The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja, én is, "nem figyelek oda és máris elkezdek dolgozni!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bûntudat mardos. Pár percet dolgoztam.

Atomreaktor
5000-ért már lehet találni, de "csak" sima 512-es. Mondjuk nekem is annyi volt otthon aztán jött két duplázás😊

Atomreaktor
Látszik😄D

Atomreaktor
Na jah, miután elmentek végig kéne járni a terepet, hogy mennyi mindedt barmoltak szét. Mondjuk mikor a Napóleon sorozatot forgatták nálunk ott nagyon vigyáztak és ha valamit szét is túrtak azt teljesen vissza is állították az eredeti állapotába. Reménykedjünk, hogy itt is ez fog történni...

Az 5let nem rossz. Nekem pár éve volt egy szomszédom, aki rendszergazda volt egy cégnél, azt megcsinálta, hogy otthonról a cégnek számlázza. Asszem. Már nem lakik a környékünkön. 😊

Axon
Nekem sincs otthon netem, csak a melóhelyemen.
Otthon majd csak akkor, ha ingyenes lesz. Talán hamarosan. a szomszéd most készül bevezetni és egy rádiós routerrel akarja megosztani az otthoni gépek között. Mégkért, hogy nézzem már meg.... <#eplus2>
Szépen felveszem a router hatókörét addig, hogy a házam is beleessen és otthonról, majd tudok netezni, az õ kapcsolatán keresztül <#nyes>

Mondjuk ez még nem biztos <#vigyor0>

Ja, aki megteheti. 😊) Aki gyakorlaton van. Ja, jó étvágyat!
Bezzeg mi? Az ember dolgozik, mint állat!

IMYke2.0.0.0
xxxx = szar 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mentem kajálni :9
Azt hittem már egy xxx filmért. 😊)

IMYke2.0.0.0
Teljesen szétqrják a természetet... mindezt egy xxxx filmért... 😊 😞

Na, siker<#vigyor3>
A lényeg: Megkezdõdött a Ság hegyen a középkori falu építése, ahol az Eragon címû filmet forgatja egy hollywoodi filmstúdió <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Ez az említett építkezés?

Ezen a képen kell megkeresnünk téged? 😊)

Ez az örökzöld téma. 1998-ban már Lengyelországban fillérekért volt sávszél. És az nem nyugat!!! Szóval...Jó a havi 4ezer, ha a fizetésem eléri a félmillát havonta, tisztán. Akkor ok!

kirol
😊

kirol
Hát szerintem ez a 3000-4000 Huf közötti korrekt lenne,persze korlátlan letöltéssel. 😊

Nálam itt figyel (a meló) már 2 napja, de én nem hagyom magam. 😊

Atomreaktor
Úgy látom ma mindenki el van havazva a sok melótól😊)

IMYke2.0.0.0
Én sokallom a 4.000-et is azért, hogy legyen... + a telefon.
Elmennek ám az anyjuk ******ba!
Havi 10-15 rongy.

Nekem annak tûnik. 😊

kirol
Na de az nem gyakorlat.

Atomreaktor
Nincs már attól messze.

Úgy, hogy ilyen munkahelyem van. És számítógéppel kell dolgoznom. 😊

Szóismétlés rulla! 😊))

kirol
Azt hogy csinálod?

Akkor a munkahelyem majd saját hallotjának fog majd tekinteni? 😊

kirol
Én akkor köttetném be, ha havi 4000 HUF lenne.

Képzeld Kirol, én már évek óta "nyári gyakon" vagyok. 😊

IMYke2.0.0.0
Sosem lesz ingyenes a net 😊
Mindig lesz valaki, aki pénzt akar húzni belõlünk...

kirol
De én most nyári gyakon vagyok, így munka közben tudok netezni,de már csak a jövõ hétig,mert akkor letelik. 😊

Atomreaktor
Atomreaktor
😊))
Ingyenes net? Ez lesz a jövõ?😊 Behálózzák a világot, mindenkit le tudnak majd ellenõrizni én meg elbújok egy esõerdõbe egy ismeretlen törzshöz, mert ez a behálózás nem az én világom lesz😊

Nevetni fogsz! Nekem sincs otthon netem. Ezért vagyok mindig....itt...😊 Amíg nem lesz ingyenes, nem is lesz.

Mondjuk, tegnap este annak képzeltem magam. 😊)

Ja, igaz! Összekevertem. Sorry! Azt is lehúzom majd holnap. 😊))
Isten? Én?

kirol
Kár hogynekem nincs otthon netem, így lemaradok mindenrõl. 😞

Atomreaktor
Még a végén hívõ leszek😊

Axon
Mostmár mi is istenek vagyunk :-)

Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2005
2. GTA: San Andreas
3. Tibia
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. Longest journey
9. Ki van fent legtovább?
10. Jaccunk mi is szolánco

Axon
Átpasszolja neki a többi isten :-)

Axon
isten! :-)

kirol
És ö honnan szerezte meg?

kirol
Miért ki az a M.A.D?

Atomreaktor
😊) Akkor elég pár screenshotot megnézni meg az értékelést😊 Aztán pár nap múlva lehet is tesztelni😉

Axon
Mondjuk van rá egy tippem, hogy ezen sincs cd-s védelem, így elég hamar megjelenhet a fájcserélõkön.

Atomreaktor
Hááát...😊 Most egy kis nyaralásra mentek a cracker csapatok😊 De ez amúgy sem az a játék amit egybõl kiraknak... De van nekünk egy M.A.D.-ünk😉)

kirol
Hát igen,csak lusta vagyok. 😊

Axon
Nancy Drew? Én egy szót sem láttam errõl a leírásokban. A Nancy Drew sorozatban most jelent meg a Nancy Drew: Secret Of The Old Clock. Nem ezzel kevered össze?