33675
-
#19394 jó lesz ez, köszi szépen:D
nagyon rendes vagy, egyszer még meghálálom:D -
#19393 Pofátlan lennék, ha én is kérnék egy logot? Esetleg valamilyen Tunguska témájut (az a kedvenc mostanában). Tetszenek a munkáid -
#19392 Én most telepítem a munkahelyi gépre. Kíváncsi vagyok hogyan bírkózik meg vele. -
#19391 Köszi.
A Jumi gyűrűjét most írom ki DVD-re mert a munkahelyi gép nem alkalmas a game futtatására. Azonban az otthoni masina annál inkább. -
#19390 Jumi gyűrűjét próbáltátok már?
Nekem tegnap sajnos mégis haza kellett mennem mielőtt letöltődött volna, így csak ma tudom kipróbálni. Éppen most csomagolja ki a winrar. -
#19389 Szerintem jól néz ki. -
#19388 Már csináltam is egyet, ha nem tetszik - amint már írtam - a hétvégén lesz időm és csinálok másikat.
-
#19387 OK! A hétvégén gyártok egyet. Valami kalanddal lehet kapcsolatban?
Pl: TLJ...stb -
#19386 teljesen mind1.
animáltnak örülnék, de nem kell bele sok animáció.
annyi a kérés, hogy név látszódjon mindig.
amúgy teljesen rád bízom, lehet bármilyen. ha már van valami régi sémád az is jó.
köszönöm szépen. -
#19385 Holnap megnézem én is.
logo:Írd meg milyet szeretnél és ha tudom megcsinálom neked is.
Ha jól látom nem vagy regelt fórumozó, ezért 8kb-ba bele kell férnie ha animalt gif lesz. Bár ha csak statikus kép akkor sem lehet nagyobb.
Ha minden jól megy a hétvégén meg is tudom csinálni. -
M.A.D. #19384 Én is megnézem már! :) -
#19383 Letöltöttem, megnéztem mindent benne, tökéletes:) -
#19382 ez nem is annyira lehetőség... inkább kérés felétek.
páran szedjétek már le, és nézzétek, meg, megy-e egyáltalán.
tényleg, ha van egy szabad fél órátok, kérlek nézzétek meg.
és persze írjatok véleményt. igazat.
köszönöm. -
#19381 Felért a Duke Nukem magyarítás(pontosabban a magyarított Duke Nukem:D)
(előző üziért bocs, azt hittem nem fog elmenni az első... annyira töltöttem fel, kiakadt a böngésző...)
A readme ejég hosszú lett, de azért olvassátok el azt is, hátha bele lehet kötni valahol. kifogástalan readme-t szeretnék:D túl sok olyan emailt kaptam az utóbbi években, hogy ezt meg azt a cuccomat nem tudták használni/feltenni... -
#19380 nekem nem sikerült még csinálni egyet? pedig semmi különösebb igényem nem volt:(
várjak azért rá, vagy modjak le róla?
amúgy 3 percen belül felér a Duke:D -
#19379 nekem nem sikerült még csinálni egyet? pedig semmi különösebb igényem nem volt:(
várjak azért rá, vagy modjak le róla? -
#19378 Az otthonról netezés átka.
Nem baj, már megoldódott. -
#19377 Én meg neki se állok letölteni, mert fél óra múlva indul a vonatom és addíg bizony nem jön le(4Mbit). Majd holnap reggel.
logo: igen a hétvégén volt időm és szórakoztam kicsit. -
M.A.D. #19376 én adnék gyűrűt,de amikor kiírta, hogy kb. 3 nap...:(( nem ehhez voltam szokva. -
#19375 Látom te is sorban gyártod a jobbnál-jobb logókat :-) -
#19374 Még másfél órt kell itt dekkolnom mire lejön. Ma sem megyek haza 4-kor a melóból :-) -
#19373 Látom, "szuper" lett!! -
#19372 Tőlem is köszönet! -
#19371 Óhhhh.... a drágaszágom.... :-)
Már rá is izzítva a teljes sávszélességem :-)
Ezer köszönet érte! -
#19370 Egy gyűrű mindenek felett....khm. -
#19369 Kérdésedre a választ máris láthatod a logomon :-)
Éppen most sikerült szereznem egy céges mobilt ;-) -
#19368 Sajna a feltöltési sebességem a kutya f***a....
Most meg még le is kell korlátoznom, hogy barátnőm tudjon netezni...
2-3 óra még biztos lezs, mire felér a Duke
Addig is Feltettem pár képet ízelítőnek a játék mellé.
Nézzétek meg őket:D -
#19367 Látom nem sikerült regelned az SG-n. Láttad a másik (150x25px) logót a #19289 üzenetben?
-
#19366 Nekem nagy kedvencem volt valamikor. Mindenképpen lehúzom és belekukkantok. -
M.A.D. #19365 Retró érzés szállt meg. :) -
#19364 Off:
Egy gyors és egyszerű kérdés:
A Test Drive Unlimited megvan már valakinek? Ha igen feltehetné a "polcra". -
#19363 Sziasztok, lenne majd egy kis kérésem.
Duke Nukem rajongókhoz szólok most, elkészült az új Duke fordítás. Pre verzió a ketteskén nemsokára megtalálható(bár a jelen netebességemmel 250 mega mire felér....)
Egyrészt ne terjesszétek, mert a játék is benne van:D
válzotások az előző verzióhoz képest:
-újabb HRP támogatás
-textúrafordítás(sok-sok.. az alapjáték kb 80%-a)
-pár híresebb addon natív támogatása(Nuclear Winter, Caribbean Vacation, és Duke it out in D. C.
-és persze sok hibajavítás.
Ti lennétek a teszterek. A textúrahibák nem nagyon érdekelnek,(tudok, hogy ronda meg bugos) csak az elírások(azok a textúrákon belül is persze).
Aki leszedi: MINDENKI olvassa el a README-t! (a szükséges fileok-at nem kell beszerezni, már benne vannak ebben a csomagban)
Amúgy a végleges magyarítás mérete 50-75 mega lesz(attól függően, hogy a HRP update belekerül-e vagy letöltendő lesz-e.)
Ha mégis terjesztenétek, töröljétek le a 4 db ".grp" kiterjesztésű file-t. úgy bárhova jogtisztán fel lehet tolni a csomagot.(de a portálon úgyis napokon belül kint lesz.)
észrevételeket, 5leteket ide a fórumra, vagy priviben várok.
köszönök minden segítséget:D
UI: majd szólok, ha felért:D -
#19362 Az nagyon jó lenne várjuk szeretettel!!!
Valaki elkezdte feltolni a Jumi gyűrűjét..... ? -
#19361 Hétvégén fel tudom tolni a szerverre a Jade Empire-t, de csak akkor töltöm fel, ha megfelel nektek 1 db ISO-ban, mert darabolni nem nagyon szeretnék...
Jumi lesz vagy nem lesz? -
#19360 Csak így lenne sikeres, mert onnan nagyon gyatrán csorog, ezért nem is népszerű. De amúgy máshol tényleg nem látni. -
#19359 Átszenvedtem magam rajta, de másnak még jól jöhet a segítség. -
#19358 KÖNYÖRGÖM! Valaki mondja meg a megoldást a betűméret növelésre, mert MEGŐRÜLÖK hogy nem tudok néhány szót kiolvasni. Hiába próbálom full képernyőn, ablakban, bárhogy! Iszonyatosan idegesít, hogy percekig nézegetem hogy vajon mi lehet a szó, mire megfejtem megint nem látom a következőt, mire az megvan, már szétesik az egész mondat a fejemben. Egyébként is meglehetősen érdekesen van fordítva. -
M.A.D. #19357 a "betonból" nekem lejött 5 óra alatt. igaz, 1. munkahely, 2. torrent -
#19356 Ha többen is lehúznánk a wanadoo-ról, akkor mindannyian elkezdhetnénk feltolni a szerverre. -
M.A.D. #19355 Sorry! Utólagosan is. Ez a 6ezres csomag sajnos csak 40-50kás uploadot engedélyezett, így legalább 4 nap kellett volna. :( Nem ehhez voltam szokva. :(