33675

• trmn #19154
    Ja, most látom, eddig csak németül adták ki. Hát, gondolkozom, hogy ezt érdemes e egyáltalán letöltenem, mert németül nem vagyok valami profi. De ha valakinek kell leszedem
  • trmn #19153
    Miért kiadták már a Belief and Betrayal - Judas Medallion-t?
  • trmn #19152
    Az okosok szerint azért, mert Amerikában nem lehet eladni csak valami hangzatos névvel. Úgy nem vennék meg, hogy Broken Sword 4. Ezt valahol olvastam
  • Kiru
    Ne ez egy jó kérdés :)
  • szotyimutyi
    Csak azt nem értem, hogy miért adták ki újból és miért más a címe??? Tudja valaki?
  • serito
    Axon, takysoft azt mondtam megpróbálom. Nem vagyok egy logo guru sőt, grafikában sem vagyok mélységileg jártas. Jobban mondva animalt gifet is csak párat csináltam.
    Axon logojához már begyűjtöttem az anyagot, de a Corel 13-ast csak a hét elején kapom meg, és csak azzal tudok vector grafikát csinálni amivel ha kicsinyítek sem lesz minőségromlás.

• kirol
    Zsír. :(
  • Kiru
    4 sed+2 peer de jön vagy 2-3 kb/s-al, 3 hét :(((
  • kirol
    Hány hét alatt? :) Hányan vannak?
  • Kiru
    32%
  • kirol
    Hány %-on vagy?
  • kirol
    Ja az a Broken Sword 4. :)
  • Kiru
    Olvastam, és irtam is hozzá.
  • Kiru
    A Jumi engem is érdekelne. Meg most jelent meg a Secrets_Of_The_Ark_READNFO kalandjéték. Ez is :)
  • kirol
    Írtam valamit ketteskére ezzel kapcsolatban, olvassátok már el, feltéve akit érdekel a téma.
  • Kiru
    Most már megy, KÖSZI!
  • takysoft
    egyetértek
  • kirol
    Én tényleg. :)
    Már csak a gyűrűt hiányolom róla.
  • MerlinW
    Nincs gond, csak elköltözött a szerver másik szerverparkba. Most már müxik minden.
  • kirol
    Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Fujitsu Siemens T17-2 TFT-t?
    Garancia 2009 szeptemberéig van rá. Jelenleg fél éves.
  • Tomsess
    Nálam sem ... remélem nem nagy a gond
  • kirol
    Itt se.
  • Kiru
    Nálam nem megy a 2-eske. Nálatok?
  • kirol
    Hát ez jónak ígérkezik azt már tudjuk, bár még akármi lehet belőle!
  • MerlinW
    Finom kalandnak tűnik

És egy új Alone in the dark video:)
  • kirol
    A Belief and Betrayal - Judas Medallion című kalandjátékot próbálta már valaki?
  • Axon
    Köszi a biztatást! :-)
  • takysoft
    ha van kedved, és időd, én is örülnék egy jó kis logónak.
    a kérés: legyen olvasható, és esztétikus.(lehet animált de ne nagyon, név mindig látható, és ne legyen benne semmi durva(horogkereszt meg ilyenek))

nagyon szépen megköszönném.(ha nem érsz rá, akkor sincs harag:D)
  • takysoft
    ugyan már....
    a neten vagyunk:D szerintem tök jó ötlet a tankos:D
    ne akarjunk már mindig nagyfiúnak látszani:D (nekem meg LBA-s weblapom van, mégse szégyenlem.. ahhoz képest a tank már egész menő:D)

szép grafikával egész jó lesz, meglátod, izomősi fórumozóknak is tetszeni fog.
  • serito
    Nem ígérem, de meglátom mit tehetek. Ahogy időm engedi megpróbálok készíteni valamit. Bár ha valami statikusat kértél volna az hamarabb menne de ....talán.
  • Axon
    Nos, arra gondoltam, hogy mekkora félisten lennék ha egy tank (mondjuk egy királytigris) elkezdeni bejönni az egyik oldalról, majd szépen átdöcögne a logó teljes hosszán és kimenne a másik oldalon. Menet közben eregetne 4 füstpamacsot a kipufogócsövéből, amiből kirajzolódna az Axon felirat.
    Hahh... igazából teljesen megértettem, hogy elküldtek ezzel az ötletemmel melegebb helyekre :-)
    Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ilyesmit bele lehetne zsúfolni egy animált gifbe.
    Na persze úgy vagyok vele, hogy ha ilyen nem lesz, akkor semmilyen sem kell :-))
  • serito
    Bocsi a NEM kimaradt az Én utánról!!!!!
  • serito
    Én vagyok valami nagy logo "mágus" de ha gondolod megpróbálkozhatok vele. Írd meg mit is szeretnél pontosan!
  • kirol
    Ja, én emlékszek arra a pár ezerre lelőbbi hsz-re.
  • Axon
    Én előadtam magasröptű kívánságaimat egy ilyen logó mágusnak, aki túl szürreálisnak, gyerekesnek, közönségesnek találta ötletemet és kis hijján elküldött melegebb éghajlatra.
    Pár ezer hozzászólással ezelőtt vázoltam ebben a topicban elképzeléseimet a tankos, ágyúzós, füstös látomásomról.
  • serito
    Ez hízelgő, kb 10 perc alatt dobtam össze. Már untam a régit.
  • serito
    Ha sikerül szereznem egyet...bizony meggondolandó amit mondasz lehet, hogy magammal viszem még oda is.
  • kirol
  • Axon
    Ha lenne egy olyan procim, még az ágyamba is bevinném ;-)
  • Axon
    Nagyon szájber és posztapokaliptikus :-)