The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nickemre @Axon kell ráklikkelni és ott van a levélküldés.
Elõre is köszi.
Bár a munkaidõm délben lejár és már csak hétfõn tudom tölteni. Remélem akkor még fent lesz a szervereden.
Lacc! privid érkezett
www.extragyongy.hu
Ha minden igaz
Akit érdekel priviben megadom az elérést
Remélem müxik de kérlek jelezzetek

www.extragyongy.hu
Már a grim miatt megéri az árát. Alapmûvek.
Rögtön fel is ajánlok egy kis segítséget.
A CDRWin programmal tudsz .bin .cue fileokat csinálni a cd-kbõl. Ezt kérésre el is tudom küldeni ha érdekel.
Egyébként az alattam szólókhoz csatlakozva már nekem is régóta dédelgetett álmom egy kaland ftp létrehozása. Nekem is tetemes a gyûjteményem és ezt közkincsé tenném egy ftp szerveren. Ide mások is feltölthetnék a kaland játékaikat, hogy létrehozzunk egy teljes gyûjteményt.
Most konfigolok a munkahelyemen egy web és ftp szervert, de nem tudom mikor lesz kész. Ami viszont máris probléma, hogy az ADSL kapcsolat miatt mások csak igen lassan tölthetnék le róla a játékokat 128k-val, ami például egy 6 cd-s SCHIZM esetén igen jelentõs idõ és ez persze többszörözõdik ha többen is töltögetnek lefele. Ezért az elején csak a régebbi dos-os játékokat tenném föl.
A másik elképzelésem egy kaland magyarítási oldal, ahol elkészült és fordítás alatt álló kalandjátékok lennének. Ez az oldal sajnos nem lenne túl bõséges.
Régi álmom a King Quest, Space Quest sorozat magyarítása... Halottam már több emberkétõl, hogy megvan egy-egy része lemagyarítva vagy elkezdve, de ezek nincsenek összegyûjtve sehol..... legalábbis legjobb tudomásom szerint.
Na de ne rohanjunk ennyire elõre. Elõször is kellene egy gyors szerver és azután a többi már alakul.
én érted szívesen föláldozom magam bármikor 😊)))
(na meg persze a TLJ-ért 😊))
Én szívesen feláldozom, mivel van újraírható cd-m, úgyhogy nem gond. Ha fenn van, akkor mondd nyugodtan az elérést.
De cd-bõl gyártani bin-t vagy cue-t hát nem megy / biztos én vagyok a béna /
De mivel már megbeszéltem, hogy ma jutok a szerverünk közelébe / legközelebb csak egy hét múlva kb. /
felmásolom a cd-ket úgy ahogy vannak. Aztán legyen valaki aki feláldoz egy cd-t /210 ft./ ha elindul a telepítés akkor jó.
Jelezze aki feláldozná magát és megadom az elérést.
+ visszajelzés után priviben megadom annak aki kéri.
Ha nem müxene van egy hetem isosítani
Hát remélem
pá mindenkinek ...megyek az irodába /hónom alatt April Ryan nagy utazása/

www.extragyongy.hu
De, inkább engedem a facéroknak 😊))
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

minden journey fan-nak
Ha minden jól megy ( isobuster😊) ) Pénteken este felteszem a saját szerverünkre. Most szólok, hogy csak kb. 10 napig lesz tölthetõ /korlátozás nélkül/ mert a szerver másra szolgál nem pedig smswebes vagy free töltögetésre.
A címet késõbb megadom.

www.extragyongy.hu
aztán a baloldali ablakban ráklikkelsz a cd-re jobb gombbal, extract cd <image>, kiválasztod a formátumot, én az user data-t szoktam,
kiválasztod, h hova rakja+beírod a nevét az image-nek és ennyi. ne lepõdj meg ha *.tao -t kapsz eredményül, mert a daemon be fogja olvasni.
sok sikert!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Akinek van lehetõsége ilyen szervert csinálni, az jelezzen...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sajna most melózom szóval majd este próbálkozom.
Kell valami spec beállítás? Mert én nem ismerem a progit
www.extragyongy.hu

És ha igen akkor hogyan? Mert még ezt nem csináltam
www.extragyongy.hu
Én is rég keresem ezt a gamet. Nálam eddig a Grim Fandango a csúcs, de sokan azt mondják ez a best.
Ha már itt vagyok megemlitem, hogy rohadtul kéne még néhány Tex Murphy kaland is. (Under a killing Moon, The Pandora Directive, Overseer) Ezek is megszerezhetetlenek. Pedig kint DVD kiadásuk is van.

A gépemet pedig már nem lehet elrontani mert már rossz 😊
De azért megpróbálom ezt az isosítást😊
Azért birti lesz vagy egy hét mire az éhes játékosok hozzáférnek 😊
www.extragyongy.hu
Mármint a honnan szerezzük be ezt a mindenki által agyondicsért játékot. Ha nem vagyok túl pofátlan én is csatlakozhatnák a letöltõk listájához??
THC ööööö TNX.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Anak idején, elkezdtem. Egyszerûen annyira jól kódolták a Játékot, hogy NEM LEHET MAGYARÍTANI! Ezt nehezen láttam be akkor, napokig keerstem neten a speciális fájljainak kibontóját, hivatalos fórumokon kerestem a megoldást... nulla sikerrel
A legtöbb, amit ki tudtam hozni belõle az indítómenü és a Fõmenü magyarítása... semmi ingame szöveghez nem lehet hozzáférni!
Talán egyszer kaidnak vmilyen szerkesztõ progit... talán...!
Más:
Nyugodtan próbáld meg a WinISO-t. Nem teszi tönkre a géped, s ami a legfontosabb: így biztosan sikerülni fog a Játék tényleges megosztása.
Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha majd egyszerû felmásolás után LazLee-nek nem fog menni a CD...
Bár, lehetséges, hogy tényleg nincs védelem a CD-ken. Ki tudja?