The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
inkább hihetetlen, mennyit fordít Imyke😄
én nem viszem túlzásba😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

serito
Folyamatos jóhírek még jó, hogy idõhiány miatt még csak az elejét néztem meg a játéknak. Ha közkincsé teszed a fordítást, belekezdek megint.
Hihetetlen mennyit fordítotok....most irigykedem egy kicsit.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Ez a lehetõ legjobb hír ezen a hihetetlenül rossz idõjárású napon. Most értem a melóhelyemre bõrigázva, de most nagyon felvidultam :-)

Atomreaktor
huh akkor addig nem kezdek bele a játékba😉
nem mintha eddig lett volna rá idõm😊

IMYke2.0.0.0
Ma cirka 19%-ot haladtam a Paradise-szal... <#vigyor2>

Hétvégén már a grafikával is foglalkozom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát igen.
A TLJ 922 ezer karakteres, a Paradise pedig 180 ezer karakteres...
A TLJ 20%-a nagyjából a Paradise szöveganyagával azonos!
A Paradise szöveganyagának 52%-át 2 (!) nap alatt lefordítottam.
A TLJ-nél ez már nem volt olyan egyszerû... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
Panyi panaszkodott, hogy nincs mit fordítania, imyke pedig felajánlott neki TLJ anyagot.
a másik meg, hogy azért a tlj szövegeinek 20%-a sem kevés😄 (bár mitagadás gyorsabban haladunk, mint talán bármilyen más fordítás ezelõtt😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

RaveAir
Köszönöm szépen! Én csak egy könyvlistát toltam fel a teljesség igénye nélkül. Eddig még lusta voltam valami rendszer szerint csoportosítani õket, de egyszer majd lehet, hogy erõt veszek magamon. Ha valami érdekel, akkor csak szóljatok!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
80% százaléknál? Erõsen impresszumgyanus a dolog..😊

[merlinw.org]

takysoft
ne légy goromba😄

töltögettem mostanában Gumimacikat. Abban van egy olyan mint te.
A barna, nem emlékszem a nevére, de az is olyan goromba😄

Felment egy Lovecraft csomag az egyesre! Jó olvasást!
Rendben megpróbálom feltólni az egyesre.
RaveAir
Ez is érdekelne!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Az rendben van, csak sajna én csak az egyeskére látok rá. 😞

Angolul van egy novellagyüjteményem: A Dark Lore (An Essential Call Of Cthulhu Primer Stories to help you understand the background of Call Of Cthulhu)
Érdekel?

Ha már könyvek valakinek nincs meg ebook formátumban az Arvisura?
Sajnos könyvesboltban borzasztóan drága 😞((
Jobbulást!
Üdv, ha jól emlékszem, Taky gyüjteményében van egy rakás Lovecraft novella többekközött a Cthulhu hívása is!
IMYke2.0.0.0
Feltéve, ha nem csak pillanatnyi megingás miatt adta jelét a szándéknak... <#hehe>

takysoft
kösz mindenkinek
hallom lehet, hogy Panyi is beszáll a TLJ fordításba.
Egész kis csapat lettünk😄

RaveAir
Mielõbbi felépülést!

RaveAir
Teljesen véletlenül nincsen meg valakinek a Call of Cthulhu könyv elektronikus formában? Angolul is jó.

IMYke2.0.0.0
Nem kell feltenni a Patch-et - csak abban az esetben, ha angolul akarsz játszani vele. Ugyanis a Magyarítás MOD tartalmazni fogja az 1.55-ös, 1.56-os és 1.57-es Patch anyagát, azaz azokat a fájlokat, amiket módosítottak.

serito
TLJ patch? Feltehetnéd a "ketteskére" vagy az "egyeskére" a game mellé, persze ha tudod.

Imyke:
Jó látni, hogy ekkora tempóval haladtok, és ha taky is felépül (itt kívánok jobbulást neki ) az Õ segítségével hamar meglesztek vele.<#worship>
A Patch mellett is mûködni fog a magyarítás?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
Szia bácsi! Jó, hogy újra itt vagy!<#integet2>
Mielõbbi, totális felépülést kívánok - és természetesen, drukkolok, hogy minél tovább tudj PC elõtt idõzni... <#nyes>

takysoft
Hazajöhettem, köszi a szép üziket mindenkinek.
Van 3 szép nagy kötés a hasamon, és alig bírok mozogni.
Állni, ülni, feküdni.. az megy..... csak nem kelljen váltogatni õket😞
Most nem bírok huzamosabb ideig maradni a székemen, de majd fordítok is.
TLJ patch? komoly😄

IMYke2.0.0.0
Á, megvan!

IMYke2.0.0.0
Link?
Fontos a magyarításba inplantálás miatt - terveim szerint az egyszerû home usernek semmit nem kell tennie, a magyarítás felteszi az összes Patch anyagát is...

kirol
The Longest Journey v1.57
<2006. május 30. @ 18:37 - Mantis>
A Funcom The Longest Journey címû alkotásából megérkezett az 1.57-es patch. A tapasz egyetlen, de annál fontosabb hibát javít. Nevezetesen a játék a hetedik epizód egy bizonyos pontjánál hajlamos volt lehalni - ezt orvosolja a javítás.

6 év után adnának ki még javítást?

Egyre jobb!<#taps><#worship>
Axon
Kezd a finishbe érni a fordítás.
Már alíg várom, hogy két talicskányi betonkeverés között kipróbálhassam :-)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
via_mala: eszméletlen jó a fordítás! Türelmetlenül várom a többi, hasonlóan ékes munkádat! <#wave>

Jaja...keményen szorítunk neked.<#eljen> A TLJ legyen veled!<#wave>

kirol
Össze igen, de nem az volt a cél, hogy ne, hanem hogy feljöjjön. De a lényeg, hogy sikerült!<#wink>

Axon
Mentem vinyót venni.... hosszú az út a boltig, haj de hosszú, hajaj, de milyen hosszú....

Axon
Belenéztem az Inyana Jones demoba. Nekem nagyon tetszik.
Az .exe file tartalmazza az angol szövegeket. Egy sima hexa editorral át lehet benne írni magyarra a szövegeket. Ha lesz egy kis idõm elszórakozok vele, bár csalódnék ha Imyke rögtön nem kukkantana bele és rögtön kész tényekkel állna elõ :-)

Axon
A változatosság kedvéért ismét bedöglött a melóhelyemen egy újabb Maxtor vinyó. Éppen Imykével beszélgettem szombat délelõtt, amikor csirimp-csörömp, és kifagyott gép.
Most megyek venni egy újat, így lehet ma már nem is leszek, hiszen hosszú az út, nem érek vissza a melóhelyre ;-)

Egyébként kb. 2 éves 40 gigás model volt.

Axon
OFF

Gondolom azért így is összetörik a csempe és már nem lehet újra felhasználni.
Én mostanában rengeteg vasat lecsiszoltam és vattát tömtem a fülembe, mert 10 perc után már tök süket voltam a fülzúgástól.

ON

Axon
Commodore 16 és a szöveges kalandok. Itt kezdõdött minden.

Új vadnyugat
The Hobbit

Két név ami hirtelen eszembe jutott, pedig volt még bõven. A Hobbit-ban már képek is voltak, amitõl még a lélegzetünk is elállt :-)

via_mala
Visszavárunk!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lord Myn
Nagyon szurkolok! Jobbulást! <#eljen><#eljen>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Nem is hagyjuk itt

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ezt nem kellett volna! <#ejnye1><#levele>

kirol
OFF
Na végre megszületett a megoldás a csempefeltörésre. Ütvefúró vésõ véggel. Álom vele csempét feltörni.<#vigyor3>
Enyhén elfáradtam, na meg átmeneti halláskárosodást is szenvedtem, picit zúg a fülem, de csöppet könnyebb, mint kalapáccsal ütni a vésõt.
ON

kirol
Veled leszünk!

CrucifX
Jobbulast.

MerlinW
Veled leszünk, kitartás<#eljen>

[merlinw.org]

értem. coool! <#vigyor3> egyébként naon ász ez a topic!
ja és szorítok neked!
IMYke2.0.0.0
Szurk, szurk, szurk!!! <#integet2>

takysoft
holnap mûtenek, szurkoljatok!
talán kedden már itthon leszek