33675

• totyak
    Kösz az infót. Már rég nem jártam wanadoo-n, de most asszem rácuppanok.
  • Axon
    Itt fent van a Jumi gyűrűje:
    http://wanadoo.netipar.hu/index.php

5,3 giga a mérete.
  • Axon
    Jó reggelt! :-)

Akarom mondani jó delet! Most értem be a melóhelyre és miután jót derültem taky hipnózisán, máris jóleső izgalommal várom MAD ténykedését.
  • M.A.D.
    remélem igen! reggelre kiderül!
  • via_mala
    Nem hinném, hogy a betű méretét át tudnád állítani, sem azt, hogy a font típusát, de ha mégis, akkor áruld el nekem is, hogy hogyan.
    Viszont egy screenshot-ot csinálj már FRAPS-sal erről a könyvoldalról, mert kíváncsi vagyok, hogy mitől borult ki nálad a bili ennyire.
  • M.A.D.
    ajaj. a jade e. s.e. is megvan.
  • M.A.D.
    Off:kiprób. ftp otthon. :) gyűrűcske
  • monomojo
    szerintem a gui.ini-ben kell átírni. van egy /fonts könyvtár is,
    itt megnézheted hogy is néznek ki a betűtípusok
    de még nem teszteltem,
    nálam az 1.60-as patchel a 2cd-s alapból fagy. magyarítás nékül is.
    most szembesültem vele, hogy a 2cd-sben teljesen más a betűtípus alapból
    a feliratok alatt, mint a 4 cd-snél.
    a 4cd-shez használt font szerintem sokkal olvashatóbb.
  • Tomsess
    Akkor én már nem kezdek neki ... gondolom hatott a hipnózis
  • DanielT
    Valahol csak át lehet állítani a betűméretet. Valamelyik ini fileban már láttam, csak azt nem tudom melyik vonatkozik a könyvre.
  • takysoft
    ha nem érted a könyveket az se nagy baj(bár rosszul esik, mert azokat én fordítottam... próbáld meg vhogy kibetűzni:D)

a lényeg azért erthető amúgy is
  • takysoft
    Mármint az a Jade Empire, amit a Bioware, vagyis a Neverwinter fejlesztői készítettek? igen, érdekel:D
  • DanielT
    Még annyit, hogy átérezzétek a helyzet komolyságát, emiatt abbahagytam a játékot (hogy is mehetnék tovább?) :(((((((((((((
  • Lord Myn
    Támogatom a házi hipnózist!

Egyébként Jade Empire érdekel valakit?
  • DanielT
    Elképesztő mennyire olvashatatlan a könyvtárban lévő összes könyv a betűtípus miatt. Képtelen vagyok megfejteni mit írnak. Hol lehet ezen változtatni? (1.60 verzió+1.23 magyarítás)

Köszi
  • via_mala
  • takysoft
    Nézz erősen a monitorra. Csak a betűket látod. Kiüríted az elmét, és beengeted a betűket. Mire hármat számolok, teljesen tudal-alatti állapotba kerülsz.
    1... 2... 3...
    Most a tudatalattid beszél. Jól érzed magad. Mikor felébredsz jobban leszel, mint valaha. El fogod indítani az FTP programot, és fel fogod tölteni a Jumi gyűrűjét. A lehető legnagyobb pontossággal szeded le Alcoholban az image-et, hátha protected.
    Érzed magadban a kényszert, hogy feltöltsd.
    Hármat fogok számolni, mire végzek, minderre nem fogsz emlékezni, és ezt az üzenetet ezentúl nem veszed észre itt a topicban. Fel fogod tölteni....
    1... 2... 3...
  • serito
    Azt bizony szívesen látnánk a "ketteske" polcán!!!
  • M.A.D.
    Egészségemre!
  • M.A.D.
    Esetleg az ftp-nek az ajtaját kéne. Kéne pár szám, hogy hová áplód. :)
  • Axon
    Ne ingereld az éhes oroszlánokat, mert valaki nyitva hagyta a ketrec ajtót!
  • M.A.D.
    Tegnap este meg szert tettem egy gyűrűre. Valami Jumurdzsák, vagy mi.
  • M.A.D.
    Szépjónapot Mindenkinek! Immáron itthonról (kemény 5 órája van már netem-adsl optimum (havi 6e). Ha már csak papíron van munkahelyem, legalább netem legyen. :)
  • szotyimutyi
    Ha kilép a játékból a gép és hibát jelez a windows C++, az mit jelent? Letöltöttem a legutóbbi verziót, semmi változás. ?
  • Axon
    Ezt próbáltátok már:

Robin Hood's Quest

Valamilyen kalandnak tűnik.
  • Axon
    A védelmet könnyen leellenőrízheted. Egyszerűen indítsd úgy a játékot, hogy nincs bent a dvd. Meg lennék lepve ha lenne rajta védelem. Az AGON-on sincs.
    Egyébként csinálsz róla egy sima ISO képet, majd ezt betömöríted winrar-al best fokozaton 50 megás darabokra. Egy próbát szerintem megér.
  • 19410122
    http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=the+longest+journey
    A fenti linken megtalálható a játék torrentje./PC /The Longest Journey.rar/
    Ez egy 4 cédés verzió. Azt hiszem az amerikai.Erre hibaüzi nélkűl felment a magyarítás. Hiba nélkül működik. A letöltés is elfogadható,(130kb/sec volt!
    Nnnnnna végre....
  • totyak
    Igen ezzel már találkoztam. Pl az inventory angol maradt, meg néhány helynek és személynek a neve, de semmi veszélyes, vagy érthetetlen hibát nem okozott edddig. Ameddig eljutottam minden szöveg magyar volt, úgyhogy kezdek kicsit örülni.
  • Charmed
    Új játékot kezdtem, és patch-eltem, de akkor holnap fel teszem megint.
  • monomojo
    új játékot kezdtél, vagy az angolt folytatod?
  • via_mala
    A global.xarc-beli szövegek elszórva vannak a játékban, úgyhogy emiatt néhol angol szövegekkel fogsz találkozni, de ettől eltekintve amúgy végig magyar lesz a játék.
  • totyak
    Szintén RC1, úgyhogy nem vágom mi a bibi. Minenesetre most tudok játszani magyarul csak kérdés hogy meddig.
  • kimenet
    nekem is a 4cédés változat van meg,de nekem megy tökéletesen full magyarul!

US verzió alcohol kép-fájlok(*.mds;*.mdf)
    nálam is fagyott a videók visszajátszása után,de ez valamitől elmúlt.
    nem csináltam vele semmit,se patch,se crack.
    asszem az US verzióhoz nem is adtak ki semmi patch-t!
  • kirol
    Nem hinném hogy lenne.
  • Charmed
    Nálam a 4 CD-s változaton folyamatosan lefagy a játék, ha felrakom a magyarosítást. KB. 2 -3 percenként gondol egyet, és megáll a kép.

Angolul ilyen nincs.
  • Tomsess
    Hát ok, megpróbálhatom. De mit ajánlotok? Becsomagoljam image-be, iso-ba vagy Alcolhol-al aztán WinRAR-al tömörítsem 50 megásakra? Mert ami van a Pretorians-on az ha jól láttam Clonedvd-s vagy milyen. Nemtom van-e rajta védelem ...
  • Axon
    Kár, hogy olyan nagy a mérete és nem tudod feltölteni. Azért ha lenne néhány unalmas órád, megpróbálhatnád betömöríteni az egészet, mondjuk a legjobb tömörítő programmal 50 megás darabokra. Kíváncsi lennék, hogy úgy mekkora lenne a mérete, hátha így már könnyebben fel lehetne tolni.
  • monomojo
    nekem is 1.0.0.142 verzióm van, ez 4cd-s, amerikai változat.
    nálam ezen simán megy a telepítő
    megjegyzésben annyi szerepel még, hogy RC1.
    nálad a megjegyzésben mi szerepel?
    game.exe->jobb gomb->tulajdonságok->verzió->megjegyzések...
  • totyak
    Ha szükséges akkor teszek be képet is majd az installáló progiról, de tudom pontosan, hogy hol áll le mindíg a magyarítás. A Global.xarc nevű fájllal van neki gondja. A nyelve angol (egyesült államokbeli), a termék verziója 1.0.0.142. A 19251-es hozzászólásomban pedig betettem egy képet a hibaüziről ahol eltérést ír ki. Most valamilyen szinten sikerült megoldanom a magyar nyelv problémáját a 19301-es hozzászólásomban leírtak alapján. Sőt még a 3. fejezet végén a házba is sikerült bemennem úgy, hogy elkezdtem előlről a gémet magyarul és így a játék minden egyes része magyar információkat tárolt, ezért tovább engedett. Előtte valószínűleg az volt a gond, hogy angolul kezdtem és csak később váltottam magyar nyelvre, de a mentett játékomat megtartottam. Hát röviden most így állok.
  • fercsy
    Köszi, működik! Egyenlőre...