33675
-
#24414 TRFF mégis van.
leszedtem,kitömörítettem... trójai... ehhe mondom... mind1, mit veszthetek alapom mégis futtattam. megpatchelte az exe-t, azt töröltem is.
új játékot kezdtem, még az ini-ket is töröltem.
save bug előjött, galaxy map detto bugos.
ez se müxik -
#24413 2 crack van. Reloaded és Detonator. utóbbi a reloaded régi verziója ellopva.
a Vitality fake. csak egy halom trójai.... normálisabb torrent siteokról le is szedték
a TRFF verzió meg nemes egyszerűséggel nem létezik. a gcw idította a pletykát, de tőlük se tölthető. a link a sima reloaded...
normális crack még nincs. tudtomal (bár ez még déutáni infó, estére ki tudja mi történt:D) -
#24412 Kijött egy újabb okosság a Mass Effect-hez, amivel állítólag van galaxy map és mentés is, ha valaki torrentezik, tolja már fel légyszi a ketteskére. Előre is köszi! -
#24411 Akkor biztos benne van, mert az angol verzió ~1.7GB. -
Tomsess #24410 Kösz, ezt már nagyon vártam! -
#24409 4,39 GB (4 716 522 000 bájt) -
#24408 Nem is kell, a magyar verzióban sincs. Mennyit foglal a német a DVD-n? -
#24407 Hát hallod a videón, hogy angolul gagyorászik. :)
De gőzöm nincs, mert nincs benne ENG mappa. :D -
#24406 Ezzel csak az a baj, hogy a patch csak német verzióra megy fel, az meg nekünk nincs... Btw.: hogy lett angol a hang a német verzión? 2 nyelvű alapból? (Nem hiszem, hogy a patchben benne lenne a full angol beszéd) -
#24405 Nincs megoldás, majd talán 1 crackfix, addig fel lehet fogni egy 7 gigás demónak... :( -
#24404 Na felraktam újra a (német) Jack Keane -t. Ráraktam az 1.0.1-es német patch-ot, majd a magyarítást és bár a német hangból valahogy angol lett a magyar felirat mellett, de így már jó. :) Remélem máshol már nem lesz gond.
Íme:
-
#24403 ez lehet, hogy téves, akkor elnézést kérek.
csak a shaderek ugyanolyan rondák(mintha minden viaszból lenne és világítana), és ugyanlyan grafikai hibák is vannak. ebből feltételeztem.
Eljutottam amúgy ahhoz a részhez, ahol át kéne menni más bolygóra.... sajnos a Galaxy Map bugos. (crack hiba).... a sokszorklikkelős módszerrel utazni mg lehet, de a leszállásra nem találtam megoldást... várom majd az ötleteket:D -
Zóanagyvarázsló #24402 A grafika... hát a jó öreg NWN2 motor.... a maga bugjaival.....
Mióta használ az NWN2 UE3-at? ;) -
#24401 Igen, így ez a Jack Keane játszhatatlan. Pedig nekem én a német verziót használom, de itt is leesik. :(
Valakinek ötlete? -
#24400 hááát... a kormányzó se százas...
Itt a különleges elitkatonákat hívják így, akiket speciális küldetésekre küldenek, és törvényen felül állnak. Bármikor bármit megtehetnek.
Alig pár ilyen van a világon, és csak legtökéletesebb, legjobb katonákat választják... nem politikusok:D
szerintem azért nevezik "jogar"-nak, mert bármilyen kérdésebn azonnal dönthetnek(mint Dredd bíró:D) -
#24399 Még nem tökéletes a törés, csak automentés megy rendesen a sima nem mindig. Valamint később a galaxistérképpel is bajok lesznek. Persze egy javított okosság megoldja majd, lehet játszani vele addig nyugodtan.
sceptre hatalmat (mint fogalom (gyak. mint a királyság)), jogart jelent de ez esetben a kormányzó a helyes szó. -
#24398 Mass Effect: Rövid élménybeszámoló.
Feltettem a játékot, játszogattam is vele egy cirka 1-2 órát.
A játékban egy elitkatonát alakítunk (ehh... sablon....). Kezdéskor már kicsit Deus Ex 2 feelingem volt.... nagyon a Deus Ex-re hajaz, de valahogy azért nem olyan jó...
Itt is van lövöldözés, meg karakterfejlődés, szétosztható pontok, ilyesmi.
A játék harmadik nézetű, és vannak csapattársak is... Egész használhatóak.
A grafika... hát a jó öreg NWN2 motor.... a maga bugjaival..... (ati kártyákon textúrák fukák kicsit néha... elmereknél forduk elő, főleg a fejen...) Amúgy szép... de hogy a filmszerű szemcsésítés miért van alaból bekapcsolva?... biztos, hogy az emberek már a játék elején megtalálják a beállításokat:D
Én vmi Infiltrator vagy milyek kaszttal kezdtem. Bár lehet, hogy a sima katona jobb 5let lett volna, mert alapból medium armorja van meg fegyverképzettsége.
Alapból egy pisztollyal indulunk(persze van más is, de az használhatatlan skillek nélkül). Egyenlőre cska a városig jutottam, eddig nem volt nagyon sok lövöldzés, de kezdő fokozaton nem volt túl nehéz. HP regenerálódik.
A kitalált világ erős közepes. Van pár alien faj, akik bevettek a nagy szövetségbe( mármint az emberiséget). Meg volt egy ősi faj, aki eltúnt, és senki nem tud róluk semmit, de az összes faj a maradványaikból tanulta az egész technológiáját. Az emberek is a hipertérugrást.
A story eddig elég szegényes.... Mi szeretnénk az első emberi Sceptre lenni(a szövetséges speciális ügynöke, akik a törvény felett állnak, és csak a tanácsnak tartoznak elszámolással). Jön egy másik Sceptre, aki megnézi a tehetségünk. Na őt megölik, egy másik sceptre, és ekn be kéne bizonyítani, hogy ő volt.... kicsit nehézkes, mert ezek körül az ürgék körül teljes titoktartás van.... senki se tud semmit. Ja meg a gonoszabbik darab ellopja a technológiát, amiért minket küldtek felvenni.
Vagyis ha nem sikerül bebizonyítani, hogy ő volt a felelős, akkor gyakorlatilag bebuktuk a küldetést, és meghalt a haver is.... akkor meg semmi eséllyel nem leszünk mi Sceptre-ek.(ez mi lehet magyarul
?... nincs kedvem szótárazni:D)
Szal elég lapos, várható valami komolyabb csavar... remélem hamarosan.
A városban kellemes mászkálni, meg beszélgetni, mert tényleg jó a világ, csak valami fura oknál fogva a városban nem lehet játékot menteni.... (bár lehet, hogy csak szabad helyem nem volt, de nem hinném). A játék eddig egyszer fagyott csak le, de azt betudom annak, hogy Reloaded nagybácsikám lemeze kicsit fel van töredezve.
A csapatok menedzselése igen egyszerű, a szabályrendszer is az, nem nagyon lehet belekeveredni... nem DND....
A menürendszer kicsit nehezen megszokható... fura picit.. túl sok opció van.
Lőszerek nem kellenek, de a fegyver melegedik. Csak hogy ez se legyen bonyolult.
Eddig úgy erős közepes... remélem a továbbiakban kicsit élveztesebb lesz. -
topikja
-
#24396 Szóval sem mondtam, hogy rossz játék. Csak azt, hogy ne keressünk ADnD szabálykönyvet benne:)
Valamint szubjektív véleményként hogy, nem sok esélyt látok a végigjátszására. De ez már ugye az én bajom:)
Viszont nézzetek Dracula-t mert jónak néz ki (még csak videókat láttam belőle). -
#24395 hát pedig a szerepjátékok jobban bejönnek nekem. azért kipróbálnám, ha elfutna:)) majd lehet melóhelyen:) -
#24394 110_Dracula_Origin-RELOADED -
#24393 Én mindenhol 19-et hallottam, de végül is az +/- 3 nap nem számít... -
#24392 Nekem egyelőre tetszik, de lehet, hogy csak ki voltam éhezve egy jó kis sci-fi-re, most meg kapásból kettő is van (Mass Effect, Perry Rhodan), bár utóbbi nagyon nehéz, mindig elakadok benne (valaki nem tudja, hogy kell megjavítattni a konzol-t amin lehet programozni a takarító-robotokat?).
A Space Quest 6 az nagyon jó, egyik kedvencem vagy egy év alatt sikerült anno végigjátszani. -
#24391 "A CD Projekt jelenleg június 16-át célozza be megjelenési dátumként, nagy eséllyel ezen a napon kerül az összes kisebb-, és nagyobb boltba az elmúlt évek egyik legjobb RPG-je." Mass Effect.
Itt 16-ot írnak, mondjuk nem mintha a játék érdekelne, csak beszéltetek róla.
-
#24390 Nem igazán. KOTOR-ban volt minimális szerepjáték érzés, ez inkább akció-kaland. Persze a kaland elemek kimerülnek a beszélgetésben és mászkálásban.
Nekem is csak akkor tetszene, ha nem kellene vele játszani... egy egész estés CGI moziban bevállalnám. Ennek is nagyobb a füstje mint a lángja.
Nem baj, talán majd a Fallout 3. Addig nyúzom a Space Quest 6-ot és a Kyrandiákat:) -
#24389 nekem meg nem fut el a gépemen:((
KOTOR-al össze lehet hasonlítani? -
#24388 Én is próbálkozom vele de nekem nem igazán tetszik. A bejátszások szépek még az irányítás is elmegy, de valahogy nem fogott meg.
-
#24387 Ezzel én is sz*pok néha, nekem nagy nehézségekbe telt, hogy ne vírusellenőrizzen 2 naponta (720 giga átnézése úgy kb. 3 óra), ne akarjon állandóan vinyót rendberakni és a My Documents-et backupolni. A Vista imádja átvenni a vezérlést... Azt is szeretem, amikor egy pár programnál külön kell administrator-ként futtatni, különben egy csomó dolgot nem tehetsz meg, hiába vagy administrator-ként bejelentkezve. Szerintem a következő Windows már nem fog beengedni a saját gépedre sem... -
#24386 Elvileg nálunk magyarul (felirat) fog megjelenni, június 19-én.
Kipróbáltam, egy órácskát játszottam csak vele, de nagyon bejön, jó kis sci-fi-nek néz ki. A grafikát felraktam ultra-ra, így olyan, mint egy film, a szereplők arca eszméletlenül jól néz ki... Az irányítást még kicsit szokni kell, de nem tűnik túl bonyolultnak. -
#24385 Aki ismeri a Vista "lelki" világát az kérem segítsen nekem a következőben.
Beállítottam, hogy ne legyen töredezettségmenetesítés mégis minden alkalommal fut és nem is tudom leállítani.
Mi ennek a módja, menete, hogy ne induljon el többet magától?
-
#24384 Van magyar változat is, vagy csak tréfáltál?
Ha igen, akkor bele sem kedek az angolba. -
Én a melóval, meg az amelletti vizsgákkal is tökéletesen elvagyok. -
#24382 Köszönet!
Addig kihúzzuk vele, amíg csgj feltölti nekünk a magyar verziót -
#24381 Nagyon belehúztál! -
#24380 109_Mass_Effect_PROPER-RELOADED -
#24379 Akkor az nem is olyan sok, bár gondolom nem ma kapták meg angolul, szóval akár lefordíthatták volna megjelenésre is. -
#24378 Köszönöm! Én is innék egy jó hideg Heini-t, de autóval vagyok... :( -
#24377 Ha jól tudom, akkor június 19., szóval kb. 3 hét... -
#24376 Isten éltessen! Amint hazaérek iszom az egésségedre, elég meleg van már, hogy megérdemeljek egy üveg Heineken-t. -
#24375 A ME-re gondoltam?
Csak elcsúsztam a 71-es hsz-ről. :D