33675
-
#24174 Szerintem erre gondolsz: The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript -
#24173 Nekem annak a német verziója mindig kifagyasztotta a gépet még a menüben. :(
Bár azt hallottam, nem is túl jó maga a játék. -
#24172 Mindenesetre meg kellene tudnom a pontos angol nevét, hogy rá tudjak keresni.
Körülnézek. -
#24171 Végre letöltöttem ezt a csoda-cdkép készítőt. Remélem ez már boldogul a Runaway2-vel. -
#24170 Ja tudom, ennek az angol verziójáról hallottam, kb. együtt jött ki a másik Vinci -vel. -
#24169 Da Vinci rejtélyei: a titkos kézirat.
Ez most jelent meg a sevenm kiadónál és nem az amire te gondolsz (Da Vinci kód). Ahhoz tényleg van magyarítás.
Ez viszont egy olyan kaland, aminek az angol verziójáról sem hallottam. Mindenesetre kíváncsivá tett és lehet, hogy megpróbálom beszerezni az angol verzióját egy próba erejéig (vagy mégtovább). -
#24168 Ja lehet, bár ebből nekem csak az első és utolsó kellene. :)
Utolsó előttiről nem is hallottam, vagy amiről igen, ahhoz meg van magyarítás. -
#24167 Valami miatt leállt a Jack keane feltöltése tegnap. Most újra elindítottam. 17 darabból áll a rar állomány. Remélem hamarosan felér. -
#24166 Maradt még négy:
Agatha Christie: Nyaraló gyilkosok
Agon - Toledo: Az elveszett kard
Da Vinci rejtélyei: a titkos kézirat
Sherlock Holmes versus Arsene Lupin -
#24165 Na már csak a legutóbbi Sherlock kellene magyarul. :) -
#24164 Igen nagy az ellentét...:) -
#24163 :D Ja! Nem jó az egyhangúság! -
#24162 az nem baj, kell egy kis virtuális depi a vidám valós világ után:) -
#24161 Holnap "rávetem" magam, köszönet érte! -
#24160 Most még megvan :-)
Na csorog felfele. Rar-al összenyomva cirka 850 mega. Az FTP kliens szerint este 9-re fent is lesz. -
#24159 Remélhetőleg a hozzáférhetőségünk is meglesz még.... -
#24158 Rendben, akkor darabolom és töltöm is felfele. -
#24157 Hatalmas isten vagy... Igen szeretnénk ha feltöltenéd a "ketteskére".
Ezer THX! -
#24156 Csináltam a Jack Keane-ből egy magyar verziót. A mérete 1,6 giga és egyből magyar nyelvű benne minden nem kell másolgatni semmit és benne van a tört exe is, tehát telepítés után rögtön indítható. Csak a settings.ini-t kell bemásolni az adott helyre, amit mellé raktam. Azzal amúgy is az a gond, hogy telepítés után nem jön létre csak ha már egyszer elindítod a játékot, majd pedig kilépsz.
Mondjuk nem nehéz összebarkácsolnotok sem, de ha gondoljátok, akkor feltolom a ketteskére. -
#24155 Köszi -
#24154 Ezer köszönet! -
#24153 köszi szépen -
#24152 Köszönjük! -
#24151 ISTEN VAGY!!!
-
G1ant #24150 Közkívánatra megszereztem a Jack Keane magyar verzióját,csak kicsit bonyolult volt megcsinálni,de sikerült...
Ezt a 2 fájlt kell letölteni,majd kicsomagolni a rart:
hungarian
local.dat
Majd ezután bemásolni a játék könyvtárába :
X:/Jack Keane/media/shared/speech/ -ide a hungarian mappát
X:/Jack Keane/media/shared/local.dat -ezt felül kell írni az eredetivel
Az X:/Documents and Settings/Felhasználónév/Dokumentumok/Jack Keane/settings.ini fájlban kell még megkeresni és átírni 1-2 dolgot:
game_language = hungarian
utf8 = true
Ha mindent jól csináltatok,akkor tökéletesen magyar lesz a játék.
A magyar fájlokért köszönet Minigun-nak!
Jó szórakozást! -
#24149 Igazából tényleg semmihez. Olyan más... -
#24148 Igazából semmihez, az irányítás hagyományos p'n'c és egész jól meg van csinálva a 2D/3D integrálás. Pszicho-thriller, jó hangulattal a hipnózisos részek engem a Memento c. filmre (aki nem látta, sipírc megnézni, alapmű) emlékeztettek, azaz, hogy mindig egy kis részt ismerünk meg utána pedig mindig az előtte történteket és visszafele haladva ismerjük meg az egész sztorit. Nekem bejött, csak a legvége nem tetszett. Ja, és vidám hangulatra ne számíts elég "depis/öngyis" a hangulat. -
#24147 akkor nyáron lehet belekezdek az overlocked-ba. na egy nehéz kérdés: hangulat terén melyik másik kalandhoz hasonlítható?;) -
#24146 Nekem is tetszett. A Lost crown-ba csak belenéztem. -
#24145 Overclocked szerintm jó! -
#24144 van most olyan új kaland amibe igazán érdemes belekezdeni? pl. Overlocked, Lost crown? -
csgj #24143 Nekem a Reprobates/Next Life az elején tetszett, volt vmi furcsaság benne, ami megfogott... aztán hamar lelankadt az érdeklődésem :D -
#24142 Nekem a Nibiru is nagyon tetszett ellentétben a legutoljára kiadott Reprobates nevű játékkal, amit szintén ugyanez a cég csinált és amiben baromi nagyot csalódtam. -
#24141 Nem is a játékban volt a hiba, hanem bennem :-)
-
#24140 ejej, pedig black mirror nagyon jó volt;) -
#24139 Aztán csak jön lassan a The Black Mirror 2 -is, reméljük! -
#24138 Nos a NiBiRu-val én is csak annyira jutottam, hogy elindítottam és félretettem. Gondoltam, hogy majd ha a Black Mirrort végigviszem, akkor ez következik. Valahogy ezt a két játékot teljesen egy kalap alá vettem az azonos motor miatt. Sajnos a Black Mirrort sem sikerült még végigtolnom, de örvendetes, hogy a NiBiRu fordítójának oldalán ott van a Black Mirror is a készülő magyarítások között, még képek is vannak belőle mellékelve amin már honosított a felírat. Szóval ha az elkészül, akkor jöhet a Black Mirror és aztán a NiBiRu.
Nos ez körül-belül úgy hangzott mint egy szokásos "soha be nem tartjuk majd" kormányigéret :-) -
#24137 Abban én is elakadtam egészen az elején, azt hiszem gyorsan feladtam.
Ha lenne több időm meg energiám játszani belevágnék megint, de szerintem csak megszerzem és megy a "polcra" jobb időkre. Sajnos elég sok játéknak ez a sorsa mostanában. :( -
csgj #24136 Na igen, emiatt gondolkodtam is rajta, hogy esetleg újból előkapom a gamet, mert angolul nem játszottam ki... sajnos :P Pedig jópofa addig, ameddig toltam. -
#24135 Elkészült a NiBiRu: Age of Secrets magyarítása.