33675
-
#6858 A driver3-ba is jó lenne belekuksizni:)) na mindegy nekiállok dc-n, nem akarok off dolgokat kérni:) -
#6857 Egy nagy offos kér(d)ésem lenne: Brothers in Arms-al hogy álltok? Ma került ki a netre. Meglesz vkinek előreláthatólag, vagy álljak neki dc-n? -
#6856 van msn címed? v az amit e-mailban küldtél?
1 csomó egyeztetést + miegymást :) egyszerűen + tudnánk beszélni. szvsz -
#6855 A banki hitel ügyintézésben elakadtam. Jó lenne egy magyar nyelvű végigjátszás, de ha van valakinek egy értékbecslőt hatástalanító cheat-je, akkor az feltétlenül szóljon -
#6854 KOTOR II törölve.
Így jó nagy hely felszabadult, lehet feltöltögetni. -
M.A.D. #6853 Sorry! Én az IWD2 bonus disc-jére gondoltam, ami 25MB. -
M.A.D. #6852 Kieg.-et keresek, ha kell.
Szerintem a KOTOR2 mehet a levesbe. -
#6851 Kieg nincs. Ma este elkezdem tölteni, másnap délutánra már fenn lesz. Szóval holnap este már tuti, hogy szedheted is;)
Akkor KOTOR2 mehet a levesbe, vagy még nem? -
#6850 IWD1+kieg(ha van) vagy ToEE:)
Csak szólj hogy kb mikorra lesz fennt mert akkor úgy próbálom ütemezni magam, hogy le tudjam szedni okosan és gyorsan -
#6849 Én visszatöltöm őket, ha kell. Melyikkel kezdjem?;) -
#6848 Bakker, ezt most jól megszívtam.
Múltkor megkértem havert, hogy kapja le az IWD-ket meg az Interstate-t, errefel nem szedte le.
Nem lehetne vhogy megoldani ezeket?
Mondjuk Vki kiírná ezeket DVD-re és elküldné nekem.
Tehát kellene:IWD 1+kieg, IWD 2, Interstate 76:) vagy a ToEE helyette:)
jó lenne Iso formátumban, ha ráférnek dvdre.
Köcke:)
A Nautilus az jó gamma, nekem is megvan.
Bocs ha ennyire macerás vagyok. -
#6847 :D
Végigjátszást vigyél magaddal;) -
#6846 Ajajjaj, én ahhoz idő cheat-et használnék...
===============================
.:i2k:. melóból: -
#6845 Én ma délután egy sokkal keményebb kalandjátékba csöppenek. Hihetetlen fejtörők, gigantikus rejtélyek, kaland, játék, kockázat minden egyben ami egy igazi hardcore kalandjátokosnak innyec falat.
A kalandot úgy hívják, hogy:
banki hitel ügyintézés -
#6844 Ajaj:)) A Koponya jól nyomja;) -
#6843 :) -
#6842 Jó annak, aki beosztja! Mindig van vmi a tarsolyában! .))) Amellett türelmes ember vagy, ugye? -
M.A.D. #6841 Én tegnap egy kicsit "retróztam" (Curse of ) Monkey Island 3-aztam, magyarítással. Iszonyatosan sokat lehet rajta röhögni. :))
MoS-t majd csak a most szombaton kezdem. -
#6840 Az már igaz,nem mintha én unatkoznék! :)) MoS készen, bár az utolsók között kullogva kezdtem. -
#6839 Megjött a tavasz, nem kell már mindenféle bogyókon élnünk. -
#6838 Uborkaszezon? Azt sem tudok mihez fogjak, annyi mindennel el vagyok maradva:)) Persze nem a most megjelentekre gondolok:) MoS-t végigvitted már? -
#6837 Gyerekek, Bogyóék zuhannak, láttátok? Megjelenhetne már a beígért gammák közül vmi végre. Ezt az uborkaszezont. Legalább előszedjük a jó kis régi gyöngyszemeket, nem?
-
#6836 Hát ja, de míg a 13 fejezetet rendesen lefordítom / lefordítjuk...
.:i2k:. melóból:
-
#6835 Szuperül hangzik. Nemsokára léphetnek a tesztelők. -
#6834 Említettem, hogy sajnos a multi nem megy a munkahelyi tűzfal miatt. -
#6833 Érthetőbben:
Menürendszer - 100%
Lion on the Streets (Álom) - 100%
1. fejezet - ~50%
.:i2k:. melóból: -
#6832 Én csak azért nem szerettem a Heroes 3 multit, mert meg kellett várni az ellenfél körét... hihihihih
-
#6831 Hát, ha még azt is elmondanám, hogy a menürendszer, az Álom és az első fejezet fele már készen is van...
-
#6830 :D
Beszéltem barátommal ő is benne lenne egy Heroes 3 multipartiban;)
-
-
#6828 A képek láttán elengedtem egy orbitális "Hikaaaaaaaaaaaa"!!!!!" kiáltást, aminek hatására az egyik koleganőm dugta be a fejét az irodámba, némi vakrémülettel az arcán. Szinte láttam, hogy hátra tett kezeiben egy kisebb vázát szorongat, támadás esetére, a másikban pedig a mobilját, amelyikkel már forró drót kapcsolatban állt egy elmegyógyintézet rohamkocsijával... -
#6827 A 4 napos ünnepen szinte csak a Heroes 4-et nyúztam. Kijelenthetem, hogy tényleg a 3. rész volt a csúcs. Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat öregedtem/fásultam volna ebben a témában.
Az biztos, hogy egyetlen küldetéssel is iszonyatos mennyiségű idő megy el. Talán picit nehezebb is mint a 3. rész. Na meg új stratégiákat is kell bevetni.
Az angol/magyar nyelvű verziókról lehet vitatkozni. Az tény, hogy a patch-ek nem jelennek meg a magyar verziókhoz. Általában csak az angolhoz, esetleg német és francia. Bár elboldogulok az angol szüvegekkel, de ilyen hatalmas mennyiségben már fárasztóak és nem tudom élvezni a játékot. Ezért örültem a magyar verziónak és ezért tudok haladni a játékban. Mondjuk ez a kaland játékokra is él. Sokkal szívesebben játszok egy magyar nyelvű kalandjátékkal, mint egy angollal.
Az általad említett 'Half-Dead' küldetést feltétlenül meg fogom nézni.
-
#6826 Ja, furák ezek a szerdai hétfők:) -
M.A.D. #6825 Mondjuk hülyén írtam. Hogy lehet egy kép magyar nyelvű? :))) Nem hiába, hétfő van!!! -
M.A.D. #6824 Jól látom? A TLJ első (publikus?) magyar nyelvű képei? :))) -
#6823 Nekem is jöhet szöveg próbaképp!! Aztán lehet én is levesbe kerülök, de nekem is megmondhatod;) -
#6822 Jó, tényleg küldj! Én lefordítom és átküldöm neked, de ha nem felel meg a szinvonaladnak akkor szólj nyugodtan, nem sértődöm meg. Még sosem csináltam, ilyet! :D
De jó lesz gyakorolni -
#6821 én is jelentkeznék. remélem mire kész lesz, időm is lesz. -
#6820 Természetesen lehetsz tesztelő!
Elárulom, én így, fordítva, tesztelve fogom végigjátszani először a játékot :)
Először végigjátszok egy részt, s aztán fordítom.
Szöveget küldhetek, csak ki kell szednem őket.
szotyimutyi is kap, mert ő is jelentkezett!
Aztán meg majd szükség lenne további tesztelőkre is - igaz, nem holnap lesz kész a magyarítás...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#6819 nyami....