The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Ha egy üzlet beindul... 😊)))

Amúgy most jött le a 4 cd, már installáltam is, úgyhogy megyek is izibe jáccani 😊)))
Nekem van discworld noir, larry 1-7ig(kiveve 4est😉,odüsszeia full magyar.adslel eleg sokara menne fel de azer osszehoznam valahogy.

LezLee
Köszike.
Már szedem is. Remélem már nem fogok csalódni.
Húú látom beindult az üzlet 😊))), sorra jönnek a jelentkezõk...
IMYke2.0.0.0
Nekem a 8-as kivételével az összes King Quest megvan!
Ugyanis megvettem a Roberta Williams Anthology-t 14 (!) játékkal, 4CD.

- Msytery House
- The Wizard and the Princess
- Mission: Asteriod
- Time Zone
- The Colonel's Bequest: A LAura Bow Murder Mystery
- The Dagger of Amon Ra: A LAura Bow Murder Mystery
- Mixed-Up Mother Goose
- Phantasmagoria Chapter One
- King's Quest I: Quest for the Crown
- King's Quest II: Romancing the Throne
- King's Quest III: To Heir is Human
- King's Quest IV: The Perils of Rosella
- King's Quest V: Absence Makes the Heart go Wonder!
- King's Quest VI: Heir today, gone tomorrow
- King's Quest VII: The Princeelss Bride

Én ezekkel tudok kedveskedni nektek...

Erika. Majd dobok privit! Be kell raknom a régi vinyót, és küldöm a megoldást!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Én is kérek passt!!!!😊

Tudok kedveskedni az arcotoknak velük:
Sam and Max (no talkie)
DOTT (no talkie)
Simon the Sorcerer
Monkey Island 1,2,3,4
TLJ
Syberia
Black Mirror
Runaway The Road Adventure

talán még megvannak valahol a Quest-ek is (king's, space) De ezt nem modnom még tutkóra.

TIPP:
Ultraweb. Regisztrálsz, aktiválod smswebet (20G😎. A logint szétosztod, mindenki töltöget okosan. Egy hónapig jó, amennyiben nem fizet senki... havonta újat csinál az ember.
Macerás de használható.

[merlinw.org]

pluhi
Van full talkie DOTT-om. Asszem ritkaság. Bár lehet, hogy kapni valami Lucasarts csomagot mostanság.
Ja, kérek passt én iiiis😊.
[email protected]
MIMACSKA
Fent van mind a négy!!!Cd

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Lezlee! Kezdheted tölteni a TLJ-t
Alkohollal csináltam.
Azzal írd meg.
Sok sikert

www.extragyongy.hu

LezLee
A The Dig majd engem is érdekel. Bár most egyelõre bõven elég ez a 2 game. Ezt is mire végignyomom...
Csak ez a 2 game úgyis van vagy 7 Giga!
MIMACSKA
Ha lesz rá érdeklõdés jöhet.
Amúgy mirõl szól a játék?

www.extragyongy.hu

Lacc
Ejha, látom alakul a magyar retro-kalandjáték-scene 😊 Én fel tudom rakni a fullos (hangok, zene minden) The Dig-et, ha kell valakinek.

És a tlj-t köszi úra Mimacska! 😊
MIMACSKA
Látom a schizm már alakul
A TLJ- t éppen most rakom fel, egy óra múlva tölthetitek
Remélem jó lett

www.extragyongy.hu

LezLee
Köszi.
Nem ismerõs???? 😊))
Látod, nem hiába te csináltad.
THX!!!
MIMACSKA
LezLee jó lett az új rucid 😊

www.extragyongy.hu

Randal
😊))

MIMACSKA
Sajnálom, hogy ilyen értettlen vagyok ma

www.extragyongy.hu

Randal
ááá, letöltöttem MÁSHONNAN az LJ 1 cd-jét, aztán mivel mondtad, hogy nem kell így lezúztam.

MIMACSKA
Most meg én vagyok a lüke....
Mit törölsz?

www.extragyongy.hu

Randal
ok, akko törlöm.
Azért jelszót kapok?😊))

MIMACSKA
Ne töltsd fel mert én du. bemegyek az irodába és egy perc alatt felrakom.
Xp alatt még sosem játszottam vele

www.extragyongy.hu

Randal
Nem úgy értem.
FELTÖLTSEM VAGY NE????????

Amúgy nekem az LJ elindul Xp alatt. Csak egyszer kilép, mikor a lezuhant hajónál be kellene menni az õrsre. Na ott abba is maradt a játék.
Amúgy ez Xp jelenség vagy hiba van benne?

MIMACSKA
Mind a négy lemezt kicserélem, hogy ezzel már ne szívjunk

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hurrááááááá
A jó hír, hogy el indítootam a setup exe-t és elindult a telepítés.
Igérem, hogy du. lecserélem a lemezeket bent, szóval este már tölthetitek.

www.extragyongy.hu

LezLee
Nekem teccik 😊)))
De remélem azér válaszolsz a privát üzimre.
MIMACSKA
Most próbálom ki a saját kreált iso-t.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hogy tetszik az új ruhám?????????????????
😊))))))))))))))))))))
Nekem nagyon

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
De már dolgozom rajta

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Ne töltsed mert rossz

www.extragyongy.hu

Randal
Akkor most töltsem az LJ-t CD1-et vagy ne?

Axon
Na készen vagyok.
Benyaltam .bin .cue formátumban.
Majd felinstalláltam és tökéletesen mûködik, nem kell hozzá semmi crack. Az iso-k mérete pont 4 giga lett. Ha megjön a jelszó rögtön töltöm és szólok ha felment egy-egy cd.

Egyébként nincs pixelvadászat és sajnos egyáltalán nem játszottam végig, de ezen ugye még lehet segíteni

reaper4
lehetne 1 olyan kérés, hogy elõször a longest journey kerüljön fel jól? már leszedtem a 4cd-t (gondolom más is) és szvsz az 1cd-t kéne újra jól felrakni (persze ha a többi jó).

már nagyon kiváncsi vagyok a game-re.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

LezLee
Húúú, egyre jobban kíváncsi vagyok erre a gamere. Pláne, hogy full magyar szinkronos. Az nem baj,hogy nehéz legalább van kihívás. De remélem nem megy át a dolog pixelvadászatba?
Te végignyomtad? Kb. mennyi játékidõt tartalmaz?
LezLee
Jó Étvágyat!!!
Axon
Nem olyan "túl" régi a weboldalát biztos könnyen meg lehet találni.
Nekem a kadvencem mivel pontosan olyan környezetben játszódik ami számomra a legérdekfeszítõbb.
Adott egy kihalt bolygó, egy szupercivilizáció nyomaival.
Lebegõ szigetek, titokzatos gépek.
Teljesen magyar szinkronos. Sajátnézetbõl látod a környezetet, pont úgy mint az Atlatisz 2-ben.
Ez volt a legelsõ DVD-s játék direkt arra fejlesztették. Sajnos elkészítették a cd-s verziót is és ez jutott el Magyarországra. Nálunk csak ezt lehetett kapni. Állítólag gyengítettek a grafikán, ezért kisebb a mérete.
Mondjuk jó lenne látni a dvd-s verziót is, hogy össze lehessen hasonlítani a különbségeket.
Izgalmas dolog lenne megszerezni a DVD-s verziót, majd a magyar cd-s verzióból kioperált feliratokkal és szinkronnal összegyúrni. Akkor lenne egy saját magyar nyelvû dvd-s verziónk.
A SCHIZM egyetlen nagy negatívuma a nehézsége.
Mondhatni hihetetlenül nehéz.
Viszont van hozzá magyar nyelvû végigjátszásom.
Ez arra volt jó, hogy némi fogalmat alkothassak a játékmenetrõl. Nem kell folyamatosan használni, csak az elsõ elakadásoknál bele kell olvasni és azután már nagyjából sejted, hogy mikre kell figyelni, mit kell majd tenni.

MIMACSKA
Holnap küldöm a jelszót. Remélhetõleg a longest is fel tudom rakni.
Pá mindenkinek .....Megyek vacsorálni 😊))

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Syberia nálam is siker game - bár, a Baldur's Gate 1-et nem veri nálam semmi, igaz az RPG és nem Point 'n Click 😊)

A Schizm engem is érdekelne - végre valamilyen Játék, aminek vélhetõleg tartalma is van - s még nem is ismerem, hú, izgalmas!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Már nagyon várjuk 😊)))
Amúgy mondhatnál egy pár szót a Schizm-rõl, mert azt se nagyon ismerem. Milyen régi játék?? Gondolom nem lehet nagyon régi,ha 5 cd-s. Megéri azt az 5 cd árát??? 😊)))
Axon
Úgy látom az elsõdleges közvélemény kutatás alapján a SCHIZM nyert.
Akkor ezt töltöm elsõ körben.
Holnap elkészítem az iso-kat és ki is próbálom, hogy mûködik-e. Aztán töltöm is.

LezLee
Magyar szöveggel nekem is megvan a Syberia, csak én naiv azt hittem, hogy Randalnak magyar nyelvû a Syberiaja, tévedtem. Amúgy ahogy elnézem, majdnem mindenkinek megvan ez a remek kis game. Régebben ez volt a best (Syberia) nálam, egészen addig, míg össze nem futottam a Black Mirrorral. Minden kalandkedvelõnek csak ajánlani tudom.
reaper4
a fórum kezdõlapon van 1 olyan, hogy beállítások.bal oldalon találod.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MIMACSKA
Az atlantis2 dög unalom és nehéz és jó ha három óra alatt találkozol egy kósza lélekkel.
A syeberia nekem is magyarul van meg. Fel is tudnám tölteni.
Csak úgy emlékszem, hogy eléggé problémás volt a megírása.
A négy játék oké.
Ma este visszakapom a THJ-t
Már kipróbáltam az alkoholt és jó image-t készítettem vele.
Szóval holnap vagy holnapután újra feltöltöm.

Más kérdés! Ha szeretnék ilyen édi fejlécet amilyen Imikének Randalnak meg néhányaknak van, hogyan fogjak hozzá??

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
A Syberia magyarul jelent meg, de csak a szövegek azok.
Nekem is meg van mind az angol, mind a magyar Syberia 1.
S ha másnak nem, nekem elhiheted, csak a szövegek magyarok. Azokat pedig feltettem már a honlapomra.
A napló és egyéb szövegek nemtom melyik fájlban vannak, de majd azt is kivadászom belõle vmikor.

LezLee
Randal: Neked megvan a Syberia magyar nyelven??? Vagy csak a felirat a magyar?
LezLee
Amúgy szerintem egyszerre elég, ha 3-4 játék lenne fenn, hogy mindenkinek legyen ideje mindet leszedni, és mondjuk 2 hetente cserélõdnének a játékok. Én így tudom elképzelni, persze ezt nem én döntöm el... 😊)))
LezLee
Engem minden magyar nyelvû kaland érdekelne, már csak azért is mert magyar😊)) De fõképp a Schizm engem is érdekel. Az Atlantis 2-rõl nem sokat hallottam. Mivel most nyomom a Drakula feltámadást, ezért még érdekelne a Drakula 1 is, persze csak ha jó a game.

Nekem megvan:
Broken Sword 1 - 2. (eredeti)
Syberia - warez
Runaway - warez
Journey to the center of the Earth - warez
Drakula feltámadás - eredeti
Sam & Max - eredeti
The Black Mirror - warez

MIMACSKA
Este, vagy legkésõbb holnap megkapod a jelszót.
De csak azt töltsd fel, amire tényleg igény van és valaki kéri.
Totál szükségtelen, hogy olyan játék foglaljon helyet amit senki sem keres. Az Atlantisz 2 pl nekem nyomasztóan magányos volt.
A magam részérõl a másik háromból talán a schizm-et vállasztanám ha nem unalmas.

Randal!
A Longest yourney feltöltését mielõbb megkezdhetnéd mert nekem az elsõ CD-vel meggyûlt a bajom.
Állítólag csak a CD1el van gond, szóval csak az lenne a sürgetõ.
Barátaink már türelmetlenül várják
Mikor tudnád feltölteni? Jerlszót küldenék

www.extragyongy.hu

Randal
Sziasztok!

Ez az ftp engem is érdekelne, igaz nincs netem, de a feltöltést meg tudnám oldani, nekem ezek vannak meg:

Longest Journey(4cd)
Myst 3 (4cd vagy 3?)
Idõkerék
Prisoners of Ice
Syberia (angol és amygar is)
Necronomicon

Fejbõl ennyi...

Axon
Nos, amint elküldesz egy jelszót részemrõl máris indul a feltöltés.
Elõször mindenképpen a magyar nyelvûeket kellene megosztani egymás között.
Ha azok elfogytak - sajnos kis számuk miatt ez hamar meg fog történni - akkor jöhetnek angol nyelvûek is.

Broken Sword 2 vita megoldása:
Én is megvettem az EVM-tõl a 2 cd-s Broken Sword 2-t. Viszont néhány hónapja az egyik újság mellékleteként megjelent a BS 2 és az már csak 1 cd-s. Az újságban le is írják, hogy a kiadó engedélyezte, hogy a mai modern tömörítési technikákat alkalmazzák, a program készítésekor használt - mára már elavult - tömörítéssel szemben. Így a BS 2 már ráfért 1 cd-re.
Ha igény van rá, akkor az 1 cd-s verziót tölteném fel. Sõt ebbõl még megvan nekem egy régebbi rip-elt verzió is, ami szerintem még a 100 megát sem éri el, de azzal szerintem nem mûködik a magyarítás, ha jól emlékszem pont emiatt vettem meg a boltban az eredetit.

MIMACSKA
Én Axonra gondoltam elsõsorban amikor magyar játékokról szóltam

www.extragyongy.hu

kaland még csak lenne, de magyarított? olyannal nem tudnék hozzájárulni 8(. amúgy sincs sok, broken sword1-2, discworld2, discworld noir, blade runner és outcast ami full és kaland - de mind ánglius.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura