33675

• Lord Myn
    Ezt tényleg nekem írtad vagy a Mass Effect-re gondoltál?
  • kirol
    Mikor jön magyarul?
  • Lord Myn
    Nemrég kijött a Zak McKracken 2 (a LucasArts jóváhagyásával!), az egyik legszínvonalasabb freeware kaland, amit valaha láttam, nagyon profi munka (látszik a méretén is: 2 GB). Egy hibája van: egyelőre csak német verzió van belőle... (ráférne egy magyarítás).
  • takysoft
    ja, kijött:D
  • Lord Myn
    Hát ez van... :(
  • Axon
    Elvileg a crack is és a magyar verzió is 1.0-ás.... na persze csak elvileg.
  • Axon
    Igen nálam is ez történt. Nem tudok rá magyarázatot adni. A crack és a magyarítás nem szereti együtt egymást.
  • Lord Myn
    Igen, majdnem rögtön az elején. Amint kiszabadul Jack és a tetőn van, ha jobbra mész és lemászol a madárfészek felé, akkor onnan már nem tudsz visszajönni leesik Jack az alsó szintre és eltűnik. Ha balra mész a platformra és kiengeded a csomót, amikor megjelenik a 2 fickó a kötélen, onnantól kedzve semmilyen tárgyat nem ismer fel és ott is hamarosan leesik és eltűnik.
  • RaveAir
    Pedig eddig még meg sem vehette... :D
  • Axon
    Most látom, hogy megjelent a mass Effect. csgj-t egy darabig nem látjuk itt :-)
  • Axon
    Na de ezt akkor most nem tudom összerakni. Szóval az angol verzióra rátéve a magyarítást, működik rendesen. Az angol verzióra rátéve a crack-et, működik rendesen. Ha viszont az ango9l verzióra rátesszük a magyarítást és a crack-et, akkor hibásan működik.
    Mindenesetre most telepítem én is és kipróbálom. Meg tudnád mondani, hogy hol jelentkezik először a probléma?
  • Lord Myn
    Kipróbáltam most ugyanezt a crack-et az angol verzióval, azzal tökéletesen megy. Lehet nem kompatibilis a 2 verzió teljesen.
  • Lord Myn
    Köszönöm szépen! :) Tegnap voltam 26... (na jó: 31, de már elkezdtem letagadni...)
  • Axon
    Én csak kipróbáltam, játszani még nem tudtam vele. Ha ilyen gondok vannak, akkor nem a magyarítás lehet a ludas, hanem a crack.
  • MerlinW
    Utólag is Boldog Szülinapot uram!
  • moonster
    Én csak a magyaritast probaltam, és az gond nélkül működik.
    Itt ott béna a fordítás, de összességében jól sikerült.
  • MerlinW
    Szívesen:)
  • Tomsess
    Kösz szépen a kölleksönt
  • Lord Myn
    Axon: Nem jó a Jack Keane magyar, amit felraktál a szerverre, a feliratok működnek, de a játékot nem lehet játszani: nem vesz észre bizonyos tárgyakat, néha Jack átmegy a falon és ott ragad. stb. stb. 2 teljesen külöböző konfiguráción próbáltam ki, ugyanazok a hibák voltak. :(
  • Lord Myn
    Majd megyek csemegézni. Köszönjük! :)
  • takysoft
    anno próbálkoztam én is ezzel, de akkor nem ment.
    magyar verziót a floppysból csináltak HEX-ában. sajnos azok a fileok nem szerették az angolt.
    nekem meg inkább beszélős, mint magyar.
    elvből csakis és kizárólag akkor fogadok el megy magyartást, ha az "SEMMIT" se von le a játék élvezhetőségéből. amúgy nincs is értelme.

ezt az b***ta el, aki elfordította. bár annak idején ez még nagy dolog volt(ez egy igen régi forítás). nem volt még divatja.

ha már leordítom azt, aki nem a legújabb patchhez fordít:D
  • MerlinW
    Dobd fel a magyar anyagot, megnézem mit tehetek.
  • Axon
    Nem ismerik fel ez a .pak filet. Ez kimondottan a Kyrandia-hoz készített speckó .pak file, amivel nem tudnak mit kezdeni. Sajnos akkor a magyar feliratos kyrandia elmarad.
  • MerlinW
    Abandoned átnevezve 000_DOSBox...-ra, ill frissítettem pár finomsággal. További frissítéseket az ott látható formában szíveskedjetek.
  • MerlinW
    Próbáld a PAK 2.51-el
    esetleg PK361-el

vagy
    próbáld ezzel
  • Axon
    Sajnos nem.
    Egyébként ezeket a .pak fileokat te csináltad, vagy a cd-s verzióban már eleve így volt? Mert az én beszéd nélküli verziómban nincsenek .pak fileok, csak az .emc fileok, amik csak a feliratokat tartalmazzák a szinkront nem.
  • MerlinW
    Ja, akkor nemtom. emc-ként nem futtatja a Scumm?
  • Axon
    Azzal csak mp3-at és videokat csomagol be.
  • MerlinW
    Kitömörítettem a Abandonware-3000 tartalmát. Veszett jó dolgokat találni benne:)

Space Quest 4 és 6 CD-s beszélőst kér valaki?
  • MerlinW
    tools/compress_kyra.exe
  • MerlinW
    107_Abandonware-3000 - kész

000_ScummVM.G37-2008.05.27-MW
    I not have mouth - kész
    Woodruf - kész

Jó játékot:)
  • Zóanagyvarázsló
    Annyiból ki lehet belőle indulni, hogy minden valószínűség szerint engine renderről van szó.
  • Axon
    Egy kérdés:
    A Kyrandia 1-ből nekem megvan a magyarított verzió. Az .emc fileokban tárolja a magyar szöveget. A scummvm-es Kyrandia1-ben már .pak fileok vannak. Az extrac_kyra.exe segédprogrammal ki lehet csomagolni a .pak fileokból az .emc fileokat, ez rendben is van, de hogyan lehet visszacsomagolni őket? Mert csak simán be kellene az összes .pak file-ba csomagolni a magyarra fordított .emc fileokat és már magyar is lenne a felírat a scummvm-es verzióban is.
  • kirol
    Hát az csak egy animáció, az jó hogy szép.
  • serito
    Én is nagyon szerettem ezt a játékot, azt hiszem 2x vittem végig egymás után. Ha valóban lesz belőle 2. rész akkor azt biztosan beszerzem magamnak, főleg ha olyan lesz a grafika mint az a korábbi linen látható.
  • MerlinW
    107_Abandonware-3000 - folyamatban 60%
    108_Sierra_Online_Quests - kész

000_ScummVM.G37-2008.05.27-MW
    Feeble Files - kész
    I not have mouth - folyamatban
    Woodruf - folyamatban
  • Atomreaktor
    általában mindenhol jókat írtak róla, mondhatnám
    magasztalták
    úgy tudom nincsen hozzá magyarítás
  • kirol
    Az első részéhez volt magyarítás? Van nincs benne sok duma?
  • kirol
    Én nem ismerem az első részt, de az olyna rajzfilmszerű valami volt talán.

De ez az animáció nagyon komoly!
  • csgj
    Lol, komoly előzetes :D