The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reméljük, hogy még a mai napon beszerezzük és kipróbáljuk. A képek és az infok szerint nagyon ígéretes.
Nancy Drew sorozat legújabb része. Nyomozós-kaland.
Vajon, hogy nézhetett ki a konyhaszekrény, 😊)
Na jó én is töltök magamnak egy pohár vizet és odakoccintom a monitorhoz <#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2>
Mondjuk erõsen rámférne már egy sör. Utoljára vasárnap volt, bár akkor elõre megittam az egész hetit :-)
Két haverommal elkezdtünk ebéd után felfúrni a falra néhány konyhaszekrényt, ami egy közeli kocsmában végzõdött talajrészegen.... :-)
Két haverommal elkezdtünk ebéd után felfúrni a falra néhány konyhaszekrényt, ami egy közeli kocsmában végzõdött talajrészegen.... :-)
Bonthatunk, bár én tegnap sajnos elhörpintgettem 1 lityi tokaji muskotályt.
HSZ-vadász <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na végre! 😊)) Gratula! Ezért nem írtam ide pár percig.
Tízezer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............
Tudtam, hogy M.A.D. -ra lehet számítani. Amint leért, feltolhatnád a szerverre. Hely az van, na meg igény is bõven van rá :-)
Nem. Nem. Nem. Nem, dehogy...
De..de... de... de...
Részben! részben... részben...
/Gyalog-galop rulez :-)/
De..de... de... de...
Részben! részben... részben...
/Gyalog-galop rulez :-)/
Hauntings of Mystery Manor. Ez már jön is lefelé.
😊))
Na, úgy látom egyre közelebb az idõ, hogy új kalandokat kezdjek letölteni. 😊
Itt meg megint jót írnak róla... na jó hagyom a fenébe, ki kell próbálni inkább😊
Egy próbát megér asszem. De nekem már nincs meg az SH2😊
Kíváncsi vagyok milyen szonkronokkal fognak még elõrukkolni. Minõségi panasz sem lehet, mert a gyõri színházas színészeivel dolgoznak😉)
Kíváncsi vagyok milyen szonkronokkal fognak még elõrukkolni. Minõségi panasz sem lehet, mert a gyõri színházas színészeivel dolgoznak😉)
Errõl még nem hallottam, de a dátum szerint már megjelent.
Szörnyû, hogy nem mûködnek ezek a warez csapatok :-)
Lemaradunk a remek kalandokról.
Szörnyû, hogy nem mûködnek ezek a warez csapatok :-)
Lemaradunk a remek kalandokról.
Egy remek hír!
Elkészült a Silent Hill 2 magyar szinkronja.
Letölthetõ a www.jatekszinkron.hu -ról.
Elkészült a Silent Hill 2 magyar szinkronja.
Letölthetõ a www.jatekszinkron.hu -ról.
Mondjuk az fura, hogy a JA+-on A-t kapott itt meg 1,5 csillagot az ötbõl. Itt valami nem stimmel😊
Új kaland jelent meg, hallotatok már vmit róla?
Hauntings of Mystery Manor
Hauntings of Mystery Manor
Jó hír az AGON-ra és a Post Mortem-re váróknak. Felért mindkettõ a szerverre. Lehet töltögetni.
Jó hír a cedegára váróknak (azaz nekem) fent van a szerveren. Lehet tölteni/töltenem (köszönet Kiru-nak érte)
Jó hír a cedegára váróknak (azaz nekem) fent van a szerveren. Lehet tölteni/töltenem (köszönet Kiru-nak érte)
Meseszépek a képek. Még a könny is kicsordult a szemembõl a láttukra. Gyönyörû, meseszép, õshazazánk látványa mindig hasonló érzelmeket kelt bennem.
Az .uw.hu -s címek (.try.hu -val együtt) melóhelyemen tíltólistán vannak... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#wave>#wave>
Vááá, nagyon szép helyeken jártál. Biztos jó lehetett.
Ide egyszer én is elmegyek
Vááá, nagyon szép helyeken jártál. Biztos jó lehetett.
Ide egyszer én is elmegyek
Re All!
Visszatértem sikeresen, sikerült nem megfulladni a sok vizben. Néhány képet felhánytam ide. Elég nagyok, modemesek hanyagolják.
Visszatértem sikeresen, sikerült nem megfulladni a sok vizben. Néhány képet felhánytam ide. Elég nagyok, modemesek hanyagolják.
Én meg Blade Runnert szedek😊 Ma nálunk sem volt semmi, de szó szerint semmi meló. 9 órán keresztül ilyenkor kicsit már besokall az ember😊
Egy-két órával ezelõtt még elképzelhetetlennek tartottam, hogy el fog jönni a 18 óra.
A feltöltéseket végre oda tudom nyomni maximális sebességgel.
Mára ennyi volt....<#pias>#pias>
A feltöltéseket végre oda tudom nyomni maximális sebességgel.
Mára ennyi volt....<#pias>#pias>
Az a titka, hogy ma én vagyok az ügyeletes az internet szobában. Olyan szinten unatkozom, hogy az már fáj. Az agyamat meg kiraktam ide mellém száradni. Néha megcirógatom és megigérem neki, hogy látni fog még szebb napokat.