33675

• Axon
    Lassan feltolhatod az összest :-))
  • szotyimutyi
    alone in the dark + szavazat! :)
  • takysoft
    alone in the dark-okat megköszönném
  • Lord Myn
    Engem meg a Cyberia 2, Guilty, Bureau 13 érdekelne, ha lehet.
  • MerlinW
    Oké, megy.
  • Axon
    Engem a Flashback érdekelne. Már az előző (#24531) beírásodban is felkeltette az érdeklődésemet.
  • MerlinW
    Töltögettem pár öreg cuccot érintetlen CD formátumban:

- 21st Century Master Collection (pinball fantasies deluxe, illusions, absolute pinball) - (CD audio-val) - 955MB
    - Alone in the Dark Trilogy (Talkie, CD audio) - 734MB
    - Guilty - 121MB
    - Cyberia 2 - 841MB
    - Bureau 13 - 357MB
    - Elvira 1,2 - 6MB
    - X-Wing Collector's Edition (Win9x támogatás) - 710MB
    - iD Software Master Collection (hexen 1,2, heretic, doom, commander keen, quake, stb) - 659MB
    - Destruction Derby 2 (zsírállat audio track-ek:)) - 568MB
    - Flashback (beszéd, cd audio és animációk) - 223MB

Minden megy Daemon Tools + DosBox + D.O.G-al (utóbbi kettő a ketteskén a Dosboxban megtalálható)

Ha kell valami, szóljatok.
  • kirol
    Pedig 7000 HUF -ért jó lett volna.
  • MerlinW
    Nézz körül vatera.hu-n, az biztosabb.
  • Zóanagyvarázsló
    Megígértem, hogy megkérdezem, így is tettem, de nem kaptam választ. Lehet, hogy simlit sejtett amiatt, hogy leírtam egy frissen regisztrált ismerősöm licitálna a cuccra, talán a magyaroktól tart, de az is lehet, hogy az elmúlt néhány napban nem lépett be.

A 22 természetesen font, de ott is van a jele, ez elég egyértelmű.

Lord Myn: Az nem jelent semmit, az esetek 90%-ban postáznak Magyarországra ettől függetlenül is, legalábbis játékokat biztos, nagyobb cuccoknál talán mások az arányok. Mellesleg az aukció szövegében említi, hogy máshova is hajlandó szállítani, csak rá kell kérdezni nála.
  • Lord Myn
    "Post to: United Kingdom"
    Szóval a kérdésedre a válasz: nem

A 22 meg valoszínűleg angol font (euro? angoloknál? ).
  • kirol
    Holnap lejár EZ! Igazán megkérdezhette volna nekem valaki, postáznak e hozzánk, és mennyiért?

Meg ez 22 micsoda? Euro vagy mi?
  • szotyimutyi
    Jó volt a játék, csak mire az ember belejött, már vége is lett.Az összbenyomásom mindenképpen pozitív volt róla (bár nem mostanában játszottam vele).
  • MerlinW
    Olvastam már róla. A video nem győzött meg, a szinkron például borzalmas.

video
  • MerlinW
    Már támogatja, fent is van a ketteskén a scumm-ban.
  • Atomreaktor
    Belief & Betrayal c. játékot próbálta már valaki? most szereztem cask róla tudomást, de a képek alapján jónak tűnik.
  • Axon
    A crack-eket már próbáltam. Egyedül a német crack-el indul el, a többivel nálam hibaüzenettel kilép. A német cracktól pedig német lesz benne egy csomó minden. Pont az az egyik legnagyobb gond a Runaway 2-vel, hogy az indító .exe is tartalmaz egy csomó szöveget, így a magyar verzióhoz forgatniuk kellett egy új .exe-t. Ha meg már újatt készítettek, akkor valószínűleg dobtak rá egy újabb védelmet is, ezért nem működnek a mini image-k. Rengeteg fáradozás a kiadótól egy 2 ezer forintos játékért.
    A gond csak az, hogy olyan fos a dvd (elnézést a hangnemért), hogy 3 dvd olvasóból csak egyetlen boldogult vele az is jelzett néha olvasási hibát, tehát minél előbb nekem is szükségem lenne egy biztonsági másolatra.
  • Axon
    A neve ismerős volt ennek a Bioforge-nak, de most így a kép alapján nem ugrik be róla semmi.
  • Axon
    Na akkor ezért nem tudtam elindítani a Darkseed2-t winxp alatt. A Woodruff-al is nagyon sokat pöszmörögtem mire valahogy elindult, pici ablakban, talán még hang sem volt. Jó hír, hogy a scumm már támogatja (vagy csak fogja) a Woodruff-ot.
  • Axon
    A 3.11-et már csak úri ficsúrok használták :-)
  • takysoft
    belenéztem a Runaway-be. mini image-ekkel eddig nem ment, majd megpróbálom crack-el, is de majd később, mert 10-kor vizsgázom, és sz**t se tudok még:D
  • takysoft
    19-20.-a környékén várjuk a feltöltést akkor:D
  • Zóanagyvarázsló
    Remek, akkor nálam mégsem igazán működik, bár ez inkább bugnak tűnik. Igazság szerint az options és társai se jönnek be, csak állást betölteni tudok és kilépni.
  • csgj
    Ki is játszottam :P Fantasztikus game!
  • Lord Myn
    Nekem felkelt magától, de nem nagyon értem a játékot...
  • Lord Myn
    Már nem kell, közben egyik AW oldalon megtaláltam a fullCD-s verziót, nem értem mi problémád volt vele:

• csgj
    :D Arra is... De előtte még holnap jön meg a Guild Wars. Mivel eladtam a régi videókártyámat, arra is van pénzem. És már egy jó ideje fájt arra is a fogam :P Btw, a Mass Effect-et nem sokára kijátszom, de 100%-ig biztos vok benne, hogy az eredetit is vagy 20x végig fogom tolni :P Így vagyok még mindig az NWN2-vel is. Pedig már régóta megvan :D
  • Lord Myn
    Látom nagyon készülsz a Mass Effect-re...
  • Lord Myn
    Miért, mi bajod van vele? Én még használtam Win 3.0-t is, na az tényleg fapados volt. Egyébként van 1-2 játékom, amihez kellett a Win 3.1 (pl.: Darkseed 2, Urban Runner, Woodruff).
  • Lord Myn
    Igen, de az az add-on az ingyenes volt (sajnos a rip verzióra nem megy fel, anno próbáltam).
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem működött a BioForge DOSBox alatt, az már az én hibám lehet, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy is kell felkelni a műtőasztalról (ez őszintén érdekelne is). A véggijátszások a Playguide-ra hivatkoznak, de nekem az alapján sem lett világos. Pedig nem igazán vagyok az a csőFPS-ekben is elakadós típus...
  • MerlinW
    Oké, feltöltöm.

Axon: van valahol Tomb Raider cd-m, ha nem porladt még el, megpróbálom lerippelni.
  • MerlinW
    Miért ne tudna?:D
  • takysoft
    az szar. a 3.11 volt a király! :D
  • takysoft
    Hát nagyon úgy néz ki, hogy tönkretetem egy Motorola V3-at. flasheltem, és most nem indul el.
    Nem ismertek valami olyan boltot, ahol olcsón meg tudnák javítani? Mert ha csak úgy beviszem valami mobilos boltba, akkor a gatyám is rámegy.
    a legrosszabb az egészben, hogy ellopták a telefonom, és ez volna a kölcsöntelefonom, amíg veszek egyet. Ergo: muszáj megcsináltatni mert nem az enyém.

Szoval, nem ismertek valami jó helyet?
  • csgj
    A CD Galaxis-os futár tud visszaadni?
  • kirol
    Akkor valamelyik délután mehet majd a TLJ Grid?
  • Axon
    Win 3.1?
    Mazohista vagy :-)
  • Axon
    A Tomb Raider 1-ben nekem még nem volt 3dfx támogatásom, de az első rész add-onjában már volt. Mondjuk nekem is rip verzióban volt meg valamikor, de már az is elveszett.
  • Lord Myn
    Jah, egyébként erről jut eszembe: én már Windows 3.1-et is raktam fel DOSBox alá: 1024x768, High Color módban tökéletesen ment! (S3 Chipset-tel) A Win95-től sajnos még megfekszik, már a grafikus felületig sem jut el az install...