The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Az új vinyónak köszönhetõen végre normalizálódik a helyzetem és elkezdtem letölteni a 2-es szerverrõl amivel még elmaradtam. FF7 már lent van, úgyhogy részemrõl törölhetõ státuszt kapott. Fél órán belül lent van a Paradise is, utána pedig töltöm a TLJ2-t és a Da vinci-t.

Axon
Köszönet a cedega-ért!

takysoft
ja elfelejtettem szólni, de a cedega felért már régen

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

CrucifX
Tetszik, nem tetszik, nincs mas, nekem edesmindegy, ritkan forumozom 😊

MerlinW
Bioshock topikba is csináltam banner-t, ha tecc, szólj😊

[merlinw.org]

CrucifX
Many many thx

MerlinW
igenigen, holnap viszem be.

[merlinw.org]

CrucifX
Monkey Island 4-et akkor esetleg az illetekes elvtars feltoltene? Puszikoszi 😊

takysoft
elvileg van, megnézem...

(2 minutes later)

nincs😞

(5 minutes later)

már van😄
megy a serverre... (kb 20-30 perc)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
nekem van, holnap feldobhatom

[merlinw.org]

Axon
Nincs meg véletlenül neked a Cedega 5.1.1? Ha jól tudom ez a legújabb, de az 5.1-es is jó lenne. Elsõsorban a .deb csomag érdekelne, de bármi másban is jó lesz. Én megtaláltam több torrent oldalon is, csak a melóhelyrõl nem tudok torrentezni.
Ha véletlenül meglene, légyszi told már fel valamelyik szerverre.
Elõre is köszi!

takysoft
mindkettõtöknek igaza van.
egyedül a dúdolós részre nem jöttem rá. szerintem béna. (vagyis rájöttem, random nyomogattam a gombokat 10 percen keresztül)
a bújkálós tényleg uncsi. de annyira nem nehéz, ha rájöttél, mit kell csinálni.

Lord Myn
Szerintem is nagyon jó sztorija volt, nekem egyedül a trollos rész nem tetszett, az idegesítõ volt: sokszor elkaptak és nem tudtam továbbhaladni.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Detto, jól szórakoztam. A dúdolós feladattól eltekintve szuper volt. Kicsit túl sokat vártunk tõle, de mostanra ez elmúlt😊

[merlinw.org]

takysoft
még annyit tennék hozzá, hogy talán azért tûnik rövidnek, mert nem kimondottam bonyolultak a rejtvények, így szinte folyni lehet a történettel. Ezt nem is sajnálom. Nekem nagyon tetszett.

takysoft
<#vigyor5>

Én meg végignyomtam a Dreamfall-t. Szerintem senki se mondhatja, hogy rövid.
A történet komoly. Néha túl komoly... Vehették volna vidámabbra. Túl mûvészi, de így is jó csak másik oldalról nézve.
Kb 5 perce fejeztem be, de ezen még ülnöm kell picit, mire kialakul a véleményem.

Egyet mondhatok spoiler nélkül is. Mát tudom, miért nem TLJ2 a neve... Ez már egy teljesen más játék....

Axon
Vinyókálváriámra a mai napon került pont, remélem véglegesen.
Mikor is kezdõdött?
Már magam sem tudom, de a topicban visszaolvasva meglehetne találni a dátumot, de én kb. 1 hónapra tippelek.
Végre kicserélték a vinyót. Igaz egy pont ugyanolyanra, (6V250F0, Maxtor, 250 Gb, sata 2) de ez legalább mûködik. Erre egybõl felment a WinXP is. Most is errõl a vinyórol dolgozom.
Most jönne egy oszkárdíjkiosztós-féle köszönet lista 200 névvel, de ettõl egyelõre eltekintek :-)

Axon
Én úgy voltam végig 4-es helyesírásból, hogy az osztály legjobb helyesírója mellettem ûlt. Mindig odaadtam neki a dolgozatomat, majd erre õ megkérdezte, hogy hanyast akarok :-)
Aztán elkérte a tollamat (színegyezés miatt) és keményen dolgozni kezdett :-)

takysoft
most miért? 15k üzit hamar el lehet olvasni😄
kb 6 hónap...😄

kirol
Nyugtunk lesz vagy 6 hónapig.

MerlinW
valóban... nagy a csend<#vigyor3>

[merlinw.org]

serito
Lehet, hogy elkezdett visszaolvasni?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

takysoft
de ha visszaolvastál volna cirka 15000 üzit, magad is rájöhettél volna.

MerlinW
megvót ehavi jócselekedetem is

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
<#awink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
ugyan nincs mit...<#papakacsint>

[merlinw.org]

Mössz=kössz

ÖRÖK hála!!!!!
Mössz MerlinW!

MerlinW
egyeske: www.torrentspy.com
ketteske: www.ts.kurtubba.com

[merlinw.org]

Brühühü... annyir, de annyira le akarom tölteni!!!

MerlinW
Da vinci-ben ajánlom, állítsátok a combat-ot easy-re, úgy nem kell annyit tökölni a Fahrenheit-nél idegesítõbb (és sokkal nagyobb mennyiségû bunyókkal). Annyit jelent a szint csökkentése hogy lassabban pislognak az egérgombok, ergo kezelhetõbb a dolog.

[merlinw.org]

serito
Igaz nem olvastam vissza, csak egy pillantra éztam be. De köszönöm a felvilágosítást.

Wanted:

Köszönet a game-ért.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
#15511... még ezen a lapon megtalálható...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
A tesztek ki sem merem tölteni, az érettségin szégyellem, de csak kettes voltam helyesírásból. <#szomoru1>

serito
Nem tudom ki ajándékozott meg bennünket a da vinci code game-el a ketteskén, de hálás köszönet érte.<#worship>

kirol
Köszi!<#wave>

MerlinW
kirol
A *.daa -t mivel lehet kicsomagolni?

Axon
Na meg még nyílvesszõket is kell addig faragnunk ;-)

Axon
Az majd a második vérszerzõdésünk után következik <#kacsint>

Hö.... (Legközelebb nem teszem tönkre a bátyám gépét...)

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Könyörgök ne! Csak Amerikát ne! Még nem jött meg a cipõm és a medálom!!

IMYke2.0.0.0
Jobb, ha elõször egy "szûk" régiót terrorizálunk... addig is, a többiek rettegésben élhetnek... van is okuk rá! <#gun><#eplus2>

Lord Myn
Különben is egyeske és ketteske, általában a vigyorgóban van. (Micike, gyorsan kérek egy injekciót, ketteskének megint dührohama van...)

Amúgy meg miért csak Európát nyilazzuk, miért nem az egész világot? <#conf><#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Hát lehet, hogy maradunk a szakiknál. Én vésõvel csinálom, aláütök az éles vésõvel az meg b@szik feljönni egyben, szettõrik apró darabokra és rögög rajtam, hogy szenvedek.
Amúgy sima cementes lébe lett lerakva. De ebbõl nem spórolták ki a cementet az biztos. Egyik haveromék is most szedték fel, lapáttal!! Természetesen panelház volt ez.

Axon
Gondolm feszítõvasak segítségével finomabban is fel lehet verni a csempét, úgy, hogy ne szakadjon le az emelet. Attól is függ, hogy mivel lett lerögzítve. Vannak akik ragasztót hasznának, nos akkor tényleg csak szilánkosra törve lehet felszedni, de ha a hagyományos habarcsos módszerrel lett letéve, akkor még arra is van esély, hogy néhány lap egyben jöjjön fel.

Nem igaz! Engem még nem igáztatok le! LÁZADÁST SZÍTOK!!!!
MU-HA-HA-HA-HA!

IMYke2.0.0.0
Vésõzés...?

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#taps>