The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monjuk ennek már 12 éve, és akkor még csak egy 340 megás vinyómvolt, ami bizony elég nagynak számított akkoriban, de nem annyira nagynak, hogy komplett cd-s játékokat tároljak rajta. Mostanában viszont bõven van helyem. Melóhelyemmel bevásároltattam egy rakás jó nagy vinyót, így 200 db-os filmgyûjteményem is röhögve elfér :-)
Még olvastam az eddig záró regénynek hitt Titán tervet is, de a Kráter árnyékában-ról (jelenlegi utolsó rész) most olvastam elõször.
Indigo Prophecy gold!!
Végre!! Most kiderül, hogy a videókhoz képest mi az igazság.😊
Igen, belsõnézetes. 1CD.
http://slp.dwalin.ru/
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
3skulls, Ace Ventura, The Big Red Adventure, Creature Crunch, vagy a nemrég emlegetett Freddy Pharkas, Jack Orlando, Prisoner of Ice, Gold and Glory: The Road to El Dorado, The Gene Machine amiket így hirtelenjében öszeszedtem. Ezek nagy részérõl én sem sokat tudok, pedig jó lenne többet tudni róluk😊
Vadak között (1987)
Skorpió (1987)
Lenni vagy élni (1988)
Aranybolygó (1988)
Alfa-mûvelet (1989)
Hajnal a Trendalon (1989)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vazzeee'
Picit hiperaktív az ürge?
Van valami oldala ahol fel vannak sorolva a könyvei?
Bár a történelmi dokumentumregényei hitelessége...
1. Football Manager 2005
2. GTA: San Andreas
3. Tibia
4. Battlefield 2
5. Longest journey
6. World of Warcraft
7. Humoros és aranyos képek
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Jaccunk mi is szoláncot
10. Ki van fent legtovább?
Nem nagy durr, meg rövid is...
Van is belõle balhé, mert környezetvédelmi terület és tényleg eléggé szét kú...-ták. Bár szerzõdés szerint utánna helyre kell állítani.
A kép nem a legjobb (újságból szkennelve és jelentõsen lekicsinyítve)
Egyébként ez a hegy krátere, és a hegy sem sokkal nagyobb. Réget itt követ bányásztak és jelentõs részét elhordták.
Állítólag a forgatás októberben kezdõdik és szeptemberig tart.
/Amúgy én is a munkahelyrõl netezek, bár otthon is van/