33675
-
M.A.D. #6698 Visszajöttem a munkából. :)) Teljesen más ember lettem. :)))
Na, komolyra fordítva...én holnap délután v. szombat délután (az tutibb) fel tudom tenni a 4CD cirka kb.3 óra alatt, ha jó!
-
#6697 #6655-öt nézzétek meg, hogy képben legyetek;) -
#6696 Jól hangzik.
===============================
.:i2k:. melóból: -
#6695 Nah látom mindenki benne van mindenben;)
Kinek mikor lenne jó egy csetparty, amin megbeszélnék az alapokat?
Pl. Péntek este?;) -
#6694 Jöhet. Bár én elég lassú, szöszmötölős játékos vagyok. De ha tudok valamiben segíteni, segítek.
-
#6693 Nekem 8 :)
Persze, hogy jöhet, benne vagyok mindenben:)
A ToEE-t és az I'76-ot is köszi:) -
#6692 Tudom, hogy kalandban fontos lehet a végigjátszás, de azt amúgy is ki kéne hagyni(legalábbis az elején). -
#6691 Én benne vagyok.
Végigjátszásokat tudok angolról "tránszlételni", ha nagyon szükséges.
De, persze, sokkal jobb, ha magyar emberke, magyarul, saját élményei alapján megírja azt - mondjuk helyettem és nekem
#6690 Bocsi Randal, ugye nem sértettelek meg?;) -
#6689 Wanted, Rendal, i2k, Ti mit szóltok egy "kalandos" weblaphoz?;) -
#6688 Már megijedtem:)
Ez olyan volt, mint mikor bátyám elment csónakkal horgászni és hívott minket mobilon: "Sziasztok. Képzeljétek beleesett a botom a vízbe. látszik is az alján...Lemerülök..." Katt.
Erre persze anyu bepánikolt, hogy Úristen lemerül a vízbe, miközben csak a telefonja merült le:) -
#6687 Neem. Magamnak szedtem le. Csak jeleztem, hogy mivel én kértem és már leszedtem, részemről lehet törölni. (Természetesen, miután Randal kolléga is letöltöte.)A szerveren fennt van. -
#6686 Letörölted?? #6681-re pill rá:) -
#6685 Az I76-ot leszedtem. (Én kértem.)
-
#6684 ToEE-t holnap feltehetem, ha lesz hely.
-
#6683 Akkor holnap fel tudnád rakni (ha nem gond)?;) -
#6682 Az I82-t, ha kell, az ünnep után fel tudom tenni. -
#6681 AZ insterstate 76-ot légyszi még ma hagyjátok rajta! du 4-kor tudom majd csak lehúzni. de akkor 5-6mega/secccel.
Előre is köszi.
Szóval ToEE nincs senkinek?:( -
#6680 Interstate '82 lesz valamikor?
[Reméli, nem pofátlan]
Látjátok, mindig a kicsit bántják! Most ihatjuk a levét....
-
#6678 Vááá, plz hétvégén szeretnék vele játszaniiiii, brühüüüüü.
Na mindegy bele nem halok, de ha nem kiabál senki Interstate 76 miatt, akkor mehetne a helyére;) Aztán ha mégis kell vkinek én vállalom a visszarakását. -
M.A.D. #6677 Bizony! Jön a négynapos hétvégée! :))) De jó is lesz. A Mos meg itt várja, hogy jól bemountolják, felinstallálják. :)))
Na, ennek örömére dolgozom egy kicsit!!!
-
#6676 Legalább erősödünk;)
"Csupa erő, csupa izom, minden reggel tejet iszom"
-
#6675 Hát persze! Majdcsak megvesszük ezt is, mint a többit!!
Atomreaktor: Majd másnem így játszunk:
-
#6674 Interstate 76-ot mindenki leszedte már?;) -
#6673 Ugye Ti is mennyire várjátok a 4-napos "hétvégét"? én is nagyon várom! és jó lenne valamivel játszani is a 4nap alatt
-
M.A.D. #6672 :)) Örülök, hogy érthetően adtam elő problémámat.
Úgy sincs annyi hely a szerveren, és különben is...pár hónap múlva már meg lehet itthon is venni 10990 forintért, akkor meg? :)))
-
#6671 Értem, miről beszélsz és igazad van! -
#6670 Hát igen:) -
M.A.D. #6669 :))) Semmi baj! A ToEE nekem megvolt jó sokáig, persze pár hónapja töröltem. :(( -
#6668 Ahh, most veszem észre, hogy pont erről van szó.
Bakker, én mindent elcseszek... -
#6667 esetleg jövhétre temple of elemental evil?:)
az pont 2 cd.
Cserébe tudom ajánlani a The Moment of Silence nevű gammát. Asszem 4cd vagy 1 dvd. -
M.A.D. #6666 A MoS 4 CD! Megnyugtatom azokat akiknek még nincs meg,én sem viszem holnap haza. Helyette 4 régebbi kalandjátékot másolok át a vinyómra, mert kell itt bent a hely. :)
Ja, hogy mást ez nem érdekel, és már játszana a Mos-sal..:)))
-
#6665 :) -
#6664 8,6 giga anyag van az ftp-n. kb. 2 cd-nyi anyag mehet fel. ha már nem kell valami akkor nyugodtan lehet törölni is. -
#6663 Töltse fel valaki szegénynek, én már majdnem végigjátszottam:D -
#6662 Axon tud csak számolni, vagy mi van? -
#6661 Mennyi hely van a szerveren? M.A.D. nem akarja kihúzni a gyufát és addig nem kapunk MoS-t, amíg nem mondod neki, hogy go, go, go;) -
#6660 Az már nem, én is 4-5 hónapot jósolok, ami alatt mi is össze tudnánk rázódni;) Nem lenne rossz, sőt:) -
#6659 kb 3-6 hónap múlva lesz aktuális, az már nem olyan mély:)