The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint van AGP-s HD2600 is... szóval ismerõsünk nem mondott teljesen nagy hülyeséget.
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Igazából aki tényleg nagyon jó, igényes fantasy-t szeretne olvasni, akkor annak bátran ajánlanám George R. R. Martin regényfolyamát. Egyszerûen zseniális! Korábban én is olvastam Forgotten Realms könyveket, és azt kell mondanom, hogy ég és föld a kettõ!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
2. a progi nem is nagy, 800k az egész(0.8 Mb)
3. A Progi indítása után "Options"/"Show Candidates" (nemtom mér nem alapértelmezett)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Közeli ismerõseim tudják rólak, hogy nagy Sudoku-mániás vagyok. Ki is találtam egy tök saját rendszert arra, hogy oldogassam meg a feladványokat. (Excel táblákat szoktam hazsnálni, néha nyomtatni, és azokkal szoktam fejtegetni, de sokáig tartott, mire kihúzogattam a lehetõségeket....)
fejben azért nehéz.
Most találtam egy olyan kis progit, ami tökugyanúgy mködik, mint az én logikám😄 (sajnos mégse saját találmány.. vagyis az, csak nem én találtam ki elõször<#szomoru1>#szomoru1>)
Tudom, ez most nagyon off, de ha valakit érdekel egy TÉNYLEG jó sudokus program PC-re, annak azért megadom a linket. Van rajta egy kis leírás is angol+pár másik nyelven, jól használható a technikához. Magas se csinálhattam volna jobban.
Ingyenes a program mellesleg(és de dõljetek be a csili-villi marhaságoknak, a legtöbb sudoku program teljesen használhatatlan, akármilyen drága is, meg szép a desing😄)
A neve Sudoku Simple (akkor is kapjátok le, ha nem érdekel benneteket, egyszer még igen jól jöhet sudoku feladatok megoldásához... ki tudja, mikor kellhet😄)
Sudoku Simple
Linkelek egy képet is. Elsõre talán meg lehet ilyedni tõle(olyan sok a szám), de elhihetitek, egyszerû😄(simple)
UI: akit nem érdekel, attól elnézést kérek az OFF miatt.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(eragon esetében még a film is nézhetõ... gyûrûk ura... hát ott nem😄)
asimov, clarke?
És nem olvastam azt az "internetes etikát"... máshol meg nem tanítják, és magamtól próbálok rájönni 😊
Ja, és nézzetek be a Regényírók Topicjába! Ott látható, hogy értelmes dolgokkal is töltöm az idõmet.
[merlinw.org]
ha új lesz, az hármaska lesz? vagy új egyeske?
alapjában véve meg úgyis tudod mirõl van szó😄
A ketteskét meg tudod micsoda, hiszen olvashattál a szabályairól egy kisebb litániát priviben.
"Ezért is nagyon más pl, ha az ember neten keresztül ismerkedik vagy barátkozik."
Egyáltalán nem más, csak ismerni kell az
alapvetõ internetes etikát
Következõ jelszóváltozás decemberben lesz, ha élni akarsz vele alkalmazkodj a "maguktól elszált" tagokhoz.
[merlinw.org]
Ez kemény beszólás volt <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nem sértõdtem meg, kicsit felvontam a szemöldököm amikor olvastam a hozzászólást, de 1x mindenki hibázhat, biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem fogsz ilyen hangnemet használni. Sajnos az a probléma, hogy az SG más topikjaiban, illetve általában netes fórumokon nagyon sok mindent megengednek magunknak az emberek, hiszen a net "mögött" anonim maradsz, tkp. azt csinálsz (írsz) amit akarsz. Ebben a topikban ez szerencsére tényleg nem divat, szerintem ezért (is) hábordott fel rajta mindenki.
Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy amikor én voltam tizenéves, akkor haveri körben is nyakon vágtam volna azt, aki ilyet mondott volna nekem, de tudom már más világ van, pedig nem is telt el olyan sok idõ azóta.
Na mindegy, bocsánatkérés elfogadva és tényleg zárjuk le a témát.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Másrészt a "mit ugatsz" haveri társaságban elmegy, de itt nem, de ezt te is beláttad😊
Elég kevés idõm van mostanában de megpróbálok kitalálni valamit még.
Mindenképpen mozgó kép kell vagy jó lenn egy statikus kép is?
Szóval ez sikerült:
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nem bántani vagy ba@ogatni akarlak!! Téma lezárva!!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Ja, és közérdekû közlemény: Kijött ez az új Poirot-s kaland: Agatha Christie: Evil Under The Sun
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
nekem lenne ennyi idõm😄
CoD4
Painkiller
Hellgate
Unreal3
Jericho
STEEL FURY: Kharkov 1942 (ez egy tankszimulátor)
Combat Mission
Timeshift
FEAR
tudjuk be ezt is csak "elírás"-nak.
Én most toltam végig a demóban minden küldit, és jutottam el az 5-ös szintre (a demóban az a legnagyobb). És sztem totálisan visszaagyja a diabló szerû rpg-k hangulatát. Mondjuk a game világa és az irányítás más, mint a diablóban volt... 😛 Elõbbi csak a pokoli lényekben hasonló. 😊 De minden megvan benne sztem, ami egy jó hentelõs rpg-hez kell.
Ja még visszatérve...az 1950GT kártya tuti van AGP-ben is, mert emlékszem, hogy mikor vettem ideges voltam, hogy mennyi AGP-s kártya van faja áron, nekem meg a drágább PCI-E-t kell vennem. persze nem bántam meg <#vigyor4>#vigyor4> .. és nekem volt is olyan szerencsém, hogy tök véletlenül pont amikor elfüstölt a régi, reklamációról visszaküldtek egy 478-as socket-es alaplapot a boltba, amire passzolt minden az addigi gépembõl. Ez tényleg nagy szerencse...
Bár volt azóta drivercsere, lehet azért.