33675
-
csgj #24494 Nos, igaz nem 4-5 ezerért, de 3ezret adnak érte egy számtech boltban. Tesztelik, hogy jó-e, aztán holnap megkapom érte a pénzt. De jónak kell lennie... És megnéztem a money-mat, és van 12-ezrem. Nos, így lesz 15, abból megveszem a Mass Effect-et 8-ért, és 7-ért a Guild Wars-t. Hogy legyen vmi, ami jóval tovább kitart, ha egyszer úgyse mennek majd az új játékok :P És amúgy is kéne már egy jó online game... Elegem van az ingyenesekből, ezért meg csak egyszer kell fizetni. -
#24493 Oké, persze! -
#24492 meg.. feltölthetnéd azt a minden opciós bekapcsolós képet, amit csináltál... megnézegetném mire megyek vele. -
#24491 "Felismeri, hogy az a játék dvd-je csak nem original."
akkor jó a cd-kép!!!! nem azzal van a baj. csak felismeri, hogy daemon-t vagy alcoholt használtál emuláláskor.
mountold be a képet, amit csináltál, és indítsd el a yasu-t.
az épp ezt rejti el.
Tipp: daemon-t használj a mountoláshoz, mert az erre jobb. yasu a daemon oldaláról is tölthető, és a daemon könyvtárába kell tenni, ha jól emlékszem. -
#24490 És ha kombinálod a Vitality féle NoDVD megoldással? -
#24489 Már azokat próbáltam. Azokra azt írja ki, hogy nincs is dvd a meghajtóban. -
#24488 Tudtommal a Runaway 2 Tages vagy Securom 7-es védelmet használ (a magyar változat nem tudom melyiket), ezeket nem viszi át semmelyik másolóprogram, jóval komplexebb védelmek annál... Angol/Francia/Német/stb. okossággal nem működik a magyar változat? (GCW-n van egy pár) -
#24487 Kettővel is próbáltam, ugyanazzal az eredménnyel. -
#24486 Oké, feladtam srácok!
Egyszerűen nem megy. Csináltam egy újabb tökéletes dvd képet. Vagy 2 óráig tartott mire elkészült. Minden létező dolgot bekapcsoltattam vele nyaldosta is a lemezt rendesen. Telepítés után röhögve kiírta, hogy tegyem be az eredeti lemezt.
Az mondjuk érdekes, hogy mást ír ki ha nincs benne lemez és mást akkor ha egy hamis dvd kép van befűzve. Felismeri, hogy az a játék dvd-je csak nem original.
Mindegy ez nem vigasz. Ennyi voltam... -
#24485 Ha tudod próbáld meg másik dvd íróval, az is lehet megoldás. -
#24484 Na persze még nem adtam fel. Készítem az újabb és mégújabb dvd képeket alcohol-al, de már letöltöttem a clonecd-t és a clonedvd-t is. Valamikor nagyon régen a clonecd-vel már sikerült védelmet tartalmazó cd képet készítenem.
Na és akkor még nem is beszéltem az új csodafegyveremről a kalapácsról. Itt van a kezem ügyében és ha nem sikerül a működő képes dvd kép, akkor apró darabokra verem az egészet -
#24483 Kipróbáltam ezt a A-Ray Scanner védelem detektálót a Runaway 2-n. Megnézegette a dvd-t, megnézegette a játék telepítési alkönyvtárát, megvizsgálta az indító állományokat és minden esetben boldogan jelentette, hogy nincs semmilyen védelem sehol. Szóval a A-Ray Scanner szerint nincs védelem a dvd-n.
Na erre varjatok gombot. -
#24482 figyej. imádom a Mass Effect-et. ha úgy alakul, hogy változtatnak ezem a "max 5 aktiválás"-os dolgon, meg olcsób lesz, meg is veszem.
De elhiheted, és leszek a legboldogabb, ha te mihamarabb beújítod a magyar változatot:D copy protection nincs rajta(érdekes lenne, ha a magyarra raknának:D), feltölteni meg biztosan tudsz:D akár zipben is jó, még Iso-zni se kell:D -
#24481 Hát, ha lesz PC-re (szerintem tuti.. mégiscsak Rockstar..). Ha meg nem, akkor belenyugszom. Metal Gear Solid (szerintem minden idők legtutibb sorozata) 3-4 is csak konzolra jött/jön abba is bele kellett törődnöm:)
(Oké csaltam, mert kölcsönkértem egy PS2-őt és agy MGS3-at két ismerősömtől, valószínűleg ugyanez lesz a 4. esetében is:) De ezt GTA4-el nem tudom eljátszani.. "kölcsön adnád a pléjsztésönödet fél évre amíg GTA-zom?":) MGS-t legalább letudom 1 hét alatt, és húzhatom a strigulát:) Most így belegondolva, mikor tudtam utoljára 2-3 óránál többet játszani...) -
#24480 1. Milyen GTA 4?
2. -
#24479 Én is sóvárgó tekintettel fogom nézegetni a GTA4 és Fallout3 videókat...:) De játék miatt gépet nem veszem.
De ha mondjuk véletlenül elszállna az alaplapom...[elszánt távolba meredő tekintet, kaján félmosoly és kézdörzsölés] -
csgj #24478 Ja, igazad van... -
#24477 Ha valóban ennyire bejön a játék, le fogod venni a polcról akkor is ha lesz jobb géped. Mint én pl az Outcast-ot, vagy az X-Wing Alliance-t. -
#24476 Még annyit, ami ugyan nem változtat a helyzetem, hogy lehet úgy csinálni, mint az autóvásárlást. Megveszed a közép-felső kategóriát, az kihúzza 2-3 évig (ma már egysre tovább), majd (ha szükséges) a 2-3 év alatt erre félrerakott pénzből veszel újat. Valaki 1-2 évente cseréli úgy, hogy a régit eladja ismerősnek, cégeknek, stb. Az, hogy melyik éri meg jobban már ki kell kalkulálni, de talán a kényelmetlenebb 1-2 évente cserélősből esik ki a legkevesebb pénz (hiszen abból még jön valami minimális, míg egy 3-4 éves gépet már csak a lomtalanítás visz el). -
csgj #24475 Aha, kösz, hát akkor tolom ezzel az éppen tűrhető akadással. Most is eddig jó volt játszani vele, csak hát mégiscsak meg fogom venni...és úgy nem nagyon kéne akkor már akadnia. :S Na mindegy. Nem ez rontja a napomat :D Éppen elég bajom van azzal, hogy nem tudok barátnőt szerezni magamnak.... de a magánéleti OFF nem egy jópofa téma. :D -
#24474 Ha még lehet kapni akkor 4-5 ezernél nem lehet több, de szerintem már csak bontóban kapsz használtan. 2.6-os cerkánál majdnem kétszer gyorsabb a 3.2 prescott, de ez nem sokat jelent.
Nekem mai napig 3Ghz Prescott-om van 2GB memóval, GF6600-al. (munkára tökéletes)
Viszont a mai napig az összes játék vígan megy igaz, az újabbak csak low-custom beállításokkal. De mint azt mr tudjátok és magasról teszek a grafikára. Mellesleg a GRID low-mediumon is úgy néz ki hogy elcseppen a nyálam tőle:) ( lehet mert nem vagyok hozzászokva?:) )
Mass Effect is low-medium beállításokkal szalad, még pont játszható minőségben.
A mai játékok újításait tulajdonképpen elbírják a 2-3 éves processzorok. Ami terheli a vasat az az effektek tömege (post processing, shader-ek, mipmap, bloom, motion blur, AA, stb).
A legujabb játékokkal is el lehet játsztani tök jól 1024 vagy 1280-as felbontásban effektek kikapcsolása mellett. Sőt, még 4-8x anisotropy is belefér. Még a Crysis is vígan futott 1024-ben egy kis ini tuninggal.
Minden csak igény és pénz kérdése. -
#24473 No offense, de semmit nem érsz azzal a 4-5k-val, cserélni kellene az egész hóbelevancot, ahogy már előttem megírták, egyébként ezen a 'konzolt veszek'-en már én is elgondolkodtam egy párszor, de soha nem tudtam rendesen kezelni ezeket a különféle kontrollereket, na meg kalandjátékokat nem sokat adnak ki konzolra (bár van 1-2 amit viszont csak konzolra adtak ki, ezt a hülyeséget...).
Egyébként hétvégén fogom tesztelni a Mass Effect-et egy igazi 'vén' gépen: Athlon XP 2600+, 1.5GB RAM, GF 6600GT 128. Kiváncsi leszek, hogy ultra-low beállításon lehet-e játszani rajta... -
csgj #24472 Gépre nincs pénzem... szerintem. A Mass Effect-re van pénzem, és egyébként el tudom adni a régi kártyámat 4-5 ezerért. -
csgj #24471 Ehh, és mennyivel jobb ez a 3.2Ghz Intel Prescott, mint a celeronom? És lehet-e még venni, és mennyibe kerül?
(Btw, nagy átb*szás az egész PC-s gépfejlesztés, stb, és egyáltalán nincs értelme... Legközelebb konzolt veszek... Vagy semmit...) -
#24470 Grid futam? Még a játék sincs meg!!! Holnap beszerzem és benevezek én is ha a jövő héten is lehet futam. -
#24469 Na akkor a héten valamelyik késő délután TLJ Grid futam? -
#24468 "Új gépet meg nem veszek..."
Új játékkal nem játszol...
nem bántani akartalak hidd el. csak így van. -
#24467 alaplap amit írtál
Main Memory
Avaliable bandwidth up to 3.2GB/s (DDR 400) for single channel mode
Supports 2 unbuffered DIMM of 2.5 Volt DDR SDRAM
Supports up to 2GB memory size with non-ECC* Supports only x9, x16 DDR modules with maximum of 4 banks.
Supports only x8, x16 DDR devices with 4-bank
tehát DDR2-t hiába raksz bele
CPU
Supports Socket 478 for Intel® Pentium 4 (Celeron/Northwood/Prescott/Prescott Celeron) Processors
Supports up to 3.2GHz/ FSB 800
Supports FSB 400/533/800 MHz
Proceszor terén csak Intel-eket eszik a speckó alapján, ráadásul 478-as foglalata van, ami már tavaly is elavultnak számított.
Ha a jelenlegi konfigod a fenti alaplapon alapul, sajnos azt kell hogy mondjam, vadi új gépet kell venned. Ez az architektúra már a GF7600-os (és hasonló Ati)kártyákat sem tudja kihasználni
Egyébként ehhez az alaplaphoz a legnagyobb teljesítményű processzor a 3.2Ghz Intel Prescott-ja. Jobb nem megy bele. -
#24466 Semmi értelme egy magos procit venni. Se teljesítménye se jövője. Mai játékok kivétel nélkül két magosra vannak belőve, ami nem jelenti azt hogy nem mennek az egy magosokon, mert én is játszom a mai hájp játékokkal, de low-custom beállítások az alap. -
csgj #24465 Ehh, nem DDR1-es, hanem DDR2-es... De ez nem lenne jó az alaplapomba? AMD Athlon 1600(LE-1600) AM2 Box 64bit (és jó-e egyáltalán?)
Új gépet meg nem veszek... -
#24464 meg a hülye aki még összeadni se tud.... 50:D -
#24463 véleményem szerint:
Bár az MSI oldalán konkrét cpu support listet nem találtam, igencsak elképzelhetetlennek tartom, hogy lehet még kapni olyan procit, ami abba belemegy. őszintén szólva.... egymapgos procikat alapjában véve nem angyon kapni már.
egy 9600-as radeonért nem fogsz pénzt kapni. legalábbis nagy idiótát kell keresni, aki fizet érte.
AGP-s 2600-ast venni nagy hiba volt, ezt már akkor is mondtam. maga a kártya lenne elég erős a Mass Effect-hez, de a DDR1-es memóraiszerkezet meg a régi alaplap miatt az egész nem ér semmit.
a 2.8-as celeron mellett meg csoda ha egyáltalán fut valami. nekem 5200+ os procimmal 100%-os a prociterheltségem Mass Effectben.
ugyanazt tudom javasolni, mint anno: add el a géped, és vegyél újat.
alaplap 8-9 körül, normális proci 12-13 ezer(legalább egy athlon x2 64 4200+ kéne), 2x1 giga memória 8 ezer fele.
PCIe videokari meg 20 körül egy normálisabb. ez egyben cirka 40. (vinyó meg ház, egyebek maradhatnak). ha a régi konfiért kapnál egy 20-25-öt(talán összejöhet, mert a videokari nem olyan gyenge), akkor már majdnem megvagy a te 13 ezreddel.
Mass Effectet meg játszod warezba:D De legalább gyönyörű lesz:D
A szemgyilkoló CRT monitorodról már nem is beszélve.... nincs neked pénzed most játékokra szerintem. -
csgj #24462 Ja, és könnyen meglehet, hogy nagyker. áron megtom venni... -
csgj #24461 Nos, srácok, kéne a segítségetek! Tom, ti értetek ehhez :D Szóval, kipróbáltam a warez-Mass Effect-et, és nagyon jó, úgyhogy még mindig meg akarom venni. Csakhogy AKAD. A Citadel-nél meg egészen keményen... Elviselhető vmennyire, ha ilyen jó játékról van szó, de ha már megveszem, menjen nagyjából jól. :P Van 11ezrem, 8ezer lesz a Mass Effect. Ha eladom a régi Sapphire Radeon 9600 256 mb-os kártyámat, akkor gondolom kb kapok érte 4-5 ezret. Szóval, olyan 7-8 ezerért tudok venni olyan egymagos procit MSI 848P Neo-V alaplapra, ami sokkal jobb, mint a mostani 2,8 Ghz-es celeron-om? Mert gyanítom, hogy az akadás a ratyi procim miatt van. Ugyanis a körítés 2gb RAM és egy Sapphire HD2600 Pro 512 mb-os kari. -
#24460 Amit meg én, arról azt mondják már, hogy az is szar. :) -
#24459 amit linkeltem, az tuti megy. én azzal játszom. -
#24458 Köszi az infokat. Tovább próbálkozom. -
#24457 Fogsz egy alcohol-t, elkezdesz készíteni egy image fájlt a lemezről a lemezkép varázslóval. Védelem esetén 2-3 hiba után megállítod, ekkor megkérdezi, hogy törölje-e a hibás képfájlt. Erre nyomsz egy nemet, merthogy ő lesz a te mini image-ed:) Az mds és mdf fájlok ott lesznek a beállított útvonalon. -
#24456 A-Ray Scanner, ez megmutatja a védelmet.
A Sherlock Holmes vs. Arsène Lupin HUN továbbra sincs meg senkinek? -
#24455 Ma sikerült végre kipróbálnom ezt az "5 star gamedisk copy" programcsodát, hátha sikerül egy működő lemezképet fabrikálnom a Runaway 2-ből.
Nos csinált is egy dvd képet, az igazán meglepő .xdf formátumban. Mondanom sem kell, hogy a Daemon nem ismer ilyen kiterjesztést, de szimplán rábökve megmutattam neki és ő be tudta mountolni. Telepít, indít és kéri az eredeti dvd-t. Annnnyaaa! Szóval ezen sem volt védelem.
Lassan már kezdem feladni. Mondanom sem kell, hogy kipróbáltam a gamecopyworld-on levő összes mini imaget, de egyikkel sem indul. Valószínűleg a magyar verzión más védelem van.
El tudná valaki mondani hogyan lehet miniimaget készíteni a egy védett dvd-ről? Jó lenne egy olyan program is, ami detektálni tudja, hogy egy dvd-n milyen védelem van.