33675
-
#24214 Én Pendragon ciklust olvastam (Stephen Lawhead), nem tudom van-e köze hozzá. Jóságos (Talizmán, Merlin, Arthur, Pendragon, Grál). -
Tomsess #24213 Elkezdtem felrakni, bár elég nagy a mérete, úgyhogy az én feltöltésemmel picikét eltart mire felér. De hát a kalandjáték társadalom ugye a türelemről híres Ha időközben vki beszerzi átveheti tőlem, a Perry.Rhodan.PROPER-ViTALiTY-s verzió. -
#24212 Rejtő Jenő királyság:)
Egyébként ajánlom mindenkinek Szerb Antal Pendragon legendája című könyvét. Lehet, hogy anno lehúzták, de én nagyon mulattságosnak tartottam. Megvolt benne minden, rejtői humor, kaland, titokzatosság, okkult, szex, stb. stb.
-
#24211 azt hiszem az irodalomoktatást kicsit megreformálhatnák, mert nem csak az internet, tv, stb. miatt olvasnak keveset. én becsülök minden nagy embert és én szívesen olvasom őket, de szerintem a lényeg azon kéne, hogy legyen, hogy olvassanak! meg, hogy értsék is, amit olvasnak. ha emiatt be kell áldozni pl. egy Abigélt, hát tegyék meg... tudjon róla szegény gyerek, hogy miket írtak az ősök, de ha felkeltik az érdeklődését, akkor sokkal hamarabb el fogja olvasni, mintha kötelezővé teszik neki. remélem nem túl radikális az álláspontom:) Rejtőt meg Harry Pottert kötelezőnek, yeah, revolution :))) -
csgj #24210 És a Sapphire saját drivere nem ment át azon a windows logo tesztelésen... Ettől függetlenül régebben is fel tudtam telepíteni, csakhogy akkor a gamek mindig újraindították a gépet néha belépésnél és kilépésnél meg mindig. :S -
#24209 Én is kipróbálnám szívesen a Perry Rhodan-t, valaki tolja már fel a ketteskére légyszi! -
csgj #24208 Hát ez kész... Kipróbáltam a Perry Rhodan-t, nagyon klassznak tűnik eddig. Csakhogy hülyén működik az élsimítás, ahogy nálam a Witcherben is volt. Szóval átlátszóak lesznek a 3D textúrák, olyan fura az egész. Perry feje pl elég idétlenül néz ki tőle. :S Ha kikapcsolom, úgy okés, de nem akarok atomrecés graffal játszani :/ Megszoknám egy idő után, de ha egyszer van élsimítás opció...! Nemtom miért nem megy. De tényleg ugyanez volt a Witcher-nél is. Próbáltam már néhány dolgot, pl a catalyst control centerben bütyködni, de semmi sem változott. Arra gyanakszom, hogy nem egészen jó az ATI driver az AGP-s Sapphire HD2600-omhoz. :S -
Tomsess #24207 Rejtő RULEZ! -
#24206 Oké hagyom.
Jelszavas izé meg majd lesz, ha lesz rá időm. Mostanában kicsit sűrű a program:) -
#24205 azt hiszem Az elátkozott partban. olvastam is, de van neki egy képregény változata, abban nagyon jól jött ki a poén:) -
#24204 Ilyenre nem emlékszem, ez mibe volt? -
#24203 dehogynem:) simán lehetne egy "escape from the tank" kalandot is készíteni:)
a Rejtő poén megvan, mikor kifogy a benzinük és azt mondják: "menjünk tankolni". a következő jelenetben pedig már egy tankban ülnek:) -
#24202 MerlinW: Nem tudom, hogy mikorra terveztél nagytakarítást a ketteskén, de az Overlocked-re szükségem lenne még a jövőhét elején mivel egy kis malőr miatt törlődött. Hétfőn újra lehúzom. -
#24201 Tankoknak semmi keresnivalójuk egy kaland topikban :-) -
#24200 Tankos topikba. :D
Nagy tank fan vagy! :) (Ez egy zsír jó mondat!) -
#24199 Ezer bocs ezt nem ide szántam, hanem egy tankos topicba :-) -
#24198 Sikerült telepítenem és már el is indítottam a spanyol hadjáratot:
-
csgj #24197 Igen, angol. Legalábbis vki aki kipróbálta már, ezt állítja. -
#24196 A képek alapján ígéretes. -
#24195 Most látom, hogy a vinyómon rég rajta van a német. :D -
#24194 Próbáld ki a Call of Cthulhu-t. Ez amolyan fps nézetű akció-kaland. Szerintem fps nézet miatt elég nehéz pusztán csak kaland játékot készíteni, ezért raknak bele némi akció elemet. -
csgj #24193 Én már várom egy ideje, mert németül már rég kint van... De most már elvileg van vhol Vitality-s törés, ami gondolom angol... Btw eszméletlenül jól néz ki a game a képeken. -
#24192 uh igaz, ezek a játékok eszembe sem jutottak:)
holnap megyek a szabadalmi hivatalba(lol) -
#24191 Itt van néhány kép róla, valami német kult sci-fi sorozatból készített kaland;) -
#24190 Most látom, hogy megjelent valami űr-kalandjáték??!
Perry Rhodan. Hallott már valaki erről? -
#24189 Érdekes elgondolás, de szerintem ez inkább akkor lesz igazán funkcionális filmnél/játéknál egyaránt, mikor már lesznek rendes 3D-s kijelzők, így síkban nem lenne az igazi...
Egyébként "normál" FP kalandok léteznek (ahol nem állóképek között ugrálsz, hanem folyamatosan mész, mint egy FPS-ben): Sentinel, Mysterious Journey 2, RealMyst, Myst V, Overseer, a 2 utolsó Sherlock játék. Csak ami így hirtelen eszembe jutott. -
#24188 Köszönet érte, holnap "magamévá" teszem. -
#24187 én is így vagyok vele. a belső nézet inkább a "hardcore" kaland-fanok kedvence, de ezek között is akad azért jócskán fogyasztható anyag. ami még érdekes lenne, egy fps kaland, aminél nem állókép között kell ugrabugrálni, hanem úgy mozoghatsz, mint a válóságban. erre még nem tudom miért nem építettek, bár nem akarok hülyeséget mondani: ahogy nézünk ki a fejünkből, ugyebár látszik az orrunk! de a két szem miatt olyan, mintha átlátszó lenne. ezt még egy filmben/játékban sem próbálták lemodellezni. szerintem jó ötlet lenne:) vagy nagy hülyeség? pl. mekkora lenne egy játékban, ahogy leülsz valakivel beszélgetni, s közben érzelmeid kifejezése miatt pl. a kezeddel az álladat támasztod, vagy lehajtod a fejed, s homlokodat gyűrködöd "ez nem lehet igaz", s közben a képernyőn tényleg látszódnának ezek a mozdulatok, ahogyan igazából is. -
#24186 Köszönjük! ;) -
#24185 Ja, ezt én is olvastam és abszolút nem értek egyet, én sokkal jobban tudok azonosulni a főhőssel, ha látom hogy néz ki, milyen a stílusa (kedvenceim: Tex Murphy és Gabriel Knight). -
#24184 Nálam is PCI-E 2.0 kártya van az 1.0-t tudó lapban, úgyhogy működik, csak ne felejtsd el rádugni a tápcsatit a kártyára, mert a 2.0-s 150W-ot képes adni a kártyának, míg a "hagyományos" PCI-E csak 75W-ot. -
#24183 Hát a Sherlock az még elmegy, mert ugyan belső nézetű, de legalább nem kell kattintgatni az állóképeken. -
#24182 Felért végre a Jack Keane. -
#24181 Minden további nélkül. -
#24180 Erre csak Pierrot-t tudom idézni:
"Divat a külső nézetű kalandjáték - a kalandjátékok között -, de a tény maga nem hat rám különösebben: meggyőződésem, hogy szinte képtelenség ilyen módon "eggyé válni a hőssel"" :))
de én sem szeretem a belső nézetes kalandokat:) -
#24179 Bizva a hozzáértőkben, kérdeznék valamit.
Ha a videókártya PCI-E 2.0-ás, akkor azt ugye bele lehet rakni a sima PCI-E alaplapba, és az ott működik? A wikipedia szerint le- és fel, valamint oda- és vissza való kompatibilitás is van, de néhány helyen lehetnek gondok.
Nektek van valami tapasztalatotok?
-
#24178 Nem tudom milyen még nem próbáltam. Láttam belőle 2 homályos kisképet ennyi. Na mondjuk biztos találnék a neten belőle egy rakás nagyobb képet, de eddig nem is kerestem. Majd kipróbálom és úgy formálok véleményt.
Ki tudja? Talán annyira megtetszik, hogy meg is veszem :-) -
#24177 Á, miért?
Meg ez olyan belső nézetes szörnyűség, nem? -
#24176 Torrent oldalakon ráakadtam, a mérete 1,4 giga. Na az betart úgy egy hónapig legalább. -
#24175 Igen ez lesz az, közben én is ráakadtam a neten.
Körülnézek, hátha le lehet húzni valahonnan.