The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindjárt szedem is le.
Tudtam, hogy ha valamit így lehúznak az csak jó lehet :-)
Ha valamelyik megjelenõ játéknak nincs ful 3D-s csili-vili szuper grafikája, azt a sárgaföldig lehordják. Úgy látszik a mai játéktesztelõk már nem ismerik a játékélmény fogalmát.
Egyébként ez a játék nem is lenne jó 3D-ben. Pont így jó ahogy van. egyébként itt esetenként több ezer egység mozog a játéktéren, amit 3D-s poligonkupacokkal lemodellezni még a mai csúcsgépeken sem lehetne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Bejöttem melózni és mellettünk éppen megyei tûzoltó találkozó van. 3 malacot sütnek faszénen forgatva és 4 bográcsban fõtt a bírkapörkölt. Biciklim letámasztását követõ 20. másodpercebn máris sikerült egy korsó hideg csapolt Kaiser sört zsákmányolnom, aztán pedig egy hatalmas adag birkapörköltöt. Most éppen a 2. korsó sörömet szürcsölgetem és végre a géphez is eljutottam. 6-ig dolgozom és addig itt lesznek, vajh hány kori potyasört tolok addig le? :-)
... és a malacsültet még meg sem kóstoltam...
on:
A tesztanyag majd a Ketteskérõl lesz letölthetõ, szigorúan tesztelni vágyók számára... de, addig még sok víz fog lefolyni a Duna-Dráva-Tiszán.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Tegnap este ( miután a gyerekeim és a párom végre a géphez engedtek )nekiláttam a Paradise telepítésének. Game indítás, és azonnali meglepettség, 800x600(?) milyen évet írunk(?) úgy tudom 2006-ot. Na mindegy gondoltam lépjünk túl ezen, a történet bitosan feledteti a képi hiányosságokat a pixelháborút. A Sokal név eddíg garancia volt a csodálatos látványvilágra, és képi hatásokra (nem kell ecsetelnem melyik game-ekre gondolok), de amit monst kaptam.... A menü egész pofás, tetszik a gépi elemek ismételt használat.
Gondoltam akkor kezdjünk neki: new game
Az intró valóban szép, de mi is történt? Két csõka beszélget, majd egy repülõt lelõnek,(bár ez egy kicsit nevetséges azokkal a karabélyokkal) aztán egy szobában vagyunk egy lányt irányítva. Csak idáig jutottam, de már meg vagyok zavarodva, gondolom a késöbbiekben kiderül mit is keresünk ott, és mit történt a lezuhant géppel..stb?
Na mindegy, csak leírtam az elsõ reakciómat a Paradise-ról.
A fogalmazás elég gyenge, de sosem volt az erõsségem. :-))
Amúgy meg ne kötögessél itt velem, mert megharagszok!
<#nevetes1>#nevetes1>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A CMSS3D amúgy nekem mindig be van kapcsolva, de az nem csinál ilyen lekeverést.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Én mindkettõt használom.<#integet2>#integet2>
Bár mondjuk nem is rossz így hallgatni.
<Én WinDVD-t használok, az nem kavar be semmit.>Én WinDVD-t használok, az nem kavar be semmit.>
Mondjuk felraktam a PowerDVD 7-et, ennyi. De ennek nem hinném, hogy van ehhez köze.
Fix megrajzolt képek, de valami botrányos élességgel, kidolgozással.
Én azt hittem, már csak a 800*600 miatt is, hogy a Syberia motor fogja hajtani. És gondoltam, arra csak nem költenek zsét, hogy kitalálják, hogy lehetne visszafejleszteni a motort.
A Maerum Királynõvel való diskurzusban említõdik meg - fogalmam sincs, mire fordítsam... Gyomszem-re? Gazszem?
Kislány bedühödik, megharagszik a gazdag apucira, elhúzza a csíkot az életébõl, s minõ meglepõ, légiszerencsétlenségét egyedül túlélve egy pazar, titokzatos dzsungelbeli világban landol, s természetesen: amnézia...
Össze kéne már kapniuk magukat a játékfejlesztõknek!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mit mondjak: Syberia viszi a pálmát.
Ez hívják (nagy)szívásnak...
inkább az volt a gond, hogy a mõltok, mint régebben írtam a gyári vinyó szar volt. low-format kellett, hogy felmenjen a windows.
a seagate meg írtó lassú... volt... amíg rá nem jötem, hogy az alaplapon nagyon nyögve kezeli a nagyméretü vinyókat.
Firmware-update(bios), reszketés, de sikerült. azóta nagyon tépet😄 gyors rendesen.
következö napokban kevesebbet fordítok, mert orvoshoz megyek, meg ballagásra.
mindenkinek minden jót
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Máris húzom lefele és gyorsan berepülöm :-)
~ 1 db Quantum FireBall Ex 3,2 Gb -os vinyóm, kb 7 éves. Tökéletesen megy, egyszer leejtettem lett rajta 8 bit bad szektor, azóta is annyi van.
~ 1 db Maxtor LO60J3 típusú, 4,5 éves, 0 bad szektor, tökéletesen megy.
~ 1 db Maxtor 6Y160MO típusú, 3 éves, 0 bad szektor, tökéletesen megy.
Nekem mindíg problémám voltak a maxtor-okkal, és azóta nem is veszek, de mégcsak a boltban sem tartunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráncigáld le, és örülj neki.
Egyébként Maxtor vinyókkal már más is szívott bõven - ha ez vigasztal, nekem mondjuk idáig minden vinyóm Seagate volt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Feltünt, hogy a VIA chipsetes alaplapon a formázás csak egy pillanat, pedig nem is gyorsformázást kértem, de ezt betudtam a "gyors" vinyónak. Az Nforce chip-es alaplapnál a formázás már a megszokott sebességgel ment, de úgy 37 %-nál megállt és 10 perc után sem mozdult. A Maxtor weboldaláról leszedtem egy Diamondmax4 nevû utilityt, ami többek közt formázni is tud. Na ez már szépen leformázta a vinyót. Ezután a WinXP telepítõje már simán felmászott a vinyóra, csak nem szabad kérni a partició formázását. Szépen, villámgyorsan mûködött a windows egy darabig, majd megint jöttek a kernel hibaüzik, mint a telepítéskor, majd állandó fagyások. Gondolom, hogy ha a partició távolabbi pontjaira akart írni, akkor már fagyogatott.
Nem ragozom tovább, felhívtam a srácot és õ tegnap elvitte a vinyót.
Konklúziók:
1. Ne vegyetek Maxtor vinyót
2. Az XP nem tud formázni. Vagy a nagyméretû vinyókkal van gondja, vagy a sata-s vinyókkal.
3. A Linux ellenben tökéletesen tud formatálni és gond nélkül felmászott, majd gond nélkül mûködött.
4. Nem érdemes egy vinyóval elb@szni egy bõ hetet. Érdemes még aznap visszavinni a boltba és ha akadékoskodnak, akkor megetetni velük. (elnézést a számtekboltos topiktársaktól <#kacsint>#kacsint>)
Köszönöm!