The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert alapból nincs ott. A baj, meg hogy van egy partició, ami valójában nincs is, és persze hogy onnan akar indítani.
Aztán átmásoltam az okosság.exe -t abba a könyvtárba, a hova feltelepült a progi.
Aztán ezt itt el is indítottam, ami amúgyis megkeresi a kívánt fájlt, majd next és már ki is írja, hogy patch kész, és indítja magától a programot. Ami el is indul rendesen.
Ennyi.
Nálam mindíg ugyanaz a hiba bármilyen gépre telepítem.
Köszi
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Magyon szép teljesítmény, ha tesztelni kell meglehet, hogy én is szakítok rá idõt ha lehet.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Sajnálom, ha csalódást okozok, de én is ember vagyok - s ha valami megtetszik, azzal foglalkozom. A The Longest Journey amúgy sem egy emebres meló - a többiek munkája még nem érkezett meg.
A várakozás ideje alatt pedig könnyedén megbírkoztam a Paradise-szal... a grafikáját is gyorsan megcsinálom, utána TLJ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Holnap már kész is lesz.
Grafikai munka pedig hétvégéig.
Utána pedig jöhet a tesztelés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
persze aki nézte már a játékot az tudja, hogy "levon"....
Bár lehet, csak nekem nem tetszett, de nekem elsõre nem.
Olyan bénán mozognak benne a karakterek, hogy szinte fáj.
Pár hete végignyomtam a Leisure Suit Larry elsö részét. kb 90 kbyte-os játék, mégis életszerübben mozog benne a karakter😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A játékból ez természetesen semmit sem von le, inkább csak a tudatlan vásárlók becsapásáról volt szó.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha jövõhét hétvége után kezdõdne a tesztelés, akkor máris tudok jelentkezni, mivel akkor lesz a suliban a vizsgám és utána ráérek. A félelmetes fordítási tempódat elnézve viszont lehet, hogy ez már most hétvégén elkészül :-)
Ha széleskörûbben vizsgálom az esetet, akkor azt mondom, hogy ha jól belõ valaki egy szimpla tûzfalat a gépére - amit egyébként is ajánlott - akkor megint csak eldob mindenféle külsõ csatlakozási kísérletet.
Jogi oldaláról nézve pedig rögtön feljelentést lehet tenni külsõ támadás miatt, mivel ez teljesen jogellenes és ha ez tényleg igaz(lenne) akkor bõven lesz egy rakás unatkozó ügyvéd (tele illegális cuccal) aki pillanatok alatt ízekre szedi az ilyen kezdeményezést.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
"Üdv,
légyszíves küldjetek ki egy körüzit, amiben figyelmeztetni kellene az embereket, hogy egyes jogvédõ szervezetek új módszert dolgoztak ki az illegális szoftverhasználók lefülelésére. A módszer lényege, hogy egy lekérést küldenek a felhasználó IP címére, amiben lekérik az összes, a felhasználó által használt szoftver adatait. Ennek kivédésére javasolni kellene, hogy mindenki szedje le a http://phoenixlabs.org/pg2 oldalról a Peer Guardian nevû programot. Ez blokkolja ezeket a lekérdezéseket, azonban a felhasználó által használt netes alkalmazásoknak nem kavar be."
Ez most tényleg igaz, kezdhetnek félni az emberek?
A progi meg elég zavaró, sokmindent blokkol, amit nem is kellene.
Mi az ....-ten lehet ez?
Ezt is be kell szerezni, a Myst is FPS nézet volt nekem tetszett!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hibákról jut eszembe:
- Ez a szemét program nem szereti, ha ékezetes <Ó, Ú, Ü, Ö>Ó, Ú, Ü, Ö> kezdõdik egy mondat! Tök érdekes, ilyenkor ugyanis megtöri a mondatot, elõfordul, hogy egy szó közepén.
Szóval, humorizál a kicsike. Emellett azért más gond nincs vele, s ez a szimptóma meg is marad, attól még tökéletesen élvezhetõ a feliratozása...
A hétvégén a szöveges fordítással nem annyit haladtam, mint szerettem volna, de nem is volt nagy gond, hiszen a módosítandó dokumentumok <42 darab van>42 darab van> közül elkészültem 13 darabbal.
//A múlt héten megkeresett egy fiatalember, hogy õ már a megjelenéskor elkezdte karakterlimitesen fordítgatni a játékot, jelezte is Panyi-nak
ha tényleg nem csak a szövegeket változtattak a patchban, akkor nemsokára lesz angol patch is.
ennyi
Amint megvan az 1.0-s magyarítás, könnyedén át tudom "portolni" 1.1.1-re.
Viszont neked jó Imike, mert ebbe belerakod a magyart és lesz 1.1.1-es magyar patch. Nem?
Viszont most rakhatom fel újra ,hogy angol legyen. <#confused>#confused>
Francba.
- francia lett a teljes szövegállomány
- francia nyelvû a Patch-ben javításra került összes képes dokumentum!
Nem ajánlom a Patch telepítését!
- a patch hozzányúl(na) a szövegcsomaghoz is.
Így most kénytelen leszek az 1.1.1-es Patch-re rápakolni a szövegeket... Mivel - vélhetõleg - nem írták újra az egész szövegállományát, így nem hinném, hogy nagyon komolyan hátráltatná a fordítást... <#hehe>#hehe>
Ja én csak most rakom fel, ez csúnya franciául kezdõdik. Jó ez nekünk?
Ez azért jó - nekem - mert így meg tudom nézni, hogy mit módosítottak...
Majd referálok.
Letöltöttem, most megnézem.
"Elsõként az európai javítás érkezett meg, így a tizenegy megás csomagot korábban érhetjük el, itt az öreg kontinensen, mint a nyugati kalandorok. Az 1.1.1-es verziószámot viselõ fájlocska rengeteg játékhibát javít ki, továbbá számos fennakadást hárít el, melyek elsõsorban a régebbi VGA-tulajdonosok körében tûntek fel."
Paradise Patch 1.1.1
Imike majd nézdd meg a honosítással megy e. Mert jó lenne, ha erre jönne ki!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
The Secrets of Da Vinci: the Forbidden Manuscript