The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A feltörekvõ Surfer Girl számolt be néhány héttel ezelõtt egy új Prince of Persia trilógia készültérõl, melyet egyre több portál kezel készpénzként, ám hivatalos megerõsítés máig nem érkezett.
Javaslom, ahogy az elõzõ, úgy a mostani hírt is kezeljük némi fenntartással.
Arról szól a kisharang, hogy Michel Ancel (Rayman kiötlõje) nem vette túl jó néven, hogy az Ubisoft egyszerû partijátékká degradálta a Rayman Raving Rabbids címû alkotást. (Igaz, a promóciós filmeken elég lelkesen pózolt a mókás nyuszikkal.)
A kiadó pedig afelett érzett aggodalmában, hogy a kreatív úriember esetleg elhagyná a fedélzetet, úgy döntött, hogy eleget tesz kérésének, s folytatást készíthet a kritikusok szemében nagyra nõtt, ám a kasszáknál csúfosan elhasaló Beyond Good and Evilhez.
Szó, ami szó, korábbi teljes játékunk igazán megérdemelne egy folytatást."
/Gamestar/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Jó itt újra látni. Mióta otthagytad a minisztériumot, azóta nem jelentkeztél. Milyen neted van? Hol kaptál melót? ...és szereted még a sört? ;-)
Én a prak..ker-ben jártam úgy hogy más volt kiírva. A pénztárnál reklamáltam, hívtak egy eladót, az papíron leígazolta, hogy kíírva nem a gépben lévõ ár volt (persze azonnal le is szedte) én meg a pénztárnál az olcsóbb árat fizettem. Valahogy így kéne mûködni.
Na ez azért mindjárt már. Bár gondolom én néztem el a polcon.
Amúgy még ez a cég az, ami szerintem "jó".
Ugy hivjak, h Fogyasztovédelem.
Irni kell egy levelet, kimennek, megnezik, birsagolnak -> hirtelen, mindennek helyes ara van.
Egy e-mailt megér, mert azért bekaphatjak, ha az igy is magas árz és nem tul jo minosegu arukat meg az vasarlokat becsapva magasabb aron adjak, mint ami kinn van.
http://www.fvf.hu/portal/informaciok/teruleti_felugy
hatha kivizsgaljak..megis csak a mi penzunk, es atbasznak...
Forditva ok egybol feljelentenenek, valszeg...
Multik bekaphatjak
De az elõbb írtak ellen nem tehetek semmit?
Régebben csináltam Tesco-ban, hogy nézegettem a benti árleolvasókkal az árakat, ha gyanúsan túl olcsó volt valami. A múltkor viszont ott is beszívtam, mert vettem volna valamit, aminek rossz volt a vonalkódja, és ezért nem vihettem el. Pedig pont azért mentünk be, de valamiért nem sorolták be, mégis ott volt a polcokon... nem is értem.
A másik, az idióták a szeletelt kenyeret a vonalkódos cimkével együtt szeletelik fel, és nem utólag ragasztják rá mibenlétet jelzõ papírt.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nekem a következõ a problémám. Hetente reggelenként egy-két alkalommal bemegyek az egyik Spar üzletbe,
ahol veszek valamilyen élelmiszert, megnézem az árát a polcon. A pénztárnál meg már más ára van,
az adott terméknek. Mire én kérdezem, hogy most mi a helyzet, hiszen nem is ez van kiírva.
Azt mondták, hogy sajnos naponta több száz termék ára megváltozik, és még nem volt idejük kicserélni a polcon lévõ árat.
(Hát pl. miért nem mennek 6-ra
Amikor ez már sokadszor történt meg, nagyon megelégeltem. (Pl. egy polci 75 HUF árú termék a pénztárnál már 125 HUF volt <66%-os áremelés>66%-os áremelés>)
Nekem nem azt az árat kellene fizetnem, ami a polcon van?
Ha én a pénztárnál elkezdek sztornóztatni, a mögöttem lévõ vásárlók megköveznének,
mert ugye mindenki siet.
Szerintetek van erre valami törvény valami?
Ez a Darkness Within ilyen belsõ nézetes dolog?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Úgyis nagyon elkényeztettelek titeket, dolgozzatok ti is😄D
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
elfaradt.😊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Újraírható lemezeket(nem többmenetes írás esetén) újraírás elõtt le kell töröltetni.
A Nero-ban is meg Alcoholban is, meg minden rendes CD-író programban van CD-törlési lehtõség. Van gyorstörlés, meg lassabb.(a gyors csak a fat-ot törli ki, míg a lassabb kinullázza az egész lemezt.) Sok cdíró csak akkor tud újraírható lemezt rendesen írni, ha nullázó törléssel lett törölve.
Kérdés(erre kérlek válaszolj): a lemez törlése sikerült?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Volt, h az Alcohol bolonditotta meg a win-t es cd olvasoak ismerte fel a dvd-irot
nem tudom, h mi okozza ezeket
ja. azt ugye tudod, hogy az újrairható lemezeket "törölni" kell irás elõtt?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/