33675

-
Nagyonkirály! Főleg a FireVuk!
-
Tomsess #19313 Igen a felvidéken élek, jó a memóriád
S bár "közel" a határhoz, de mostanság nem sokat jártam Mo.-on. Örültem is, hogy végre kiszabadulhattam egy napra
És ha már Jumi: az előbb járt itt barátom, meglátta az eredeti dvd dobozt és amíg itt volt egész idő alatt azt forgatta (aztaa ... Ganxta Zoli? és ez panorámaképes? ... de a lényeg, hogy magyar szinkronnal van ... add már ide, ha már a Road to India-hoz nincs magyarítás) ... úgy kellett lebeszélnem róla. Majd máskor megosztom vele, mondjuk vmelyik ka-LAN-nd party alkalmával
-
Már ki is cseréltem mind a négy ikont :-) -
Ha jól emlékszem akkor Tomsess a felvidéken lakik.
Ha vitatkozni szeretnék, akkor azt is mondhatnám, hogy mindennap Magyarországon jár, de most nem akarok vitatkozni. -
ha már magyarország. vicces kis link: (meg ne kövezzetek érte): FireVuk és ThunderGombóc -
Én is szivesen felraknám, de ADSL-em van, 256kbit-es feltöltéssel.
És gondolom elég annyit mondanom, hogy a hó végén a feltöltéseim összege átlagosan 4,5 Gb. Ezzel elmondtam szerintem mindent.
Így tényleg elnézést.
-
Szép, szép, de azért ha lesz hozzá affinitásotok, feldobhatnátok nekünk, s mi majd megköszönjük , jól:) -
Nem mindennap jársz Magyarországon?
Hol élsz?
Amúgy igazad van, megérdemlik, hogy megvegyük!
Én olvastam cikket a folytatásról itt. -
Tomsess #19306 Részemről sem, pénteken megvettem eredetiben. Megérdemli ez a játék, hogy kiadjak érte annyi pénzt, elvégre az első (és remélem nem utolsó) magyar FMV ... meg aztán nem minden nap járok Mo.-on, szal most megajándékoztam magam névnapomra
Egyébként éppen ma töltötte fel valaki a Pretorians-ra, úgyhogy akinek kell onnan is beszerezheti.
Én a feltöltését nem vállalom, mivel DSL-em van, bazi lassú feltöltési sebességgel. Ha nem lenne két DVD talán még meg is próbálkoznék vele. De így ...
De mást szívesen elhelyezek a ketteskére, ha kell vkinek vmi listámat megtalálja. Egyébként nem sokára meglesz a Largo Winch, asszem régebben kérési listán volt (talán Atomreaktor kérte ha jól emlékszem), szal ha van rá igény, majd feltöltöm.
Epizódikus dologhoz csak annyit szólok hozzá, hogy a Steam már akkor kaka volt amikor elindult és bár én sem vagyok oda az epizódikus kalandokért, azért az egyetlen fejlesztő/kiadó gárda akit nem kell fikázni az a Telltale Games, mert ők megígérték, hogy a S&M-et 2-3 hónaponta jelentetik meg, és be is tartják ezt...
Bone 3-al nemtom miért késnek. ADOC-on azt mondták, hogy hosszabb lesz mint az első két epizód, lehet azt csinálják keményen...
-
Na megoldódott a probléma, részemről már nem szükséges a gyűrű polcra helyezése.
-
monomojo #19304 valószínüleg olyan nyelvi változatod van,
amit a telepítő nem ismer.
angolból eddig 2-t találtunk, US + UK, bár a UK nem lett végül letesztelve teljesen, bétatesztelő hiányában.
ha "eltérés..." hibaüzenetet kapja valaki akkor ez a helyzet.
megoldás:
gamestar változat, vagy egy 4cd-s US verzió.
de ha nagyon nem tudod beszerezni, akkor jelentkezz bétatesztelőnek,
és a te verziód is támogatva lesz normálisan :-)
-
A telepítőről kér képet, amikor elszáll.
A képen látszódjon a hibaüzenet, és az is, hogy melyik állománynál halt el.
Részemről egy kérdés: ha a 2 CD-s ill. a DVD-s változatod van, akkor az 1.60-as patch-et feltetted-e? -
Angol nyelvű a játék, de minek a telepítőjéről kéne kép? A játék telepítéséről, vagy a magyarítás telepítéséről, vagy arról mikor kiírja a hibaüzenetet? -
Hát annyit sikerült csinálnom, hogy a Global mappából kimásoltam majd kitöröltem a Global.xarc nevű fájlt és utána feltelepült a magyarítás. Előtte mindíg annál a fájlnál állt le. Install után visszamásoltam a Global.xarc-ot a helyére és elindult magyarul a játék.
Most viszont olyan gondom van, hogy a 3. fejezet végénél, mikor már beszéltem Cortezzel és be kéne mennem a házamba, akkor kidob egy hibaüzit, hogy valami FixBuffer.cpp hibát okozott ezért a játék most leáll és ezen nem tudok túljutni. De igazából ilyen fájlt nem is találtam. Szóval ha valaki tud megoldást, akkor az szóljon légyszi. -
fercsy #19300 Jutottál vele valamire? Mert ugyanez van nálam is :-( -
Szuper jó ez a logo!Klassz.:))) -
Számomra bármiben egy nagy baromság ez a folytatásos hülyeség.
Persze, majd így nem kell annyit várni, azért van ez. Szuper példa erre a Half Life 2 Episode 2.
Tök gyorsan jönnek az epizódok, nem tologatják állandóan. Á, dehogy. Tehát megérte ezt az egész. -
Kerestem a Save mappát, hogy elmentsem, de nem találtam a szokott helyen a játék könyvtárában, mert átköltözött a doc and settings,user, application data,the lognest journey HUN könyvtárba és ott van mellette a preferences.ini is.
Teljesen új installt csináltam tegnap, rá az 1.60 patch, arra a magyarítás, új játék kezdése mentések áthozása nélkül és ekkor lett ez. -
Köszi! Ez nagyon jó lesz. Vagy ma regelek, vagy jövőhét elején. Attól függ hogyan tudok mobilt szerezni :-) -
Ez a folytatásos dolog számomra megöli a kalandjátékot. A Sam&Max-et is ezért hanyagolom. -
monomojo #19294 élsimítást én korábban a kártyán kapcsoltam be külön(nvidia),
kényszerített élsimításra.
de nem kezelte jól a játék, maszatos volt a kép, ha jól emlékszem. -
monomojo #19293 máshol?
ezt hogy érted?
megnéztem én is.
a preferences.ini-ben kell 0-ra állítani a bool_StartFullscreen értéket.
de ehhez a fájlhoz nem nyúl a magyarítás, nálam ugyanúgy a játék
könyvtárában van. -
Közben rájöttem a megoldásra: Máshol tárolja a magyarítás után a használatos ini filet.
Az élsimítás gondra viszont még várom a tippet! Köszi! -
Másik kérdésem: Amióta feltettem az 1.60 as patchet rá pedig az 1.23 -as magyarítást, azóta nem hajlandó ablakban elindulni a játék. Hiába írom át az ini ben ahogy eddig. Megoldás? Valaki találkozott már ezzel? -
na ne már.. süllyedünk a Bone szintéjre? -
Ha regeltél már akkor itt van a kész logód!!!
Kirol: Te milyen logót szeretnél? Ha tudom szívesen megcsinálom. -
Élsímítás bekapcsolására találtatok már módot a 2 cd-s verziónál? -
Ezt olvastátok:
Dreamfall Chapters epizódos folytatás:
A Funcom elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse a Dreamfall Chapters játékukat, ami a manapság igen divatos epizódikus megoldással készül.
A Dreamfall Chapters a nagy sikerű kaland játék közvetlen folytatása lesz, amit külön epizódokban lehet majd megvásárolni. A kiadást egyelőre csak online keretek között tervezik, de a késöbbiekben elképzelhető a rendes bolti változat kiadása is, konzolra és PC-re egyaránt. A megjelenés dátuma még nem ismert.
Hát a folytatásos f@szságot megb********, de a semminél jobb. -
Ha sok időd van nekem is csinálhatnál egy logót, lehet nagyobb is mert van VIP-m. A régi már nem tetszik annyira. -
:))))))))))
A piszok SG miért is nem engedi 2050-ig regelni a szegény céges mobil tulajokat! ;-) -
én is beregeltem magam céges mobilról 2008 márciusáig:) -
win2000 a tökéletes munkaállomás volt a maga idejében. Ahogy alább írták, nem játékra lett tervezve. -
Persze, megoldható örülök, hogy tetszik. Ha megvan a VIP tagságod szólj és megcsinálom! Ha lesz időm a hétvégén kész is lesz.
-
Kösz a tippet,de valahogy elment a kedvem az összes windóztól. 
-
Megnéztem a VIP tagság feltételét. Lehet SMS-el is regisztrálni. Majd jövőhéten regisztrálok. Elcsenem az egyik munkahelyi mobilt és lövök róla suttyomban egy vaskos kis esemest :-)
Elolvasva a VIP tagság privilégiumait látom, hogy így a logo már 150x25 pontból is állhat. Át lehet konvertálni az egyes számú képet (17 kbyte-osat) nagyobbra, úgy hogy ne lépje túl a 20 k-s határt és a minőség se romoljon? Persze csak ha nem nagy meló. -
Nagyon köszönöm. Egyelőre beteszem ezt és elgondolkodom a vip tagságon. -
Bocs, de win 2000 nem játékplatform. Ami együtt jött ki vele és játékhoz találták ki, az a Win ME, úgyhogy eleve nem jó op rendszerrel próbálkoztál. Szerintem rakd föl a win ME-t és azzal próbálkozz, mert az egyik legjobb op rendszer volt a driverek terén. -
windows XP

-
Windows 2000 egy rakás ...
Csak ugy próbaképp felraktam, a videokártyámat nem engedi felrakni,
ráadásul bún lassú! A thj hun telepítő elindult alatta, de kaptam egy hibaüzenetet "2vs4cpp eltérés". Szerintem win98 egyszerüen nem kompatibilis a telepítővel, 1 szóval SUX! Ezekután istenítem az xp-t mert a 2000 egy rémálom ahhoz képest!
Windows 2000 Proffesional Edition
-
Végső esetben csínáld úgy mint én a Gothic3 magyarításnál. Önkitömörítő rar, júzer megadja a tlj könyvtárát, az meg odatömöríti...:)