33675
-
#24574 Lassan feltolhatod az összest :-)) -
#24573 alone in the dark + szavazat! :) -
#24572 alone in the dark-okat megköszönném -
#24571 Engem meg a Cyberia 2, Guilty, Bureau 13 érdekelne, ha lehet. -
#24570 Oké, megy. -
#24569 Engem a Flashback érdekelne. Már az előző (#24531) beírásodban is felkeltette az érdeklődésemet. -
#24568 Töltögettem pár öreg cuccot érintetlen CD formátumban:
- 21st Century Master Collection (pinball fantasies deluxe, illusions, absolute pinball) - (CD audio-val) - 955MB
- Alone in the Dark Trilogy (Talkie, CD audio) - 734MB
- Guilty - 121MB
- Cyberia 2 - 841MB
- Bureau 13 - 357MB
- Elvira 1,2 - 6MB
- X-Wing Collector's Edition (Win9x támogatás) - 710MB
- iD Software Master Collection (hexen 1,2, heretic, doom, commander keen, quake, stb) - 659MB
- Destruction Derby 2 (zsírállat audio track-ek:)) - 568MB
- Flashback (beszéd, cd audio és animációk) - 223MB
Minden megy Daemon Tools + DosBox + D.O.G-al (utóbbi kettő a ketteskén a Dosboxban megtalálható)
Ha kell valami, szóljatok. -
#24567 Pedig 7000 HUF -ért jó lett volna. -
#24566 Nézz körül vatera.hu-n, az biztosabb. -
Zóanagyvarázsló #24565 Megígértem, hogy megkérdezem, így is tettem, de nem kaptam választ. Lehet, hogy simlit sejtett amiatt, hogy leírtam egy frissen regisztrált ismerősöm licitálna a cuccra, talán a magyaroktól tart, de az is lehet, hogy az elmúlt néhány napban nem lépett be.
A 22 természetesen font, de ott is van a jele, ez elég egyértelmű.
Lord Myn: Az nem jelent semmit, az esetek 90%-ban postáznak Magyarországra ettől függetlenül is, legalábbis játékokat biztos, nagyobb cuccoknál talán mások az arányok. Mellesleg az aukció szövegében említi, hogy máshova is hajlandó szállítani, csak rá kell kérdezni nála. -
#24564 "Post to: United Kingdom"
Szóval a kérdésedre a válasz: nem
A 22 meg valoszínűleg angol font (euro? angoloknál? ). -
#24563 Holnap lejár EZ! Igazán megkérdezhette volna nekem valaki, postáznak e hozzánk, és mennyiért?
Meg ez 22 micsoda? Euro vagy mi? -
#24562 Jó volt a játék, csak mire az ember belejött, már vége is lett.Az összbenyomásom mindenképpen pozitív volt róla (bár nem mostanában játszottam vele). -
#24561 Olvastam már róla. A video nem győzött meg, a szinkron például borzalmas.
video -
#24560 Már támogatja, fent is van a ketteskén a scumm-ban. -
#24559 Belief & Betrayal c. játékot próbálta már valaki? most szereztem cask róla tudomást, de a képek alapján jónak tűnik. -
#24558 A crack-eket már próbáltam. Egyedül a német crack-el indul el, a többivel nálam hibaüzenettel kilép. A német cracktól pedig német lesz benne egy csomó minden. Pont az az egyik legnagyobb gond a Runaway 2-vel, hogy az indító .exe is tartalmaz egy csomó szöveget, így a magyar verzióhoz forgatniuk kellett egy új .exe-t. Ha meg már újatt készítettek, akkor valószínűleg dobtak rá egy újabb védelmet is, ezért nem működnek a mini image-k. Rengeteg fáradozás a kiadótól egy 2 ezer forintos játékért.
A gond csak az, hogy olyan fos a dvd (elnézést a hangnemért), hogy 3 dvd olvasóból csak egyetlen boldogult vele az is jelzett néha olvasási hibát, tehát minél előbb nekem is szükségem lenne egy biztonsági másolatra. -
#24557 A neve ismerős volt ennek a Bioforge-nak, de most így a kép alapján nem ugrik be róla semmi. -
#24556 Na akkor ezért nem tudtam elindítani a Darkseed2-t winxp alatt. A Woodruff-al is nagyon sokat pöszmörögtem mire valahogy elindult, pici ablakban, talán még hang sem volt. Jó hír, hogy a scumm már támogatja (vagy csak fogja) a Woodruff-ot. -
#24555 A 3.11-et már csak úri ficsúrok használták :-) -
#24554 belenéztem a Runaway-be. mini image-ekkel eddig nem ment, majd megpróbálom crack-el, is de majd később, mert 10-kor vizsgázom, és sz**t se tudok még:D -
#24553 19-20.-a környékén várjuk a feltöltést akkor:D -
Zóanagyvarázsló #24552 Remek, akkor nálam mégsem igazán működik, bár ez inkább bugnak tűnik. Igazság szerint az options és társai se jönnek be, csak állást betölteni tudok és kilépni. -
csgj #24551 Ki is játszottam :P Fantasztikus game! -
#24550 Nekem felkelt magától, de nem nagyon értem a játékot... -
#24549 Már nem kell, közben egyik AW oldalon megtaláltam a fullCD-s verziót, nem értem mi problémád volt vele:
-
csgj #24548 :D Arra is... De előtte még holnap jön meg a Guild Wars. Mivel eladtam a régi videókártyámat, arra is van pénzem. És már egy jó ideje fájt arra is a fogam :P Btw, a Mass Effect-et nem sokára kijátszom, de 100%-ig biztos vok benne, hogy az eredetit is vagy 20x végig fogom tolni :P Így vagyok még mindig az NWN2-vel is. Pedig már régóta megvan :D -
#24547 Látom nagyon készülsz a Mass Effect-re... -
#24546 Miért, mi bajod van vele? Én még használtam Win 3.0-t is, na az tényleg fapados volt. Egyébként van 1-2 játékom, amihez kellett a Win 3.1 (pl.: Darkseed 2, Urban Runner, Woodruff). -
#24545 Igen, de az az add-on az ingyenes volt (sajnos a rip verzióra nem megy fel, anno próbáltam). -
Zóanagyvarázsló #24544 Nekem működött a BioForge DOSBox alatt, az már az én hibám lehet, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy is kell felkelni a műtőasztalról (ez őszintén érdekelne is). A véggijátszások a Playguide-ra hivatkoznak, de nekem az alapján sem lett világos. Pedig nem igazán vagyok az a csőFPS-ekben is elakadós típus... -
#24543 Oké, feltöltöm.
Axon: van valahol Tomb Raider cd-m, ha nem porladt még el, megpróbálom lerippelni. -
#24542 Miért ne tudna?:D -
#24541 az szar. a 3.11 volt a király! :D -
#24540 Hát nagyon úgy néz ki, hogy tönkretetem egy Motorola V3-at. flasheltem, és most nem indul el.
Nem ismertek valami olyan boltot, ahol olcsón meg tudnák javítani? Mert ha csak úgy beviszem valami mobilos boltba, akkor a gatyám is rámegy.
a legrosszabb az egészben, hogy ellopták a telefonom, és ez volna a kölcsöntelefonom, amíg veszek egyet. Ergo: muszáj megcsináltatni mert nem az enyém.
Szoval, nem ismertek valami jó helyet? -
csgj #24539 A CD Galaxis-os futár tud visszaadni? -
#24538 Akkor valamelyik délután mehet majd a TLJ Grid? -
#24537 Win 3.1?
Mazohista vagy :-) -
#24536 A Tomb Raider 1-ben nekem még nem volt 3dfx támogatásom, de az első rész add-onjában már volt. Mondjuk nekem is rip verzióban volt meg valamikor, de már az is elveszett. -
#24535 Jah, egyébként erről jut eszembe: én már Windows 3.1-et is raktam fel DOSBox alá: 1024x768, High Color módban tökéletesen ment! (S3 Chipset-tel) A Win95-től sajnos még megfekszik, már a grafikus felületig sem jut el az install...