The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Összetörés nem számít, errõl már lemondtunk, csak azt gondoltuk, hogy mi majd felszedjük. Pince van alatta, vagyis kefni meg beton, ezt nagyon csákányozni nem lehet, már csak amiatt sem, mert akkor egyenetlen lenne nagyon az aljzat, és egy raklapnyi padlofon kellene, meg hát az gondolom az aljzatgerendáknak sem használna.
Ezután (feltörés) csak azt nem értem, hogy tudodd ez "önerõbõl" felszakadni, amikor ahhoz hogy szépen elváljon a csempe a betontól hihetetlen erõ kell.

Axon
Kb. 2 hónapja körbeállt a topic teljes tagsága és közösen felvágtuk az ereinket, majd egy aranyserlegbe folyattuk a vérünket. Aztán jót húztunk mindannyian belõlle és megesküdtünk, hogy egyeske és ketteske titkát ki nem adjuk sohasem.
Aztán felpattantunk paripáinkra és lenyilaztuk egész európát.... na de ez már egy másik történet.

Axon
Keresztanyáméknál pont két hete verték fel a teljes nappalit, ahol járókõ volt. Pedig 9-es kopásálóságú kültéri járólap volt, amit már nekem igértek a teraszomhoz. Jöttek a szakik és mondták, hogy ezt lehetetlen úgy felszedni, hogy össze ne törjék.
Ezért neked sem tudok más ajánlani, mint egy kis csákányozást...

Axon
Köszi!
Kipróbálom.

IMYke2.0.0.0
Tisztán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Úgy értettem, hogy akkor letérdelek a padlóra, és addig írom, hogy "lécci-lécci-lécci", amíg elmondjátok az "egyeske", és "ketteske" titkát.
Most már érted?

IMYke2.0.0.0
...mert hideg a padlónk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt mire érted?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, még te magad se érted, hogy mit akartál írni...

Különben, így nem is érdekel! ( Még szerencse, hogy internet is van a világon, mert hideg a padlónk.)

hüpp...

IMYke2.0.0.0
Számodra örök rejtély marad. Ezen nem változtathatsz, még ha hetekig kérdezõsködsz is...

Poor Lord Myn.
Na, mi van a ketteskével?

Lord Myn
Folyamatban van, a 7. fejezetnél tartok.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Engem azért érdekel, bár azt mondják, hogy szokás szerint kihagytak egy csomó részt, ami tényleg leronja, mert csak ÚGY értelmes!
Egyépként olvastad a könyvet?

Lord Myn
Úgy tudom tegnap óta játszák a mozik a világpremierrel egyidõben. (De a kritika egy kissé lehúzta).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

De azt csinálod!
Tényleg? már megy a film? JÓ gyorsan ide ért!

Lord Myn
Már a filmet is játszák Mo.-n.

A játékhoz meg az a beugró, hogy meg kell fejteni mit értünk ketteske alatt...

(Na jó, nem gonoszkodom... <#vigyor2>)

Kár, hogy sosem tudom mit kell érteni a ketteske alatt.
Egy Honlap? Csak azért kérdezem mert kell a Da Vinci játék.
A könyv tök jó volt, a filmet majd megnézem, ha MO.-ra ér, de ha már van játék formában, akkor azt próbálom most ki.

IMYke2.0.0.0
Én is köszönöm.

takysoft
köszi, majd nekiugrom

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
Szerintem is egész izgalmas, csak azok a bárgyú verekedések ne lennének, nagyon lerontja a játékot. <#shakehead>

kirol
OFF
Axon a múltkori garázsépítés után nincs neked, vagy bárki másnak valami ötlete arra, hogyan lehet felverni a járólapot hatásosan. Ugyanis a drága egyszerûen felrobbant az étkezõ közepén is. Ezeket értelemszerûen csak kézzel kell felszedni, de a késõbbi bajt elkerülve inkább leparkettázzuk az egészet. Így a többit is fel kell szedni, ami iszonyat húzós, szarrátörik a lap, ahelyett, hogy feljönne. Jó feszültséglevezetõ az biztos, ütöm mint állat, de jó, ha 0,5 m2-t fel tudok szedni rendesen 1,5-2 óra alatt.
ON

MerlinW
Kipróbáltam a Da Vinci játékot, sztem nagyon jó! Klassz változatos kalandelemek, Fahrenheit-es akciók, lopakodás, stb. Grafika közepesen gyengus, zene szupi, irányítás konzolos. De mindent összevetve nagyon hangulatos eddig. (2 óra játék)

[merlinw.org]

MerlinW
Dede😊

[merlinw.org]

kirol
Na az enyém is elég tré lett, 53.

RaveAir
Nem mondod, hogy elsõre ennyi pontot értél el. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lord Myn
Áh, kár volt kitölteni: 68... <#sir>

Meg voltam róla gyõzõdve, hogy jó a helyesírásom.

Gratulálok <#worship>!
MerlinW
88😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Elõször ki sem mertem tölteni. Másodszor sem... Úgy döntöttem, hogy nem ellenõrzöm, mennyire hülyültem el...

51 😞
Ennél azért jobbra számítottam, fõleg hogy annó jelesre érettségiztem magyarból. Ideje lesz újra átnézni a helyesírást 😞
Akkor lehet törölni, ha mást nem érdekel!
IMYke2.0.0.0
<#worship><#kacsint>

Atomreaktor
52😊

mandm
Helyette "elolvastál" rengeteg játékot

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Köszi már megvan. Amúgy nem nekem kell ,hanem egy ismerõsnek.
Akinnek esetleg Shakespeare vagy Biblia igénye van angolul annak itt a link: http://www.online-literature.com/

Wanted
<#eljen>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

RaveAir
Nem rossz. Mivel rengeteg új szót, kifejezést lehet meglelni, majd idõvel megtanulni. Kicsit lassabban haladok, mintha magyarul olvasnám, de volt már olyan hogy annyira belemélyedtem, hogy azt vettem észre egyre csak fogynak az oldalak.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Nyert! Aki szereti a fantasyt, annak szerintem ez kötelezõ olvasmány...

kirol
Hát komolyam mondom, ezt már nem hiszem el. Végre folytatnám a Dreamfallt, erre már megint kezti a rohadék. Hát így mire végigszemvedem, csak az fog megmaradni belõle mekkora szenvedés volt a driverekkel. Így nem lehet a játékra koncentrálni.<#falbav>

Nézzétek meg, egy pályán belül (5. Fejezet) szarakodok már megint. Hihetetlen.
Dreamfall - Hiba

Egy Shakespeare összes gyüjtemény fenn van a kettesen, .txt és ms ebook formátumban is (.lit) egy keretprogramon belül, ehhez fel kell rakni az ebook olvasó programot (MsReader)is, hogy olvasni lehessen.
MerlinW
Amit letöltöttél az egy korlátozott full, krekk a ketteskén😊 Hevfán😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem rossz, viszont rengeteget lehet belõlük tanulni. Elolvasol 4-5 olyan könyvet ami érdekel, és úgy fogsz beszélni angolul mint állat😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Érdekes, én sosem olvastam el teljesen angolul könyvet... <#ijedt> Ez most rossz? <#wilting>

A Song of Ice and Fire sorozat utolsó kötete? Biztos jó, de tartok tõle az én angoltudásom kevés lenne hozzá, bár egy-két könyvet már elolvastam angolul.
RaveAir
A Harry Potterekrõl annyit, hogy az elsõ részét olvastam (angolul), és nem volt valami bonyolult a szókincse, bár ez nem a regény(?) rovására. Azt is hallottam, hogy könyvek részrõl részre nem csak méretükben, hanem szókincsükben és jellemábrázolásukban is folyamatosan fejlõdnek. Ha az írónõ részérõl ez tudatos, akkor egész jó munkát végez, mivel a gyerekek önként akarnak olvasni. Egyszer, ha lesz idõm, akkor talán elolvasom a többi részt is.

Most jelenleg azonban sokkal érdekesebb fantasy könyvet olvasok George R. R. Martintól, ami egyszerûen zseniális. Mivel az író még csak néhány hónapja fejezte be, és a könyv több, mint 800 oldalas, ezért ezt is angolul próbálom megérteni. Addig sem veszik kárba az kb. 1 óra utazás a tömegközlekedésben.

Én találtam, hogy tudom eljuttatni neked?
IMYke2.0.0.0
Én még magyarul sem találom... <#lookaround>

mandm
Ha már könyvekról van szó, egy kis off: keresem a Machbeth-et angolul. Ha vki tud, kérem segítsen. Elõre is köszi