33675

• trmn #19435
    Léteznek magyar és külföldi torrent oldalak. A legnagyobb és egyben legjobb magyar torrent oldalak a Majomparádé, Endless&Skyline, Bithumen, Pretorians, Darkside. Ezekre a bejutás elég nehéz, csak ismerős útján lehetséges, általában meghívóval.

Szükséged van egy torrent kilensre, én például Azureust használok, amit fel kell telepítened a gépedre.Ezt a progit bárhonnan letöltheted, de javaslom az www.azureus.com-ot (Általában a gyári beállítások jók, nem kell semmit állítani. Előzetesen ennyi.
    Ha érdekel a torrentezés, tudok küldeni egy meghívót a Majomparádéra (elég nagy értékű ajándék ))))
  • Axon
    Köszi.

Sajnos körülnézni nem tudok.
  • takysoft
    tőled is kérdeznék valamit.
    hogy üzemelteted az FTP-t? milyen progival?
    én itthon(LAN)-on az XP pro beépített vackával csináltad, de egyik napról a másikra egyszer csak nem működödtt, azóta se..
    Valami egyéb cucc? esetlen valami natív linuxos ftp server?
    (winxp beépített valahogy nagyon gagyi... alig tud valamit, azt is nehéz beüzemelni...)
  • takysoft
    annyit had kérdezek csak, milyen progival készítesz GIF-et?
  • serito
    Köszönöm az elismerést. Rákaptam a logogyártásra, szinte élvezettel készítem őket. Mindíg van más és más ötletem csak a megvalósítással vagyok sokszor gondban, mivel a grafikai tudásom és képességem nem elegendő hozzá. Mindegy logo készítéséhez elég.
  • serito
    Reméltem, hogy tetszeni fog!! A beillesztést pedig Axon már megírta.
  • Axon
    Ez is nagyon jó lett. Remek fantáziád van, hogy mindig elő tudsz állni egy új ötlettel.
    Lassan az egész TLJ topik közösségének lesz logoja :-)
  • Axon
    Ráklikkelsz felül a fórum linkre, majd ezután baloldalon ráklikkelsz a beállítások menüpontra. Itt megkeresed a logo nevű sort és a gépedre előzőleg elmentett logot fel tudod tölteni.
  • Axon
    Ezekre a torrent oldalakra hogyan lehet bejutni?
    Egyáltalán mi a pontos nevük, mert eddig csak ezeken a fantázia neveken emlegettétek őket. Gondolom privát oldalak és nem tölthet le akárki, de az állományukban (filelistákban) lehet keresgélni, vagy már az is titkos?

Csak mert érdekelne pár nehezen beszerezhető dolog és körülnéznék, hogy ezeken a helyeken megvan-e.
  • trmn #19425
    Köszönöm, nagyon teszik. Hogy lehet felpakolni?
  • M.A.D.
    off: az a proci tényleg úgy megy, ahogy? szívem szakad!
  • serito
    Megnéztem melyik game képét használtam a logohoz.
    Egy várományos kaland a Theseis. Ha megnézed a játékról készült képeket meg is találod azt amiből az ötletet vettem.
  • serito
    Elkészült a logód remélem tetszeni fog. Ha valamit változtatnál rajta csak írd meg és átszerkesztem!

Logo to trmn:
  • M.A.D.
    Egy 1 gigás nodvd van, amit nekem "adtak" hozzá. (jumi)
  • nagykispeter
    Akkor Te profi vagy!
    Bár azt már nem tudom hogy a 4. vagy az 5. nap volt a nehezebb!
    A feliratkeresgélés és a labirintus már megvolt?
  • takysoft
    nagyon szépen köszönöm.
  • MerlinW
    Majmosra, végtelenre feltolhatom..
  • MerlinW
    Utolsó nap elején vagyok. első 4 nap 2 alkalomnyi játék alatt emgvolt. (alkalmanként 3-4 óra). 2 feladat volt csak eddig ami gondolkodtató volt, egyik az titkosírásos, másik a kapucsengős. Szal nem sok.
  • takysoft
    majmosnál nem így van. csak nem hinném, hogy 16k fetöltéssel kéne seedelnem 300 megát..(kettesre is 5 óra alatt töltöttem fel.) meg nem si az én accom ,haverom accja...
  • kirol
    Feltölteni csak feltöltők tölthetnek szerintem, amihez talán min 1 Mbit feltöltési sebesség kell. De majd valaki megmondja a frankót.
  • takysoft
    Sziasztok!
    Volna egy igen nagy kérésem. Van az a kis Duke Nukem csomagocska a ketteskén....
    Ha rendelkezik 10k-nál nagyobb feltöltéssel, és be van regelve 1-2 torrent oldalra, feltölthetné torrentre.(aszfaltosra/makimajmosra/végtelenre.. stb.)
    Nekem se netem, de hozzáfárésem nincs ezekhez az oldalakhoz sajnos.

Remélem tudtok segíteni, köszönöm szépen, akkor is ha nem:D
  • nagykispeter
    Az előbb azért kérdeztem m ert a demo az tényleg könnyű és az első napnak tényleg gyorsan a végére lehet érni!
    De később ez nem így van a többi napnál!
  • kirol
    A GS scanben olvastam, hogy elég rossz a játék szerintük.
    Nekem amúgy tetszett a demó. Főleg mert értettem, amit hadobálnak.
  • kirol
    A mocskok! Nem hagynak játszani munkaidőben.
    Én ilyet meg se kísérlek.
  • nagykispeter
    Végigjátszottad?
  • MerlinW
    Kell a play dvd.
    Egyébként jó játék, csakhát rövid, könnyű, és a hivatásos szinészekhez képest, nem sok értékelhető alakítást lehet felfedezni benne.

De a sztori meg az összhatás kellemes. Eger powa.
  • Tomsess
    Bár nekem már megvan a Jumi, azért köszönet érte. Sajna eddig még nem próbáltam ki ... de gondolom hogy tetszene. Rá van írva, hogy 5GB hely kell neki a vinyón, de kell a futtatásához vmelyik dvd installáció után?
  • takysoft
    dehogynem tetszik! nagyon jó!
  • Axon
    A későbbi beírásomban említettem, hogy semmit sem tudtam erről a játékról. Így, hogy már megnéztem látom, hogy milyen stílust használ és ennek tényleg nincs komoly gépigénye. Ettől függetlenül sajnos nem a gépigénnyel van gond, hanem azzal, hogy folyton jön hozzám itt valaki és nem tudok vele játszani :-)
    Csak majd otthon valamikor a 4 napos ünnepen.
  • kirol
    Elég gáz lenne, ha olyan gépek lennének a munkahelyeiteken, amik nem tudnak egy állóképet megjeleníteni, meg videót lejátszani. Szóval ez elég gagyi gépen is megy.
  • Axon
    Akkor onnan többet ki sem keverednék ;-)
  • Lord Myn
    Nekem is bejött a Jumi, kicsit nosztalgia fílingem volt, eszembe jutottak a régi interaktív mozik (Gabriel Knight 2, Black Dahlia). Szóval így első blikkre nem rossz a játék, külön meglepetés volt, hogy Bárdy György is játszik benne, hiszen ő alakította az "igazi" Jumit a '68-as Egri csillagokban (majdnem 40 éve!).
  • trmn #19402
    köszi
  • serito
    Ha nem tetszik írd meg és csinálok másikat! Ha tudsz válassz témát, és megpróbálom beleilleszteni a logóba!
  • serito
    Még az is meglehet, hogy az első utad a Szalajka völgybe vezetne a borpicékhez? Ha már ott vagy biztosan nem hagynád ki.
  • serito
    Nem gond vagy ma este vagy a hétvégén csinálok neked is.
  • Axon
    Belenéztem a Jumi gyűrűjébe. Én nem próbáltam a demot és még képeket sem láttam a játékból, így annyira új volt nekem a játék mint egy újszülöttnek. Így elsőre nagyon tetszik és pár perc játék után máris szívesen elutaznék Egerbe :-)
  • serito
    Igen, egy játék háttérképéből csináltam a címét nem tudom, mert az otthoni gépemen van, de szívesen megmutatom azt is. Ha jól emlékszem valami Görög vagy római történetet feldolgozó stratégia.
  • serito
    Örülök, hogy tetszik, nagyon szívesen.
  • takysoft
    amúgy ez a logo utal valamire?
    talán játék?
    egy kéz elvesz egy pergamendarabot. nem ismerős sehonnét...
    csak kérdem.