The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
28_00 <4 kb>
17_00 <6 kb>
20_01 <9 kb>

A többit bevállaltam én.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha már könyvek: az Arvisura nincs meg valakinek letölthetõ formában? Könyvesboltban megtaláltam, de 7 ezer Ft az nagyon drága 😞
takysoft
még semmit😞
majd ossz ki valamit, köszi

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

😊 Nekem is megvan az összes.
Lord Myn
A Harry Potter könyvek, nem hogy nem rosszak, hanem SZVSZ kifejezetten jók. Én is pont a hype miatt nem akartam elolvasni õket, azután mégis rászántam magam és nagyon kellemesen csalódtam. Még az is igaz, hogy mindegyik kötet jobb, mint az elõzõ.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Köszi, gyors vagy! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Én azt az utolsó kettõt sem olvastam ;-)

Pedig a könyv nem olyan rossz, bár nekem az Angyalok és Démonok sokkal jobban tetszett. A Harry Potter könyvek sem rosszak (sõt manapság ha egy könyv rá tudja venni a gyerekeket a tömeges olvasásra akkor lehet bármilyen - már jó), fõleg hogy azt elõbb kezdték el olvasni a kölykök, és csak utána lett felkapott, mikor rájöttek hogy mennyit lehetne kaszálni vele.
(Megjegyzem a Biblia és a Korán sem olyan rosszak pedig mennyien olvassák 😊))
Axon
Nem olvastam a könyvet és semmiféle hisztéria nem tud rávenni, hogy elolvassam. Vannak betárazva nálam ennél fényévekkel jobb, értékesebb, szórakoztatóbb, elgondolkodtatóbb kötetek olvasásra.
Amelyik könyv körül ekkora a mizéria, az már számomra eleve gyanus. Ezért nem olvastam el - és valószínûleg nem is fogom - a Harry Potter könyveket sem, és nem olvasom az aktuális sztárocskák 30 szavas szókincsel összekalapált könyveit sem.
uff!

dinomano
Dan Brown közepes-gyenge iro; az egyhaz tamadasa csinalt ingyenreklamot az alapban szutyi könyvnek...nagyon nem birom, hogyha valaki hazugsagokkal gerjeszti a példanyszamot, Brown-bacsi nyugodtan odairhatta volna kedelyborzolasok csititasa vegett a könyv hatuljara, h. fikcio az egesz... Direkt csinalta, h. ködösitett ilyen téren; sejtette h. be fog jönni ez neki anyagilag, és be is jött (már többször elkövette az egyhaz azt a hibat, h. épp az ellensegeskedesük hivta fel vmire a figyelmet/Krizstus utolso megkisertese pl.(ha jol idezem a cimet)/)... :-/
mondjuk én Hanks papat sem birom, az uccso 2 filmje CSAK az Õ szineszi jatekarol szol (lehet egy egoja... :-) )

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Axon
Errõl tudtok valamit?

http://www.magic-productions.fr/aw/index.php?lang=uk

Ez a legendás Another World program retro változata. Letöltöttem a demo-t, de az csak a játék legelejét tartalmazza, addig amíg el nem kábítanak az idegenek. A full verzió sajnos pénzbe kerül.
Jó lenne beszerezni a teljes verziót.

MerlinW
Most akartam én is feldobni, Schumi😊 Sebaj, tõlem akkor Cruci kap mánkihármat😊

[merlinw.org]

Axon
Egy érdekes teszt:

http://www.szerkeszt.hu/teszt.php

Én 46 pontos lettem :-)

Atomreaktor
ettõl függetlenül azért kíváncsi vagyok a filmre, meg Tom Hanks-et is bírom, bár állítólag gyenge õ is benne. ez van, éljen a hype😊

Wanted
A játék a kettesen.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

mandm
Azt hallottam, hogy a cannes-i filmfelsztiválon is botrányosan lehurrogták a filmet, mert annyira unalmasnak találták

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Atomreaktor
nem olyan nagy eresztés<#szomoru1> el lehet olvasni nem mondom, hogy rossz, de nagyon messze van attól, amennyire ajnározzák. közepes szint, semmi több. többszáz jobb könyvet tudok mondani nála😊

IMYke2.0.0.0
Szánalom, hogy a szar X-Men reklám gyorsabban betöltõdik az elején, mint a játék trailer... pedig T3-on vagyok. S bufferel minden 5. mp-ben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Itt a Davincsi játékról egy kis múvi, sztem érdemes adni neki egy esélyt...
Múvi

[merlinw.org]

kirol
Honnan tudod?
Szerintem jó lesz. Én kíváncsi vagyok a filmre is, még ha nem is igaz a történet.

Most meg annyi jó kaland van, hogy nem gyõzöm utólérni magam. Még a Dreamfall-ban is az 5. fejezetnél járok, a többibe addig bele se kezdek, míg ezzel nem végzek.
Csak így legyen ezután is.<#finom>

Bár belegondolva, már nem is nagyon tudok olyan kalandot ami mostanában jönne és várom, kivéve Tunguska (Szeptember 1), de ez is messze van.

kirol
Észre se vettem azt, kicsit sötéten van a monitorom. Köszi
Vagy csak nem bírtam kiolvasni, mert valamit láttam, hogy visszafelé van írva.

serito
tovább még én sem jutottam, mert nem olvastam a könyvet. De annak is eljön az ideje, méghozzá a jövõ héten. :-)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
A 2. code: davinci

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
A válasz a zárójelben fordítva írt szöveg. (the mona lisa)

kirol
Hogy lehet belépni?

serito
A weboldalát láttad? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a game is "jó".
Szerintem nagyon szuper lett. Mármint az oldal.

RaveAir
Szoktál még mostanában icq-t használni?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Nem tûnik hú de nagy játéknak... A film se tûnik annak. Ne a próféta szóljon belõlem!

serito
ja
on:

serito
off:

Valkainek megvan már a The Da Vinci Code Game?
Ha igen akkor elkérném tõle az "egyeskén", vagy a "ketteskén" keresztül.
köszönet

Wanted
Valaki próbálta a Jack the ripperhez a magyar fordítást?
Hogyan sikerült feltennie?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

IMYke2.0.0.0
S a legfontosabb: kitartást, gyógyulást!!!
A vizsgákkal, fordítással pedig ne törõdj... koncentrálj a gyógyulásra, és a Kedvesedre!
Az Élet most ráér.

IMYke2.0.0.0
Taky!

Én is csak akkor szembesültem, hogy ennyi (és mennyi) anyagod van, amikor elkészítettem ezt az összesítõ táblázatot. A fél játékot szinte te fordítottad le, bácsi! <#worship>
Rendben, akkor átvállalom a felét a Te anyagodnak.
Csak kérlek, jelezd, hogy mit fordítottál le eddig az 5d_00, 5e_00, 5f_00, 6a_00, 7b_00 és 7c_00 fájlokon kívül.
Ha még semmit, az sem gond, mert én meg bevállalom a méret szerint rendezett fennmaradók közül az összes, 10 kb-nál nagyobb fájlt. <14 darab>.

takysoft
Imyke.
Ahogy elnézem nekem van a legtöbb anyag kiadva.
Sajnos (mivel nem vagyok gépközelben) nem nagyon tudok fordítani.
Arra kérnélek,(mivel jövõ héten is kórházban leszek, az anyagaim osszad el újra.
Adhatsz nekem is egy keveset, de 190000 karakterrel nem boldogulok el, mire ti végeztek.
köszi szépen, és sajnálom. most ennyi telik tõlem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
A taky része még elég nagynak tûnik. Mondjuk ha õ belelendül, akkor fordít mint a robot :-)
Nekem a június amúgy is megfelelne, mivel addigra talán befejezem a garázs építését és - nyaralás hijján - idõm is lesz a kalandozásra.

mandm
Ez a személyed varázsa miatt van

CrucifX
Oh, az remek!

IMYke2.0.0.0
Nem akartam ennyire karakterisztikus lenni... ettõl függetlenül, az egyetem(ek)en ez erõsen tetten érhetõ. Sajnos.

Lord Myn
Ez nem csak a BTK-sokra jellemzõ, hanem úgy általában az emberekre...

Lord Myn
Azt még én raktam fel. MP3-as tömörítésû hang és MPEG2-es tömörítésû videó, de fullos.

MerlinW
agyon jah, benne van minden (ráadásul zipben van szal kitömörítve valszeg nagyobb)

[merlinw.org]

CrucifX
Amelyik kevesebb gondot okoz. Btw, milyen ez a 400 megas ScummVM valtozat, mert meg nem hallottam rola: ugye nem rippelt, hanem agyontomoritett? (es nagyon koszonom)

IMYke2.0.0.0
Hát igen. Utoljára az egyetemen, a BTK-soknál tapasztaltam:
Bármekkora betûkkel is írhatsz ki egy információt a faliújságra, mindig akadnak, akik újra és újra megkérdezik azt, élõszóban tõled...

MerlinW
Vót mán fent 3x is😊 De a kedvedért veldobom😊 Scummos 400megás kell, vagy a 2CD-s? Elõbbivel kevesebb a gond.

[merlinw.org]

MerlinW
Túl nagy és túl piros😊

[merlinw.org]

CrucifX
Hmm, sracok, egy Monkey Island 3-at nem tud vki feltolteni? Most mar TENYLEG kiirnam, (ezt kb 6 eve mondogatom 😊, mig nem lesz hitelkartya EBAY-rol bezsebelni.

mandm
Látod a számokat is. Számolj utána

IMYke2.0.0.0
Te most tényleg komolyan kérdezed ezt, ember!?
Szerinted, viccbõl van ott a százalékjel a szám után?

A %-k is ennyi lenne?

IMYke2.0.0.0
Ha elkészülök a fájlommal, ez lesz az állapot: