33675

• kirol
    Köszi.

Közben megünnepeltem márc 15-ét egy kis egésznapos szőlőmeccéssel.
    Tök jó idő volt, rövidújúban lehetett lenni egész nap.
    Aztán zárásként az ünnepet megkoronázva megtekintettünk egy bozót, majd egy tó nádjának égését, majd legvégül egy erdőtüzet. Szép volt.

Amúgy egy ilyet ír a progi: A lemez felületén található 10 hibás szektor.

Érdekes, eddig nem volt egy se.

Regizett HD Sentinel -ed nincs véletlenül?
  • serito
    Kiíráskor képfelírást válaszd és ne az iso-t írd rá egy lemezre!

A Hdsentinel meg megmutatja, hogy milyen állípotúak a HDD-k.
    Hogy mivel lehet tesztet futtatni azt nem tudom, mert ezt a progit én is csak a napokban találtam.
  • serito
    Kicseréltem a mappa tartalmát! Ami most benne van azt írd ki és már mehet is!
  • kirol
    Most az *.iso-kiírtam, de abbal is képfájl van. Most ezt is kiírjam?

Hát az azért fura, hogy csak indításnál van ez, nem?

HDsentinel -t leszedtem, itt melyik opcióval teszteljem?
  • serito
    Nem de ha legalább 2 PASS lefut akkor már nem lehet gond!!!
  • serito
    De lehet még HDD hiba is vagy rosszabb esetben alaplap.
    A vinyót esetleg egy free "HDsentinel" nevü progival megnézheted.
  • kirol
    Köszi szépen!
    10-12 óra? Most ez vicc?
  • serito
    A ketteskére felteszek egy "Memtest86" nevü prodit.
    Ezt írd ki egy CD-re és boot-oláskor állíts cd boot-ot és már indul is.
    Ha ez a progi 10-12 óra után sem jelez hibát a memóriád .
  • kirol
    Mostmár csak ebben segítsen valaki, mert rohadtul idegesít.

Amióta összeraktam ezt a gépet, ami kb 1 hónapja történt, amikor elindul a gép minden tökéletes, beírom a kódot a belépéshez, majd itt töltöget és kék halál elég gyakran.

Nem értem mitől lehet. Ha ezen túl van, akkor még sose volt kékhalál, nem értem mi a franc lehet itt az indításnál.

Nincs valakinek ötlete?
    Nagyon idegesít. Memória lenne rossz? De orthos órákig viszi gond nélkül.
    Eleinte progikra gondoltam, majd talán megszünt, de most csak van megint, mondjuk én az Asus Gamer OSD-re tippeltem, ezt most vissza is raktam, ez okozhat ilyet?

Mivel lehet a RAM-ot tesztelni, hogy tökéletes e? Elvileg DOS alatt lehet, de hogy? Csak rossz floppy-m van, CD-ről lehet dos-t indítani? (Van olyan egyátalán, hogy indítóCD?)
  • kirol
    Tényleg, köszi.
  • MerlinW
    Volt egy kis gond a szerverrel, de már megolodottam. De az FTP támogatja a letölés folytatását.
  • takysoft
    böngészővel nyisd meg:D
  • kirol
    Köszi, ma már túl fáradt vagyok ehhez, letöltöttem ,de a *.swf-et nem tudom megnézni. Programfuttatási hibát ír. Holnap megnézem.
  • takysoft
    Majdnem minden böngészőben van olyan, hogy "View Page source". oldal forrásának megtekintése. Firefoxban Ctrl+U.
    utána Ctrl+F -el keresel a szövegben. azt keresed, hogy ".swf"
    innét rá lehet jönni a letöltendő swf file nevére. jelen esetben italy.swf
    mivel ez csak relatív hivatkozás, könnyen kikövetkeztethető, hogy az swf file, ami neked kell ez

Töltsd le bátran Flashgettel!

Haladó tanfolyam: (EZ kelleni fog hozzá)

Néha előfordul, hogy egy letöltendő dolog nem csak 1 swf fileból áll, hanem egyik swf hivatkozik a másikra. ilyenkor minden swf file-t le kell tölteni. általában van egy kezdő swf file(mint html-nél az index.html), az kezdi a hivatkozást.
    le kell tölteni azt, majd kibogarászni a többi nevét. Total commanderben nyomj F3-at az swf file-ra, és keress rá a ".swf" részre.
    így megtudhatod a többi letöltendő file nevét is. néha egy kisebb könyvtárszerkezetet is fel kell építeni... rájöttök majd.

ja. az swf file-ok általában kódoltak. olyankor nincs bennük olvasható info. ilyenkor kell a fent belinkelt decompressor. kikódolod a file-t utána már biztos megtalálod a ".swf" részt:D

a file amúgy FWS-el kezdődik(mármint mikor F3-at nyomsz) vagyis hexa 46 57 53
    ha FWC-vel kezdődik akkor kell kikódolni.(mert kódolt).

Ezzel pl lehet gyakorolni. 5 db swf fileból áll az egész. (asszem a decompressor nem kell hozzá, de nem 100%)
  • serito
    Próbáld meg az egész oldalt lementeni.
  • serito
    Most tölteném a Jade Empire-t és 3.38GB-nál megáll és rákérdez mi tegyen a letöltőprogi, miért? Ha jól látom az egész 6.4GB akkor miért áll meg 3.38-nál? Nálatok nem volt semmi gond?
  • kirol
    Nem tudja valaki, hogy egy oldalról hogyan lehet egy flash -et lementeni?
    Pl innen: Mondom INNEN!
  • Lord Myn
    Nem baj, jó lesz jövő héten is. Köszönöm előre is!
  • Axon
    Tomsess biztos megvette, meg még valaki rémlik, hogy említette.
    Én majd megveszem azt az újságot, aminek a lemezmellékleten rajta lesz :-) Szerintem ez cirka 2 évet jelent.

Bár, ha meggondoljuk, hogy Eger városa anyagilag támogatta a játékot, így lehet egy olyan megállapodás, hogy bizonyos idő után ingyenes lesz.
  • totyak
    Bocs, senkit nem akartam megsérteni, csak a saját anyagi helyzetemből indultam ki. Neked megvan? És ha megvan és szkennered is van akkor felteszed?
  • takysoft
    többek megvették tudtommal.
  • Axon
    Még a feltételezés is sértő, hogy nincs meg eredetiben itt legalább egy emberkének :-)
  • totyak
    Tudom hogy ezt nem ide kéne írni, de látom, hogy itt mindenféléről beszélnek, meg hogy itt van aki játszik a Jumi gyűrűjével és az érdekelne, hogy valaki akinek megvan azeredetiben a játék nem rakná e fel a borítót beszkennelve? Persze csak ha nem nagy gond, meg ha van egyáltalán olyan akinek erdetiben van meg. Köszi előre is.
  • MerlinW
    Reklám az aranyoldalakban van. Agymosás meg a TV-ben.
  • Axon
    Hajaj...

Két kezem a füleimen és

pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa
  • serito
    Ha már így kérdezed a NIKE reklámok egész korrektek szoktak lenni.
  • Axon
    Ti milyen reklám függők vagytok :-)
  • Axon
    Nem tudom. Szerintem még azt a reklámot sem láttam. Amúgy is reklám fóbiám van és ha az jön akkor elkapcsolok, kivéve, ha 10 méternél meszebb vagyok a távkapcsolótól :-)
  • Atomreaktor
    sziasztok! nagyon jók lettek a logóitok!!!! grat;)
  • kirol
    Reméljük.:)
  • kirol
    Az OTP-set tudom, meg is van mp3-ban az egész album.
  • MerlinW
    reklámzenék: www.reklamadatbazis.hu
  • serito
    Kirol, Lord Myn (és ha jól olvasom Tomsess is):
    logotokra jövő hétig várnotok kell mert a napokban elutazom vidékre és ott nem jutok hozzá a szükséges programokhoz. Net még csak-csak van de programok nincsenek és a gép amit ott használhatok, nem alkalmas az általam alkalmazott programk futtatására.

Kirol: Igaz a logod még nem teljesen kész de amint olvasom mások tetszését már elnyerte. Mit szólsz/nak majd ha készen lesz az új amit kigondoltam? Ha sikerül megcsinálnom..... szerintem tetszeni fog!
  • takysoft
    Annak a számnak mi a címe, amelyik az

-OTP relkámban van(megbízunk egymásban)?
    -Vilmoskörte reklámban van(a haveros)?
  • kirol
    Könnyű így minden ismeretlen -el leszólni a másikat!

Amúgy mi annak a számnak a címe, ami a Soproni reklámban van, hogy szurkoljunk a vizilabdásoknak?
  • Tomsess
    Huh...ez az új logó nagyon állat. Mármint a Kirol-é Asszem majd én is benyújtok egy kérvényt, ha elkészül a többieké
  • Axon
    A KotOR az tetszik, bár nem túl sokat toltam, azért még mindig fent van a gépemen további felhasználásra.
    Holnap viszont feltétlenül megnézem a JE-t.
  • Lord Myn
    Megnézés erejéig már megvolt: érdekesnek tűnik, a KotOR-val ellentétben real-time a harc, állítólag nagyon jó a története, de ebbe még nem tudtam belemélyedni. A grafika elég szép és nem kell hozzá erőmű sem (viszont kell hozzá SM 2.x-es videókártya, de gondolom ez már itt mindenkinek van).
  • Axon
    A Jade Empire-t próbálta már valaki? Nekem mindjárt leér, de sajnos most nem tudom kipróbálni.
  • Axon
    Nyikhaj! :-))