33675
-
#24454 Jobb lett volna, de így is megoldottuk. Az elkövetkező 3 ezer beírást pedig a végigjátszási élménybeszámolóinknak szenteljük -
#24453 Lassan megfejtjük a JK összes titkát :-) -
#24452 Nekem nincs is meg, de most van egy ilyen: MASS.EFFECT.CRACKFiX-iND, ami már jó elvileg. ("A SAVE ES A GALAXY MAP IS MUKODIK EZZEL!") -
#24451 És ez most már frankó? Mentés, Galaxy Map működik? Na majd este tesztelem. Addig is köszönet: -
#24450 töröltem.
kijött egy rendes működő crack -
#24449 Mass effect experimental crack
NFO-t olvass.
visszajelzéseket várom, mert én csináltam, és csak a saját gépemen próbáltam ki.
Ismétlem: NFO-t olvass.. benne van
nem vírusos.
jó játékot -
#24448 Még mindig a Jack Keane téma megy?
nem kéne ennyit vacakolni vele. jobb lenne egy sima magyar verziós image, azt kész...:D -
#24447 Az angol beszéd van benne (nem véletlenül ~220 MB ogg-ba tömörítve), de látom ezt moonster kolléga is megírta. -
#24446 Nem, az angol hangfileok vannak benne + a subok -
#24445 Ha benne van az összes angol szöveg, akkor abból még hogy lesz angol hang?
RealTime-ban felolvassa? :D -
#24444 Közben arra is rájöttem, hogy Kirolnak miért lett angol a beszéd, mert a hungarian mappa tartalmazza az összes angol szöveget, szóval nem kétnyelvű a verziója. -
#24443 Köszi! Tényleg most már emlékszem is erre a bejegyzésre, csak akkor még nem volt meg a JK, így nem érdekelt. -
#24442 #24150-es beírásban van linkelve -
#24441 Privi ment. -
#24440 Nekem US verzió van. Csak a magyarítást honnan lehet szedni? -
#24439 Off
Nektek működik a ketteske?
On -
#24438 Leírom az elméletem a magyarítás bugra.
Amikor an angol varzióra rakom rá a magyarítást, akkor előjön a bug (lepotyogás, tárgynevek nem jelennek meg).
Amikor az USA verzióra rakom rá, akkor viszont minden szépen működik.
A telepítő cd bin alkönyvtárában van egy version nevű file. Ha ebbe belenéztek akkor angol nyelvű verziónál vagy ezt látjátok:
1.0.0 - US
vagy pedig ezt:
1.0.0 - ENG
Nos az US-el nekem működik az ENG verzióval pedig nem működik a magyarítás után a játék. Mindkét esetben a skidrow féle crack-et használtam. -
#24437 Mostmár én is nagyon rá vagyok kattanva, hogy végre működik. -
#24436 Axon: Ok. Nalam nem volt ilyen hiba. Amugy irto sok humor van benne. -
#24435 Mass Effect:
Legesleg-aktuálisabb crackel már csak a Galaxy Map nem működik. -
#24434 A probléma csak azzal a verzióval volt, amit én feltettem a ketteskére. Abban összegyúrtam az angol verziót a magyarítással és a crack-el, így telepítés után rögtön magyar és indítható, nem kell csinálni semmit. ettől függetlenül már az elején hibás a játék a karakter leesik mindenhonnan és nem látszik tovább, a tárgyak nevei meg nem jelennek meg.
Továbbra sem tudom, hogy mi lehetett a gond. a jack kean topikban másoknak is jelentkezett ez a probléma, pedig ők nem is az általam készített verziót használták. -
#24433 Mielott felttem a JK magyaritast, beleneztem a rar-ba es erdkes modon benne volt az osszes angol parbeszed, monolog zene fajl. Szal ENGDUB-HUNSUB lesz tole. Hol fagy nektek, v hol hibazik a JK, mert nekem semmi bajom vle, bár nem tartok olyan messze.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most keresem a titokzatos evszam rejtelyet -
#24432 -
#24431 -
#24430 Nálam megoldódott a Jack Keane probléma. Lehúzta torrent oldalról a Jack Keane SKIDROW verziót. Ez 1.0-ás USA verzió mérete 900 mega, tehát nem a védelmet tartalmazó cd kép, csak sima iso. Van rajta egy SKIDROW alkönyvtár a crack-el. Simán feltelepítem, majd crack és magyarítom az egyszer már ebben a topikban leírt módszerrel. Ezután minden tökéletesen működik. -
#24429 Gyerekek! Nem tudok bejelentkezni a szerverre. Valami gond van vele?
A Drakula Origin megjelent már ezek szerint? -
#24428 Jaja, Van Helsing-et alakítjuk. Kutatunk Drakula után Londonban, ill. ahol tartok, Egyiptomban is:) -
csgj #24427 Hát, a sztori gondolom a szokásos Drakula sztori... Az pedig jó :P (én még nem játszottam vele, nagyon lefoglal a Mass Effect :D) -
#24426 Jó ez a Dracula nagyon. Közepén járok, igazi "old school" kaland. Kevés mászkálás, sok logikai feladat. Klassz zene, gyönyörű helyszínek. Egyedül a sztori és a sinkron hagy maga után kívánni valót. Összességében jó stuff.
Ha valaki elakadna -
#24425 Az ember már csak ilyen, mindig az kell ami nincs... ;)
Na jó, az igazat megvallva, most nagyon sci-fi-s vagyok és ez meg a Rhodan nagyon bejön, csak a Rhodan-nél falba ütköztem, pedig már mindenfélét kipróbáltam, a Mass Effect-tel meg tudtam haladni. Rhodan végigjászást valami emberi nyelven (pl. angol) talált már valaki? (A GameFaqs, GameBoomers, JustAdventure kilőve...) -
#24424 Türeleeem:) 1-2 hét és megoldják. Hova ez a nagy kapkodás?:) Tele vagyunk jobbnál jobb cumókkal. Miért mindig az kell ami nincs?:) -
#24423 Kár... Én az nforce-on láttam, szóval akkor még mindig nincs rendes okosság. -
#24422 A legzsírabb, amikor a rajtnál belédtolat az előtted álló. És off van. -
#24421 Nekem is sikerült beszereznem... majd lehet, hogy én is csatlakozom. :) -
#24420 Volt olyan is, jah:) Aztán várhattam 15 percet amíg befejezték a játékot. Az irányítással sem vagyok kibékülve még mindig:) -
#24419 Mert biztos idiótákkal mentél, akik lezúzták egymást első kanyarban, nem? -
#24418 Kipróbáltam online és nem igazán győzött meg:) Persze ettől még mehetünk majd egy derbit:) -
#24417 Ja, ezt MerlinW -nek írtam elsősorban, vele beszéltük!
Jé mán, most látom, hogy kaptam egy újabb csillagot! :) -
#24416 A GRID topikban elvesztettem a fonalat, de lehetne akkor valamikor egy TLJ futam! -
#24415 Köszi!
Húzom lefele.