33675
-
#19354 Kösz az infót. Már rég nem jártam wanadoo-n, de most asszem rácuppanok. -
#19353 Itt fent van a Jumi gyűrűje:
http://wanadoo.netipar.hu/index.php
5,3 giga a mérete. -
#19352 Jó reggelt! :-)
Akarom mondani jó delet! Most értem be a melóhelyre és miután jót derültem taky hipnózisán, máris jóleső izgalommal várom MAD ténykedését. -
M.A.D. #19351 remélem igen! reggelre kiderül! -
#19350 Nem hinném, hogy a betű méretét át tudnád állítani, sem azt, hogy a font típusát, de ha mégis, akkor áruld el nekem is, hogy hogyan.
Viszont egy screenshot-ot csinálj már FRAPS-sal erről a könyvoldalról, mert kíváncsi vagyok, hogy mitől borult ki nálad a bili ennyire. -
M.A.D. #19349 ajaj. a jade e. s.e. is megvan. -
M.A.D. #19348 Off:kiprób. ftp otthon. :) gyűrűcske -
monomojo #19347 szerintem a gui.ini-ben kell átírni. van egy /fonts könyvtár is,
itt megnézheted hogy is néznek ki a betűtípusok
de még nem teszteltem,
nálam az 1.60-as patchel a 2cd-s alapból fagy. magyarítás nékül is.
most szembesültem vele, hogy a 2cd-sben teljesen más a betűtípus alapból
a feliratok alatt, mint a 4 cd-snél.
a 4cd-shez használt font szerintem sokkal olvashatóbb.
-
Tomsess #19346 Akkor én már nem kezdek neki ... gondolom hatott a hipnózis -
#19345 Valahol csak át lehet állítani a betűméretet. Valamelyik ini fileban már láttam, csak azt nem tudom melyik vonatkozik a könyvre. -
#19344 ha nem érted a könyveket az se nagy baj(bár rosszul esik, mert azokat én fordítottam... próbáld meg vhogy kibetűzni:D)
a lényeg azért erthető amúgy is -
#19343 Mármint az a Jade Empire, amit a Bioware, vagyis a Neverwinter fejlesztői készítettek? igen, érdekel:D -
#19342 Még annyit, hogy átérezzétek a helyzet komolyságát, emiatt abbahagytam a játékot (hogy is mehetnék tovább?) :((((((((((((( -
#19341 Támogatom a házi hipnózist!
Egyébként Jade Empire érdekel valakit? -
#19340 Elképesztő mennyire olvashatatlan a könyvtárban lévő összes könyv a betűtípus miatt. Képtelen vagyok megfejteni mit írnak. Hol lehet ezen változtatni? (1.60 verzió+1.23 magyarítás)
Köszi -
#19339 -
#19338 Nézz erősen a monitorra. Csak a betűket látod. Kiüríted az elmét, és beengeted a betűket. Mire hármat számolok, teljesen tudal-alatti állapotba kerülsz.
1... 2... 3...
Most a tudatalattid beszél. Jól érzed magad. Mikor felébredsz jobban leszel, mint valaha. El fogod indítani az FTP programot, és fel fogod tölteni a Jumi gyűrűjét. A lehető legnagyobb pontossággal szeded le Alcoholban az image-et, hátha protected.
Érzed magadban a kényszert, hogy feltöltsd.
Hármat fogok számolni, mire végzek, minderre nem fogsz emlékezni, és ezt az üzenetet ezentúl nem veszed észre itt a topicban. Fel fogod tölteni....
1... 2... 3... -
#19337 Azt bizony szívesen látnánk a "ketteske" polcán!!! -
M.A.D. #19336 Egészségemre! -
M.A.D. #19335 Esetleg az ftp-nek az ajtaját kéne. Kéne pár szám, hogy hová áplód. :) -
#19334 Ne ingereld az éhes oroszlánokat, mert valaki nyitva hagyta a ketrec ajtót!
-
M.A.D. #19333 Tegnap este meg szert tettem egy gyűrűre. Valami Jumurdzsák, vagy mi. -
M.A.D. #19332 Szépjónapot Mindenkinek! Immáron itthonról (kemény 5 órája van már netem-adsl optimum (havi 6e). Ha már csak papíron van munkahelyem, legalább netem legyen. :)
-
#19331 Ha kilép a játékból a gép és hibát jelez a windows C++, az mit jelent? Letöltöttem a legutóbbi verziót, semmi változás. ? -
#19330 Ezt próbáltátok már:
Robin Hood's Quest
Valamilyen kalandnak tűnik. -
#19329 A védelmet könnyen leellenőrízheted. Egyszerűen indítsd úgy a játékot, hogy nincs bent a dvd. Meg lennék lepve ha lenne rajta védelem. Az AGON-on sincs.
Egyébként csinálsz róla egy sima ISO képet, majd ezt betömöríted winrar-al best fokozaton 50 megás darabokra. Egy próbát szerintem megér. -
19410122 #19328 http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=the+longest+journey
A fenti linken megtalálható a játék torrentje./PC /The Longest Journey.rar/
Ez egy 4 cédés verzió. Azt hiszem az amerikai.Erre hibaüzi nélkűl felment a magyarítás. Hiba nélkül működik. A letöltés is elfogadható,(130kb/sec volt!
Nnnnnna végre.... -
#19327 Igen ezzel már találkoztam. Pl az inventory angol maradt, meg néhány helynek és személynek a neve, de semmi veszélyes, vagy érthetetlen hibát nem okozott edddig. Ameddig eljutottam minden szöveg magyar volt, úgyhogy kezdek kicsit örülni. -
Charmed #19326 Új játékot kezdtem, és patch-eltem, de akkor holnap fel teszem megint. -
monomojo #19325 új játékot kezdtél, vagy az angolt folytatod? -
#19324 A global.xarc-beli szövegek elszórva vannak a játékban, úgyhogy emiatt néhol angol szövegekkel fogsz találkozni, de ettől eltekintve amúgy végig magyar lesz a játék. -
#19323 Szintén RC1, úgyhogy nem vágom mi a bibi. Minenesetre most tudok játszani magyarul csak kérdés hogy meddig. -
kimenet #19322 nekem is a 4cédés változat van meg,de nekem megy tökéletesen full magyarul!
US verzió alcohol kép-fájlok(*.mds;*.mdf)
nálam is fagyott a videók visszajátszása után,de ez valamitől elmúlt.
nem csináltam vele semmit,se patch,se crack.
asszem az US verzióhoz nem is adtak ki semmi patch-t! -
#19321 Nem hinném hogy lenne. -
Charmed #19320 Nálam a 4 CD-s változaton folyamatosan lefagy a játék, ha felrakom a magyarosítást. KB. 2 -3 percenként gondol egyet, és megáll a kép.
Angolul ilyen nincs. -
Tomsess #19319 Hát ok, megpróbálhatom. De mit ajánlotok? Becsomagoljam image-be, iso-ba vagy Alcolhol-al aztán WinRAR-al tömörítsem 50 megásakra? Mert ami van a Pretorians-on az ha jól láttam Clonedvd-s vagy milyen. Nemtom van-e rajta védelem ... -
#19318 Kár, hogy olyan nagy a mérete és nem tudod feltölteni. Azért ha lenne néhány unalmas órád, megpróbálhatnád betömöríteni az egészet, mondjuk a legjobb tömörítő programmal 50 megás darabokra. Kíváncsi lennék, hogy úgy mekkora lenne a mérete, hátha így már könnyebben fel lehetne tolni. -
monomojo #19317 nekem is 1.0.0.142 verzióm van, ez 4cd-s, amerikai változat.
nálam ezen simán megy a telepítő
megjegyzésben annyi szerepel még, hogy RC1.
nálad a megjegyzésben mi szerepel?
game.exe->jobb gomb->tulajdonságok->verzió->megjegyzések... -
#19316 Ha szükséges akkor teszek be képet is majd az installáló progiról, de tudom pontosan, hogy hol áll le mindíg a magyarítás. A Global.xarc nevű fájllal van neki gondja. A nyelve angol (egyesült államokbeli), a termék verziója 1.0.0.142. A 19251-es hozzászólásomban pedig betettem egy képet a hibaüziről ahol eltérést ír ki. Most valamilyen szinten sikerült megoldanom a magyar nyelv problémáját a 19301-es hozzászólásomban leírtak alapján. Sőt még a 3. fejezet végén a házba is sikerült bemennem úgy, hogy elkezdtem előlről a gémet magyarul és így a játék minden egyes része magyar információkat tárolt, ezért tovább engedett. Előtte valószínűleg az volt a gond, hogy angolul kezdtem és csak később váltottam magyar nyelvre, de a mentett játékomat megtartottam. Hát röviden most így állok. -
fercsy #19315 Köszi, működik! Egyenlőre...