The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz Beyond Good And Evil 2

"A feltörekvõ Surfer Girl számolt be néhány héttel ezelõtt egy új Prince of Persia trilógia készültérõl, melyet egyre több portál kezel készpénzként, ám hivatalos megerõsítés máig nem érkezett.
Javaslom, ahogy az elõzõ, úgy a mostani hírt is kezeljük némi fenntartással.
Arról szól a kisharang, hogy Michel Ancel (Rayman kiötlõje) nem vette túl jó néven, hogy az Ubisoft egyszerû partijátékká degradálta a Rayman Raving Rabbids címû alkotást. (Igaz, a promóciós filmeken elég lelkesen pózolt a mókás nyuszikkal.)
A kiadó pedig afelett érzett aggodalmában, hogy a kreatív úriember esetleg elhagyná a fedélzetet, úgy döntött, hogy eleget tesz kérésének, s folytatást készíthet a kritikusok szemében nagyra nõtt, ám a kasszáknál csúfosan elhasaló Beyond Good and Evilhez.
Szó, ami szó, korábbi teljes játékunk igazán megérdemelne egy folytatást."
/Gamestar/
takysoft
köszönöm szépen!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Taky: Gratulálok a Duke Nukem fordításotokhoz. Most olvastam, hogy elkészült.

Axon
Én a náyron így jártam a filteres zöld teával. 330 Ft volt kiírva árnak (ami sajnos tényleg a valódi ára), de a pénztárnál 209 Ft-ot írt ki a pénztárgép. Gyorsan visszamentem és vettem még 20 dobozzal :-)

Axon
Itt vagyok én is, csak hétvégeken - szerencsére - továbbra sem dolgozom :-)
Jó itt újra látni. Mióta otthagytad a minisztériumot, azóta nem jelentkeztél. Milyen neted van? Hol kaptál melót? ...és szereted még a sört? ;-)

Felért, lehet tesztelgetni <#alien2>

kirol
<#nyes>

szotyimutyi
Mi egyszer felvásároltuk a Tescoban a kis üveges Pepsi chillt, db-ként 76 forintért. Állítólag félreárazták...Másnap már 176 forint volt.<#nevetes1>

kirol
Hát igen, de jó lenne ezt pontosan tudni.

Egyébként ha szigorúan vesszük, a kiírt árat kell megfizetned!
Én a prak..ker-ben jártam úgy hogy más volt kiírva. A pénztárnál reklamáltam, hívtak egy eladót, az papíron leígazolta, hogy kíírva nem a gépben lévõ ár volt (persze azonnal le is szedte) én meg a pénztárnál az olcsóbb árat fizettem. Valahogy így kéne mûködni.
kirol
Na délután egy ellenpélda is volt. A Profi -ban. Itt egy energiaitalra az volt írva, hogy 129, a pénztárnál meg 99-et fizettem érte.
Na ez azért mindjárt már. Bár gondolom én néztem el a polcon.
Amúgy még ez a cég az, ami szerintem "jó".

Van ami nincs és megy szépen (ráadásul magyar) 😊

Hmm, úgy látszik nem csak nálunk voltak nagy ellenõrzések, a Demonoid is be van zárva<#szomoru1>

Legnehezebb (mert ugye mindig így a kihívás) fokozaton máris elakadtam a Darkness Within-ben. Amúgy 1 óra játék után nagyon szépnek és hangulatosnakk tûnik. Egy ismeretlen fejlesztõcsapattól ez nem rossz. Igen, belsõnézetes.

moonster
Dehogynem lehet tenni.
Ugy hivjak, h Fogyasztovédelem.
Irni kell egy levelet, kimennek, megnezik, birsagolnak -> hirtelen, mindennek helyes ara van.
Egy e-mailt megér, mert azért bekaphatjak, ha az igy is magas árz és nem tul jo minosegu arukat meg az vasarlokat becsapva magasabb aron adjak, mint ami kinn van.
http://www.fvf.hu/portal/informaciok/teruleti_felugy
hatha kivizsgaljak..megis csak a mi penzunk, es atbasznak...
Forditva ok egybol feljelentenenek, valszeg...
Multik bekaphatjak
kirol
Ja a bankkártyás fizetés is jó. Egyszer az adott pénztáros új volt,lassú is volt kicsit. Valamit nyomkodott, aztán vártunk, hogy kérje a kódot. Vártunk, vártunk, aztán kiderült, hogy nem nyomott meg valamit. Aztán beütöttem a kódot, és nem tudom mi volt a rendszerrel, de (Penny) megint csak vártunk, vártunk. A sor nõtt, már a mp-ek is óráknak tûntek olyan ciki volt. Már hátra se mertem nézni. Aztán sikerült, meg jött az ellenõrzése és fizettem. Hát kemény volt.

De az elõbb írtak ellen nem tehetek semmit?

RaveAir
Ez elég bosszantó, és nem nagyon tudsz mit csinálni. Már az is kövezést vált ki a mögöttem állókból, ha kártyával merészelek fizetni, és nemhogy panaszkodni kezdek...

Régebben csináltam Tesco-ban, hogy nézegettem a benti árleolvasókkal az árakat, ha gyanúsan túl olcsó volt valami. A múltkor viszont ott is beszívtam, mert vettem volna valamit, aminek rossz volt a vonalkódja, és ezért nem vihettem el. Pedig pont azért mentünk be, de valamiért nem sorolták be, mégis ott volt a polcokon... nem is értem.

A másik, az idióták a szeletelt kenyeret a vonalkódos cimkével együtt szeletelik fel, és nem utólag ragasztják rá mibenlétet jelzõ papírt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Extra OFF:

Nekem a következõ a problémám. Hetente reggelenként egy-két alkalommal bemegyek az egyik Spar üzletbe,
ahol veszek valamilyen élelmiszert, megnézem az árát a polcon. A pénztárnál meg már más ára van,
az adott terméknek. Mire én kérdezem, hogy most mi a helyzet, hiszen nem is ez van kiírva.
Azt mondták, hogy sajnos naponta több száz termék ára megváltozik, és még nem volt idejük kicserélni a polcon lévõ árat.
(Hát pl. miért nem mennek 6-ra és cserélik ki?)

Amikor ez már sokadszor történt meg, nagyon megelégeltem. (Pl. egy polci 75 HUF árú termék a pénztárnál már 125 HUF volt <66%-os áremelés>)
Nekem nem azt az árat kellene fizetnem, ami a polcon van?
Ha én a pénztárnál elkezdek sztornóztatni, a mögöttem lévõ vásárlók megköveznének,
mert ugye mindenki siet.

Szerintetek van erre valami törvény valami?

Ez a Darkness Within ilyen belsõ nézetes dolog?

szotyimutyi
Szia! Én még csak egy pillantást vetettem rá, de szerintem is hangulatos. Aztán majd meglátjuk.😊

Axon merre van? Nem látom az írásait.

Sziasztok! Lehet, hogy megint elkezdek ide rendszeresen írni? Nem olvastam még vissza, de valaki kipróbála már a Darkness Within-t? Én most próbáltam. Eléggé hangulatosnak tûnik.

serito
Ezer köszönet !!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lord Myn
Köszi, kivárom! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Elkezdtem felrakni, eltart egy ideig mire felér. Szóval türelem (remélem rózsát terem) <#alien2>

MerlinW
Megpróbáltam, de ezt valamiért nem tudom letölteni szerveren...:/
Úgyis nagyon elkényeztettelek titeket, dolgozzatok ti is😄D

[merlinw.org]

Lord Myn
Torrent azóta sem játszik nálam, viszont ha jó a játék, szívesen látnám fent a ketteskén, jó lenne ha valaki feldobná.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Most nézem milyen ügyesen tömörítette a Razor1911😊 Nézzétek meg a fájlok méretét😊

[merlinw.org]

MerlinW
nincsmit😊

[merlinw.org]

Nekem megvan, csak a feltöltésem nagyon gyatra. <#szomoru1> Viszont blackcats-rõl másfél óra alatt lejött - tehát torrentrõl gyorsan lent van. Este ki is próbálom. Kíváncsi vagyok mennyire sikerült megint elbutítani Lovecraft mester világát. Kalandokból csak a Necronomicon adta vissza azt a feelinget, de az nagyon. A Call of Cthulhu pedig tényleg ász FPS.<#eljen>

Kösz az új pakkot <#alien2>

Hát, most úgy döntöttem, hogy floppy-ra írom a könyvemet, az úgyis olcsóbb, és van is itthon bõven 😊 Persze ettõl függetlenül még zavar a helyzet, mert ha majd újraírni akarok egy cd-rw-t, nem fog menni... Hacsak nem egyszer magától megjavul... amit kétlek 😛
<#worship>
kirol
Na már Crysis is van. Azta!

Lord Myn
Ha már megint vagyunk, nincs meg valakinek az új kalandjáték (Darkness Within)?

moonster
Igen, nekem is egyik naprol a masikra szart be a dvd-rw-m. Kiirtam melohelyen par epizodot a sorimbol, h majd este otthon, es otthon meg semmi... nem olvassa, melohelyen sem
elfaradt.😊
serito
Szerintem vegyél egy DVD-RW-t meg egy CD-RW-t, újat! A kettõt megkapod 500Ft-ért. Ha azzal is ba@akodik akkor cserélje progit, vagy telepítsd újra!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Szuper!!THX

MerlinW

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Újra megyünk

[merlinw.org]

Nem. Mondom, hogy sosem töröltem lemezt, mert nem kellett, mûködött anélkül is az újraírás! És nem is lehet most már... Mert egyszer írhatónak veszi a cd-rw-t.
takysoft
..... nem írás után kell törölni õket... szerintem te a lemez lezárására gondolsz...

Újraírható lemezeket(nem többmenetes írás esetén) újraírás elõtt le kell töröltetni.
A Nero-ban is meg Alcoholban is, meg minden rendes CD-író programban van CD-törlési lehtõség. Van gyorstörlés, meg lassabb.(a gyors csak a fat-ot törli ki, míg a lassabb kinullázza az egész lemezt.) Sok cdíró csak akkor tud újraírható lemezt rendesen írni, ha nullázó törléssel lett törölve.

Kérdés(erre kérlek válaszolj): a lemez törlése sikerült?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Nem lehet 2 cd is hibás... eddig nem is volt semmi bajom velük. Egyénként nem szoktam õket törölni írás után... A könyvem lapjait eddig egyenként tettem fel cd-rw-kre, és nem volt semmi baj (na jó egyszer ugyanez ami most van, de az vmikor vhogy megoldódott hamarabb). Ugyanúgy kéne mûködnie, mint eddig...
moonster
Nekem si volt hasonlo dolog.
Volt, h az Alcohol bolonditotta meg a win-t es cd olvasoak ismerte fel a dvd-irot

nem tudom, h mi okozza ezeket
takysoft
szerintem a lemez lehet hibás.

ja. azt ugye tudod, hogy az újrairható lemezeket "törölni" kell irás elõtt?

szotyimutyi
Ok. Rendben.

OK, lejött. Részemrõl mehet minden lefele. Ja és már a Firefox gondot is sikerült megoldanom.

Na, mivel az IE7-hez az árnyékolós problémára nem találtam megoldást (és mert egyik ismerõsöm azt mondta azért ilyen, mert Vistára lett optimalizálva és nem XP-re) úgy döntöttem átmegyek Firefox-ra. Most abból írok, de tök zavaró, hogy még itt is van helyesírási ellenõrzés. Minden szavamat aláhúzza pirossal. Segítsetek! Hol lehet ezt kikapcsolni?

Huh, még 2 filé és lent van a CoD4. Még annyit bírjon ki 😊 Aztán lehet lapulni <#nezze>

Kösz, de úgysem jó... És közben kiderült, hogy más programmal se megy a dolog. A firmware-em pedig a legújabb. Ez most akkor dvd meghajtó hiba?
RaveAir
Kapcsold ki a Deamon toolst, és úgy próbáld meg.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Tudna vki segíteni? Mert már nagyon idegesítõ... Fogalmam sincs, hogy miért veszi egyszer írhatónak a CD-RW-t!