33675
-
#24254 Nem is akarok. Csak tájékozódásképpen kérdeztem.
Már júliusban lesz 2 éve, hogy TV-t szeretnék venni, itt is párszor írtam azóta :), de még mindig arra gyűjtök. :D
Viszont ennek előnye is van, mert most ha egyszer eljutok oda - pedig most nyáron már nagyon szeretnék - már kevesebbért jobbat és nagyobbat fogok venni. :) -
#24253 A 9600GT már valóban jobb mint a te kártyád, de még nem jött ki olyan game ami ne full graffal futna a tiéddel.
Mint azt ahogy Merlin is írta, még nem kell VGA kátya cserén gondolkoznod.
Én is csak azért cseréltem mert 1:1-ben tudtam "boltolni" a 2900XT-t egy HD 3870X2-re. -
#24252 "Elég szomorú ezt hallani." Örülj inkább. Ez azt jelenti, hogy még egy jó ideig nem kell újat venned:) -
#24251 A tudás alapján ez nekem is szimpatikusabbnak tűnt, csak a hűtés miatt egy kicsit elgondolkodtatott Lord Myn. Ezért lehet, hogy azt fogom választani, amit ő javasolt. -
#24250 Akkor ez a 9600GT ugyanolyan gyors vagy még gyorsabb, mint az én G80-as 8800 GTS-em?
Elég szomorú ezt hallani. :( Igaz már 1,5 éves, de kicsit drága volt. Ez meg kevesebb, mint a fele.
Ami a 9600 GT alatt van 9000-es sorozatú VGA az mind rosszabb, a 9600 GT és ami fölötte van az meg mind jobb, mint az enyém?
Csak hogy képben legyek. Mert már 1,5 éve nem igazán foglalkoztam ezzel a kérdéssel. -
#24249 Mármint a régi G80-as 8800GTS szintjén van, a G92-es 8800GTS azért jóval gyorsabb. /Tök jól eltalálták nv-ék ezekez az elnevezéseket, sikerült jól meghülyíteni a népet:
G80-as mag, elnevezés: 8800GTS 320/640
G92-es mag, elnevezés: 8800GTS 512
ugyanaz a név, teljesen más architektúra.
G92-es mag, elnevezés: 8800GTS 512
G92-es mag, elnevezés: 9800GTX 512
teljesen más név, ugyanaz a felépítés, igazából sebesség különbség sincs nagyon (<5%)/. Vicces... -
#24248 Hm, fordítás közben/után nem ír hibát?
a config script 3 engine-t leszámítva mindent megtalál?
Userként fordítottad? (úgy kell) -
#24247 Na igen olvassanak minél többet, ezzel egyet is értek, de amikor olyan végtelenül nagyképű "sztárocskák" mint dévid beken olyat nyilatkozik, hogy ő még életében egyetlen könyvet soha el nem olvasott és erre ROPPANT BÜSZKE IS! Akkor úgy érzem szélmalom harcot folytatunk. -
#24246 Jelenleg a 0.11-van fent csomagból és az tökéletesen működik. Ezért sem értem, hogy miért panaszkodik. -
#24245 Uhh, van, h napokig 1-2 hsz, most meg 2 nap alatt 80 !!!
Ahogy visszaolvastam láttam, h valaki a kötelezőket reformálná. 4-5 éve volt, h egy kecskeméti szakiskolában igenis, a Harry Pottert olvasták kötelezőnek, és elemezték a 9-10. évfolyamosok.
Nyilván az Okt. Min. nem tudott gondolom róla, de a lényeg az , amit írtatok. Olvassanak, minl többet. Én is ezt sulykolom a kölkökbe.
szókincs, fogalmazási készség, szövegértés, meg megannyi dolog. képzelőerő is akár.
Olvasni jó. -
#24244 - Dobtam Scumm-ba Space Quest 1-2-őt, Kings Quest 1-2-3-at és Waxworks-öt.
- Van Future Wars-om is csak nincs hozzá törés, az elején kódot kér.
- Kyrandia 3 nem ment nálam, így kiegészítettem a floppy-sal mikor feldobja a nyelvet a Scumm a második angolt választva megeszi szépen. -
#24243 Nálam 34 200,-Ft lenne!
Tudás:
Grafikus processzor: nVidia 9600GT, memória: GDDR-3, processzor/memória sebessége: 720/2000MHz, 256bit, kimenetek: TV, DVIx2, D-sub, Turbo Force
Tesztek:hirtelen nem találtam, de biztosan van a neten elég!
Ahogy olvasgattam róla, egy 8800GTS szintjén van, de ez tesztfüggő.
(az enyémet meg sem közelíti) huncutul és kicsit nagyképűen mosolyog...
-
#24242 Hmm... Végülis egy ezressel még kevesebbe is kerül. Akkor lehet, hogy ez lesz. Úgy látom, hogy MSI-k többe kerülne, mint a Gigabyte termékek, nekem viszont jobb a tapasztalatom ez utóbbiakkal.
Kirol: 35eFt-ért lehet kapni, amit én írtam, a másik meg 34eFt. -
#24241 Jó sok hőt tud termelni, télen jól jöhet még... :DD -
#24240 Hmm... mintha ez is silent-pipe lenne...
Gigabyte-ból nyugodtan veheted EZT (Zalman hűtős, állítólag elég csendes).
És az emlegetett MSI
hybrid-freezer.
-
#24239 És mit tud az és mennyiért? -
#24238 Hmm... Akkor lehet, hogy egy ilyent fogok választani. -
#24237 Tedd fel csomagból 0.11-et, az a helyére teszi az SDL-t. Ha nem megy, annak is ott a forrása a weboldalon, abból is forgathatsz. -
#24236 Megpróbáltam utána rögtön, de ott is hiányolt néhány dolgot, főleg SDL-es cuccokat, pedig az alap SDL könyvtár fent van. Na majd próbálkozom. -
#24235 Vagy vannak nagyon halk minőségi ventilátorok (ASUS, Thermal, stb). Prohardveren nézz körül, mindig lehet jó ötleteket szerezni ilyen témában tőlük. -
#24234 Jaja, összeszenvedtem egy 880MB-os darabot, a napokban feltöltöm. Majd ki kellene próbálni, hogy jó-e végig, mert vannak átfedések a hangfájlok között a két CD-n. Ezért nem töröltem még az eredetit. Remélem nálatok akad egy mentés az közepéről és végéről:D -
#24233 Azt nem igazán ajánlom... 9600GT túl erős a silent-pipe-hoz! Még nagyon jól szellőző házban is felmehet 90-100 fokra a hőmérséklete, amit a kártya bír (bár nem igazán tesz jót neki), de a számítógép többi alkatrésze megsínyli. Vegyél rendes 9600GT-t vagy az MSI-nek van hybrid-silent 9600-asa, ami 2D-ben lekapcsolja a ventit és csak 3D-ben pörgeti (bár nem tudom lehet-e már nálunk kapni). -
#24232 Köszi a cumókat:)
Axon: Akkor lehetnek függőségei. A lejebb leírt módon fordítsd le te is, nálam minden probléma nélkül lefordult. 170MB-nyi forrást tölt le, a fordítás meg kb 10 perc. -
#24231 Köszönöm, még priviben megkereslek 1-2 keresztkérdéssel... :D -
#24230 Köszönöm a válaszokat (a tiédet és MerlinW-ét is)!
Akkor lehet, hogy be fogok ruházni egy jó kis silent pipe-os 9600-os Geforce kártyába. -
#24229 Sajnos nem működik. Azt írja, hogy "szegmens hiba2. Fingom sincs, hogy ez mit jelent. Sajnos, akkor marad a fordítás. -
#24228 Igérted, hogy valamikor a Feeble files-ből is készítesz scumm verziót. -
#24227 Köszi a binárist már húzom is lefele és mindjárt kipróbálom.
Ne áruld el senkinek, de ha linux alá be kell fordítanom valamit, akkor mindig bepárásodik a homlokom. Ha csak lehet, akkor szerzek binárist. -
#24226 #!/bin/sh
#############################
# created by MerlinW (2002) #
#############################
# Konfig
COMPUTER=2bm # szgep neve
DIRECTORIES="/var/lib/mysql /etc /boot" # mit mentsen (space-el elvalasztva)
BACKUPDIR=/home/backups_total # hova mentse
TIMEDIR=/home/backups_total/last-full # hova mentse az utolso mentes datumat
TAR=/bin/tar # tomorito eleresi utvonala
# Ne modositsd
PATH=/usr/local/bin:/usr/bin:/bin
DOW=`date +%a` # het napja
DOM=`date +%d` # nap a honapban
DM=`date +%d%b` # datum es honap
# Minden honap elso napjan teljes mentest vegez
# Minden Vasarnap teljes mentes tortenik, ami felulirja az elozo vasarnapi
# allomanyokat.
# Amennyiben nem szeretnenk, a "Konfig" szekcioban adjunk a gep nevehez datumot
#
# Ha NEWER = "", akkor minden allomany mentve lesz a konyvtarakban
# egyebkent csak az elozo mentesnel ujabbak. A NEWER valtozo a datumot a
# vasarnapi mentesekkor kiirt last-full konyvtarbol veszi.
# Havi teljes mentes
if [ $DOM = "01" ]; then
NEWER=""
$TAR $NEWER -cjf $BACKUPDIR/$COMPUTER-$DM.tar.bz2 $DIRECTORIES
fi
# heti teljes mentes
if [ $DOW = "Tue" ]; then
NEWER=""
NOW=`date +%d-%b`
# Mentesi datum frissitese
echo $NOW > $TIMEDIR/$COMPUTER-full-date
$TAR $NEWER -cjf $BACKUPDIR/$COMPUTER-$DOW.tar.bz2 $DIRECTORIES
# Elozo heti mentesek felulirasa inkrementalt vizsgalattal
else
# Utolso teljes mentes datumanak elobanyaszasa
NEWER="--newer `cat $TIMEDIR/$COMPUTER-full-date`"
$TAR -cjf $BACKUPDIR/$COMPUTER-$DOW.tar.bz2 $DIRECTORIES
fi -
#24225 Linuxos mestereknek: segítség kellene! Vizsgafeladat gyanánt írnom kellene egy archiválós shell-scriptet, ha valaki tudna ennek megírásában segédkezni, keressen meg priviben! Előre is köszönöm! -
#24224 Beszélős Kyrandia 2-3, Lost in Time a helyén!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem találná: a régi scummvm-es könyvtárba tettem a többi játék közé, a főkönyvtárba pedig toltam egy scummvm12.zip-et ezzel futnak az "új" játékok. -
#24223 Feldobtam egy lefogatott binárist az 0.12.0-ból, ha kell valakinek. -
#24222 Axonnak ill a többi linuxosnak:
ScummVM SVN (0.12.2) fordítása:
szükséges csomagok:
svn
gcc
g++
flac
libmad/libmad0
telepítés:
svn co https://scummvm.svn.sourceforge.net/svnroot/scummvm/scummvm/trunk ~/scummsvn
cd ~/scummsvn
./configure
make
futtatás:
./scummvm
majd ezután frissítés amikor jól esik (napi snapshot-ból):
svn up https://scummvm.svn.sourceforge.net/svnroot/scummvm/scummvm/trunk ~/scummsvn
cd ~/scummsvn
./configure
make -
#24221 Köszi:) -
#24220 beszélő kyrandiám akad, ha kell, feltolom szívesen -
#24219 Woodruff-om van, Kyrandiám is de csak floppy-s. Ha van beszélő Kyrandia 2-3 annak örülök. Lost in time-om nincs, annak is örülök:) -
#24218 Köszönjük! :) Nem gond az idő, türelmesek vagyunk!
Más: Új ScummVM jelent meg nemrég (0.12.xxx): többek között Kyrandia 2-3, Lost in Time, Woodruff az új támogatott játékok. Ha kell ezek közül valamelyik ki tudom egészíteni vele a ketteskén lévő scumm gyüjteményt (CD-s verziók). -
#24217 De csak ennyi:D
-
#24216 deee. névrokonok:) -
#24215 Semmi köze hozzá:D