The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az ötlet bennem is sokszor felmerült hogy fizessék meg Õk4
Az a gond ezzel más fórumon is írtam rolla,Tulajdonképp még büszkék is magukra és a szellemi színvonalukra.Már az a kevés aki nem tünt el a fórumokról 1 hete.Végülis az olyanra nem lehet haragudni akinek jobb ez a dolog (VAN ILYEN) és ez nem gúny.
Az miért szavazna máshova.
A szellemi színvonalt arra értettem aki 1 szál kolbászért és fél liter pálinkáért szavazott.
Tudom volt ilyen és nem kevés.
Na részemrõl is vége!
Ez van!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Akik a bolsevikokra rakták az ikszet, azokkal fizettessék meg ezeket a remek reformokat. Õk biztos önként és dalolva fizetik majd a dupla gázszámlát, az új adókat, új járulékokat satöbbit. Aki viszont nem kért a kommunisták remek reformjaiból és még véletlenül sem szavazott rájuk, azoknak ne keljen fizetni.
Miért velem fizettetik meg a sok mosott agyú, végtelen ostoba, barom-állat hülyeségét?
Ennyi... Csatlakozok Imykéhez és én sem politizálok tovább.
Csend, béke, nyugalom. Ha valakinek pedig ez mégsem tetszett abból hamar sündisznót csináltak :-)
Ebben teljesen egyetértek.
A megoldás persze nem az lenne, hogy elmenekülünk, hanem inkább ki kellene seperni a szemetet.
Úgy érzem, hogy '56-ban végleg leszoktatták a magyarokat a szemét seprésrõl, azóta inkább csak menekülgetünk.
Minden nap a meló után bement az egyik boltba és vett egy kenyeret, meg a legolcsóbb hatos kiszerelésû sört. Hazament a turkálós által biztosított 2x2 méteres szobájába, leült az ágyszélére és a kenyér elmajszolása közben megitta a söröket, majd elaludt. 2 hónap után rájött, hogy õ mégis csak ember és hazamenekült...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem sok jót tartogat az elkövetkezõ 4-20 év az itt élõknek, nekünk...
<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
A múltat meg kinntrõl is tudom ápolni. De jövõt nem sokat látok. Egyszer minden elbukik. Lehet kimegyek aztán odapottyan épp egy kis atombomba😊 Legszívesebben egy kis békés elszigeltelt törzsben élném le életem. Sajnos talán már ilyen sem létezik...😞
Amúgy nagyon jól teszed, mert nagyon úgy tûnik, hogy az ország rossz felé halad.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nyugat-Európában pedig keblére ölelik az embert és annyit fizetnek neki, amekkora számot egy levegõvétellel ki tud mondani, Amerikában pedig, hohohohóóóó! Ott még aranyból van a bili is :-)
Szóval a nagy nyomorban és munkanélküliségben (fõleg mióta dübörög a gazdaság) az emberek hiú állmokban ringatják magukat. Amikor majd télen megkapják a duplájára emelt gázszámlájukat, akkor ezek a mesék mégszínesebbek lesznek.
Sajnos itt így megy ez...
Nem szándékozom átköltözni a Dunánttúlra. Pont a múlt évben vettem meg életem elsõ (lehet, hogy egyben az utolsó) házát. Mondjuk nagy része a banké, de ez már más kérdés. Talán a házat még itt is hagynám, de az új garázst, amit a két kezemmel építettem, már nem :-)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
akkor jó megérzés volt az íróskodás😉jól nyomod😉 milyen témában írtál/írsz?
grafikus: névjegykártyák, szórólapok, kiadványok, nyomdai elõkészítés stb. dekoratõr(többfajta is létezik): fóliából betûvágás, autó-, kirakatdekoráció, reklámtáblák készítése stb.
állás sok van itten, csak kevés ami jó😊 ha érdekel beszkennelhetem pl egy szombati újság álláshirdetéseit😉
Mit csinál egy grafikus dekoratör? A grafkis szórol a képregényrajzolás ugrik be elsõre, a dekoratörrõl meg a boltok kirakatai. Na de ezt nézd el nekem, mivel vidéki vagyok :-)
Egyébként valamivel több mint 2 évig írtam cikkeket egy havilapnál, aminél most is fõszerkesztõsködöm, de mivel ez amolyan szamizdat kiadvány, így nevet még harapófogóval sem tudsz kihúzni belõlem ;-)
azt hiszem sosem tudjuk meg mi is történt valójában azon 4 napod alatt😊 mindenesetre részvétem😉 én 2 éve nyomom de most teltem be. de nagyon. csak nem tudom, hogy másszak ki belõle. mert ebben a munkakörben (grafikus/dekoratõr) kb. fél évente van egy álláshirdetés itt Gyõrben. abból az egyik három hete jelent meg és Gyõrtõl 25km-re kerestek embert, még fel is vettek volna, jah csak busz sem jár jó idõben Kukutyinfalvára... keljek 4kor és érjek haza 8kor? ez sem jó. várhatok újabb fél évet...
13.00-18.00 -ig tartott a munkaidõm és a melóhely udvarán megyei tûzoltónap volt.
Kb. 12.55-kor érkeztem, 15 másodperc múlva csattant a lakatom a bicikli tárolón és úgy 12 óra 55 perc 25 másodperckor már a kezembe is nyomták az elsõ korsó hideg csapolt sört :-)
Aztán volt malacsült, majd egy nagy tányér bírkapörkölt és 18.00-ig megittam négy korsó sört. Mivel ez munkaidõben volt, így ezért nekem még fizettek is.
Hajaj, de kár, hogy nincs minden nap megyei tûzoltó találkozó.... :-)
Azért dolgoztam én egyszer egy igazi gettó helyen is, ami bár 6 éve történt, de lázálmaimban még manapság is kísért lelket gyötrõ, hideg és kegyetlen vízióival.
Egy számítógép szervízben dolgoztam le egyszer 4 napot. Trugykó pokoli történetei dizni matinék ehhez a 4 naphoz képest. Leírni nem tudom és nem is akarom, mert igazán csak az értené meg, aki már dolgozott ott és olyanok bõséggel találhatók, mivel hihetetlen mennyiségben cserélõdnek ott az emberek.
Nagy elégtétel volt a sorstól, hogy a mostani sulimban az egyik osztálytársam is dolgozott ott. Rögtön testvérek lettünk :-)
Pesttõl Debrecenig csak errõl beszéltünk, szinte meggyónva egymásnak a megaláztatásainkat, így kovácsolva köztünk szinte testvéri bensõséges viszonyt. Õ 3 hetet húzott le a pokolban, ahol még egy idegenlégiós veterán is sírva menekülne vissza a - melóhelyhez képest - nyugdíjas napközi otthonok nyugalmát idézõ francia idegenlégióba. Õ 1 hét után akarta ott hagyni a rémálmot, de súlyos körülményei miatt még ráhúzott 2 hetet, ezzel is igen elõkelõ helyet kiharcolva magának az eddig ott dolgozók végtelen folyamának ranglistáján. A szerencsésebbek bizony már az elsõ nap otthagyták a melót, ezzel mentve meg lelküket a kárhozattól.
Sosem felejtem el azt a csütörtök délutánt, amikor fogaimat összeszorítva, mágikus amulatteimet izzadt tenyeremben szorontgatva és a délután 5 óra soha eljönni nem akaró idõpontja után bementem a "fõnökhöz" felmondani.
Tökéletesen illet rám a "vissza sem nézve menekült" meghatározás.
Megvertek, megaláztak, megerõszakoltak, lehugyoztak, megrugdostak, lenégereztek, kiheréltek, kiszipolyoztak, nõnek öltöztettek, fejemre kullantottak, szétmarcangoltak... és ezt mind lelkileg.
Csütörtök este egy park...
Ülök egy padon, az egyik legjobb barátommal és néma csend. Üveges tekintettel meredek a semmibe, miközben egy durbintssógor borosüveg nyakát szorongaton. Máskor pillanatra sem szünõ vidám hangzavarnak most nyoma sincs. Miniszoknyás lányok nyálcsorgató stírolása, leszólongatása, ölünkbe ültetése negatív.
Két liter bor megivása után megválltó sötét révület...
Két hét rehabilitáció után már ki tudtam ejteni a számon emberi szavakat. Sebeim soha nem gyógyultak be, csak az idõ jótékony homálya fedi be õket.
A fentebb leírtak sajnos tényleg a szomorú valóságot fedik egy az egyben...
az én oldalam: 8-17-ig egy óra kajaidõ. ebbe jön az mikor kajaidõben is ugráltatnak, jön az, mikor én leszervezek egy programot 17:30ra de 16:55kor jön egy munka, amit persze akkor azonnal meg kell csinálni. és jön az, hogy nincs túlórapénz, de túlóra sok van... stb stb. de nem panaszkodom, mert sokkal de sokkal rosszabb helyek is vannak. illetve jobbak is, ahogy látom😊 tehát mégiscsak érdemes panaszkodni😊 és nem ettõl leszünk elõrébb, hogy a vállalkozó megszedi magát a munkavállaló meg anyagilag, idõbelileg, lelkileg is összeroppan. hosszútávú gondolkozás nuku, csak a gyors pénzszerzés mindenáron. csak kár, hogy ha rendesen csinálná akkor is nagyon simán megélne a vállalkozó.
(legalábbis az én esetemben, de persze sok vállalkozó/cég sz@r helyzetben van).de mikor lehetõség lenne rá, hogy tisztességesen csinálja, akkor sem teszi meg. no túlóra, yes minimálbérre bejelentés, stb. max szép lassan felmondok, de helyemre van bõven jelentkezõ. és ezért is csinálják/csinálhatják. ha nem lenne jelentkezõ, mert mindenki úgy jönne be, hogy én így nem vállalom, akkor a munkáltató is többet adna, mert muszáj. csak már olyan lejtmenetben van az egész világ, hogy kár csodát remélni. van pár rendes ember, de fogy a számuk és az erejük is. éljen a munka, a pénz meg az agymosás... de nem adom fel, nem adom meg magam😊 nem akarok beállni a sorba. csak nem látok más kiutat.
nem tom érteni-e amiket összezagyváltam, de jól esett egy kicsit kiírni magamból😊 kösz a türelmet és megértést aki végigolvasta😊 jah nem vagyok gyogyós😄
- Diablo: Hellfire
- Diablo 2
- Diablo 2: Lord of Destruction
Nem elrettentésül, csak úgy közlöm: több, mint 500 játékom van
Délután pontos számot is tudok mondani 😊
Ha jól emlékszem a Diablo 1-nek is volt kiegészítõje (nem tudom hány), azt sem láttam még sohasem.
Megõszülni megfogok ígyis-úgyis, de akkor legalább legyen egy Diablo 2-m :-)
De ez a Kánaán csak augusztus 31-ig tart
Hosszabbításért drukkoljatok 😊))
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
<#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ezen a héten végig továbbképzésen kell részt vennem 9-17 óráig, utána vissza a munkahelyre, és rogyásig ami belefér, mert a munka sem áll le, sõt! Tornyosodik.
Hét végén azért fordítottam egy kicsit...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
1. mire felrakom, megõszültök
2. csak jövõ héten leszek pesten
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity