The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(2 minutes later)
nincs😞
(5 minutes later)
már van😄
megy a serverre... (kb 20-30 perc)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha véletlenül meglene, légyszi told már fel valamelyik szerverre.
Elõre is köszi!
egyedül a dúdolós részre nem jöttem rá. szerintem béna. (vagyis rájöttem, random nyomogattam a gombokat 10 percen keresztül)
a bújkálós tényleg uncsi. de annyira nem nehéz, ha rájöttél, mit kell csinálni.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
Én meg végignyomtam a Dreamfall-t. Szerintem senki se mondhatja, hogy rövid.
A történet komoly. Néha túl komoly... Vehették volna vidámabbra. Túl mûvészi, de így is jó csak másik oldalról nézve.
Kb 5 perce fejeztem be, de ezen még ülnöm kell picit, mire kialakul a véleményem.
Egyet mondhatok spoiler nélkül is. Mát tudom, miért nem TLJ2 a neve... Ez már egy teljesen más játék....
Mikor is kezdõdött?
Már magam sem tudom, de a topicban visszaolvasva meglehetne találni a dátumot, de én kb. 1 hónapra tippelek.
Végre kicserélték a vinyót. Igaz egy pont ugyanolyanra, (6V250F0, Maxtor, 250 Gb, sata 2) de ez legalább mûködik. Erre egybõl felment a WinXP is. Most is errõl a vinyórol dolgozom.
Most jönne egy oszkárdíjkiosztós-féle köszönet lista 200 névvel, de ettõl egyelõre eltekintek :-)
Aztán elkérte a tollamat (színegyezés miatt) és keményen dolgozni kezdett :-)
kb 6 hónap...😄
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mössz MerlinW!
[merlinw.org]
Wanted:
Köszönet a game-ért.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Könyörgök ne! Csak Amerikát ne! Még nem jött meg a cipõm és a medálom!!
Amúgy meg miért csak Európát nyilazzuk, miért nem az egész világot? <#conf>#conf><#nevetes1>#nevetes1>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Amúgy sima cementes lébe lett lerakva. De ebbõl nem spórolták ki a cementet az biztos. Egyik haveromék is most szedték fel, lapáttal!! Természetesen panelház volt ez.
MU-HA-HA-HA-HA!