The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Belenéztem, és nem tudom, hogy miként lehetne fordítani...
Nem találtam meg a szövegeket.
Franciául, németül és spanyolul meg nem tudok (igaz, az AGSTranslation fájlokkal sem tudnék megbírkózni)...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nincs feketelistám...
Megkukkantom, és jelentkezem még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Imyke: Ha idõd engedi vethetnél rá egy pillantást, hogy lehet-e fordítani.
Nem lehet benne oly töménytelen sok szöveg. Ha szétosztjuk magunk között (koponyánként max. 100 mondat) egy nyers fordítással már kész is lehetnénk. Bár tudom, hogy ezért a kijelentésemért Imykenél örökre fekete listára kerültem, de engem csak a jó szándék vezérel.

Axon
Egy jó kis kaland retro

Maniac Mansion Deluxe

Letölthetõ innen:

Maniac Manson

MerlinW
jah, a Shadow of Destiny nekem nem tetszett. De ez már izlés dolga😄

[merlinw.org]

MerlinW
Silent 1 nekem is van, bár elég körülményes emuval nyomni. nekem spec valami bajom mindig volt. Vagy a kép, vagy a hang mászott el valamerre. Te milyen emuval nyomod? Már ha neked megy tökéletesen?

[merlinw.org]

MerlinW
Hát nem😄DD Node tartsuk tiszteletben a 18as karikát😄D

[merlinw.org]

CarajoEsp
Nemtudom ,hányan ismeritek ,de megvan a Silent Hill 1(ps1-re,de emuval fut) és van még egy ilyesmi Shadow of Destiny névvel. Ezt még nem tudtam végigvinni. Hakell eztis tom tölteni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

pluhi
Na jó, ne kelljen böngésznetek. A két új cucc:
Alone in the Dark 2
Zork Nemesis
pluhi
Frissült a listám.
IMYke2.0.0.0
A következõ jelentkezõk küldték el a listájukat:
- carajoesp
- gyurmandia

Mindaddig, amíg nem készítem el a listát, álljék itt a két úriember által felajánlható finomságok listája:

carajoesp: NeverHood, 3 Koponya, Broken Sword 1-2, Jack Orlando, Sanitarium, Bioscopia.

gyurmandia: Syberia I., Dracula I. - II.,
Broken Sword II., Runaway, Necronomicon, Grim Fandango,
Schizm I.

Sztem nem ugyanarra gondoltok.😊

MIMACSKA
Én vakságot fogadtam..... 😊 nem hûséget 😊))

www.extragyongy.hu

MerlinW
Azért ez a férfitulajdonság néha nektek is jól jön...

[merlinw.org]

MIMACSKA
Igen merthogy tekeredik a nyakatok! 😄D

www.extragyongy.hu

LezLee
Óóó, dehogynem. Én már kipróbáltam és nem vette észre, de csak azért nem, mert ha egy feltûnõen szép csaj megy az utcán, akkor a barátnõ is megnézi a csajt, persze kritikusan, és megpróbálja bebeszélni magának, hogy õ úgyis szebb 😊))
LezLee
Áháá, kéz és lábtörést... izé... akarom mondani Sok Boldogságot Nektek!!! 😊)))
MerlinW
Meccer gratula, sok boldogságot😊
Mellesleg nincs napszemüveg, ami elrejtené férfiszemünk mozgását, egy nõ elõtt😄DD

[merlinw.org]

Axon
Szombaton nõsültem így egyelõre muszály feltolnom a képemre egy napszemüveget, hogy leplezzem kigúvadó szemeimet a ledér nõszemélyek fixírozása közben ;-)

MerlinW
a barátnõk nem fórumoznak, hanem stikában olvasnak😄D
- ellenõrzés - 😊

[merlinw.org]

LezLee
Hóhóhóóó, messze vagyok én már a pubi kortól! 😊)))))
Bár én szívesen nézegetném az egyre rövidülõ miniszoknyákat (sõt fogom is), de sajna nem ez az eltûnésem fõ oka, hanem az egymás után rám zúduló kemény vizsgák 😞(
Na meg persze ilyen gyönyörû idõben nem is fogok sokat ülni a gép elõtt.... hanem hajkurászom a rövid miniszoknyás csajszikat 😊)))))
(hál'isten barátnõm nem szokott fórumozni, különben most kapnék a pofámra 😊))))
IMYke2.0.0.0
Little Big Adventure 2 Hun is elkészült!
Innen lehet letölteni!
Az elsõ rész magyarításával együtt - a Játékok menüpont alatt. Tessék lekapni hozzá a szükséges (módosított) karakterkészleteket is!

MerlinW
megcsalol minket teeee?

[merlinw.org]

MIMACSKA
min már írtam három hét múlva! Persze lehet, hogy nem ide 😊)

www.extragyongy.hu

MerlinW
ja... mér? mikor mész?

[merlinw.org]

MerlinW
én annó a 4est töltöttem fel, 3ra nem emléxem h fent lett volna...

[merlinw.org]

MIMACSKA
Még azért odébb van ...sajna 😞

www.extragyongy.hu

pluhi
Nem véletlenül szerepel a 12. helyen az adventuregamers.com TOP 20-ában.
A MI3 nem volt fenn még az elején? Jó game. Captain LeCh..., LeCh..., LeCh
MerlinW
Szoknyák? Ugyanmár..😊 Ha úgy halad tovább a divat ahogy azt az elmúlt 4-5 évben tette, lassan az lesz az érdekes ha nyáron valakin ruhát látunk...😄
Persze gond nincs, elviselem...

[merlinw.org]

MerlinW
Majomszigetet este elkezdem, ha nem kerül fel a Neverhood mire az felér, akkor tolom azt is.

ez a Last Express nagyon zsírosfalatocska😄

[merlinw.org]

MerlinW
Értettük fõnökmacsek! Végezzük a dógunkat!😊
Jó utat, oszt teljes élménybeszámolót kívánunk😄

[merlinw.org]

Axon
Parancsot vettem fõnökasszony ;-)
Csókoltatom a delfineket!

Véleményem szerint LezLee barátunk éppen most lépi át a pubertás kort és árgus szemekkel nézegeti az utcán az egyre rövidülõ szoknyákat...

MIMACSKA
Sziasztok mindenki!
Axon és Merlin! Mivel nemsokára elutazom ráadásul itt a jóidõ, így nem sokat sgzek mostanság, kérlek felügyeljétek a szervert! (LezLee felelõs el van tûnve mostanság)
Passt csak megbízhatónak és a 10 giguszt ne lépjük túl
pusz

www.extragyongy.hu

Axon
A magyarítás topicban volt egy kijelentés, hogy a készítõ már 80%-nál jár, de most segítõket keres. Talán keressétek ott vissza a beírását és aki csuklóból nyomja az angolt az jelentkezhetne egy kis segítségre. Már nem lehet sok hátra.

Monkey 3 nagyon jo lenne foleg ha telleg jon hozza magyaritas.

Axon
Szerintem bátran tolhatod mindkettõt.
8,5 gigánál járunk.
Esetleg törölhetõk a következõk:

LBA2
GK3
Syberia 2
TLJ (ezt amúgy is csak azért tettük fel, hogy a késõbb csatlakozók is letölthessék)

Lacc
A Neverhood-ért ma délután fogom feltúrni az összes létezõ cd állványt itthon, szóval elvileg már este upload lesz 😊
IMYke2.0.0.0
Üdvözletem!

Mint azt Kolumbusz óta tudjuk, a tojás az létezik, s a megoldások is gyakran az orrunk elõtt lebegnek!
Ezek függvényében egy rohadt egyszerû módszerrel megoldottam a mi kis listánk helyzetét: WhereIsIt

Aki nem ismerné, a WhereIsIt egy média katalogizáló program, mely képes mind a merevlemez, mind az összes cserélhetõ lemezmeghajtó tartalmát egy rettentõen szisztematikus, átlátható rendszerbe, egy katalógusba rendezni.
S amiért nagyon is remek ez nekünk: nem kell feltétlenül meglennie a CD/DVD-nek, hogy beilleszthessük a katalógusunkba, elég, ha egy "Új csoport"-ot adunk hozzá, s annak az adott (számunkra mondjuk el nem érhetõ) CD/DVD címét adjuk...
Ugye már leesett?

Ezzel egy gyorsan könnyedén kezelhetõ katalógust tudok kreálni magunknak, melyet mindenki könnyedén kereshet, az adott tételekhez pedig korlátlan mennyiségû kommentár fûzhetõ (így tehát megoldott az is, hogy késõbb egy-egy honlap, leírás, netán a játékot segítõ vegigjátszás címe is belekerülhessen... és még sorolhatnám!)

Most elkészítem ennek a fényében a korábban HTMl-formátumban bütykölt "Játékmagyarítások" listámat, aztán a közben érkezõ és a már meglévõ lista alapján a mi kis "RPG (Kaland)" katalógusunk is elkészül - hamarosan!

Addig is, mindenki szerezze be a WhereIsIt-et!

MerlinW
de csak ha szépeket😄DD

[merlinw.org]

MerlinW
Neverhood még mindig nem ment fel, szal ha köll akkor monkey 3-am egyetemben feltolom. Reáksönöket kérek😊

Pluhi: kössze a feltöltött játékoket, lassan pótlapra írom a pirospontokat😄

[merlinw.org]

MerlinW
és persze, belépõ a lista összeírásán kívül az arról egy általunk kiválasztott kaland feltöltése is...😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Igen, bocs, nem vettem észre. Privi ment vissza.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Itt eddig még nem kellett könyörögni senkinek. Minimális megbízhatóságot kellett csak felmutatni, hiszen teljes írási jogot kap mindenki a szerverre. Ez nem névtelen letöltõ ftp.

A listával kapcsolatban pedig egyértelmû voltam, sajnálom ha csak ennyi esett le neked.
Egyvalamiben biztos lehetsz. Mi sem fogunk neked könyörögni semmilyen listáért.

Na jó,hát nem ér annyit,én csak 1-2 játékot akarnék,azért nem fogok könyörögni.
Egyébként milyen listát?Amikkel játszottam?
Akkor összeirom a 576kbyte-bol az összes régi kalandjátékot 😊
Kiderul,hogy még tesztet is ki kell tölteni ,mi? 😊

Axon
El kell küldened kalandjáték listádat Imyke2000-nek. Erre õ remélhetõleg kiteszi az oldalára. Ekkor kapsz a szerverhez elérést.
Legalábbis eddig így volt, de lehet, hogy amióta nem voltam változtak a szabályok és mostmár legalább két órát kell szobrozni letolt gatyával a Moszkva téren ahhoz, hogy megkaptd ;-)

mandm
...és legalább hetente egyszer Kate Walker-ral álmodnak

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

És bizonyítani kell hozzá,vagy mi? 😊

Na de jó
Akkora nagy kalandjátékos azért nem voltam 😊

Axon
Na bárki azért nem.
Csak az igazi szõröstükû nagyöreg kalandfannok, akik emlékezetbõl végigtolják az összes létezõ kalandjátékot a Commodore 64-es idõktõl kezdve napjainkig.

Hi

Nincs kedvem most vegigolvasni a forumot.
Ti milyen szerverrol beszeltek? bárki tolthet rola?
Mert engem is erdekelne akkor 1-2 kalandjáték.