The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17_00 <6 kb>6 kb>
20_01 <9 kb>9 kb>
A többit bevállaltam én.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
majd ossz ki valamit, köszi
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
(Megjegyzem a Biblia és a Korán sem olyan rosszak pedig mennyien olvassák 😊))
Amelyik könyv körül ekkora a mizéria, az már számomra eleve gyanus. Ezért nem olvastam el - és valószínûleg nem is fogom - a Harry Potter könyveket sem, és nem olvasom az aktuális sztárocskák 30 szavas szókincsel összekalapált könyveit sem.
uff!
mondjuk én Hanks papat sem birom, az uccso 2 filmje CSAK az Õ szineszi jatekarol szol (lehet egy egoja... :-) )
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
http://www.magic-productions.fr/aw/index.php?lang=uk
Ez a legendás Another World program retro változata. Letöltöttem a demo-t, de az csak a játék legelejét tartalmazza, addig amíg el nem kábítanak az idegenek. A full verzió sajnos pénzbe kerül.
Jó lenne beszerezni a teljes verziót.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Múvi
[merlinw.org]
Szerintem jó lesz. Én kíváncsi vagyok a filmre is, még ha nem is igaz a történet.
Most meg annyi jó kaland van, hogy nem gyõzöm utólérni magam. Még a Dreamfall-ban is az 5. fejezetnél járok, a többibe addig bele se kezdek, míg ezzel nem végzek.
Csak így legyen ezután is.<#finom>#finom>
Bár belegondolva, már nem is nagyon tudok olyan kalandot ami mostanában jönne és várom, kivéve Tunguska (Szeptember 1), de ez is messze van.
Vagy csak nem bírtam kiolvasni, mert valamit láttam, hogy visszafelé van írva.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szerintem nagyon szuper lett. Mármint az oldal.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
on:
Valkainek megvan már a The Da Vinci Code Game?
Ha igen akkor elkérném tõle az "egyeskén", vagy a "ketteskén" keresztül.
köszönet
Hogyan sikerült feltennie?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A vizsgákkal, fordítással pedig ne törõdj... koncentrálj a gyógyulásra, és a Kedvesedre!
Az Élet most ráér.
Én is csak akkor szembesültem, hogy ennyi (és mennyi) anyagod van, amikor elkészítettem ezt az összesítõ táblázatot. A fél játékot szinte te fordítottad le, bácsi! <#worship>#worship>
Rendben, akkor átvállalom a felét a Te anyagodnak.
Csak kérlek, jelezd, hogy mit fordítottál le eddig az 5d_00, 5e_00, 5f_00, 6a_00, 7b_00 és 7c_00 fájlokon kívül.
Ha még semmit, az sem gond, mert én meg bevállalom a méret szerint rendezett fennmaradók közül az összes, 10 kb-nál nagyobb fájlt. <14 darab>14 darab>.
Ahogy elnézem nekem van a legtöbb anyag kiadva.
Sajnos (mivel nem vagyok gépközelben) nem nagyon tudok fordítani.
Arra kérnélek,(mivel jövõ héten is kórházban leszek, az anyagaim osszad el újra.
Adhatsz nekem is egy keveset, de 190000 karakterrel nem boldogulok el, mire ti végeztek.
köszi szépen, és sajnálom. most ennyi telik tõlem.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nekem a június amúgy is megfelelne, mivel addigra talán befejezem a garázs építését és - nyaralás hijján - idõm is lesz a kalandozásra.
[merlinw.org]
Bármekkora betûkkel is írhatsz ki egy információt a faliújságra, mindig akadnak, akik újra és újra megkérdezik azt, élõszóban tõled...
[merlinw.org]
Szerinted, viccbõl van ott a százalékjel a szám után?