The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most jött le a 4 cd, már installáltam is, úgyhogy megyek is izibe jáccani 😊)))
Már szedem is. Remélem már nem fogok csalódni.
Húú látom beindult az üzlet 😊))), sorra jönnek a jelentkezõk...
Ugyanis megvettem a Roberta Williams Anthology-t 14 (!) játékkal, 4CD.
- Msytery House
- The Wizard and the Princess
- Mission: Asteriod
- Time Zone
- The Colonel's Bequest: A LAura Bow Murder Mystery
- The Dagger of Amon Ra: A LAura Bow Murder Mystery
- Mixed-Up Mother Goose
- Phantasmagoria Chapter One
- King's Quest I: Quest for the Crown
- King's Quest II: Romancing the Throne
- King's Quest III: To Heir is Human
- King's Quest IV: The Perils of Rosella
- King's Quest V: Absence Makes the Heart go Wonder!
- King's Quest VI: Heir today, gone tomorrow
- King's Quest VII: The Princeelss Bride
Én ezekkel tudok kedveskedni nektek...
Erika. Majd dobok privit! Be kell raknom a régi vinyót, és küldöm a megoldást!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudok kedveskedni az arcotoknak velük:
Sam and Max (no talkie)
DOTT (no talkie)
Simon the Sorcerer
Monkey Island 1,2,3,4
TLJ
Syberia
Black Mirror
Runaway The Road Adventure
talán még megvannak valahol a Quest-ek is (king's, space) De ezt nem modnom még tutkóra.
TIPP:
Ultraweb. Regisztrálsz, aktiválod smswebet (20G😎. A logint szétosztod, mindenki töltöget okosan. Egy hónapig jó, amennyiben nem fizet senki... havonta újat csinál az ember.
Macerás de használható.
[merlinw.org]
Ja, kérek passt én iiiis😊.
[email protected]
Alkohollal csináltam.
Azzal írd meg.
Sok sikert
www.extragyongy.hu
Csak ez a 2 game úgyis van vagy 7 Giga!
És a tlj-t köszi úra Mimacska! 😊
A TLJ- t éppen most rakom fel, egy óra múlva tölthetitek
Remélem jó lett
www.extragyongy.hu
Xp alatt még sosem játszottam vele
www.extragyongy.hu
FELTÖLTSEM VAGY NE????????
Amúgy nekem az LJ elindul Xp alatt. Csak egyszer kilép, mikor a lezuhant hajónál be kellene menni az õrsre. Na ott abba is maradt a játék.
Amúgy ez Xp jelenség vagy hiba van benne?
A jó hír, hogy el indítootam a setup exe-t és elindult a telepítés.
Igérem, hogy du. lecserélem a lemezeket bent, szóval este már tölthetitek.

www.extragyongy.hu
Benyaltam .bin .cue formátumban.
Majd felinstalláltam és tökéletesen mûködik, nem kell hozzá semmi crack. Az iso-k mérete pont 4 giga lett. Ha megjön a jelszó rögtön töltöm és szólok ha felment egy-egy cd.
Egyébként nincs pixelvadászat és sajnos egyáltalán nem játszottam végig, de ezen ugye még lehet segíteni

már nagyon kiváncsi vagyok a game-re.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Te végignyomtad? Kb. mennyi játékidõt tartalmaz?
Nekem a kadvencem mivel pontosan olyan környezetben játszódik ami számomra a legérdekfeszítõbb.
Adott egy kihalt bolygó, egy szupercivilizáció nyomaival.
Lebegõ szigetek, titokzatos gépek.
Teljesen magyar szinkronos. Sajátnézetbõl látod a környezetet, pont úgy mint az Atlatisz 2-ben.
Ez volt a legelsõ DVD-s játék direkt arra fejlesztették. Sajnos elkészítették a cd-s verziót is és ez jutott el Magyarországra. Nálunk csak ezt lehetett kapni. Állítólag gyengítettek a grafikán, ezért kisebb a mérete.
Mondjuk jó lenne látni a dvd-s verziót is, hogy össze lehessen hasonlítani a különbségeket.
Izgalmas dolog lenne megszerezni a DVD-s verziót, majd a magyar cd-s verzióból kioperált feliratokkal és szinkronnal összegyúrni. Akkor lenne egy saját magyar nyelvû dvd-s verziónk.
A SCHIZM egyetlen nagy negatívuma a nehézsége.
Mondhatni hihetetlenül nehéz.
Viszont van hozzá magyar nyelvû végigjátszásom.
Ez arra volt jó, hogy némi fogalmat alkothassak a játékmenetrõl. Nem kell folyamatosan használni, csak az elsõ elakadásoknál bele kell olvasni és azután már nagyjából sejted, hogy mikre kell figyelni, mit kell majd tenni.
Pá mindenkinek .....Megyek vacsorálni 😊))
www.extragyongy.hu
A Schizm engem is érdekelne - végre valamilyen Játék, aminek vélhetõleg tartalma is van - s még nem is ismerem, hú, izgalmas!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy mondhatnál egy pár szót a Schizm-rõl, mert azt se nagyon ismerem. Milyen régi játék?? Gondolom nem lehet nagyon régi,ha 5 cd-s. Megéri azt az 5 cd árát??? 😊)))
Akkor ezt töltöm elsõ körben.
Holnap elkészítem az iso-kat és ki is próbálom, hogy mûködik-e. Aztán töltöm is.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A syeberia nekem is magyarul van meg. Fel is tudnám tölteni.
Csak úgy emlékszem, hogy eléggé problémás volt a megírása.
A négy játék oké.
Ma este visszakapom a THJ-t
Már kipróbáltam az alkoholt és jó image-t készítettem vele.
Szóval holnap vagy holnapután újra feltöltöm.
Más kérdés! Ha szeretnék ilyen édi fejlécet amilyen Imikének Randalnak meg néhányaknak van, hogyan fogjak hozzá??
www.extragyongy.hu
Nekem is meg van mind az angol, mind a magyar Syberia 1.
S ha másnak nem, nekem elhiheted, csak a szövegek magyarok. Azokat pedig feltettem már a honlapomra.
A napló és egyéb szövegek nemtom melyik fájlban vannak, de majd azt is kivadászom belõle vmikor.
Nekem megvan:
Broken Sword 1 - 2. (eredeti)
Syberia - warez
Runaway - warez
Journey to the center of the Earth - warez
Drakula feltámadás - eredeti
Sam & Max - eredeti
The Black Mirror - warez
De csak azt töltsd fel, amire tényleg igény van és valaki kéri.
Totál szükségtelen, hogy olyan játék foglaljon helyet amit senki sem keres. Az Atlantisz 2 pl nekem nyomasztóan magányos volt.
A magam részérõl a másik háromból talán a schizm-et vállasztanám ha nem unalmas.
Randal!
A Longest yourney feltöltését mielõbb megkezdhetnéd mert nekem az elsõ CD-vel meggyûlt a bajom.
Állítólag csak a CD1el van gond, szóval csak az lenne a sürgetõ.
Barátaink már türelmetlenül várják
Mikor tudnád feltölteni? Jerlszót küldenék
www.extragyongy.hu
Ez az ftp engem is érdekelne, igaz nincs netem, de a feltöltést meg tudnám oldani, nekem ezek vannak meg:
Longest Journey(4cd)
Myst 3 (4cd vagy 3?)
Idõkerék
Prisoners of Ice
Syberia (angol és amygar is)
Necronomicon
Fejbõl ennyi...
Elõször mindenképpen a magyar nyelvûeket kellene megosztani egymás között.
Ha azok elfogytak - sajnos kis számuk miatt ez hamar meg fog történni - akkor jöhetnek angol nyelvûek is.
Broken Sword 2 vita megoldása:
Én is megvettem az EVM-tõl a 2 cd-s Broken Sword 2-t. Viszont néhány hónapja az egyik újság mellékleteként megjelent a BS 2 és az már csak 1 cd-s. Az újságban le is írják, hogy a kiadó engedélyezte, hogy a mai modern tömörítési technikákat alkalmazzák, a program készítésekor használt - mára már elavult - tömörítéssel szemben. Így a BS 2 már ráfért 1 cd-re.
Ha igény van rá, akkor az 1 cd-s verziót tölteném fel. Sõt ebbõl még megvan nekem egy régebbi rip-elt verzió is, ami szerintem még a 100 megát sem éri el, de azzal szerintem nem mûködik a magyarítás, ha jól emlékszem pont emiatt vettem meg a boltban az eredetit.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura