The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Aero felület esetén alul "klasszikus nézet")
aztán "Hatások" gomb. Ott lesz.
De TFT-nél szép a ClearType.
Linuxban, meg régebbi windowsokon változó, de ott is mindig azzal kezdõdik, hogy jobb gomb az asztalra...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Itt te alapon hagytad és cleartype -ot vagy mit használsz szerintem, azért olyan. Kapcsold ki ezt a funkciót!
Egyébként nagyon tetszik, mert 800*600-as felbontásban nyomom és tökre jól mutat benne az egész. olyan mintha felbontást cseréltem volna, sokkal jobban láthatóak az oldalak. Meg tetszik ez a darabolós megoldás, hogy egy ablakban megnézhetem az összes oldalt ami meg van nyitva.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
~ Firmware -t nem tudom, de már ezer éve írom ezt az 1 db RW-s DVD-met, mert csak ez az 1 van ilyen.
~ Daemon Tools Pro automatikus indítását kikapcsoltam, újraindítottam és jó lett.
milyen progi? (nero? alcohol?)
másrészt, legfrissebb firmware? (dvd-knél ez tényleg számít)
harmadrészt, hogy oldódott meg?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Egyszer régen már volt ilyen problémám, de elfelejtettem, hogy mi volt a megoldás.
A DVD+RW-mre minden író progi azt írja, ez nem törölhetõ, mert ez egy egyszer írható lemez csak. Közbe meg ugye nem. Így se írni nem tudok rá, se törölni.
Mi okozhatja ezt?
A másik vinyómon Vista van, azzal se hagyja törölni, azt írja írásvédett a lemez.
Biztos fáradt voltam már....
Szépen elrakom õket, jó lesz még ez az ínséges idõkben!
Ugyanez van a játékoknál is, szinte csak a grafikával el lehet adni egy játékot (akár egy sz*r játékot is). A Crysis demót kipróbáltam, tetszett a technológia, de hamar meguntam (még a demót sem toltam végig), a TimeShift ezzel szemben tudott újdonságot felmutatni és csúnyának sem mondható, nekem sokkal jobban bejött. Legalább itt, ebben a topicban ne kövessük a 'trend'-et (de utálom ezt a szót).
Persze, ha valakinek a Crysis, mint játék jobban tetszik, az szíve joga, hiszen ízlések és pofonok, ugye... de akkor ne azzal érveljen, hogy grafikailag így meg úgy, meg beszûrõdik a napfény a levelek között és ettõl milyen jó a játék.
Valóban én a grafikára gondoltam, hogy messze nincs olyan szép mint a crisys, viszont játékélményben akár el is verheti. Ez engem igazából nem is érdekel az bizos, hogy mindkettõt végigjátszom.
A Bioshockkal is félben vagyok, abban valamilyen farmon járok de ,már 2 hete nem indítottam a game-et mert mindíg jöttek új demo-k amiket ki kellett próbálni.
Embõõõõr. Száljunk mán le a grafikáról. A "verés" a játékmenetben rejlik. Elõbb írtam, szép dolog a grafika, de kb a 20%-át teszi ki a játéknak. És aki ez alapján a 20% alapján minõsít egy játékot, hát.. úgy kell neki.
Kicsit ellenállunk a marketingnek, kellemes, nyugodt és nem utolsó sorban olcsóbb estéket szerezhetünk magunknak😊 Egyébként én kötelezõvé tenném a játékteszterek számára hogy teljesen low konfiggal játszák végig a játékokat és ugy mondjanak kritikát a fejlesztõk felé. Biztos vagyok benne, hogy sokkal értékesebb anyagok jönnének ki😊
Bioshock pl nagyon jó kis játék volt, végig is játszottam, ami nálam nagy szó 800x600-ban, low-medium beállításokon. És nem bántam meg,
[merlinw.org]
A TimeShift valóban szép de, hogy Crisys verõ lenne azt kétlem. Igaz, hogy ott is gyönyörû látvány fogad árnyékok, fények, fizika...stb de szerintem nagyon elmarad a Crisys-tõl. Egy elõnye azért van a TimeShift-nek, hogy 1280x1024-ben mindent maxra tudok állítani 8xAA és 16AF és akadásmentesen fut, hogy mennyi FPS-t produkál azt nem tudom.
A World in Conflict-et még nem próbáltam de annak is eljön az ideje.
Ilyet keress: "TimeShift CRACKFIX - FLTDOX"
Ez már elvileg jó!!! Patch-t, jó crack-et is tartalmazza a cucc.
Nekem ez jobban bejön, mint a Crysis, több okból is: a Crysis nagyon gépigényes, ha meg úgy állítom be, hogy jól fusson, jóval rondább, mint a TimeShift. Az utópisztikus sci-fi környezet is jobban tetszik, mint a dzsungel és az idõmanipuláció is bejön.
"mikor a végén a konkrét játék van, az kicsit már máshogy néz ki." A végén a taktikai nézeteket mutatják, a játékban végig olyan nézetet lehet követni mint ami a video nagy részében látható.
Más.
Hellgate London (Diablo-s - RPG), TimeShift (nép szerint Crysis-verõ FPS) a ketteskén.
[merlinw.org]
Nem értem miért. Nálad hogy van ez?
Nem csak az átszûrõdõ fények hanem az árnyékok a tárgyak a táj, de legfõképpen az erdõs részek néznek ki a legszebben. Fegyver zoom-oláskor látszik igazán. A linkelt videót most nézem vélemény még nincs.
De láttad már a Crysis -t dx10-ben, very hihg-ben? Ahogy a fénysugarak átszûrõdnek a levelek között egyeben. Nagyon szép.
Lenne inkább Psychonauts 2 😄
[merlinw.org]
a legnagyobb magyar sp rajongoi oldal, az osszes resz fenn van.
a regieket frisitik, mind minosegileg, mind nyelvezetileg, azaz szinkroosak is elerhetoek.
fenn van a nagy film is.
[merlinw.org]