33675

• Axon
    Jobb lett volna, de így is megoldottuk. Az elkövetkező 3 ezer beírást pedig a végigjátszási élménybeszámolóinknak szenteljük
  • Axon
    Lassan megfejtjük a JK összes titkát :-)
  • kirol
    Nekem nincs is meg, de most van egy ilyen: MASS.EFFECT.CRACKFiX-iND, ami már jó elvileg. ("A SAVE ES A GALAXY MAP IS MUKODIK EZZEL!")
  • Lord Myn
    És ez most már frankó? Mentés, Galaxy Map működik? Na majd este tesztelem. Addig is köszönet:
  • takysoft
    töröltem.
    kijött egy rendes működő crack
  • takysoft
    Mass effect experimental crack
    NFO-t olvass.
    visszajelzéseket várom, mert én csináltam, és csak a saját gépemen próbáltam ki.
    Ismétlem: NFO-t olvass.. benne van
    nem vírusos.
    jó játékot
  • takysoft
    Még mindig a Jack Keane téma megy?
    nem kéne ennyit vacakolni vele. jobb lenne egy sima magyar verziós image, azt kész...:D
  • Lord Myn
    Az angol beszéd van benne (nem véletlenül ~220 MB ogg-ba tömörítve), de látom ezt moonster kolléga is megírta.
  • moonster
    Nem, az angol hangfileok vannak benne + a subok
  • kirol
    Ha benne van az összes angol szöveg, akkor abból még hogy lesz angol hang?
    RealTime-ban felolvassa? :D
  • Lord Myn
    Közben arra is rájöttem, hogy Kirolnak miért lett angol a beszéd, mert a hungarian mappa tartalmazza az összes angol szöveget, szóval nem kétnyelvű a verziója.
  • Lord Myn
    Köszi! Tényleg most már emlékszem is erre a bejegyzésre, csak akkor még nem volt meg a JK, így nem érdekelt.
  • Axon
    #24150-es beírásban van linkelve
  • Lord Myn
    Privi ment.
  • Lord Myn
    Nekem US verzió van. Csak a magyarítást honnan lehet szedni?
  • trmn #24439
    Off
    Nektek működik a ketteske?
    On
  • Axon
    Leírom az elméletem a magyarítás bugra.
    Amikor an angol varzióra rakom rá a magyarítást, akkor előjön a bug (lepotyogás, tárgynevek nem jelennek meg).
    Amikor az USA verzióra rakom rá, akkor viszont minden szépen működik.

A telepítő cd bin alkönyvtárában van egy version nevű file. Ha ebbe belenéztek akkor angol nyelvű verziónál vagy ezt látjátok:

1.0.0 - US

vagy pedig ezt:

1.0.0 - ENG

Nos az US-el nekem működik az ENG verzióval pedig nem működik a magyarítás után a játék. Mindkét esetben a skidrow féle crack-et használtam.
  • Axon
    Mostmár én is nagyon rá vagyok kattanva, hogy végre működik.
  • moonster
    Axon: Ok. Nalam nem volt ilyen hiba. Amugy irto sok humor van benne.
  • takysoft
    Mass Effect:
    Legesleg-aktuálisabb crackel már csak a Galaxy Map nem működik.
  • Axon
    A probléma csak azzal a verzióval volt, amit én feltettem a ketteskére. Abban összegyúrtam az angol verziót a magyarítással és a crack-el, így telepítés után rögtön magyar és indítható, nem kell csinálni semmit. ettől függetlenül már az elején hibás a játék a karakter leesik mindenhonnan és nem látszik tovább, a tárgyak nevei meg nem jelennek meg.

Továbbra sem tudom, hogy mi lehetett a gond. a jack kean topikban másoknak is jelentkezett ez a probléma, pedig ők nem is az általam készített verziót használták.
  • moonster
    Mielott felttem a JK magyaritast, beleneztem a rar-ba es erdkes modon benne volt az osszes angol parbeszed, monolog zene fajl. Szal ENGDUB-HUNSUB lesz tole. Hol fagy nektek, v hol hibazik a JK, mert nekem semmi bajom vle, bár nem tartok olyan messze.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most keresem a titokzatos evszam rejtelyet
  • Axon
  • Axon
  • Axon
    Nálam megoldódott a Jack Keane probléma. Lehúzta torrent oldalról a Jack Keane SKIDROW verziót. Ez 1.0-ás USA verzió mérete 900 mega, tehát nem a védelmet tartalmazó cd kép, csak sima iso. Van rajta egy SKIDROW alkönyvtár a crack-el. Simán feltelepítem, majd crack és magyarítom az egyszer már ebben a topikban leírt módszerrel. Ezután minden tökéletesen működik.
  • trmn #24429
    Gyerekek! Nem tudok bejelentkezni a szerverre. Valami gond van vele?
    A Drakula Origin megjelent már ezek szerint?
  • MerlinW
    Jaja, Van Helsing-et alakítjuk. Kutatunk Drakula után Londonban, ill. ahol tartok, Egyiptomban is:)
  • csgj
    Hát, a sztori gondolom a szokásos Drakula sztori... Az pedig jó :P (én még nem játszottam vele, nagyon lefoglal a Mass Effect :D)
  • MerlinW
    Jó ez a Dracula nagyon. Közepén járok, igazi "old school" kaland. Kevés mászkálás, sok logikai feladat. Klassz zene, gyönyörű helyszínek. Egyedül a sztori és a sinkron hagy maga után kívánni valót. Összességében jó stuff.

Ha valaki elakadna
  • Lord Myn
    Az ember már csak ilyen, mindig az kell ami nincs... ;)

Na jó, az igazat megvallva, most nagyon sci-fi-s vagyok és ez meg a Rhodan nagyon bejön, csak a Rhodan-nél falba ütköztem, pedig már mindenfélét kipróbáltam, a Mass Effect-tel meg tudtam haladni. Rhodan végigjászást valami emberi nyelven (pl. angol) talált már valaki? (A GameFaqs, GameBoomers, JustAdventure kilőve...)
  • MerlinW
    Türeleeem:) 1-2 hét és megoldják. Hova ez a nagy kapkodás?:) Tele vagyunk jobbnál jobb cumókkal. Miért mindig az kell ami nincs?:)
  • Lord Myn
    Kár... Én az nforce-on láttam, szóval akkor még mindig nincs rendes okosság.
  • kirol
    A legzsírabb, amikor a rajtnál belédtolat az előtted álló. És off van.
  • RaveAir
    Nekem is sikerült beszereznem... majd lehet, hogy én is csatlakozom. :)
  • MerlinW
    Volt olyan is, jah:) Aztán várhattam 15 percet amíg befejezték a játékot. Az irányítással sem vagyok kibékülve még mindig:)
  • kirol
    Mert biztos idiótákkal mentél, akik lezúzták egymást első kanyarban, nem?
  • MerlinW
    Kipróbáltam online és nem igazán győzött meg:) Persze ettől még mehetünk majd egy derbit:)
  • kirol
    Ja, ezt MerlinW -nek írtam elsősorban, vele beszéltük!

Jé mán, most látom, hogy kaptam egy újabb csillagot! :)
  • kirol
    A GRID topikban elvesztettem a fonalat, de lehetne akkor valamikor egy TLJ futam!
  • Axon
    Köszi!
    Húzom lefele.