The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki ismeri a TLJ-t az egy szinten garancia, hogy jó fej<#bee1>#bee1>
meg ez inkább kalandos klubb, mint oldagame-es, bár néha szó van egyebekrõl is, de csak ha jó a sztori😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
De ha ennyire kell a cucc, akkor feltöltöm neked az originál 2 CD-s MI3-at, szólj ha kell!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
De eddig sehol sem tapasztaltam ilyet, pedig rengeteg helyre elvittem ezt a pakkot. <#fejvakaras>#fejvakaras>
[merlinw.org]
remélem segítettem
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
DN rulz..😄
Btw, megjelent az Indiana Jones and the Fountain of Youth demója - nagyon jónak tûnõ rajongói játék az eredeti spritejait felhasználva.
Szerintetek ez mi?
Ha megnézem mi a hiba ezt írja:
Via_mala adta az okosságot hozzá, de az eredetivel is ezt csinálta.
Mi lehet a gond?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
angol nyelvi file-t fel tudom dobni hozzá, a hang dolgot meg nem értem. Zene, beszéd minden van benne...
[merlinw.org]
A mai világban a DOSBox tényleg csak arra kell, hogy egy régebbi DOS-os játékot a neki tetszõ környezetben el tudd indítani.
Aki ismeri, az tudja, hogy valójában a DOS semmi. Mint a kifejezés (aminek ez a rövidítése) Disk Operation System - mint a teljes neve is mutatja, igazából csak arra való, hogy a lemezeken (floppy, HDD) elvégzendõ mûveleteket (fájl és mappa: -létrehozás, -másolás, -törlés, valamint lemezformázás, .... stb stb) el tudták végezni a felhasználók.
Jó, tudom, ez egy kicsit nagyképû leegyszerûsítésnek tûnik, de mivel a mai világban a mostani operációs rendszerek mellett a DOS ideje már teljesen leáldozott, így a mai fiataloknak már nem is kell, hogy tudják, mirõl van szó bõvebben.
Szóval "nagyképû leegyszerûsítés" ide vagy oda, a DOS idejében a komolyabb mûveletekhez is már olyan programok (progracsomagok) kellettek, mint pl. a Norton Disk Utilities vagy a felhasználók életét megkönnyítõ õs-fájlkezelõk, mint pl. a Norton Commander, vagy a Volkov Commander - esetleg a késõbbi DOS-verziókban a DOSShell.
Bár itt azt is meg kell jegyeznem, hogy a régebbi Windows-ok mögött valójában a jó öreg DOS "dohogott" és csak az XP létrehozásakor szakítottak teljesen vele.
Egy játék (egy régi DOS-os játék) elindításához nem is kellett sokat tudni a parancsok közül (fõleg, ha volt az embernek egere és Commandere).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt eddig nem ismertem.
Na jövõhéten feltétlenül kipróbálom. Úgy látom magyar nyelvi file is van hozzá.
D-Fend
Ha lenne rajta védelem, akkor is jó az .iso, mivel a neten körülnézve, mindhárom részhez van törés.
Jól tudom, hogy ezeken a cd-ken már nincs védelem és így nem kell hozzá okosság?
Feltölteni a ketteskére tudok, napi 500 MB kimenõ limit miatt így pár nap alatt lenne fenn az egész.
Én még most is lázbajövök ha meglátom a Space Quest 2 játékot, pedig ott aztán tényleg pixeles a grafika, de észre sem veszem, lélekben már az ûrálomáson súrolom a padlót :-)
Nem is beszélve a régi szöveges kalandjátékokról. Amikor kiírja, hogy:
Egy sûrû sötét erdõben vagy.
Már borzongok is <#vigyor0>#vigyor0>