The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul magyarított játékokról szólt a fáma
Csak beindul majd a dolog

www.extragyongy.hu
Én csak az elsõ 2 cd-t szedtem le, de úgy tûnik, hogy a 2. cd-vel, nincs gond, tehát valszeg csak az 1. cd-rõl maradt le valami...
Csak annyi a kikötés, hogy 8 gigánál ne foglaljunk több helyet.Tehát ez sajnos nem a hõn áhított kalandjáték szever lenne....csak cserélgetésre szolgálna. De a semminél ez is több.
A THJ holnap jön haza és újra megpróbálom.
Szóval szerintetek csak az elsõ cd a rossz?
www.extragyongy.hu
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szerintem mindenképpen magyar nyelvûekkel kellene kezdeni.
Én fel tudom ajánlani a következõeket:
Atlantisz 2 (4 cd)
SCHIZM (5 cd)
Drakula 1 (2 cd)
Drakula 2 (2cd)
Idõgép (1 cd)
Ezek mind magyar szinkronnal vannak ellátva.
Broken Sword 2 (1 cd)
Magyar felírattal.
Fel lehetne tölteni régebbi kaland játékokat is.
pl. The Dig, Sam & Max állítólag ezekhez is van magyar felírat, de nekem nincsenek meg.
Ha meg tudod oldani, hogy mi is tudjunk feltölteni, mondjuk email-ben elküldesz egy jelszót, akkor szívesen feltöltöm.
Hétfõ reggel és itt várt a teljes letöltött longest journey.
Sajnos nekem sem mûködik.
A cd vége el van rontva és pont a telepítõ programok nem olvashatók.
Amúgy dolgozódom...még két óra és mehetek csicsizni
hurrá
www.extragyongy.hu
Ráadásul totál nem értem, hogy miért nem mûködik a cd!!!!!!!! Mert aki átalakította profi.
Tehát vagy a program elrontotta magát miközben img lett, vagy tényleg elszaródott a lemez. Én már ettõl is félek
Szóval most nincs más mint türelem, mert amit én megigérek, azt be is tartom. Elõbb utóbb kiokoskodom.
Szal türelem please

www.extragyongy.hu
Ezt meg hogy érted?? Ezek szerint mostanában nem lesz megoldva a probléma?

Szerintem nyugodtan leszedheted a többit is...mást úgysem nagyon tudsz csinálni.....
www.extragyongy.hu
Nem is én csináltam hanem olyan valaki aki nagyon ért hozzá, ezért kötve hiszem, hogz õ rontotta el.
A winISOval az volt a baj, hogy a crackek amiket adtál szóval nem bírtam megnyitni.
The page cannot.....
A lemezek most bent vannak az irodában. Ha visszakerülnek hozzám feltelepítem, hogy egyáltalán jók-e. Bár sosem volt vele gondom. És ha JÓK, akkor alkohollal csinálom meg mert az megvan. Valaki aki tud segíthet / IMIKE ha még nem un 😊/
az alkohol használatában. Bár szerintem azzal meg tudom magam is csinálni.
Csak hát addig türelem 😞(
Azért én is próbálkozom
www.extragyongy.hu
Erre majd rájössz késõbb..
LezLee:
Ne a bemountolt CD-t írd ki.
Egyszerûen ellnõrizd le a Deamonnal a file-t. Ha jó. Akkor mountold ki.
Majd a Nero-val az 1 fájlba nyomorított CD-t egyszerûen dobd át az üres CD-re (azaz ne írd ki az Imagebõl- a File - Burn CD-image -dzsel).
Így az az 1 db fájl lesz a CD-n, ami pl. 600 MB-os.
Ezt ugyanúgy fogod tudni használni késõbb is, Deamonnal.
Ha pedig másolnod kell vkinek, vagy valahová, akkor könnyedén - idõt és fáradtságot spórolva - lekopizod a CD-imaget a lemezrõl és kész.
reaper: ne is kezdj bele... nincs kedvem hozzá!
Ha neked tetszik, használd. Te dolgod.
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
semmi problémám nincs vele. mirõl is beszélsz????
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ezek szerint akkor rosszul lett megcsinálva az iso. 😞((
Komolyan szájtépésnek vélitek, hogy a WinISO-t ajánlom?!?!?
Hét (!) éve foglalkozom CD-írással.
Az IsoBuster a világ legrosszabb programja - csak megnyitni és kitömöríteni szabad vele!
CD-image készítésére:
- WinImage
- WinISO
- UltraISO
- Alcohol 120%
- Easy CD Creator
- CD-RWin
- CloneCD
A többi inkább csak saját formátumot tud és támogatja a többit.
A NERO nem alkalmas Cd-image készítésére, mert *.nrg-be dolgozza bele a CD-k/DVD-k tartalmát.
Tehát, még egyszer.
WinISO letölt
Regisztrál
CD-t betesz meghajtóba
"Actions" - "Make ISO from CD-ROM" menüpont.
Hely megadása a megnyíló ablakban (Output file - pl: D:\LJourney\CD1.iso) és alapbeállításon ASPI-n.
A program amúgy is szól, ha multisession-ös a CD (azaz Audio track is van a lemezen).
Ha szól, akkor visszalépés és az ASPI helyett "File" mód a "Make" gombocska mellett.
Make.
Feltölt szerverre
Letölt szerverrõl
Deamon Tools-al bemountol - ellenõrzés miatt
CD-imaget felír (lehetõleg egyben, ne kiírva az imaget, a késõbbi másolások miatt)
Deamonnal telepít
Élvez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert ha az a probléma, amit mondtál, akkor megint várhatunk egy hetet 😞((
Bár, én WhereIsIt-ben néztem meg... de az rmeek kis progi, nem téved és inkább még lefelé kerekít.
Szerintem, hiányzik vmi arról a CD-rõl.
MIMACSKA lehet, hogy úgy másolta át a CD-t, hogy nem volt Windows Intézõben bekapcsolva a Minden fájl látszik (vagymittomén) mód...
Szerintem jobb lenne a WinISO.
Gyors, egy fájlba rakja, védelem rajta van és könnyedén bemountolva (Deamon Tools) ellenõrízhetõ, hogy jó-e a fájl... ha jó, akkor BÁRMILYEN CD-író programmal ki lehet írni a CD-t és voilá!...
Mert nekem az 1. cd pontosan 587 Mb. Ez lehet a probléma???
De akkor miért írja ki, hogy nincs meg a fájl, amikor a setup-ra kattintok ???
------------------------
1.CD Mérete: 592 MB
2.CD Mérete: 610 MB
3.CD Mérete: 471 MB
4.CD Mérete: 492 MB
A CD-ket CD-imageben kell kiírni, feltenni! DE errõl már korábban írtam, könyörgöm!
Ja és értesítsen aki fel akar tölteni, mert nem használhatom az egész tárhelyet.
Ha túllépem a 5-6 gigát akkor ugrott az egész / esetleg 8-ig elmehet..../ Klasszak az ecc-s fiúk de a karjukat nem adják...😊
Addig használhatom a tárhelyet ameddig jó leszek😊
www.extragyongy.hu
Aztán este már többet tudok....talán.
KITARTÁS:::::::::MERT így vagy úgy de játszani fogtok

www.extragyongy.hu
Hogy jó lenne-e így is a dolog.....
Ha igen akkor azért lenne néhány feltételem apróságok 😊

www.extragyongy.hu
Sajnos olyan régen játszottam vele, hogy már nem is emlékszem rá.
A lemezen mi van? Úgy értem ha megnyitod.....
Pedig jó hírem is lett volna.....
Az "ecc hungary" jóvoltából használhatnám ezt a tárhelyet.
Kb 3-4 játék lehetne fent egyszerre. Tudom, hogy nem erre gondoltatok, de ez nem kis költség.
kEZDETNEK SZERINTEM az sem lenne rossz, ha így tudnánk cserélgetni játékot
Plusz elférne néhány magyarítás
www.extragyongy.hu
Remélem....
Nekem is feltünt, hogy az elsõ lemezen csak adatok voltak.
Semmi setup semmi crack!!!
Vagy a cd romlott el...hallottam már ilyenrõl...bár velem még nem történt meg. de nem 3 éves lemezzel 😊))
Õ még túl fiatal
www.extragyongy.hu
Próbáld meg a többit is.
Ha nem müxik akkor sajna ennyi, mert megtudtam, hogy az egy az egyben felrakás nem fog mûködni.
Utolsó ötletem az, hogy elreomlott a cd

www.extragyongy.hu
A munkaidõben történõ játékról pedig elég határozott véleménye van mind a munkaadóknak és mind a munkavállalóknak....

Ez kb 92 kb/s. Ez azt jelenti, hogy kb 2 óra alatt jön le egy CD ideális körülmények között.
Ha délig megkapom a címet, akkor még ma el tudom indítani a letöltést, és akkor a kellemes hétfõi depressziós munkakezdést máris bearanyozná a teljes letöltött progi.
Esetleg...., de tényleg csak esetleg, ha a fõnök nem lenne a közelben..., na de ebbe már bele sem merek gondolni

Én a The Dig-et tudnám felrakni, rendes iso-ba. Illetve nem *.iso kiterjesztéssel, hanem csak szimplán, mert tökmindegy neki, nem kell installálni.
mé maradok ki?
kérem én is. naaa naaa naaa.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit