33675

• Tomsess
    Sztem már az is elég lenne, ha egy csirkét elküldenél egy dobozban ilyen felirattal : "influenzás vagyok"
  • kirol
    Na azt mondták a boltban, hogy e hét elején mondanak majd valamit. (Amivel én még amúgy se megyek semmire.) A hét eleje az ma, vagy eseleg kedd.
    De nem szóltak semmit.

Á, nem vagyok kicsit se ideges, végülis kiadtam jan 23-án a sok zsét, és az, hogy amit vettem azóta sem tudom használni senkit nem érdekel, kivéve engem.

Ha e hét csütörtökön se lesz a postaládámban egy cédula, miszerint csomagom érkezett, akkor a következőt fogom tenni:
    Tegnap egy haverom hala kipurcant. Nem olyan kicsi, hanem olyan nagyobbacska. Elkérem tőle a tetemet, csötörtökig rohasztom, aztán egy újságpapírba csomagolva elsőbbségivel elküldöm nekik a bolta! Hátha veszik a lapot.

Ha mégse, akkor jövőhéten beszerzek egy csikóhalat.

Mellesleg de jó lenne egy J. gyűrűje.
  • serito
    Neked is nagyon Köszönöm!!!
  • Tomsess
    Megjelent a Sam and Max - Episode 3 : The Mole, the Mob, and the Meatball. Innen le is lehet nyúzni a trial verziót.
    Okosságot meg felraktam a ketteskére, lehet tesztelni, hogy műxik-e
  • Atomreaktor
    Boldog Szülinapooot!;)
  • Randal
    Nem mindet cseszik el. De én ebben a játékban többet éreztem. Igaz, kicsit rövid volt és nem kellett sokat gondolkodni, de egy picit nagyobb volumenű dolgokat vártam tőle, főleg a helyszínek miatt és valamiféle különös dolog miatt:)

Most épp az Omikront tologatom, az első városrészből átjutottam a másikba, de itt valahogy nem igazán tetszik. Remélem lesz jobb is.
  • serito
    Köszönöm neked is de a korábbi #18961 üznetben a köszönet neked is szólt.
  • lafi19
    És lehet tudni hogy mikor tér vissza közénk?
  • MerlinW
    Ha majd Imyke visszatér közénk, vele tárgyalj erről, ez az ő prodzsektje.
  • kirol
    Szerintem azt hang/beszéd alapján lehet csak megcsinálni, mert nincs hozzá angol felirat se.
  • lafi19
    ugy értem az angol fájlokat hogy magyar lehessen a videok alatt.
  • lafi19
    de meg tudod adni az magyar felirathoz az angol filékat
  • kirol
    Meglehetni meglehet, csak én ehhez nem értek.
  • lafi19
    mert jo lenne ha van kedved megcsinálhatjunk ha meglehet a magyar feliratott a video alatt.
  • lafi19
    Értem,de nem is lehet megicsinálni a videok alatt a magyar feliratott?
    vagy te nem tudod megcsinálni vagy elküldenéd az angol fájlokat és magamnak megcsinálom.
  • kirol
    Úgy, hogy minden magyar feliratú, de a videók alatt csak angol hang fog menni, mivel azon nincs felirat.
  • kirol
    Na ná hogy akarom.
    Én ezt a gépet (CPU+alaplap+RAM) is, mint az elődjét 3-3,5 évig fogom használni.
    Jelenleg gondolom még alapon is iszonyat jól mehet, de 1-2 év múlva, már biztos kell egy kis tuning neki.

Persze nem mondom, hogy addig várok a tuningal, csak a teljesítményszükséglethez mondom az 1-2 évet.

Egy ilyen konfigot átlagosan fel lehet húzni jó esetben akár 3,8 Ghz-re, ami már nem semmi. Persze 4 Ghz felé is, de ahoz már vízhűtés kell.
    Tuning
  • lafi19
    hogy érted hogy csak feliratozott verzio van meg?
    nem is lesz meg teljesen pedig csak a videok magyarítása hiányzik.
  • serito
    És akarod is tuningolni? Mert ha nem akkor, nem kellett volna ilyen memóriát venned. Ezen az áron már 2 GB Kingmax vagy PQI memóriát is kaptál volna. Ezt most nem szemrenányásként mondtam nehogy félreérts!
  • kirol
    Sajnos sehonnan. Csak feliratozott verzió van magyarul.
  • lafi19
    hello a paradise játék teljes magyarisitását (videoval),honnan tudom letölteni,és i2k mikor tét vissza.
  • kirol
    Nem az volt, hoyg valakinek már megvan? Elvileg 2 DVD-s, és 5500 HUF talán.
    Gondolom lassan végéhez ér a demo és már érdekel a dolog.
  • kirol
    Gondolom jól lehet tuningolni.
  • takysoft
    hűtőbordás memória? :D
    1 giga dd2-t azért én olcsóban is ki tudnék hozni.. mi ebben az extra?
  • kirol
    Én most nyomom a demo-t, ott járok, amikor meghalt az idős csávó a kórházban.
    Amúgy egész jó.
  • kirol
    Igen olyan RAM-om volt, vagyis van elvileg valahol.
    Én 43.200 HUF-ért vettem. Hát kb. jók vagytok, különösen, ha nincs konkurencia.

Folyamatosan vibrál. Héha kevésbé, néha jobban. Főleg a sötét színeken látszik.

Hát a régi gépemen rendesen ment a monitor, csak ott DVI-t használtam. Most meg az MX440 -en csak analóg kimenet van.

• serito
    Ha minden igaz ilyen memóriát vettél:
    Corsair CM2X1024-6400PRO 1GB DDR2 (800Mhz PC2-6400 5-5-5-12) CM2X memória hűtőbordával, activity LEDs
    Ha igen akkor ezt 44.900,- ért tudnám adni.
    Most nem szeretnék lehurrogó válaszokat kapni! Mi egy vidéki, jobban mondva kisvárosi Számtech bolt vagyunk és nem nagyon van konurenciánk.
    Szerintem ezzel mindent elmondtam.

TFT villog? Vibrál vagy ki be kapcsolva villog? A monitor nem hibás, másik gépen megy rendesen?
  • takysoft
    engem is érdekelne.
    nem tudta megszerezni valaki véletlenül?
  • Tomsess
    Arra én is kíváncsi lennék
  • kirol
    Mondjuk per pillanat én már annak is örülnék, hogyha ezen a gépen analóg kábellel nem villogna a TFT-m, mert rohadtul idegesít ez is.

Azt se értem, hogy tud villogni egyátalán egy TFT.
  • kirol
    Na amúgy J. gyűrűjévek mi a helyzet?
  • kirol
    Hát nem mondom, kibírom ezt az időszakot, de nagyon idegesítő.

Amúgy nálatok mennyibe került bruttóban egy ilyen RAM élettartam garival?
    Mert ezt úgy vettem, 2067-ig van rá garancia.

Mi van már a honlapotokkal? Kb egy éve mondtad, hogy most csinálod.
    Aztán egy boltnak amúgy se árt, ha van weboldaluk.

• MerlinW
    Boldog Szülinapot Serito:)
  • serito
    Köszönöm mindenkinek!
    A törlés részemről is mehet. (0-10)

Kirol:
    Sajnálom, ha nálunk vásároltál volna már mindent tudnál, sők a cserét is megkockáztatnám!
  • Tomsess
    Sikerült megcsinálnom image-be és most kipróbáltam. Nekem nagyon bejött, bár annak is örültem volna, ha végig ilyen fekete-fehér style-ba lenne. A karakterek igaz elég csúnyácskák, de egye fene Viszont arra még nem jöttem rá, hogy mi köze van egy II.VH-s ládának a 2xyz nemtommenyi jövőhöz, de gondolom idővel kiderül. Megtetszett az elején ez a világháborús kaland kinézet és így egyre kíváncsibban várom az Undercover angol változatát, mert igaz, hogy nem sok VH-s kaland van jelen a piacon

Törlésbe bennevok, mehet 010-ig minden
  • Tomsess
    Kösz szépen az Obscure-t és HEPI BÖRÉJ neked
  • kirol

Amúgy nem válaszoltak ma se a nagykeret illetően.
  • Kiru
    A törlés OK, SERITO Isten éltessen.
  • Kiru
    THX az Obscure-ért. Kiírnám, de mi a DVd címke? Simán Obscure???
  • Axon
    Légy kíméletlen