The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készül a Monkey Island 3 magyarítása. Már 80 %-nál jár. Remélhetõleg itt már nem adják fel.
Volt már fent a szerveren a 3. rész?
Én a 4.-re emlékszem és miután leszedtem el is szórakozgattam vele egy darabig, de a harmadik rész egyáltalán nem rémlik.
Ha nem lett volna még fent, akkor most a fordítás lehet az apropója, hogy a közeljövõben felkerüljön.
Tépem lefele õket. Bár kalandokban nem igazán volt hiányom az elmúlt napokban a való életben sem, azért jól fog esni végre egy kis virtuális kalandozás is.
LBA rajongóknak.
A készítõ szerint a héten elkészül az LBA 2 teljes magyarítása. Az elsõ rész magyarítása már régóta letölthetõ a készítõ oldaláról.....ööööö.....amire most nem emlékszem...
Infókat a Litle Big Adventure topicokban vadásszátok le ;-)

Grim Fandago
Az árat nem árulod el?
Lord Myn: sg privit küldtem nem emilt, valszeg nem vetted észre.
. Esetleg más kalandokat... De nem erõszakoskodom. Még játszom vele, szerintem nagyon az elején vagyok!
. Be tudtam szerezni a játékot (Automex) és felraktam a magyarításodat. Még a játék elején tartok de az látszik, hogy egészen kivételes a hangulata! Még egyszer gratula, és köszönöm! 
<< Patch #3 - link hozzá innét >>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
<< kattints ide >>
(Csak tudnám, hogy mér' kell ezt a kurva XP-t annyira eröltetni régi játékokhoz.)
Neverhood nem indul? Laccnak is megvan meg Carajonak is. Több cd? Akár együtt is tolhatnátok...
Lord Myn: megegyezünk, ne félj.
Simon the Sorcerer 1
Discworld 2
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
The Last Express
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Azok a játékok ,amik már voltak fent ,többé nem is kerülhetnek fel? Mert a Gabriel Knightok rohadtul jók😄
Jah és megvan a Crime Scene Investigation 2 is.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Neverhúdot meg töltse fel CarajoEsp, lássátok hatalmas szívem, lemondok róla.. na?😄
[merlinw.org]
Ha lecsekkolod a listámat kb. tudni fogod mirõl volt itt már szó.
De a Sanitariumot ki ismeri?
[merlinw.org]
Sanitaruimot ismeritek?
Itt