33675
-
#7059 Ez az! Én is ezt mondom: az ital nem old meg semmit! -
#7058 Alcoholnak mindenképp adj egy uninstall-t és utána ismét a daemon. Alcohol-t meg felejtsd el:) -
#7057 Tud vki segíteni? Alcohol 120-at telepítettem, erre leszedte a Daemont, amit nem lehet újra telepíteni. Számadatokat ír ki hibának, mindkettő. -
M.A.D. #7056 Az néhány politikusnak most sem ártana. -
#7055 ... ott még nem sikerült, mert mindig túl részeg voltam -
M.A.D. #7054 Mindig csak a szex, meg az ital. Nem lehet másról se beszélni. Például a politikáról. Tényleg...csináltátok már a Parlamentbe? :) -
#7053 Rendben. Megpróbáljuk. -
#7052 Hétvégén összedobom a már kiszedett szövegeket szerkeszthető változatba és akkor a jelentkezőknek szívesen küldök fordítanivalót a Longest Journey-ből, hogy haladjon a fordítás...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#7051 Hát.... öööö.... én inkább egyfajta lelki és szellemi egyesülésre gondoltam, a testi kontaktus végtelen számú formagazdagságában történő kiteljesedésének még csak a gondolata sem merült fel bennem
-
#7050 ooh Axon -
#7049 -
#7048 Különben is, kicsit lejjebb már felmerült egy javaslat.... -
#7047 Ez a topic inkább egy baráti közösség mint általános TLJ topic. Közös bennünk a kalandjátékok iránti rajongás, de ettől eltekintve mindannyiunk más és más színes személyiség ami - igaz ritkán bekövetkező - vitáinkban (vélemény, világlátás, nézetbeli kölönbségek) tükröződik. -
#7046 Picit meglepődtem. Szimplán kalandfanatikusként könyveltelek el, de ez persze hiba volt. Én ha jól emlékszem többször is céloztam rá, hogy nagy kedvenceim az I. és II. világháborús rts-ek is bár itt ez nem sok embert érdekel így nem is volt túl sok szó róla, bár egyszer MAD levadászott nekem egy igazi beszerezhetetlen kuriózumot ez ügyben és az ftp-re is felkerült, bár ott sem volt 2 napnál tovább érdeklődés híján :-) -
#7045 Időm, mint a tenger, videókártyám, mint a sz*r... Nem indul el a BiA:)) Illetve elindul, csak teljes sötétség fogad. Rátapogattam a nwe game gombra, az is elindul, hallom a lövöldözést, meg a szöveget, de teljes a sötétség.:)) -
#7044 LBA azert nem kalandjáték, hane akcio kaland. tudom, mert kedvenc jatekom. Telleg van hozza magyaritas, oldalamrol is letöltheto:
Taky oldala
nézegetem ezeket a "nyálcsorgatókat"... hááát. igaz még nem vittem végig az első részt sem,(ezért sem akarok visszafele ovasgatni(7.chapterben vagyok)) azért már várom a folytatást is. a combat cucc meg elsülhet jól is. LBA is tetszett, csak olyan elbaszott irányítása ne legyen.... bár nekem már átkozottul megy az lba iranyitasa, mar vagy 15-ször végigvittem minketto LBA-t, mindegyikat legalabb 2-szer cheat nelkül is. -
#7043 Hát ezt csak azért nem akartam leírni, mert nem akartam untatni a többieket :)))))
Ha esetleg majd érdekel valakit, hogy mit kértem anno és kitől, akkor leírom, de ezredszer is:
KÖSZÖNÖM MIMACSKA DRÁGA, sosem felejtem el kedvességedet! :))))
Na mára elég a púderből, még a végén azt hiszik, hogy társkereső topic :))) -
#7042 Nyálcsorgató, első rész: http://www.gamespot.com/pc/adventure/longestjourney2wt/preview_6120016.html
második rész: http://pc.ign.com/articles/594/594570p1.html?fromint=1
Azért ezeket a harc részeket igazán kihagyhatták volna... -
#7041 Lol, hiába állítottam vissza és hiába stimmelt bit-re pontosan a cucc, mégse csomagolja ki:) szedhetem le megint:) Nem baj, időm, mint a tenger........ -
#7040 Nekem csak a Total Club Manager marad, de azzal rohadt sokat nyomtam. (Lol, meg a Premier Manager '99-el) -
#7039 De igen. Ez a második (teljes) szezonom. -
#7038 Jut eszembe LBA1-2 is magyar. -
#7037 :D -
M.A.D. #7036 :))) Igen! Átment offtopicba, de azért néha jó is az. -
#7035 TÜNÉS!!! -
#7034 akkor... viszlát:D -
#7033 jujjj, olvasgatom itt a topicot..... hat a szoveg kb 80%-nak a világon semmi köze nincs a TLJ-hez. sőt, a szöveg kb felének még a kalandjátékokhoz sincs köze. elég nemnormális topic ez... -
M.A.D. #7032 Ügyes! :)) Akkor töröld mégegyszer, és lehet az egészet sikerül visszahoznod. :)) bocs...vicc...vót -
#7031 De a 4/5-ét sikerült visszaállítanom:) -
M.A.D. #7030 Vazz!!! Nálam is ki van gapcsolva a lomtárnál. Én is jártam így!!! -
#7029 Loller vagyok, nagy örömmel letöltöttem a BiA-t, most kicsomagoltam, hogy váááá, de jó lesz, aztán mondom a rar fájlok már minek is kellenének, letörlöm őket. Persze letöröltem a kicsomagolt fájlt is:)))) Lomtár meg gépfanatikusként nekem ki van kapcsolva:) Szal most próbálom visszaállítani a törölt adatokat egy progival:)) -
#7028 Sokadszor: -
M.A.D. #7027 Na, Atomreaktor! Lehet szedni. Fenn van a 3CD! -
#7026 És mit kértél?? És kitől????
Dobd má el a glóriát!! :DDDDDDDDDD -
#7025 :D -
#7024 Tilla legalább télleg ilyen lökött és nem csak játsza magát. De a múltkori ruhája...:) -
#7023 Hát igen, amúgy sztem is el fognak söpörni minket a keletiek:) Nem baj, csak vigyék az usát is... New world rlz. Majd csinálunk belőle egy kalandjátékot:) -
#7022 Én, én -
M.A.D. #7021 Nocsak! :) Pluhi képben van.
Bár én inkább jégkorong-őrült vagyok. Hiába fociztam évekig (ifi-blasz1-ezüst). :))
9 napja meg nem látok/hallok alba-dac döntő dúl a sport1-en. :)) -
#7020 Na végre lejárt a melóidő mára. Hétfőig felé sem nézek a munkahelynek, bár így sajnos a netnek sem...