33675
-
#24534 Az én CVS-em tud, állítólag nem túl tökéletes még, sajnos csak egyetlenegy DOS-os játékon tudtam kipróbálni az pedig a GTA1, ha jól emlékszem kis buherálás után beindult. A Tomb Raider 1-et, szívesen kipróbálnám, de nem sikerült idáig beszerezni (Full CD-s verzió kéne hozzá + 3Dfx patch, mindig csak Rip-et találtam...). -
#24533 Már tud 3dfx-et emulálni? -
#24532 Bioforge-ot nem találom a DOS-os cuccok alatt, töltsd fel a ketteskére és megpróbálom beüzemelni (eddig a játékok 99%-át sikerült beizzítanom DOSBox alatt, volt amivel szenvedni kellett...). Egyébként buherált CVS-t használok (különböző SVGA chipek, 3Dfx, Roland LAPC-I emulátor, stb. stb.). -
#24531 Nem ismertem. Viszont ha kell valakinek most töltögetek Super Nintendo összest (~3000 játék) és Nintedo 64-et, természetesen emulátorral.
Kérdés: Bioforge-ot próbálta valaki életre lehelni Dosbox alatt? Nekem eddig nem sikerült. Egyébként szereztem belőle CD verziót, valamint Flashback CD verzió is a kezemben pihen.
Hírek: A szerveren pihenő Dosbox & D.O.G felülettel megy szépen minden EMS-re érzékeny stuff (pl. Tie Fighter)
Asszem mára ennyi:) -
#24530 Runaway 2 fent van. Lehet próbálkozni az elindításával a legelszántabbaknak. -
#24529 Ok.
Engem se engedett már regizni. -
#24528 Na majdnem felért a hétvégén a Runaway 2.
3 file feltöltése valami miatt megszakadt ezeket most pótolom fél óra múlva készen van. Majd szólok :-) -
#24527 Engem már most nem enged regisztrálni. -
Tomsess #24526 Ja és egy tipp. Lehetőleg ne magyar mailcímre regeljetek, mert arra nem küld vissza semmit. Gmail meg yahoo az ami tutira műxik. És no para ha valaki nem fért be a regisztrációba, szinte hetente van egy-két óra lehetőség bekerülni -
Tomsess #24525 Azt ne mondjátok, hogy ti eddig nem ismertétek az UG-t! Ez alapvető része az internetnek, kalandjaim 60%-a innen van -
csgj #24524 Uh, ez nagyon jó, thx! -
#24523 találtam egy szuper torrent oldalt, ajánlom figyelmetekbe a DOS szekcióját. Regisztrálni kell rá, most még lehet. Gyors és stabilt oldal. -
#24522 koszi -
#24521 Az este elég sok felért a Runaway 2-ből. Most tolja a 33. darabot és összesen 70 db-ból áll. Holnap reggelre biztos fent lesz az egész. -
#24520 Nekünk is lelopta valaki... Szerintem tuti, hogy az autószalonok küldik ki az embereiket, hogy szedjenek össze néhány dísztárcsát.
Én is kívántam a tolvajnak és a családjának minden jót... -
#24519 Ok, várom én is. -
#24518 Az is király lenne, ha neten meglátnám. :)
Hisz bármi közül felismerem. -
#24517 :) az nagy só lenne. mondjuk megpüfölnéd, aztán kiderülne, hogy ő nem csinált semmit, a neten vette:))) -
#24516 Az biztos. Én aztán abszolute nem vagyok egy agresszív ember, de szívesen hajbarúgnám én is!
A poén, hogy ugye már lassan 5 éves lesz, és tudom, hogy a 4 közül 2 egy-egy helyen meg van karcolva. Bárcsak meglátnám valamelyik kocsin Istenem. -
#24515 Na kipróbáltam a yasu-t, de így sem megy. Mindenesetre elkezdem feltolni a ketteskére a dvd képet, hátha tudsz vele valamit kezdeni. -
#24514 Egyszer egyik reggel én is így jártam, vitték mind a 4-t... . Felhívtam én is a szalont, nekem "csak" 6k lett volna darabja, úgyhogy lesz*rtam, bementem egy autós boltba, kinéztem a legszebb 16"-os dísztárcsát, 6k-ért megkaptam a 4-et, tudom nem olyan, mint a gyári, de legalább nem lopja le azóta senki... (azért kopp-kopp).
(Egyébként ilyenkor legalalább az a kis ajándékom meglenne, hogy pont ott vagyok, amikor látom, hogy szedi le a tárcsákat, azt hiszem ott elég keményen kimerülne az önbíráskodás fogalma...) -
#24513 Rendben. Mindenképpen feltolom. -
#24512 Nekem az sem működött. -
#24511 Még szerencse, hogy nem töröltem le a képet. Kipróbálom a yasuval is. -
Zóanagyvarázsló #24510 Futárnál eleve a másnap az alap, de még a postai küldemények is megérkeznek másnap, ha elsőbbségiként adják fel (mintegy plusz 60 Ft, súlytól függően), tehát egyébként sem érdemes hetekben gondolkozni. -
Zóanagyvarázsló #24509 Ha 16 óráig rendelsz, akkor már másnap meghozza a futár. Ha pedig több terméket rendelsz, akkor is 990 Ft-ba kerül a szállítás.
Itt írnak ők is részleteket. -
csgj #24508 De én kaposvári vok... -
#24507 fogalmam sincs, itt vannak a szomszédba:D 150 méter. nem rendelgettem tőlük eddig:D -
csgj #24506 A CD Glaxis tényleg már a rendelés leadása utáni munkanapon kiküldi a játékokat? Vagy meddig kell várni? Mert jövőhéten pénteken elutazok 2 napra, és nemtom, hogy van-e még időm / mennyi időm van a rendelésre, hogy még jövőhét péntek előtt megkapjam, amit rendeltem. (Guild Wars-ról van szó, a Mass Effect majd később... (június 19. :S)) -
#24505 Na de én mindenképpen frissen regizett lennék, ezt mondom. -
Zóanagyvarázsló #24504 Úgy értettem, hogy furcsán veszi ki magát, ha más nevében megkérdezem, majd egy frissen regisztrált arc licitál (az is lehet, hogy rutinosabbnak eladná, frissen regisztráltnak viszont nem). Na mindegy, majd megkérdezem, jelentkezem, ha választ kapok. -
#24503 a 4et adja annyiert
-
#24502 Nem értem ezt a mondatodat:
"Az ilyet szerencsésebb "személyesen" megkérdezni, már csak azért is, mert egyes eladók állítólag nem olyan szívesen állnak le bizniszelni vadkeleti kezdőkkel, mint rutinosabbakkal."
Na én vagyok a kezdő, akkor a fenti szerint szerencsésebb, ha nem én kérdezek, nem?
Vagy mit akartál írni? Ha postaköltségre rákérdeznél, az jó lenne. Én nem vagyok ott regisztrálva. -
Zóanagyvarázsló #24501 Az ilyet szerencsésebb "személyesen" megkérdezni, már csak azért is, mert egyes eladók állítólag nem olyan szívesen állnak le bizniszelni vadkeleti kezdőkkel, mint rutinosabbakkal.
De ha gobndolod rákérdezhetek, illetve kérhetek további képeket. -
#24500 Köszi, de az egy idióta. 6500 a gyári új a szalonban, ez meg ezt a használt szart adja 6500-ért? Vicces. -
#24499 Kirol!
http://href.hu/x/5xp2 -
#24498 Aki bent van ott, rákérdezne nekem?
Meg hogy milyen állapotban van a dolog? -
Zóanagyvarázsló #24497 Postaköltségre rá kell kérdezni, egyébként pedig annyiba kerül, amennyi a nyertes licit lesz 6 nap és 4 óra múlva. -
#24496 Aki járta eBay -en segítsen már kicsit.
Egy fa*******, köcsög b****************************************** ******************************************* ************************************** lelopta múlthéten mind a 4 dísztárcsámat az autóról, hogy dögöljön meg!!!!
Ma kérdeztem szervízben 6500 HUF/db, vagyis 26.000 HUF.
Ez elég sok. :(
Tudja valaki esetleg honnan lehetne olcsóbban beszerezni?
Láttam egyet eBay -en is, ITT, de nem igazán látom, emnnyibe kerülne ez nekem. -
csgj #24495 Szóval ja, a proci akkor marad, ha egyszer nemtok venni újat, ami egymagos és jobban megy vele a ME...