The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az kikerülhetetlen.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Egy láma kérdés: Ha lemásolnám a dvd összes állományát egy vinyóra, majd onnan kiírnám egy dvd-re, akkor mûködne a dolog, tehát mûsoros dvd-ként lejátszaná egy asztali lejátszó?
Alcohol pedig az STPD 1.5-öt telepítei. za az eluláló mag. (azt használja a Daemon tools is).
Egy dvd lemez gyakorlatileg nem lehet képes felismerni a gépen levõ emulációs szoftvert. ilyen egyszerûen nincs. (nehogy már dvd lejátszáshoz is yasu kelljen😄)
télleg... próbáld meg yasu-t elindítani, hátha akkor megint meg vagy a powerdvd. (és miközben powerdvd fut, átmásolhatod a dvd-t😄)
vagy. alcohol 120% nem tud valami RAW módban dvd-t másolni?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem tégy próbát a DVD Shrink és DVD decrypter progikkal.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A dvd író egyébként jó, bármijen más lemezt, legyen az mûsoros vagy mindenféle írt lemezt tökéletesen lejátszik és olvas.
DE!
Leszedtem a PowerDVD 7-est és az simán lejátsza a dvd-t.
Ami igazi érdekesség, hogy amikor el van indítva a powerdvd, akkor lehet olvasni a dvd-n levõ fileokat, mindet. Rá lehet õket másolni a vinyóra is. Ha kilépek a powerdvd-bõl, akkor megint nem lehet olvasni a dvd-n levõ fileokat.
Most szedem az alcohol 120-at és megpróbálom azzal átmásolni.
Fõleg Linux alatt bíbelõdtem vele és ott felcsatolás után csak a filenevek voltak láthatók, de olvasni vagy másolni nem lehetett egyiket sem. Mplayer és kaffine (ha jól írom a nevét) lejátszóval próbálkoztam. Fent volt a szupertitkos titkosított dvd-k lejátszását is lehetõvé tevõ .lib is, de ha agyonütnek sem tudnám megmondani a nevét fejbõl.
Ezután néztem meg windows alatt is és ott is pont ugyanez volt a helyzet.
Mindenesetre a powerdvd-t majd még kipróbálom, meg az Alcoholt 120%-ot is.
A dvd másolását pedig ugye az Alcohol 120% legújabb verzióvájal próbáltad?
(megjegyzés: de megnézném én azt a lemezt😄)
Van egy gyári dvd-m amirõl szeretnék másolatot készíteni. Mivel jó nagy a mérete, így csak DL-es DVD-re fér rá, ezért vettem egyet.
Nos a dvd író program jelezte, hogy nem tudja olvasni a dvd-t. megnéztem a filekezelõvel és ott vannak a fileok (szokásos .vob és társai), de például megnyitni, vagy vinyóra másolni már nem lehet a fileokat, ezért nem tudta másolni a dvd-t a dvdíró program. Ez van más gépben is és más oprendszerrel is. Az asztali lejátszó viszont tökéletesen olvassa. Na ilyenkor lehet-e valamit tenni?
Király!
Nem tudjátok hol találom meg a 2007-es TOP 100 cégek listáját megyékre lebontva?
A hülye google véletlenül se dobja ki. Csak szövegelést róla, de konkrét listát nem. Pedig anno láttam, egy csomó szempont szerint volt róluk táblázat, adózás elõtti eredmény szerint, stb. De most nem találom. 😞
Azt viszont sehol nem találom melyik kiadó fogja kiadni és mikor!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A Silent Hill 2-ben például volt ilyen, talán még a harmadik részben is.
Igazából nem is értem mi értelme van ilyen nehézségû játékokat kiani, gyakorlatilag a játék örömét veszik el.
Sherlock Holmes versus Arsene Lupin
A terjedelmes leírásban nem rejtik véka alá, hogy vértpisált a tesztelõ mire végigtolta, annyira nehéz. Úgy látszik, fõ pozitívuma, hogy magyarul jelenik meg.
"Megjelent az elsõ trailer az Agatha Christie: Nyaraló gyilkosok címû krimi kalandjátékról, mely itthon magyarul jelenik majd meg. A híres nyomozó, Hercule Poirot most egy trópusi helyszínen tûnik fel újra és természetesen nyugodt nyaralás helyett egy kusza gyilkossági ügy megfejtése vár rá. Egy híres színésznõt ölnek meg a népszerû nyaralóhelyen és a húsz gyanúsított közül nekünk kell majd kideríteni ki a tényleges elkövetõ. Rengeteg logikai feladvány és történetbeli csavar színesíti majd a történetet."
Külön pirospont, hogy lokalizálják a magyar közönségnek.
Lenne 2 extra kérésem (egy régi, törzs tlj-s topicosnak). 😊
2 file kéne 2 programból.
Az egyik a FIFA08 a másik az NHL08.
Folytassam bõvebben? 😊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Különben a zenéje szerintem az elmúlt 10 év legjobb filmzenéje, még a Lux Aeterna sem volt ennyire jó (pedig aztán az is csúcs, fõleg Paul Oakenfold átdolgozásában) <#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film 3 idõsíkot ábrázol, -ban meséli el fõhõsünk feleségének utolsó napjait.
Múlt - középkor - születés (élet fája)
Jelen - ma - élet és annak értelme a szeretet
Jövõ - absztrakt jövõábrázolás, amolyan keleti motívumokkal - elmúlás, halál
1. fejezet
Jövõ. Elõretekintés a filmben, a férj gondolatait, érzéseit mutatja be.
2. fejezet
Jelen. Keserédes valóság. Egy beteg írónõ aki elkezdett írni egy könyvet az életrõl, majd megkérte a férjét, hogy ha elmegy, fejezze be.
Így hát a férj elkezdi olvasni.
3. fejezet
Múlt. Bemutatja a feleség irományát aminek mély mondanivalója érdekes középkori fantasy köntösbe van ágyazva. Az élet fájának kutatása.
4. fejezet
Jelen. A férj két fejezet között közben kutatja a a feleség betegségének ellenszerét, hiszen ez a dolga. Viták, gondok, dráma.
Film felétõl a 3 idõsík egymást felváltva játszódik.
5. fejezet
Jövõ. Az asszony meghal. Vele a férj lelke is. Ezt ábrázolja az élet fájának elhalása, a gömbben való felemelkedés, egyesülés a semmivel.
Valamint a múltban játszódó eszem-a-fából-örökké-élek halálnemmel a feleség arra akar utalni (van több ilyen is, ez is egy férjnek tett utalás), hogy inkább több idõt töltsünk a szeretteinkkel, mint a jövõbeli halál elkerülésének kutatásával. De hülye mondat volt, lényeg hogy minden együtt töltött perc számít😊
2-3x meg kell nézni hogy teljesen világos legyen, de ahogy írta valamelyikõtök, ez nem sci-fi, hanem mûvészfilm. Egyébként a rendezõ elõzõ filmje a Rekviem egy álomért volt, ami a világ legjobb filmjei közé tartozik. Ha valakinek mond valamit a cím, akkor az is mond majd, hogy a zeneszerzõ is ugyanaz😊
[merlinw.org]