The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Otthon majd csak akkor, ha ingyenes lesz. Talán hamarosan. a szomszéd most készül bevezetni és egy rádiós routerrel akarja megosztani az otthoni gépek között. Mégkért, hogy nézzem már meg.... <#eplus2>#eplus2>
Szépen felveszem a router hatókörét addig, hogy a házam is beleessen és otthonról, majd tudok netezni, az õ kapcsolatán keresztül <#nyes>#nyes>
Mondjuk ez még nem biztos <#vigyor0>#vigyor0>
Bezzeg mi? Az ember dolgozik, mint állat!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A lényeg: Megkezdõdött a Ság hegyen a középkori falu építése, ahol az Eragon címû filmet forgatja egy hollywoodi filmstúdió <#vigyor5>#vigyor5>

Elmennek ám az anyjuk ******ba!
Havi 10-15 rongy.
Mindig lesz valaki, aki pénzt akar húzni belõlünk...
Ingyenes net? Ez lesz a jövõ?😊 Behálózzák a világot, mindenkit le tudnak majd ellenõrizni én meg elbújok egy esõerdõbe egy ismeretlen törzshöz, mert ez a behálózás nem az én világom lesz😊
Isten? Én?
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2005
2. GTA: San Andreas
3. Tibia
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. Longest journey
9. Ki van fent legtovább?
10. Jaccunk mi is szolánco