The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem találtam meg a szövegeket.
Franciául, németül és spanyolul meg nem tudok (igaz, az AGSTranslation fájlokkal sem tudnék megbírkózni)...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megkukkantom, és jelentkezem még.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem lehet benne oly töménytelen sok szöveg. Ha szétosztjuk magunk között (koponyánként max. 100 mondat) egy nyers fordítással már kész is lehetnénk. Bár tudom, hogy ezért a kijelentésemért Imykenél örökre fekete listára kerültem, de engem csak a jó szándék vezérel.
[merlinw.org]
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
- carajoesp
- gyurmandia
Mindaddig, amíg nem készítem el a listát, álljék itt a két úriember által felajánlható finomságok listája:
carajoesp: NeverHood, 3 Koponya, Broken Sword 1-2, Jack Orlando, Sanitarium, Bioscopia.
gyurmandia: Syberia I., Dracula I. - II.,
Broken Sword II., Runaway, Necronomicon, Grim Fandango,
Schizm I.
Mellesleg nincs napszemüveg, ami elrejtené férfiszemünk mozgását, egy nõ elõtt😄DD
[merlinw.org]
Bár én szívesen nézegetném az egyre rövidülõ miniszoknyákat (sõt fogom is), de sajna nem ez az eltûnésem fõ oka, hanem az egymás után rám zúduló kemény vizsgák 😞(
Na meg persze ilyen gyönyörû idõben nem is fogok sokat ülni a gép elõtt.... hanem hajkurászom a rövid miniszoknyás csajszikat 😊)))))
(hál'isten barátnõm nem szokott fórumozni, különben most kapnék a pofámra 😊))))
Innen lehet letölteni!
Az elsõ rész magyarításával együtt - a Játékok menüpont alatt. Tessék lekapni hozzá a szükséges (módosított) karakterkészleteket is!
A MI3 nem volt fenn még az elején? Jó game. Captain LeCh..., LeCh..., LeCh

Persze gond nincs, elviselem...

[merlinw.org]
ez a Last Express nagyon zsírosfalatocska😄
[merlinw.org]
Jó utat, oszt teljes élménybeszámolót kívánunk😄
[merlinw.org]
Csókoltatom a delfineket!
Véleményem szerint LezLee barátunk éppen most lépi át a pubertás kort és árgus szemekkel nézegeti az utcán az egyre rövidülõ szoknyákat...
Axon és Merlin! Mivel nemsokára elutazom ráadásul itt a jóidõ, így nem sokat sgzek mostanság, kérlek felügyeljétek a szervert! (LezLee felelõs el van tûnve mostanság)
Passt csak megbízhatónak és a 10 giguszt ne lépjük túl
pusz
www.extragyongy.hu
8,5 gigánál járunk.
Esetleg törölhetõk a következõk:
LBA2
GK3
Syberia 2
TLJ (ezt amúgy is csak azért tettük fel, hogy a késõbb csatlakozók is letölthessék)
Mint azt Kolumbusz óta tudjuk, a tojás az létezik, s a megoldások is gyakran az orrunk elõtt lebegnek!
Ezek függvényében egy rohadt egyszerû módszerrel megoldottam a mi kis listánk helyzetét: WhereIsIt
Aki nem ismerné, a WhereIsIt egy média katalogizáló program, mely képes mind a merevlemez, mind az összes cserélhetõ lemezmeghajtó tartalmát egy rettentõen szisztematikus, átlátható rendszerbe, egy katalógusba rendezni.
S amiért nagyon is remek ez nekünk: nem kell feltétlenül meglennie a CD/DVD-nek, hogy beilleszthessük a katalógusunkba, elég, ha egy "Új csoport"-ot adunk hozzá, s annak az adott (számunkra mondjuk el nem érhetõ) CD/DVD címét adjuk...
Ugye már leesett?
Ezzel egy gyorsan könnyedén kezelhetõ katalógust tudok kreálni magunknak, melyet mindenki könnyedén kereshet, az adott tételekhez pedig korlátlan mennyiségû kommentár fûzhetõ (így tehát megoldott az is, hogy késõbb egy-egy honlap, leírás, netán a játékot segítõ vegigjátszás címe is belekerülhessen... és még sorolhatnám!)
Most elkészítem ennek a fényében a korábban HTMl-formátumban bütykölt "Játékmagyarítások" listámat, aztán a közben érkezõ és a már meglévõ lista alapján a mi kis "RPG (Kaland)" katalógusunk is elkészül - hamarosan!
Addig is, mindenki szerezze be a WhereIsIt-et!
Pluhi: kössze a feltöltött játékoket, lassan pótlapra írom a pirospontokat😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A listával kapcsolatban pedig egyértelmû voltam, sajnálom ha csak ennyi esett le neked.
Egyvalamiben biztos lehetsz. Mi sem fogunk neked könyörögni semmilyen listáért.
Egyébként milyen listát?Amikkel játszottam?
Akkor összeirom a 576kbyte-bol az összes régi kalandjátékot 😊
Kiderul,hogy még tesztet is ki kell tölteni ,mi? 😊
Legalábbis eddig így volt, de lehet, hogy amióta nem voltam változtak a szabályok és mostmár legalább két órát kell szobrozni letolt gatyával a Moszkva téren ahhoz, hogy megkaptd ;-)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Akkora nagy kalandjátékos azért nem voltam 😊
Csak az igazi szõröstükû nagyöreg kalandfannok, akik emlékezetbõl végigtolják az összes létezõ kalandjátékot a Commodore 64-es idõktõl kezdve napjainkig.
Nincs kedvem most vegigolvasni a forumot.
Ti milyen szerverrol beszeltek? bárki tolthet rola?
Mert engem is erdekelne akkor 1-2 kalandjáték.