The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Egy újabb jó hír!
Készül a Monkey Island 3 magyarítása. Már 80 %-nál jár. Remélhetõleg itt már nem adják fel.

Volt már fent a szerveren a 3. rész?
Én a 4.-re emlékszem és miután leszedtem el is szórakozgattam vele egy darabig, de a harmadik rész egyáltalán nem rémlik.
Ha nem lett volna még fent, akkor most a fordítás lehet az apropója, hogy a közeljövõben felkerüljön.

Axon
Visszatértem és örömmel látom, hogy 4 új kaland is felkerült az ftp-re.
Tépem lefele õket. Bár kalandokban nem igazán volt hiányom az elmúlt napokban a való életben sem, azért jól fog esni végre egy kis virtuális kalandozás is.

LBA rajongóknak.
A készítõ szerint a héten elkészül az LBA 2 teljes magyarítása. Az elsõ rész magyarítása már régóta letölthetõ a készítõ oldaláról.....ööööö.....amire most nem emlékszem...
Infókat a Litle Big Adventure topicokban vadásszátok le ;-)

Nézegessél e-mailt, Redguard-ügyben.
Közben leesett, hogy személyesen mentem be érte és ezért nem volt rajta a posta meg csomagolás költsége... 😊

Fel teszem az újat, köszi. Az ár 2.490.- HUF volt. A honlapon más az ára nem is érte...
Grim Fandago

pluhi
A GF elég nagy munka volt a maga 8000 sorocskájával, persze RPG-khez nem fogható. Nemrég láttam, hogy a Syberia 2-ben csak 1700 sornyi a szöveg. Ha most kezdted a játékot, kapd le innen az 1.01-es verziót. Annyira új, hogy ma csomiztam be. (Thx a hibajelentésekért xxx-nek és a többieknek.) Igazából már hetek óta áll a vinyómon, mert egy versforditás is jött, csak egy sorát át kéne irnia a szerzõnek, erre vártam. Nem jelentkezett újra, ezért ez még hiányzik most is.
Az árat nem árulod el?
Lord Myn: sg privit küldtem nem emilt, valszeg nem vetted észre.
A fordítást nem kellene abbahagynod . Esetleg más kalandokat... De nem erõszakoskodom. Még játszom vele, szerintem nagyon az elején vagyok!

pluhi
Hi! Kösz. Mit nem kéne abbahagyni? Mennyi volt a game?
Kedves Pluhi! Gratulálok a Grim Fandango fordításodhoz! Szerintem nem kellene abbahagynod (ez most egy kicsit stuffolás . Be tudtam szerezni a játékot (Automex) és felraktam a magyarításodat. Még a játék elején tartok de az látszik, hogy egészen kivételes a hangulata! Még egyszer gratula, és köszönöm!

Randal
Nincs meg valakinek a Morrowind - BATTLESPIRE és a Morrowind - REDGUARD?

CarajoEsp
Lacc elcsempészed elõllem a NeverHood feltöltést😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

pluhi
Felért a Last Express is. Mint mondtam nincs benne feliratozás, szal aki nem érti az angolt hallás után, az nehezen fog boldogulni vele.
pluhi
Asszem kell a launchpad is. Aztán jobbkatt a setsound-on, launch with vdms. Itt lehet konfigolni részletesen. Kiválasztod milyen hangkarit emuláljon, azt belövöd a setsounddal. Majd jobbkatt az inditó exe-n, beállitod ugyanezeket, mscdex támogatás is kell valszeg. Ennyi. Nálam az SB16 emulálást nem komálta, SBPROnál jó volt a hangja.
CrucifX
Ha esetleg valaki érdekel, én fel tudnám tölteni az OST-jét. Józanul, részegen egyaránt alkalmazható, a hatás nem marad el 😊

Lacc
Köszi szépen mindenkinek a pass-t, a Neverhoodot akkor megpróbálom elõásni!
Es pontosan mit kell csinalni a vdmsounddal?Feltelepitettem de nemtom mit kell utana csinalni, es meg mindig fekete kepernyo es kilep a dw2.

pluhi
VDMSound-dal megy XP alatt is. DosBox-szal is.
Egyéb, felmerülö problémák leküzdésére itt van még némi javitás a Korongvilág 2-höz:

<< Patch #3 - link hozzá innét >>

Lacc
Srácok nem kaphatnék pass-t? 😞 Ez a The Last Express nagyon érdekelne. Feltölteném a The Dig-et, vagy talán a Full Throttle-t?
Lord Myn
Rendben, akkor majd várom a mailed.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Bár nem engem kérdeztél, de fél pillanat alatt találtam valamit, talán jó lesz:

<< kattints ide >>

(Csak tudnám, hogy mér' kell ezt a kurva XP-t annyira eröltetni régi játékokhoz.)
Pluhi: leszedtem a discw2-t de mikor inditanam install utan egyszeruen kidob asztralra fekete kep utan egybol. Nem tudod veletlenul mi lehet a baja? Xp-m van.

pluhi
Felértek a cuccok kivéve The Last Express, az majd éjjel.
Neverhood nem indul? Laccnak is megvan meg Carajonak is. Több cd? Akár együtt is tolhatnátok...
Lord Myn: megegyezünk, ne félj.
MIMACSKA
Villányba megyek!!
Adjatok légyszi passr annak aki megérdemli 😊)

www.extragyongy.hu

Ezzel csak a nép szeretetét vivtad ki sztem😉

pluhi
Kockáztatva, hogy magamra vonom a nép haragját, töröltem az Alone4-et. Töltöm fel:
Simon the Sorcerer 1
Discworld 2
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
The Last Express
Lord Myn

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Küldd el nekem is. Hátha tudunk vmit csere-berélni...

Lacc
Hát én is elküldtem már a listámat vagy 2 fele, de nem nagyon érkezett válasz... Úgy látom nincs sok reményem acc-ot kapni 😞
Lord Myn
Mail ment.

pluhi
Lord Myn
Küldök, ha megadod az emailcímed.

pluhi
Küldjél.
Lord Myn
Hello! Nekem nagyon kellene a Pandora Directive, látom neked megvan. Nem tudnád nekem átmásolni? Küldök listát, ha kell valami cserébe.

CarajoEsp
Nekem megvan a Silent Hill 1. Igaz ,hogy csak emuval megy ,de azzal jól. Ésd jobb ,mint a többi.
Azok a játékok ,amik már voltak fent ,többé nem is kerülhetnek fel? Mert a Gabriel Knightok rohadtul jók😄
Jah és megvan a Crime Scene Investigation 2 is.

Discworld 2t please!😊Dc-n letolthetnem toled ha az ftpre nem nyomod fel?

Uhh az nekem nagyon kene mar regota keresem! Leszedtem egy rippeltet de ugy nem volt az igazi. Nekem meg az elso resze a kedvencem illetve a Noir.

MerlinW
Meeeegy az jól😄 (bocsi pluhesz😊)
Neverhúdot meg töltse fel CarajoEsp, lássátok hatalmas szívem, lemondok róla.. na?😄

[merlinw.org]

pluhi
Itt mindenki. Volt fenn. Kár, hogy nem igazán mûködik mai gépeken. (Tudom, tudom valakinek megy.)
Ha lecsekkolod a listámat kb. tudni fogod mirõl volt itt már szó.
CarajoEsp
Csak vicceltem. Töltsed fel ,hogy minél hamarabb megismerjék azok akik még nem játszották.
De a Sanitariumot ki ismeri?

MerlinW
Neverhódot nem töltök!😄DD Ne is kérjétek! Hagggyatooook! brühhühühü... /Merlin elszaladt távolra az ismeretlenbe/ 😄DD

[merlinw.org]

mandm
A Neverhood-ot csak ktõled fogadom el

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

CarajoEsp
MerlinW elveszed az egyetlen adumat ,ami passt adna a szerverhez?😄DD
Sanitaruimot ismeritek?

MerlinW
rendben, akkor elõkotrom, feltolom.

[merlinw.org]

mandm
Egy Neverhood az tényleg jó lenne...

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

pluhi
Összedobtam a listámat. Még nem túl informativ, kéne mellé az oprendszerek/emulátorok rész, de az nem két perc.
Itt
MerlinW
szóljatok ha kell, oszt hétvégére feltolom (Neverhood)

[merlinw.org]

CarajoEsp
Nalátod. Akár fel is tölthetem😄 Van még egy-két játék amit betok szrezni rövid úton. Pl: Bioscopia,Sanitarium

pluhi
Küldjétek el nekem is, megmondom mi tarthat érdeklõdésre számot. Mondjuk a Neverhood még nem volt.
Lacc
Nem nagyon érkezik válasz. Pedig már töltenék fel