The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
asszem az elsõ 8 van meg, abból nekem az elsõ 3 szinkron, többi felirat. amúgy 9 évad van belõle asszem. most megy a 10. a tévében.
Shrek-ek megvannak detto, sõt a Shrek 1, meg a Shrek 2 megvan HD-ban is😄
ha pesti vagy megdumálhatunk egy találkát, de sajna ennyit nem tok feltölteni..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Most tudtam meg, hogy egy remek Sztrugackij könyvbõl filmet is készítettek.
Fogadó a halott alpinistához (1979-es lehet a film)
Keresem még a Stalker címû filmet (Szintén Sztrugackij testvérek könyvébõl)
Keresem még a South Park évadait. Az elsõ 4 évad megvan, a többi érdekelne. Ha jól tudom, akkor jelenleg 9 évad készült el. Természetesen a magyar nyelvû vagy magyar feliratú verziók érdekelnének.
A 3 éves fiamnak megigértem a Shrek-et. Azt hittem megvan az elsõ 2 rész, de csak a 2. van meg, így keresem az elsõ és a harmadik részeket.
Így hirtelen ennyi :-)
Máig sem láttam elterjedve a magyar verzióját csak az angol nyelvût.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Valamint egy regisztrációigénylés után innen le lehet tölteni vinyokhoz firmware-t, jópárnak van SMART Clean funkciója: link
[merlinw.org]
Ki lehet törölni (Resetelni) a vinyók S.M.A.R.T. logját?
Igen, tudom, hogy nem arra lett tervezve, hogy resetelni lehessen. A miértekkel kapcsolatban meg ne feltételezzetek rólam mindenféle nagyon gonosz dolgot.
Szimplán annyit kérdezek, meg lehet-e csinálni? (szentbeszéd nélkül😄)
A fejlesztõnek meg törd le a kezét.
[merlinw.org]
nem tduom segít-e.
én csak azt tudom, hogy a firefox elbassza a kódolást, akkor hol lehet átváltani😄
itt a kód:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
remélem megjelenik rendesen
Karbantartok egy webszervert. Az egyik oldalkészítõ elkezdett panaszkodni, hogy rosszul jelennek meg az oldalak. Láttam, hogy az ékezetes betûk megjelenítésével van a gond. Eddig egyfélét használt vagy az UTF-8 -at vagy az iso-8859-2 -t. De most a .html fileok egy része ilyen a másik része meg olyan. A linkekre kattintgatva az oldalak egy része jól jelenik meg, más részén az ékezetes betûk helyén hierogrifák vannak. A webszerver default karakter beállítása UTF-8 volt eddig. Most átállítottam iso-8859-2 -re, most minden fordítva van. Az eddig rossz oldalak szépen jelennek meg, ami pedig eddig jó volt, ott most nem jelennek meg az ékezetes karakterek.
Azzal érvel a weboldal készítõ, hogy próbaképpen feltöltötte egy free szerverre és ott minden oldal megfelelõen jelenik meg.
Mit csináljak, hogy nálam is így legyen.
Elsõ lépésként még arra is gondoltam, hogy fogom a html fileokat és valahogy elmentem mindet utf-8 ban. Már ezt sem tudom hogyan/mivel kell(ene). Másrészt nincs valami olyan html kód amit a forrás elejére beszúrva be lehetne állítani a karakter készletet?
Na meg különben is annnyát az ilyen pöcs weboldal fejlesztõnek :-)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
moonster-nek: Németül már kijött a Jack Keane. Azt tudom róla, hogy az Ankh fejlesztõi készítették, és hasonlóan mókás stílusú game...
Mit tudtok a Jack Keane-rol.
Nemreg olvastam rol aes egesz franko kalandnak igerkezik, csak nem tudom, h mikor jelenik meg.
Régen forumozgattam itt, de elmaradt idõvel.😊
Kicsit kapcsolodva az alant folyo beszelgeteshez... en mar nem tolom ezeket a modern fps-eket. Az Airborne-nak adtam eselyt, de az ubersoldiereknel elakadtam, majd eloveszem, asszem kesobb. Inkabb szimezek, auto, repulo-modell
Viszont tesomnal kiprobaltam a cod4 demot. A korszak nem tetszett annyira, de a kivitelezes allati. Csak ugye megint csak nagy gepigeny.
Ami meg tetszett mostansag az a Portal volt. Aki nem probalta, nosza tegye meg, mert igenycsak jo szurkeallomany mozgato és bár Half-life2 moci huzza, senkit sem kell megolni benne.
ennyit mara..
majdnem olyan lett, mint egy blog😊 bocs
[merlinw.org]
Viszont nagyon szép a játék, ahogy lebonthatsz mindent, épületet, stb-t. Bár az egyik bódénál a 4 lábból 2-t kiütöttem és gravitációt meghazudtolva a mási kettõ simán tartotta a tetõt, pedig nem átellenesek voltak.
A fél erdõt kivágta, hajlanak a levelek, nagyon király.
Szóval a látvány az nagyon jó, ez a ruhás dolog is tetszett. De még csak a felénél járhatok, így magáról a játékról még nem nagyon nyilatkoznék.
Meg ugye anno a Far Cry demo is jó volt, mivel abba sem volt szörny, aztán hogy elszarták a full-t. 😞
[merlinw.org]
Ha nem volt, nincs problémád az alsó kategóriás tápokkal az jó. Lehet szerencse, ez függhet felhasználási módtól, a lakásod energetikai felépítésétõl, a környezet tisztaságától (családi házakban, kertvárosokban több a por, stb).
De a lényeg hogy a drágább, jobb alapanyagú táp a védõbástyája a házba pakolt többi értéknek. Ez nem vita kérdése, hanem tény😊
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
"1%, hogy felrobban, tökreteszi az egész géped, letépi a karod, felgyújtja a házad, földrengést okoz a városban, megátkozza az országot, elsüllyeszti európát, kettéhasítja a földgolyót, összerántja a naprendszert, és megállítja a világegyetem tágulását, ezzel elpusztítva azt, és persze megöli Istent.... "
így kifiguráztad a "jótanácsomat", ill. ezáltal engem, lehet megérdemelnéd, hogy valami tönkremenjen...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Igaz... összehasonlítanám szívesen, hány tápot gyárt évente a Codegen, még hányat a chieftek, és ezekbõl hány megy szét... De biztos igazad van, és ezért feljogosítalak, hogy jól röhögd ki a nyomorom. Nekem úgyis mind1 lesz még egy pofon, neked meg legyen igazad.
[merlinw.org]
Egyébként nem minden TFT monitor DVI-s, nekem három TFT-m van (14, 15 és 19 inch-esek) és egyiken sincs DVI. A most újonnan kaphatók többségén van, de most sincs mindegyiken.
Télleg. Te szereled be?