ EMBER NEM LEHET] -
#3124 Egyszerűbb ha összeszeded az összes játékodat egy listába. -
#3123 Szerintem máris tagja vagy a klubbnak :-) -
#3122 Tovább bögészve a régi DOS-osakat:
Another World
Gobliiins
Golins 3
Zak McKracken And The Alien Mindbenders
Monkey Island
Monkey Island 2
Neuromancer (C64 és Amiga emulátorosan is megvan)
Határozottan emléxem, hogy a Little Big Adventure: Relentless is megvolt, de most sehogyan sem találom.
Persze ezek a régi DOS-os játékok a Home of the Underdogs-ról simán beszerezhetők. Pl.: LBA - Relentless. -
#3121 Beépítve a testbe, vagy tálcán? -
#3120 Hát éppen ez az, hogy nincs túl sok kalandjátékom, ezért szeretnék accot. Na de itt a 'hatalmas' kalandjáték listám:
Project Eden (1 CD)
Dino Crisis 2 (1 CD)
Shadow of Destiny (1 CD)
Silent Hill 2 (3 CD)
Silent Hill 3 (5 CD)
Indiana Jones and The Emperor's Tomb (2 CD)
Beyond Good & Evil 1.01 (3 CD)
Syberia ENG + HUN subfile (2 CD)
Runaway: A Road Adventure HUN (3 CD)
Syberia II (2 CD)
Grand Theft Auto 2 (RIP+Movie Addon)
Sanitarium (RIP)
Régiek (DOS):
Blood Omen: Legacy of Kain
Maniac Mansion: The Day of Tentacle
Maniac Mansion
Kyrandia 2
Gabriel Knight - Sin Of The Fathers
Indy 3
Indy 4
Alone in the Dark 1
Alone in the Dark 2
Alone in the Dark 3
Ezt a linket használtam a játéklistám szűrésére, ha esetleg valaki felhördülne, hogy ez-vagy-az mit keres a kalandjátékok között.
Ezeket be tudom szerezni (egy barátom listájáról):
The Hell
Lost In Time
The Dig
The Curse Of Monkey Island (2 CD)
Grim Fandango (2 CD)
Tomb Raider: The Angel of Darkness (2 CD)
Full Throttle
Flash Back
Indiana Jones and The Infernal Machine (2 CD) -
Rusy #3119 én is szeretnék accot, de mondj olyan kalandjátékot, ami még nics meg nektek és töltsem fel, fel tudnám rakni pl a monky island 3,4 de tuti volt már egy párszor... -
#3118 Nekem ment, arra emlékszem. Keress vissza, valahol irtam is róla, talán azt is, hogy mivel indult. -
#3117 Próbálkozott már valaki elindítani a The City of Lost Children -t.
Ha Daemontools-al telepítem fel, akkor install után amikor indítanám a programot, keresi az eredeti cd-t. Kiírtam egy cd-re, de arról már telepíteni sem tudom. Kiírja, hogy nem tudja megnyitni az install.scr nevű file-t. Pedig az ott van a cd-n és simán megnyitható egy szövegszerkesztővel.
Valami ötlet? -
#3116 1. küldj kalandjáték listát
2. tölts fel egy általunk kért játékot
3. kapol accot -
#3115 hej, én még nem vagyok donor... -
#3114 Axon és MerlinW szívét kell elküldened nekem :) -
#3113 Szervusztok MIMACSKA, mandm, Pluhi és mások!
Kérdésem: kit kell megölni, hogy acc-ot kapjak a szerverre? :) -
#3112 Pluhi: Köszönet a sok remek programért amit feltöltöttél! -
#3111 hali
látom újra zajlik az élet:) -
#3110 Én fel tudnék tolni egy Jagged Aliance 2-t. Ha esetleg kell. -
#3109 Huhhh. Tudom ,hogy gáz a kérés ,de nem most ,hanem majd később vissza lehetne tenni a Fallout Tacticsot. Dolgozni voltam vidéken és nem tudtam leszedni. Viszont most minden újdologért köszönetet mondok. -
#3108 Thx a Blade Runnerért! -
#3107 Végrehajtottam az összes megbeszélt törlést az ftp-n. Most van bőven hely, úgyhogy mehet a töltögetés. A TLJ-nek is töröltem az utolsó 2 cd-jét.
Pluhi: Köszönet a Blade Runner -ért. Már húzom is lefele. -
#3106 Én múlthéten voltam a debreceni tescoban és ott még volt. Természetesen tesco gazdaságos kiadásban.
Mindenesetre feltöltöttem a szerverre és onnan lehúzhatod.
Felment a Blair Witch 1 -is lehet tölteni. -
#3105 [EGYETÉRT] -
#3104 Egyszer már hasonlót javasoltam... -
#3103 Szerinted lehet ott még kapni? Mert ha igen akkor nekem is meg kéne venni. A Legxebb az egészben ,hogy megvan valahol ,de nem találom:D -
#3102 sztem hagyjuk fent a TLJ első két cd-jét. Ha keresi valaki feltöltjük a második kettőt mire lecibálja az elejét -
#3101 Na visszanéztem mochee ígérte.
Mochee: ha gépközelben leszel, akkor mehet felfelé bátran. -
#3100 Először is: Feltettem a 3 koponyát lehet tölteni. Ez a teljesen magyar verzió és aki még nem ismeri, annak kötelező darab.
Csináltam én is egy kis helyet. Töröltem a Morowindet és a Land of Lore-t. Ez 1,5 giga, de ha nem tiltakozik senki, akkor még lenyomom a Planescape-t is, akkor bőven lesz helyünk. Jövőhéten meg letörlöm a Fallout tactics-ot is, az is elfoglal egy csomó helyet.
A Longest Journey -vel kapcsolatban pedig várom a javaslataitokat. Szerintem az is törölhető, bár ezt szokták a legtöbben kérni, viszont sok helyet foglal.
Mit csináljunk vele?
Pluhi: Mehet bátran a feltöltés. Ha jól bőven tettünk javaslatokat a listádból.
Délben elkezdem felnyomni a Blair Witch 1-et. Holnap reggelre már fent is lesz. Akinek a második rész tetszett, az ne hagyja ki. Egyébként talán ennek van a legjobb telepítője. Ez igazából nem egy nagy szempont egy játéknál, de a készítők erre is ügyeltek.
Egyetlen zavaró momentuma a programnak, hogy az elején van egy kis tutorial, amit végig kell csinálni, bár elképzelhető, hogy valahogy át lehet ugrani, de én még nem jöttem rá miként kell.
Valaki alant ígérte a 3. részt is. Ha lehetősége van rá, akkor bátran elkezdheti feltölteni. Majd visszalapozok, hogy ki is volt az. -
#3099 Snatchert és MI1,2-t töröltem, sztem min a Morrowindet is le kéne gyalulni a Fallout Tactics, a Lands of Lore és a planescape tornament mellett. -
#3098 Csináljatok helyet a cuccoknak. -
#3097 Esetleg valakit nem érdekelnek retro cuccok? vasárnap óta megállás nélkül neogeozok :) -
#3096 Elkészítettem a Blair Witch 1 Iso-ját. Ha felment a 3 koponya akkor töltöm ezt is.