Először is: Feltettem a 3 koponyát lehet tölteni. Ez a teljesen magyar verzió és aki még nem ismeri, annak kötelező darab.
Csináltam én is egy kis helyet. Töröltem a Morowindet és a Land of Lore-t. Ez 1,5 giga, de ha nem tiltakozik senki, akkor még lenyomom a Planescape-t is, akkor bőven lesz helyünk. Jövőhéten meg letörlöm a Fallout tactics-ot is, az is elfoglal egy csomó helyet.
A Longest Journey -vel kapcsolatban pedig várom a javaslataitokat. Szerintem az is törölhető, bár ezt szokták a legtöbben kérni, viszont sok helyet foglal.
Mit csináljunk vele?
Pluhi: Mehet bátran a feltöltés. Ha jól bőven tettünk javaslatokat a listádból.
Délben elkezdem felnyomni a Blair Witch 1-et. Holnap reggelre már fent is lesz. Akinek a második rész tetszett, az ne hagyja ki. Egyébként talán ennek van a legjobb telepítője. Ez igazából nem egy nagy szempont egy játéknál, de a készítők erre is ügyeltek.
Egyetlen zavaró momentuma a programnak, hogy az elején van egy kis tutorial, amit végig kell csinálni, bár elképzelhető, hogy valahogy át lehet ugrani, de én még nem jöttem rá miként kell.
Valaki alant ígérte a 3. részt is. Ha lehetősége van rá, akkor bátran elkezdheti feltölteni. Majd visszalapozok, hogy ki is volt az.