33675

-
Mindegy, csak jól nézzen ki. -
nekem is -
Ja meg most nézem, hogy először csodálkoztam, hogy hogyhogy így világít a viharlámpa.
Mert ez jutott eszembe:
Aztán láttam, hogy ez elemlámpa. -
Maradjon, az tetszik! -
Játékból kivett vagy "élő" farkasra gondoltál, vagy mindegy? -
Ok gondoltam, hogy ez nem az igazi. Szerintem is változtatni kellene rajta. Meglátom mit tehetek valami hasonlót akartam én is csinálni mint ahogy azt most kérted. Ha tudom meglesz. A név mögött maradhat a vér? -
Na most látom a profilomnál, hogy szerinte én lenni 25-30 év között.
Nem is vagyok 25 se, nemhogy 25-30 között lennék. Kikérem magamnak, ne öregítsen már! -
Hát ha szabad, akkor az az első reakcióm, hogy olyan kicsi, vagy nem is tudom hogy mondjam, nem olyan feltűnő, hogy ez Alan Wake -es. Aki nem tudja milyet kértem, ne mbiztos, hogy ráismer.
Amúgy ez is tetszik. Olyan jobbra-balra pásztázós fénnyaláb nem lehet és először csak mindig azt a betűt világítaná meg, amire a fény esik? -
Nem-nem-nem... A 4lábú élő farkasra gondoltam, semmi X-Men meg ilyesmi.
-
Apám!
Még a végén kivégzik szegény taky-t...
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy feneket kerítenek a torrentezésnek. -
Hmmm... ezt sem tudtam.
Azt hittem, hogy a rozsomák egy aranyos kis szőrös állat, amit szeretnek az emberek simogatni, etetgetni :-) -
Nekem! :-) -
Igazán fanatikus vagy.
Majd érdekelne a végleges verzió is amiről beszéltél (3D-s főellenségek, satöbbi).
A majmos meghívást egyelőre jegeltük, mivel semmi sem található rajta amit én keresek. -
nem szeretek kötekedni, de az X-men farkasa nem farkas. hibás magyar fordítás.
Wolverine - Rozsomák.
"A világ legagresszívebb állata, egy kis rovarevő. 65-87 cm, 14-27 kg. A rozsomák, ez a keménykötésű, medvealkatú ragadozó minden útjába kerülõ állatot kész megölni, még a medvéket és a pumákat is halálra sebzi."
ergo: nem farkas -
A tiédet csináltam először mert még nem találtam megfelelő "farkast"
(itt Lord Myn remélem nem az X-Men farkasára gondolt).
Szóval ezt sikerült csinálnom de bevallom még javítanék rajta vagy az egészet átszerkeszteném, de ha neked tetszik így sem rossz.
Legyen bátorságod és szólj ha nem tetszik!!!!!
Kirol logo :
-
Csak egy így készült videó van benne. A többi ugyanaz. -
Oké, köszi. Nekem jöhet 150x25 pixel nagyságú max. 20 KByte méretű JPEG vagy GIF kép. -
Tomsess #19458 Engem az érdekelne, hogy ez az Another World - HATRED féle kiadás miben különbözik a még tavaly kiadott HIGH-RES változattól? Mert ha csak annyiban, hogy iso-ban van egyben, akkor meg sem éri letölteni... -
Köszönöm előre is, valami farkasos logo-t szeretnék, ha lehet. -
Lord Myn, Kirol:
Csinálok nektek is, remélhetőleg a napokban készen is lesz.
Ma kipróbálom a Jumi gyűrűjét, és ha minden jól megy befejezem a Residenet Evil 4-et. Logo meg holnaptól. -
Aha, akkor az 5. nap a legnehezebb -
Nem teljesen kalandjáték, inkább kaland/rpg kis akcióval fűszerezve, Bioware-s cucc (KotOR 1, Neverwinter Nights, Baldur's Gate), úgyhogy annyira sz*r nem lehet... (időhiány miatt még nem nagyon tudtam vele játszani). -
Köszi:) Jóaz? -
Fent van a Jade Empire! Jó töltögetést!
-
köszi szépen, magam is moderáltam volna, már megbántam. sry:(
az ftp-t meg majd megnézem, azt is kösz -
Btw: Nekem is készítenél logo-t, ha szépen megkérlek rá? -
Én töltöm és még pár óra, be írom ide is és a 2-eskére is, ha készen van. -
Nekem nincs kedved csinálni egy logót? Valami Alan Wake -eset? -
Cedega 5.2.10 köll valakinek? -
trmn,taky:
Sokan járnak ide is a magyar torrentoldalakról, és nemtom ki melyik oldalon van regisztrálva, de a szabályok minden oldalon ugyanazok. Nincs reklám, nincs publikus meghívózás, nincs linkelés. (taky linkjeit pl visszahallottam, ezért töröltem) Ezek kizárást vonhatnak maguk után, így ezeket privátban kellene megbeszélni.
No offenz, csak jót akarok:)
taky: vsftpd (very secure ftp demon) ftpszerver fut.
nagykispeter: labirintus még nem volt, 5. nap elején pihizek még mindig (nincs időm:)) -
Nem tudom ki tölti a Jade Empire-t de kb mikor ér fel? -
A csomag tartalmazza a teljes Atomic Edition-t(vagyis alapverzió+az ingyenes Plutonium PAK patch, így 3+1=4 kampány), Tartalmazza a Nuclear Winter(mentsd meg a Mikulást), A Duke it out in DC(mentsd meg Bill Clintont és az amerikai nemzetet), és a Caribbean Vacation(Duke a szörfdeszkák, és vizipisztolyok királya) kiegészítőket.
Mindegyikre optimalizáltam a legújabb HRP csomagokat, és még néháy egyék kisebb patchet is. Nagyfelbontású textúrák, sok-sok model(2D-s helyett 3D-s ellenfelek) Ennél összeszedettebb csomag nincs a neten(angolul se).
És magyar!(lefordítottam a 4 user.con-t, újrafordítottam az exe-(forráskódból:D), és megcsináltam az alapjáték textúráinak kb 80%-át.(még a Duke Burger-es rész lesz, amit mindenképp meg fogok csinálni, de csak a következő verzióra:D))
A következő HRP csomagban már elvileg benne lesznek a főellenségek 3D-s modeljei. Amint kijön, megpróbálok aktualizálni.
A majmos meghívót pedig köszönd meg szépen trmn-nek, és nagyon vigyázz az acc-ra. legyél aktív(minimum 150-200 mega upload havonta nem nagy ügy), és tartsd az arányod legálább 0.3 felett, de ha teheted akkor magasabban. -
Re -
Elment. -
Photoshop CS2.
Grafika: Photoshop CS2, Corel X3 -
Ha küldöd, rákeresek -
Köszi a nagylelkű ajándék felajánlást. Mielőtt elküldenéd elvégeznél nekem néhány keresést, hogy egyáltalán érdemes-e bejutnom.
Ha nem gond, akkor elküldenék néhány címet privátban és ha van találat, akkor érdekelne a meghívó. -
Kipróbáltam a Duke Nukem-et.
Le vagyok hidalva! Eszméletlen mit ki nem lehet hozni ebből az ezer éves játékból. Gyönyörű, meseszép. A melóhelyi gépemen be is szaggatott, mondjuk nagy bátran oda is nyomtam neki mindent.
Textúrák közül amit láttam abban nem volt hiba. Ha lesz időm akkor tesztelem tovább.
Egyébként ebben a kis csomagban minden benne van?
Mármint az összes kampány, meg textúra javítás meg ilyesmik? Vagy ez nagyon láma kérdés vol? -
Köszi, nagyon tetszik -
Én a Betonosra szeretnék még bejutni kb egy éve, de sajna nics se meghívás (pontosabban 300 giga up felett jár egy meghívó), se regelés. Azért ha valaki tud valami megoldást a bejutásra, azt megköszönném