The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én hamarosan végzek az utolsó fájlommal - April naplójával <53 ezer karakter> - , és akkor már csak Takysoft-ra, Sephi-re és Rád várok... 😊
Királyság lenne, ha valóban június elsõ hetére készen lenne a magyarítás - ahogy mertem ígérni a kérdezõknek...
De, ha nem lesz, az sem baj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala
4 fájl a 8-ból készen van, csak át kéne néznem, ami --magamat ismerve-- gyakorlatilag teljes újraírást jelent.<#email><#szomoru1>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Takysoft, via_mala, Sephi:
Hogy álltok az anyagaitokkal? Nem sürgetésképp, csak kiváncsiságból kérdezem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mindegy...nekem csak a bemountolás végett kellene az mds fájl. Sokat könnyít..<#circling>

IMYke2.0.0.0
Nálam megfér a CloneDrive és a Deamon Tools egymással - a Pioneer-t sem baszqrálja... mûködik minden rendjén 😊))

Az Alcohol 120-nak mondhatod <#vigyor2> A hülye DT-t meg nem akarom felrakni. elcseszi a dvd-rom-omat...

IMYke2.0.0.0
Az *.mds csak ellenõrzõ sum, nem szükséges az image használatához.

IMYke2.0.0.0
Felesleges. A legnagyobb méretû fájlt mountold be és mûxik.

Hello. Keveset járok mostanában erre felé. Egy .mds fájlt kérhetnék a ketteskére a FF7 Install CD-jéhez?

Axon
Kipróbáltam és remek! Csak nem volt ott senki, akivel jól elidétlenkedtünk volna :-)

IMYke2.0.0.0
Nem minden onnan, de a Magyar Elektronikus Könyvtárból is származik néhány iromány a gyûjteményében - érdemes hát közvetlenül az oldalt meglátogatni.

serito
Köszi átnézem taky gyüjteményét.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Szuper lett!! :-)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
te tudod... nem tom hol van a játékban ez a mondat

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
nagyon baba, jól nyomod😉

IMYke2.0.0.0
A mondat helyénvaló, a screen akkor is a (TV)képernyõ. Az egy dolog, hogy mögötte van egy alagút...

takysoft
nem az a mondat, mint már írtam

Van egy ilyen bejegyzés a Banda résznél:
####"Window"
There are tunnels extending down into the earth behind the screen.

itt értettem úgy

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Feldobtam egy új chat-et (flash-es, nem kell java-val tökölni) a bannerõl elérhetõ.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát azért nehezen lehet(ne) az a látóhatár... fõképp a második mondat miatt:
I don't think I should mess with the screen. It's probably there for a purpose. =
Nem hinném, hogy babrálnom kellene a képernyõvel. Talán valami célja van.

takysoft
a bandás résznél viszorn arcadia van, akol nincs technológia.
ott inkább a látóhatárra utalhat a dolog.

via_mala
Elõször én is annak fordítottam, de elbizonytalanított a szövegkörnyezet.
Köszi.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
A Screen nem más, mint egy Plazma TV - a játékban. Én "Képernyõ"-nek fordítottam eddig.
Egy ilyen Képernyõ található a Határállomás nappalijában is, amit Fiona éjt nappallá téve bámul - a szappanoperák miatt - , és Mickey ennek örül is, néha.

via_mala
Taky:
Van egy ilyen bejegyzés a Banda résznél:
####"Window"
There are tunnels extending down into the earth behind the screen.

Meg egy ilyen:
####Touch screen
I don't think I should mess with the screen. It's probably there for a purpose.

Hogyan fordítsam a screen-t? Itt valami ablak, vagy valami monitor van a játékban? Vagy valami kirakatüveg?

kirol
Ez - Great.Journey.Mr.Penguins.Letter - milyen komoly kalandjáték.<#nevetes1>
Legalábbis képek alapján.

Axon
Nekem van meg az összes könyv Lovecrafttól, de az hagyományos papír formátumban.
Viszont ha jól emlékszem a taky gyûjteményében van Lovecraft írás. Érdemes kezdetnek azokat megnézni.

Axon
Szerintem is fel lehetne tenni egy teljes gyûjteményt. Elõször told fel az általad kibõvítettet szintén egy tömörített állományba, úgy mint a takyé. Azt én leszedem és kibõvítem a saját állományomból azokkal, ami még hiányzik és feltolom én is. Így egyetlen tömörített állományban benne lesz az összes könyv.

Axon
Visszatértem. Üdvözlet mindenkinek.
Bicepszeim dagadnak, hátamon pinpongozni lehet, káromkodási szókincsem félelmetesen kibõvítve, bõröm színe néger rabszolgákat szégyenít meg, tenyeremen meglehet gyújtani egy gyufát és puszta kézzel beverek egy szeget a falba. Szóval kész a ház bontása és szépen halad az új garázs építése :-)

Molnibalage
Kösz, majd utánajárok. Azért kérdeztem, mert nincs idõm, se kedvem kb.1000 hozzászólást visszasolvasni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kirol
GameStar 2005 szeptemberi mellékletén pl. De már párszor leírtuk ezt.

Molnibalage
Az elsõ részt honnan lehet még megszerezni? Évek óta nem toltam pont&click-et..
Mennyire jó az elsõ? És a második?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

serito
Úgy tudom, hogy valakinek/kiknek itt megvan az egész Lovecraft gyüjtemény.
Ha igaz, ki tudna nekem egy könyvet adni az írótól? Még csak hallottam róla, de egyetelen könyvét sem olvastam. Szényellem is magam.<#whatever><#rolleyes>

Köszönöm a "szépirodalmi gyûjteményt"!!! Bár jó része nekem is meg volt, azért akadt, amivel ki tudtam egészíteni a sajátomat. Viszont van jó pár könyv ami nekem van meg. Ha van valami kívánság(és az megvan) felteszem. A mostanit összegyúrtam a sajátommal - az egész feltételének nincs értelme.
Lord Myn
Köszi! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Nem teszünk közkinccsé béta verziót. Ez van. Azonban, ha minden jól megy, júniusban - nem az elsõ napján - már töltheted a 200 MB-os telepítõjét és nyomhatod fel a játékra a magyarítást...

helo, a meglévõ fordítást légyszi tegyétek közkinccsé ha mód van rá,
mostanába kezdem a játékot és nagy hasznát venném a bétának is.
köszi
Nálam is simán megy a FF7.
Mindenféle hókusz-pókusz nélkül<#vigyor2><#vigyor><#nyes>
Köszi a progit<#worship><#worship>
IMYke2.0.0.0
The Longest Journey HUN:
Állapot: 63.09%

Hiányzik még (karakter):
- .:i2k:.: 52919
- Sephi: 54706
- Takysoft: 194255
- via_mala: 38449

IMYke2.0.0.0
Megoldás az lesz, hogy magasról tojok I.C. Ram-ra... <#nyes>

RaveAir
Akkor most már ne hagyd el... 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
S vele a régi énem... <#nyes>

kirol
Ó, visszatért a logód!

IMYke2.0.0.0
<#worship><#nyes>

MerlinW
Kettes is alap, tessék végigtologatni😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A BS3 messze nem olyan jó, mint az egyes! A 2-esrõl nem tudok nyilatkozni, azt csak kipróbáltam.

kirol
A Broken Sword 1 és 2 volt már fönt?
Jó játékok?
Én csak a BS-3 al játszottam, az jó volt (még a ládatologatás ellenére is).

IMYke2.0.0.0
Mivel annak idején - huh, ez már 13 éve! - AutoCAD-tanfolyamot is végeztem, ezért rögtön arra gondoltam, hogy valamilyen szerszám-alap.

kirol
Ez egy épített földkupac (200*100 m 20m magas, 1/3-as rézsüvel) akar lenni olyan kialakításban, mint egy csonkont gúla, mégha nem is annyira látszik.

IMYke2.0.0.0
Ezmiez?

kirol
Egy ilyet:

kellene megrajzolni, csak persze szebben, meg arányosabban. Mert nekem sehogy se akar sikerülni.

Nekem tökéletesen elindult a Final Fantasy VII!
- Install CD-rõl "Maximal" telepítés
- 1.CD bemountolása Deamon Tools 3.47-be
- FF7 saját konfigoló exe-jének elindítása

- Gamepad nélkül is tudtam eddig vele küzdeni, de szerintem, a további próbálkozáshoz már igénybe fogom venni a Logitech-emet...