The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Engem a trailerek hangulata nagyon megfogott és a demoja is tetszett.
Ha magyar felirat van egy kalandjátékhoz, akkor még egy közepes színtû kaland is más színben tetszeleg elõttem :-)
Szóval ha meglesz belevágok!

nagykispeter
Igen,de valami kezd éledezni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Axon
Na ezt nem tudtam. De a felsorolásban (lebukott csapatok) is szerepelt mindkét név.

Axon
Én még nem láttam a SW3-at, de nagyon vadászok rá :-)
Gondolom a dvd-s verzió az olyan 8 giga körüli méretû.
Én valami avi-s verzióban gondolkodtam, azok max. 2 cd-sek szoktak lenni.

Atomreaktor
Ezzel én is így vagyok😊) Annyira nem jó a játék sajnos, de magyarul azért nekiveselkedek.

Axon
Körül-belül annyi mint a bogyókaticás topicnak :-)

IMYke2.0.0.0
Hozzáteszem: a Deviance = Reloaded = Deviance.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Ha jól emlékszem a deviance is rajta volt a listán a másik "nagyágyú" mellett (Reloaded)

Axon
A képet nem én készítettem, hanem a játék fordítója. Én még csak belepillantottam eddig az Atlantisba, de komolyabban még nem foglalkoztam vele. Valószínûleg - mostmár - addig nem is fogok, amíg a magyar verziót be nem szerzem :-)

Axon
A ritkaság nevét már említettem: Blitzkrieg - Total Challenge 5
Ez azért ritkaság mert nemrég jelent meg és kis példányszámban. Mint említettem is, valószínûleg rajtam kívül ez itt senkit nem érdekel :-)
A torent oldal neve: http://isohunt.com/ (Itt két példányban is fentvolt)

Atomreaktor
És már nincs meg?😊

Igaz, akkor rip-ben. Volt úgy 200MB.

Igen! Nekem megvolt asszem. Nagyon úgy rémlik.

mandm
OFF: A mailboxot nagyívben elkerülöm, amíóta csak egy "áll-link" mutat a https bejelentkezésre (maygarul nincs titkosított kapcsolat). Ez olyan, mintha a pályaudvari csomagmegörzõ csak egy riglit tenne a szekrény ajtajára.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Atomreaktor
Vááááá, végre! Dungeon Siege 2 Gold!

Atomreaktor
- The Adventures of Valdo and Marie
- Adventures in Odyssey két epizódja
érdekelne még. Jelentkezõ?😊

Atomreaktor
'Reggelt😉
"Hopkins FBI" '98-as kalandról hallot már vki?

Atomreaktor
😉)

serito
Én meg azt hittem érdekel, de sebaj a polcon a többi mellett jól megvan.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

CrucifX
Koszi sracok, lekaptam reggel Tony Tough-ot es Warcraftot!

Atomreaktor
Az a helyzet, hogy engem nem fogott meg az SW univerzum😊 Tesóm már 4szer látta moziban... Én a másik oldalon állok😊

serito
Nekem megvan a SW3 DVD ráégetett felirattal.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
Helyes😊 Nekem is így kéne a leírásokkal tennem😊 Csak az a fránya idõ... Mondjuk ha igazán akarja az ember, akkor van ideje😊 Úgyhogy nem panaszkodom, csak gyûjtöm az erõt😊 Pedig még nem is láttam az SW3-at, bár nem is fogom😊)
Héten én is írok mégegyet, úgyhogy vmi csak lesz😊

serito
Most sikerült elküldenem a levelet innen az sgmail.hu -ról.
Lesz elég anyag az oldal indításához?
Az Echo-t már meg is szerkesztetem, a demó alapján az elje még jó is lett csak egy kicsit kell átírnom a szöveget. És ha végre meglenne a full game akkor végigtolni, javítani amit kell és az is kész lenne.<#wilting>
Dolgozom mint gép. <#email> Nagyon rákaptam a fordításra.

rorr
Azért az nagyon szar lenne 😊 Meg kellene hackelni a starforce-ot Kievben nem? 😊

Atomreaktor
lehet😉

Atomreaktor
😊)

rorr
sajnos igazad van!de az is lehet ,hogy mind starforce-os!

serito
A mailbox.hu egy akkora szemét, hogy nem igaz!! Egy szaros levelet nem tudok elküldeni. <#violent>

Atomreaktor
Azért jelent meg bõven játék, ami még nincsen sehol. Azért odatett most nekik ez az fbi "eksön".

rorr
megvan a centropy is meg minden csapat csak gondolom nem igazán jelenik meg játék ilyenkor!uborkaszezon van! Majd szeptemberre beindulnak a játékmegjelenések!

serito
Ez egy baromság. <#mf2>

Atomreaktor
lollerek...<#levele>

IMYke2.0.0.0
Hozzászólás-vadászok IQ-fájter topikja... <#levele>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Hát ezt nem értem. Ennek a fórumnak mi az értelme?😊

Atomreaktor
Na jó, de azért a fejlesztõknél is ott van a szellemi tõke, amit ezek a csapatok loptak el tõlük😊 Tényleg! itt igazán el sem lehet dönteni, hogy melyik a jó oldal😊) (Jedi powa <#smile>) az FBI-os vagy a cracker a sith?😊

Atomreaktor
Adj neki
<#smile>

nagykispeter
Hát a Deviance ahogy nézem megmaradt!Egy ideig biztos óvatos lessz,aztán majd látjuk!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

serito
Én is elkezdtem játszani vele de ott ahol kergetnek az õrök (az ominózus deviant megszólításnál nem tudtam elmenekûlni) aztán abba is hagytam.
Magyarul viszont megpróbálnám mégegyszer.
Ja nálad ilyen csúnya a játék vagy csak a kép rossz?

Nyugodjatok meg! Pár hét és csak úgy dölni fognak megint a játékok. Így van ez, amióta internet van. 😊

...mármint a ritkaság nevére. 😊

Na, erre már én is kiváncsi vagyok! 😊)

Axon
Meghalok! Ezen a torrent oldalon olyan ritkaságra bukkantam, amit már régóta keresek és fõleg M.A.D.-ot nyüstölöm a letöltéséért. (Nem kalandjátékról van szó)
Felszaladok az emeletre és belerugok a tûzfalszerverbe <#falbav>

Axon
Valószínûleg a MobiCat mondatokat lefordító modulját használta :-)

IMYke2.0.0.0
És ráadásul hibás is a szöveg... ejnye-bejnye fordító bácsi!

Axon
A cedega mérete igazán nem nagy. Elõre is köszönöm!

Axon
Egy furcsa kérés hozzátok. Mivel nem tudok torrent-et használni, így megkérek valakit aki tud. A legújabb Cedega (4.4-es) kellene nekem. Tudjátok, ezzel lehet windows-os játékokat, linux alól elindítani.
A szerverre feltettem a cedega alkönyvtárba egy letöltött torrentet hozzá. Akinek sikerül letöltenie, az másolja már be a Cedega alkönyvtárba.

Axon
Na ez mocskos nagy kép lett...

Axon
Mint már említettem egyszer megjenet az Atlantis Evolution magyarul.
Ettõl függetlenül egy srác elkezdte lefordítani.
Itt egy kép a készülõ mûbõl:

Axon
Itt igazából a hatalmas szellemi tõkéért kár és a megszerzett tapasztalatokért.
Ha belegondolsz mostanában a starforce 3-as védelem volt a törö csapatok rémálma. Alíg tudta valamelyik is feltöni és akkor sem mindig egy sima crack volt a programhoz, hanem mindenféle machinálás. Most ezek a profik elmentek az újak meg nem biztos, hogy boldogulnak majd az egyre jobb védelmekkel.