The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
no comment.

illetve mégis:
99%, hogy semmi gondod nem lesz azzal a táppal addíg, amíg amúgy is nagyobbat veszel.
1%, hogy felrobban, tökreteszi az egész géped, letépi a karod, felgyújtja a házad, földrengést okoz a városban, megátkozza az országot, elsüllyeszti európát, kettéhasítja a földgolyót, összerántja a naprendszert, és megállítja a világegyetem tágulását, ezzel elpusztítva azt, és persze megöli Istent.... (persze csak ha bekapcsolod a gépet😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
1. A Dual-DVI azt jelenti, hogy 2 db DVI (digitális) csatlakozó van rajta, a szokásos 1 D-Sub (analóg) és 1 DVI helyett, így támogatja a 2560x1600-as extrém felbontást a többszázezres LCD monitoroknál, illetve 2 db DVI bemenetû TFT monitort is köthetsz rá. A hagyományos analóg bementû monitorokhoz mellékelnek hozzá 1 vagy 2 db DVI-DSub átalakítót.

2. Én a helyedben attól a borzadály táptól *sürgõsen* megszabadulnék és vennék valami értelmeset (Chieftec, Enermax, FSP, Zalman), de taky kolléga majd úgyis megmondja, hogy jó az, kivéve amikor emiatt fog elpukkanni a videókártyád... 😉

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB DDR2, 128-bit, AGP 8x, Dual DVI

Mégis lenne még kérdésem a kártyával kapcsolatban...

1. Mit takar az a Dual DVI?
2. Tápegységet zavarja-e, ha erre a karira váltok? (vmi Codegen 350 W-os van vagy mi...)
Végül is megtaláltam egy órás keresgélés után 😄 Érdekes kalandjáték, de nem biztos, hogy olyan nagyon magával tud majd ragadni...
MerlinW
Nem tudom, én csak adom a stuffokat, ritkán játszom velük😊 Próbálkozz a topikjában.
Pár héten belül úgyis lesz törés hozzá, hova az a nagy sietség.

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem találtam hozzá serialt, az nfo meg nem írja (csak a szokásos csillagokat... Egyszerûen nincs sehol 😞 ) Lennél olyan kedves, és leírnád nekem? 😊
MerlinW
MerlinW
Ketteske No.68: Culpa Innata

Jövõben játszódó kalandjáték.

[merlinw.org]

nagykispeter
Háát van egy 15 éves lányom....

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Lord Myn
Hát igen, én is megsasoltam a demót, 1280x1024, minden HIGH, no AA., gyakran be-beröccen a kép... Viszont nem idegesít, mert nekem annyira nem tetszik a játék, az ilyen stílusú FPS-eket nem nagyon szeretem, anno a Far Cry sem tetszett annyira, max. technikailag, ugyanez van itt is.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Szívesen, örülök, hogy tetszik.

Más:
Megjelent a Crisys demo. Nem akraok itt errõl beszélni, de azt hiszem megjelent az most vásárolt VGA-m ellenfele. Az egyetelen játék ahol nem tudok minden lehetõséget max-ra állítani. Pedig többek között ez a game volt az oka, hogy kicseréltem a videókártyámat. <#szomoru1>
Na jó nem, panaszkodom mert sokan örülnének ha csak fele ilyen kártyájuk lenne, de azt hittem ez a csúcskatagória, és minden játék maximális lehetõégeit kihasználva tud futni.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Kijött a Culpa Innata. Meglesem 😊
Hú, de kicsinek érzem magam... Apám is lehetnél 😊
Lord Myn
Nekem gyomorfekélyem van, fel kellene írni, hogy mi-mit überel és akkor lehet játszani... <#nevetes1>

Mindenféle piáról, sõt a kávéról is le kellett már mondanom (pedig az hogy hiányzik reggelente), egyedül a cigirõl nem sikerült még teljesen, annyit sikerült elérni, hogy legalább már itthon nem gyújtok rá.

Számítástechnikai fejlõdésre nekem is van rálátásom, a PC-s ipart 8 MHz-es Turbo XT-vel kezdtem még '90-ben.

szotyimutyi
😊)

nagykispeter
Hát iszok azt is<#crazya>

szotyimutyi
Már elõkészítettük a mankót! 😊)

Köszönjük<#papakacsint>. De mint mondtam és 25-nek sem érzem magam. Igaz a számítástechnikát már a Sinclai ZX óta ismerem, úgy hogy van rálátásom a fejlõdésre.
Axon
Arra egyedül a sör jelenti a megoldást. Én naponta 2-3 liter zöldteát is megiszok, de semmit nem jelent. Ha egy hétig nem iszok sört, akkor kezdem érezni a vesehomokot. Ilyenkor egyetlen sör megoldja minden problémámat.
Többet ér egyetlen üveg sör, mint 20 liter zöldtea :-)

nagykispeter
Ne is mond a vesémmel kínlódok.
Akit érdekel:
AGON 4 szinkronos demo letõlthetõ a PC Dome honlapjáról és november 15.-én fog megjelewnni a hazai boltokba!

Axon
Hamarosan terítékre tesszük prosztata problémáinkat :-)

Axon
Olyan szerintem nincs debrecenben.

nagykispeter
576-ba szerintem biztos van én is ott vettem õket!

nagykispeter
Az öregedéssel nem lenne baj csak az egészség maradna 20 évesnek.
Amúgy 40 éves az nem öreg,max középkorú!

Axon
Majd hullajtunk morzsákat mérhetetlen bölcsességünk asztaláról <#papakacsint>

Axon
Néhány beírással lentebb már említettem, hogy múlt héten a tescoban kerestem, de ott sem találtam ezeket a játékokat.
Most, hogy mondod feltünt, hogy a coraban régebbi EVM-es cuccok voltak. Még Heroes III-at is találtam. A mediamarkban csak átszáguldottam. Azt nagyjából regisztráltam, hogy mi nincs, de azt nem néztem, hogy mi van :-)

szotyimutyi
Ahogy nézem, én is a "vén róka" kategóriához tartozom. Megfiatalodunk majd, bár azt hiszem, nem érezzük még öregnek magunkat. 😊<#awink>

nagykispeter
Na ez a 2 hely ahol biztos nem is fogod.
576 vagy Tesco.
A Te két helyed nem forgalmaz EVM-es cuccokat.
Corába még láttam régebbieket leértékelve,de gondolom csak addig amíg elfogy.

nagykispeter
Igaz ritkán írok be ide,de én is 3 hónap múlva leszek 40.

takysoft
jó ég.. 39...(én meg 22)... az... szinte duplaannyi élettapasztalat...
irigyelem az ilyen embereket.

na nem azokat a 40 éves részeges kõmûveseket... persze velük sincs semmi bajom... de leélni egy gész életet anélkl, hogy bármi történne velem útközben😄
Olvasok könyveket, világokat járok be a képzeltemben. Haverokkal/barátnõmmel sokat utazunk(belföld fõleg), számítógépezek fõleg, de érdekel a zene(szinte bármi kivéve a rap én néhány elborult punk együttes. bár rep-bõl az animal cannibals még belefér😄).
Sokminen érdekel, és néha úgy érzem magamm ,mintha mindne tudást magamba szívnék(kivéve talán s suliban😄)....
De télleg vannak emberek, akikez ez már 18 évesen se érdekelt.. csak inni, 20 éve ugyanazt a zenét hallgatni... ugyanabban a kis faluban lakni(ki se mozdul...), ergo.. leragadni...

30-40 év tapasztalat "értelmes" embereknél sokkat többet jelent(het)...
Csak annyit tudok mondani, hogy veletek lógni megtiszteltetés!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

RaveAir
Én le vagyok maradva az én 28 évemmel, és a gyerek is csak karácsony magasságában jön.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

trmn
Nagyon szuper, köszönöm (trmn leborul a mester lábai elött)

Ja egy fiam és egy lányom is van<#nyes>
Akkor azt hiszem én vagyok a "korelnök" 39 évvel<#papakacsint>, de 25-nek sem érzem magam<#vigyor>
#21967.... Még nincs meg, majd jövõ héten. Kedd, szerda, nemtom biztosan. Meg van rendelve, szóval ha mennek Pestre, lehozzák a boltba.
takysoft
ne nekem mondd, nem ismerem a játékot.. én csak "kukacoskodok"😄

serito
Megcsináltam a változtatást szerintem ez egész jó lett.

trmn logó :

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

RaveAir
Pedig mûködõképes, és egy kis trükkel még magyarrá is tehetõ.
Csak kár, hogy még sokat kell aludni, mire nálunk is megvehetõ lesz. 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Van elvileg több más is: ebuddy, meebo, vagy meg lehet próbálni http proxin keresztül az msn-nt. Nekem melóban pl. így megy Mirandán keresztül. De ismerem egy exkollégámat, akinek eddig még egyik megoldás sem segített a jelenlegi munkahelyén. A Skype-ot engedik neki, az msn-t nem...

MerlinW
Neeem kukacoskodunk!😊

[merlinw.org]

takysoft
télleg, videokártyát sikerült venni?

takysoft
tudod a "nem megy a wither" az nem segítségkérés, hanem kijelented vele, hogy az a verzió, ami neked van, nem mûködik.

Ha segítséget kértél volna, akkor benne lenne, milyen rendzsert használsz, mit nem sikerült megcsinálni(feltenni nem megy, patchelni, crackelni, magyarítani, mifene tudja, vagy nem indul el, esetleg elindul, de kiakad.
fent van-e mindenbõl a legújabb driver.)

és persze benne van a "tudtok-e segíteni?" kérdés. vagy kérés valmaileyn formában.

Amit írtál kijelentés. nem kérés.

Oké, már megy (nem mintha bárkit is érdekelne, ahogy látom 😛)...
takysoft
Profilodban ( http://www.sg.hu/f_orumbeallitasok.php ) Jól adtad meg a születési idõt?

UI: "http://www.sg.hu/f_orumbeallitasok.php" nem engedi linkelni😄
Kiskancsó errort kaptam😄

(UI2: a f_orum eleve forum, csak meg beírni se engedi😄)

kirol
Na ha már itt tartunk, én meg még mindig "csak" 24 vagyok továbbra is, és nem 25-30 között, mint ahogy az SG írja.

takysoft
Pol ON: detto(bár nem ölnék embert, de nem járna vele roszzul a világ)
(na az én 22 évemmel persze nem fogok itt nagylegénykedni....kövületek vagytok😄)
Pol OFF

Lord Myn
Poltikai ON egy megjegyzés erejéig:

Utolsó elõtti mondatoddal (Aztán... kezdetû) teljes mértékig egyetértek. Egyszer valami nagy ember azt mondta, hogy ha a választásokon múlna valami is, már rég betiltották volna...

Politika OFF és térjünk vissza a játékok rózsaszín világába... 😉

Lord Myn
37? 31? Jól van srácok, megnyugodtam... ezek szerint még sem én vagyok a 2. helyezett (pedig már betöltöttem én is a harmadik X-et).

Tegye fel a kezét, aki el tudta indítani a Witchert! (Én nem... 😛)
Nálam ugyan az. FlashFXP-ben is és TC-ben is. Nemtom mi lehet. Felmegy minden ok, de a kilistázásnál leakad és csak üres minden. Vagyis fent vagyok, de könyvtárak meg file-ok nuku<#szomoru1>