The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Van köztetek valaki, aki tudna nekem segíteni? Egy kis árbát kellene rajzolni 3D-s. Ha tud valaki, azt megköszönném, és akkor a részleteket is elmondanám. Holnapután délig kellene ez. <#help>

THX. Este leszedem<#vigyor3>
Aztán jöhet a próbálkozás<#nemtudom>
dinomano
hmm..nem csak "letudni" akarom a gémet; csak kivancsi vagyok, és nem titkolom h. a dreamfall miatt figyeltem fel az elödre; de hat kalandgémekben sohasem voltam igazan otthon... :-P meg eleve komalom az allohatteres gémeket...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

via_mala
Felért a FFVII install CD is.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

takysoft
már van... moorhuhn...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

via_mala
Leszedtem, kipróbáltam, nekem most sem megy, de felteszem.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MerlinW
a root változó üres vagy ./ legyen

[merlinw.org]

Megint van egy kis gondom. atw-re sikerült felraknom ezt a php oldalat. Olyan cucc, hogy állítólag feltelepíti önmagát. El is indul rendesen...kéri a mysql szerver adatokat. megadom kiírja, hogy a kapcsolat király. Aztán kér :
Internal root path:
(don't change if you are unsure)
és alapból az van benne, hogy /tracker

Ha tovább megyek kiírja :
Rootpath Check
The rootpath is NOT correct ( )
or the installer doesn't have permission to read backend/config.php. Click Back to set a new root path.

És innen nemtok sehogy sem túljutni. Pontosan milyen útvonalat adjak meg neki, mert végigpróbáltam egy csomót,de egy sem jó. Segítséget elõre is köszönöm<#vigyor2>

via_mala
Tényleg hiányzik az install cd, nemtom hova kavarodott el.
Megpróbálom leszedni torrentrõl, de nem ígérem holnapra.

Valami gond lehet a gépeddel.
Amúgy meg, a következõ hónapban érkezõ magyarítás kedvéért is, tedd fel az 1.56-os Patch-et!

dudlibond
Hellotok, lene egy kérdésem. Megvan a játék, az a verzió ami a GA****AR teljes játéka volt. Csak az a baj, hogy rengetegszer kiad egy hibaüzenetet és kilép, mindezt játék közben. Nem tudjátok, hogy ez miért lehet?

via_mala
nekem errõl a változatról felment, nem volt 4. cd, de lehet,hogy neked van igazad, utána kéne néznem. majd késõbb...

via_mala
Az ilyen unofficial patch-ekkel csak óvatosan, én is feltettem az FFVII-hez valami ilyet, aztán utólag nyekegett a Windows, hogy egy rendszer DLL-t felülírtak... Én ugyan nem éreztem belõle semmit, nem is fagyogatott az op.rendszer, de azért mégis zokon vettem ezt a kis magánakciót a patch-tõl, már csak azért is, mert ennek ellenére sem volt hajlandó futni az FFVII-t.

Lord Myn
Köszi a FF7-et, de az Install CD, mintha lemaradt volna... Csak a 3 Game CD-t raktad fel.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Már vártam a napi történetedet, mert nálatok mindíg van valami.
Túzoltóbál, Fletó...stb, most meg falbontás? Otthon legalább nem kell futnod a cincér után egy sörért, csak a hûtõig kell elvonszolnod magad, ha még van erõd. Én már ezeken a bontási és ujjáépítési ceremóniákon 2 éve átestem, hát nem irigyellek. De ha van segítség meg "SÖR" akkor....

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

mandm
Mindig csak a henyélésen jár az eszed!!! Töltögetni smafu, de épületet bontani, kertet építeni... az bezzeg megy <#nyes>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

<#eljen><#vigyor0>
Axon
<#eljen><#vigyor0>

MerlinW
Egyik TLJ-t sem töröljük sosenem😊

[merlinw.org]

Axon
Tele vagyok egyéni problémákkal (hátsó épületet bontok, helyére hátsó épületet építek <#vigyor0>, így szinte egész héten nem leszek bent a melóhelyemen, ezáltal netközelben sem, de ha bent lennék az sem megoldás, mivel a vinyót még mindig nem hozták vissza, ez életre szóló lecke volt számomra)
Szóval, amit szerettem volna kérni:
Kettes szerveren maradhatna még egy bõ hetet a TLJ2, Paradise és mostmár a Final Fantasy VII?

Description: English unofficial retail v1.4 XP patch
File: ff7_1.4_xp-patch_eng.zip

Ez egy 9,5 MB-s patch

Egy elvi megoldás - gyakorlatban, majd ha kipróbáltam és mûködik is.
Egyébként nem 4 cd-s? Ahonnan a borítót szedem, ott azt mutatja 4 cd-bõl áll.
via_mala
Felért a 3. CD is, lehet kísérletezni.

Kösz a bizalmat<#circling>
Köszönöm szépen a segítséget<#alien2>Most már értem...remélem<#vigyor2>

Axon
ja-ja
Kérdezzetek nyugodtan :-)

serito
Akkor te kened-vágod a FarCry-t. <#nyes><#vigyor3>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ezt írtam neki én is!!!

MerlinW
Ja hogy documentroot, és atw😊 Információ hiánya miatt nem volt helyes a válasz<#idiota>

Ahogy Axon írta, simán az atw által adott tárhely gyökere ott a root directory

A root többek közt azért nélkülözhetetlen, mert a webszerver nem fogja tudni kitalálni melyik könyvtárból melyik html/php file-t kell elindítani. Ezért kell mindig gyökérben elhelyezni egy index file-t ami továbbviszi a dokumentumot.

[merlinw.org]

Axon
Vannak benne szörnyek??
Akkor addig nem jutottam :-)
A kezdõ tábor körül lelõttem mindenkit, majd átúsztam a folyót a második táborig. Ott lelõttek, én pedig uninstalláltam a programot. Ez egy olyan 10 perces játékidõt jelent :-)

Axon
Mondjuk agyag békegalamb lövészet <#vigyor1>

Vagy békegalamb-eregetõ játékot... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Lord Myn
Béke Nobeldíjas játékok... <#nyes>

Nekem jobb ötletem van: mi lenne, ha számítógépre és konzolra Bethlehemes játékokat írnának! <#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Én az atw szerverre szeretnék felpakolni, nem hiszem, hogy ott lennee root jogosultság. De akkor kirakom a fõkönyvtárba és kész. Ilyen cuccoknak nélkülözhetetlen egy root directory?

serito
<#nyes><#nevetes1> Ez valóban nevetséges!

kirol
"A 2006-os Játékfejlesztõi Konferencián a gyártók olyan játékokat vázoltak fel, melyek akár Nobel Békedíjra is méltók lehetnének. A játékok új generációja jó dolgokra nevelné az agresszív gamereket és az IQ-jukat is fejlesztené. Empátiát, valós életbeli kapcsolatok kialakítását facilitálná."

Jó dolgokra nevelné és az IQ-jukat is fejlesztené, persze.<#nevetes1><#levele>
Amikor pl. a Far Cry is milyen jó volt szörnyek nélkül (az elején), de "ezeknek" mindent tele kell pakolni szörnyekkel, hogy legyen mit halomra irtani.
("ezeknek" alatt nem a fejlesztõket értem!)

serito
Csinálhat alkönyvtárakat, csak mindíg legyen egy index (html, php, ) vagy valami kezdõoldal.

Axon
A fõkönyvtárt hívják root directorynak, tehát egybõl oda másold a php-s oldalt amit bejelentkezéskor látsz, azon belül ne csinálj alkönyvtárt.

MerlinW
Nem lehet, csak ha van root jogod a szerveren😊

[merlinw.org]

Tudnátok rajtam segíteni? Hogyan kell egy netes tárhelyre root directory-t csinálni? Fel akarnák tenni egy PHPs oldalat,de az van kikötve, hogy root könyvtárba kell másolni. Elõre is köszi ...

via_mala
Psszt, nekem sem, de majd Kiru-nak biztos menni fog. Meg lehet, hogy nekem is menne, csak nem volt kedvem küzdeni vele.

takysoft
az a sok víz manapság hamar lefolyik😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Egyszer volt már fent egyesen a teljes FF7, de nekem az istenért sem sikerült életet lehelnem bele XP-n.

[merlinw.org]

serito
MEgnézem, csak azt hittem tudsz mondani valami véleményt elsõ benyomás...stb.

kirol
Hát kb 2 percig néztem, nem volt még idõm, csak azt tudom, hogy ez is FPS nézet, amit utálok. De próbáld ki, kicsi a demo mérete.

serito
Megnézted már? Ha igen milyen?

kirol
serito
A barrow hill címmel futó kalandról hallottatok már?

szotyimutyi
Hát az biztos, hogy ott mindig történik valami...😊

serito
Azért irigylem kicsit a melóhelyedet, mellettünk csak virágpiac van, onnét nehezen lehetne sört szerezni. :-) Tegnap legalább jól aludtál.

Axon
A malacsült finom volt. Éppen most bontották el a sörcsapoló álványt. Már csak a keménymag maradt a többszáz emberbõl, vagy 15-20 masszvan beb@szott tûzoltó :-)
Mielõtt elbontották volna a sörcsapolót, még gyorsan átszaladtam egy korsó sörért. Ez lesz mára 4. korsó. Remélem 6-ig betart :-)
Bár kicsit már kezd lilulni a fejem, viszont a mázsányi hús amit legyömöszöltem, még szorgalmasan közömbösíti az alkoholt, így nem vagyok még kiütve :-)