The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát srácok, miért nem mondtátok, hogy van ilyen is? 😊 Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB DDR2, 128-bit, AGP 8x, Dual DVI

Ezek szerint van AGP-s HD2600 is... szóval ismerõsünk nem mondott teljesen nagy hülyeséget.
Ismerõs szerint jó az alaplapom a 256 megás HD2600XT-hez... csak az 512 megáshoz nem... Akkor most mi van? 😛
MerlinW
Half Life Ep2 Crackfix a HL2 könyvtárban.

[merlinw.org]

MerlinW
Én éppen a broken sword 2-õt játszogatom PDA-n utazás közben😊

[merlinw.org]

MerlinW
The Witcher a ketteskén. Clone-os, Daemon Pro-ra van szükség, de lehet várni kell még az okosságra.

[merlinw.org]

RaveAir
Nemrégiben beszereztem a PDA-mra egy Sodoku-s progit, hogy az asszony ne unatkozzon, ha éppen ilyent akar fejtegetni. Ha valakit érdekel, akkor csak szóljatok.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Az Eragon esetében a könyv és a film eléggé eltér egymástól. A folytatásban (Eldest) valahogy végig az az érzésem volt, mintha a Birodalom visszavág történne éppen... 😉 Amúgy nem olyan rossz könyv.

Igazából aki tényleg nagyon jó, igényes fantasy-t szeretne olvasni, akkor annak bátran ajánlanám George R. R. Martin regényfolyamát. Egyszerûen zseniális! Korábban én is olvastam Forgotten Realms könyveket, és azt kell mondanom, hogy ég és föld a kettõ!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

szotyimutyi
Eddig még csak hallottam róla,de most kipróbálom. 😊

takysoft
1. elnézést a sok elírás miatt. fúrumban elõfordul, hogy sietek.
2. a progi nem is nagy, 800k az egész(0.8 Mb)
3. A Progi indítása után "Options"/"Show Candidates" (nemtom mér nem alapértelmezett)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Ez nagy.

Közeli ismerõseim tudják rólak, hogy nagy Sudoku-mániás vagyok. Ki is találtam egy tök saját rendszert arra, hogy oldogassam meg a feladványokat. (Excel táblákat szoktam hazsnálni, néha nyomtatni, és azokkal szoktam fejtegetni, de sokáig tartott, mire kihúzogattam a lehetõségeket....)
fejben azért nehéz.

Most találtam egy olyan kis progit, ami tökugyanúgy mködik, mint az én logikám😄 (sajnos mégse saját találmány.. vagyis az, csak nem én találtam ki elõször<#szomoru1>)

Tudom, ez most nagyon off, de ha valakit érdekel egy TÉNYLEG jó sudokus program PC-re, annak azért megadom a linket. Van rajta egy kis leírás is angol+pár másik nyelven, jól használható a technikához. Magas se csinálhattam volna jobban.
Ingyenes a program mellesleg(és de dõljetek be a csili-villi marhaságoknak, a legtöbb sudoku program teljesen használhatatlan, akármilyen drága is, meg szép a desing😄)

A neve Sudoku Simple (akkor is kapjátok le, ha nem érdekel benneteket, egyszer még igen jól jöhet sudoku feladatok megoldásához... ki tudja, mikor kellhet😄)

Sudoku Simple

Linkelek egy képet is. Elsõre talán meg lehet ilyedni tõle(olyan sok a szám), de elhihetitek, egyszerû😄(simple)

UI: akit nem érdekel, attól elnézést kérek az OFF miatt.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Asimovot olvastam, de inkább fantasy-s vok 😊 A logómból is megállapítható, hogy fõleg a Forgotten Realms világát szeretem. Meg a saját könyvem világát természetesen xD (Avenum)...
takysoft
*lennél

takysoft
ja.. és ha olyan lennék, amilyennek azt hiszed, hogy mi hiszünk téged, akkor nem lennél itt ebben a topicban.

takysoft
esetleg fantasy? eragon, gyûrûk ura... király😄
(eragon esetében még a film is nézhetõ... gyûrûk ura... hát ott nem😄)

takysoft
sci-fi-t olvasol?
asimov, clarke?

Ja ok, már értem a ketteskét 😄 De annak nem örülök, hogy ennyire egy bugyuta gyereknek gondoltok... nem vagyok egy bunkó állat, aki mindenkinek beszól, és azt hiszi, hogy bármit megtehet. Ti sem ismertek, ahogy vmiért az osztálytársaim sem... Mindegy, már százszor lezártuk a témát 😛

És nem olvastam azt az "internetes etikát"... máshol meg nem tanítják, és magamtól próbálok rájönni 😊

Ja, és nézzetek be a Regényírók Topicjába! Ott látható, hogy értelmes dolgokkal is töltöm az idõmet.
MerlinW
Természetesen hármaska lesz😊 Amíg rövid és nem száztizenhatoska addig nincs ezzel gond😊

[merlinw.org]

takysoft
ketteskérõl meg annyit, hogy azért ketteske, mert nem egyeske... olyan már volt, azóta nincs mondjuk, de ettõl meg ketteske😄
ha új lesz, az hármaska lesz? vagy új egyeske?

alapjában véve meg úgyis tudod mirõl van szó😄

szotyimutyi
"A stílus maga az ember." Pedig már észrevehetted volna, hogy itt nem ez a "bevett" szokás és nem is marad szó nélkül.

MerlinW
Önkritika powa.

A ketteskét meg tudod micsoda, hiszen olvashattál a szabályairól egy kisebb litániát priviben.

"Ezért is nagyon más pl, ha az ember neten keresztül ismerkedik vagy barátkozik."
Egyáltalán nem más, csak ismerni kell az
alapvetõ internetes etikát

Következõ jelszóváltozás decemberben lesz, ha élni akarsz vele alkalmazkodj a "maguktól elszált" tagokhoz.

[merlinw.org]

"Tulajdonképpen én vok az a "lúzer" srác, aki minden hülye amcsi tinivígjátékban szerepel 😄"
Ez kemény beszólás volt <#nevetes1>

Akkor még ehhez annyit, hogy a valóságban egy nagyon visszafogott, keveset beszélõ, nyugis fiú vagyok. 😊 De komolyan. Tulajdonképpen én vok az a "lúzer" srác, aki minden hülye amcsi tinivígjátékban szerepel 😄 Ezért is nagyon más pl, ha az ember neten keresztül ismerkedik vagy barátkozik.
Lord Myn
Na jó, akkor én mint "sértett fél" is elmondom a véleményem, itt nem arról van szó, hogy ki az "õstag" vagy az "új tag", hanem elemi udvariassági szabályokról...

Egyébként nem sértõdtem meg, kicsit felvontam a szemöldököm amikor olvastam a hozzászólást, de 1x mindenki hibázhat, biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem fogsz ilyen hangnemet használni. Sajnos az a probléma, hogy az SG más topikjaiban, illetve általában netes fórumokon nagyon sok mindent megengednek magunknak az emberek, hiszen a net "mögött" anonim maradsz, tkp. azt csinálsz (írsz) amit akarsz. Ebben a topikban ez szerencsére tényleg nem divat, szerintem ezért (is) hábordott fel rajta mindenki.

Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy amikor én voltam tizenéves, akkor haveri körben is nyakon vágtam volna azt, aki ilyet mondott volna nekem, de tudom már más világ van, pedig nem is telt el olyan sok idõ azóta.

Na mindegy, bocsánatkérés elfogadva és tényleg zárjuk le a témát.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Randal
Nincsenek eltelve maguktól, csak õk kicsit idõsebbek mint te😉
Másrészt a "mit ugatsz" haveri társaságban elmegy, de itt nem, de ezt te is beláttad😊

Én azt se tudom melyik az a ketteske... Egyébként meg kicsit el vagytok telve magatoktól. Persze ti ezt nem veszitek észre, mert mind "õstagok" vagytok, csak én vagyok az új "tag".... 😄 Nem probléma, hozzászokom majd. De akkor oké, téma lezárva! De most megint az enyém az utolsó szó, úgyhogy muszáj lesz írnotok vmit rá 😄 Ezt nem hagyhatjátok annyiban! 😊
serito
Csináltam "gyorsan" egyet de nem lett az igazi, azért felteszem.
Elég kevés idõm van mostanában de megpróbálok kitalálni valamit még.
Mindenképpen mozgó kép kell vagy jó lenn egy statikus kép is?

Szóval ez sikerült:

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Az az érzésem, hogy nem nagyon ismered a fórumos szokásokat errefelé! Beszólni egy Õstagnak ráadásul "ráförmedni" a házigazdára (mellesleg Õ adja a "ketteske" hozzáférését is) nagyon nem szép. Úgy gondolom, hogy egy csepnyi tisztelettel (félre ne érts, nem alázattal) tartozol a régi tagokkal szemben.
Nem bántani vagy ba@ogatni akarlak!! Téma lezárva!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Hát én itt bocsánatot kérek, mondom, hogy sztem sem vicces, csak elragadtattam magam.... de erre kapok még egy lerohanó hsz-t. 😞 Egyébként meg nem hiszem, hogy ti itt eddig végig nyugodtan megbeszéltétek a dolgokat, és egyszer sem csúszott be vmi "durva" komment...
MerlinW
Nem vicces, itt ez nem divat. Még egy ilyen és bevezetem a büntetõpontozást, majd az account elvételt.

[merlinw.org]

Ó, elnézését kérem! 😊 Ez full csak poén volt, nem gondoltam komolyan. Azt se akartam, hogy nevessenek rajta, és azt se, hogy megsértõdjél... Meg hát tudod, ez ilyen megszokás gimisek között manapság. Mármint a haveroknál, hogy viccbõl beszólsz a másiknak. Nem jó poén tényleg, és ti nem vagytok az osztálytársaim, csak biztosan elfeledkeztem ezekrõl a dolgokról, miközben írtam. Legközelebb odafigyelek 😊

Ja, és közérdekû közlemény: Kijött ez az új Poirot-s kaland: Agatha Christie: Evil Under The Sun
Lord Myn
Asszony meg majd fenéken billent... 😉

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Hát nekem sem tetszett, fõleg, hogy szerintem normálisan hívtam fel a hibára a figyelmét... De tudjuk be, hogy még fiatal, majd a klubban fejlõdik. 😊

Lord Myn
Frankón? Na akkor a következõ számot biztos megveszem, legalább meglesz az 1-2 eredetiben.

takysoft
ráérsz....😄
nekem lenne ennyi idõm😄

Axon
Na összeszedtem összesen 8 gigányi demot. Most írom kifele és viszem haza. Ez be is tesz a hosszú hétvégének:

CoD4
Painkiller
Hellgate
Unreal3
Jericho
STEEL FURY: Kharkov 1942 (ez egy tankszimulátor)
Combat Mission
Timeshift
FEAR

Axon
"Mit ugatsz?" beszólás még vigyorgással sem poénos...

Axon
Megelõztél 2 óra hosszával. Én is pont ezt akartam írni :-)

Axon
Én át szoktam olvasni minden beírásomat - mégha kutyafuttában is - mielõtt rábökök a MEHET gombra. Na ettõl még maradhat benne hiba, de a bosszantóbbakat azért ki tudom szûrni.

Gamestar-ban a következõ havi játék: Dreamfall: The Longest Journey<#vigyor2><#vigyor5>
Mit ugatsz? 😛 😄 Csak elírtam, mert igyekeztem... nem volt szándékos. Különben is, már egy éve könyvet írok és elméletileg jó vagyok helyesírásból... 😊 De azt nemtom, hogy írhattam el ilyen sz*rul xD
serito
Ez valóban komoly, de én inkább nem szólok mivel volt, hogy megbuktam helyesírásból....

takysoft
nekem nem szzokott gondol lenni a helyesírással, de a fórumokon szinte minde minden sorban elgépelek valamit.(fordításkor erre vigyázni szoktam, de fórumon nem érdekel😄)

tudjuk be ezt is csak "elírás"-nak.

Lord Myn
"visszaagyja"... Kérek egy kis elemi helyesírást legalább, ez már nagyon "báncsa" a szemem... 😉

Lord Myn
Nemcsak a CCC-ben tudod optimalizálni (vagy akár tuningolni) a kártyád teljesítményét, vannak más progik is, ill. vannak Omega driverek az Ati-ra. De nem sokat fogsz érni velük, mert a 2.4-es P4 nagyon visszafogja a kártyád teljesítményét, szóval a proci leggyengébb láncszem...

Nézz be a Hellgate London topicba! Meg ott van a gyakran frissülõ hellgatelondon.hu
Én most toltam végig a demóban minden küldit, és jutottam el az 5-ös szintre (a demóban az a legnagyobb). És sztem totálisan visszaagyja a diabló szerû rpg-k hangulatát. Mondjuk a game világa és az irányítás más, mint a diablóban volt... 😛 Elõbbi csak a pokoli lényekben hasonló. 😊 De minden megvan benne sztem, ami egy jó hentelõs rpg-hez kell.
Vidikártya tapasztalat: igaz-e én megvettem a SAPPHIRE Radeon X1950GT 256MB DDR3 TD PCX-s kártyát. Azóta ezzel egyetlen bajom volt, beszerelésnél alig fért bele a házba pedig nekem aztán igazán bazinagy doboz van.<#vigyor2> De a futást tekintve minden fut vele mint állat, a kis beakadást a memória és a proci okozza (2,4GHz P4 és 1GB Ram). Pl. a MOHA-nál voltak gondjaim mikor kisezer ellent kellett betöltenie, de picit leszedtem ebbõl abból és mûködött rendesen. Egyik barátom viszont esküszik a Catalyst Control Center-re, mert állítólag ott úgy fel lehet venni a kártya teljesítményét, hogy ha gond van, akadás nélkül is futtathatók a gémek. Nemtom tényleg igaz-e, minden esetre õ mutogatta nekem. Tudtok errõl valamit?
Ja még visszatérve...az 1950GT kártya tuti van AGP-ben is, mert emlékszem, hogy mikor vettem ideges voltam, hogy mennyi AGP-s kártya van faja áron, nekem meg a drágább PCI-E-t kell vennem. persze nem bántam meg <#vigyor4> .. és nekem volt is olyan szerencsém, hogy tök véletlenül pont amikor elfüstölt a régi, reklamációról visszaküldtek egy 478-as socket-es alaplapot a boltba, amire passzolt minden az addigi gépembõl. Ez tényleg nagy szerencse...

takysoft
van már infó milyen lesz?

kirol
Bakker most felraktam mindent max-ra, még a hangot is high-re és most nekem is zsírul ment a CoD4. 😊
Bár volt azóta drivercsere, lehet azért.

Hellgate London demo naon faxa 😊 Csak jó lenne már, ha meglenne az új videókari, és nyomhatnám sm 3.0-ban is...
kirol
HM, hát ez akkor érdekes!<#conf>