The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Természetesen jó lesz bármikor, amikor fel tudod tolni.

trmn
Fel tudom tolni, de csak holnap ha megfelel, mert otthon van

szotyimutyi
Én sem ismerem, én is kipróbálnám. 😊

szotyimutyi
Megjelenés elõtt van az új Agatha Christie játék, kijött a demo.

Axon
Szívesen belenéznék én is. Fel tudnád tolni a ketteskére?

Axon
Végül mégis csak Micimackó lett az esti mozizásból (az elsõ micimackó, amit még a könyv alapján készítettek).
Valami gond lehet nálam, mert idõnként megáll a letöltés a ketteskérõl. Lejön 1-2 giga, aztán megáll a letöltés és nem mozdul tovább. Ilyenkor ki kell lépnem a letöltõ programból majd újraindítani és újra kijelölni a letölteni kívánt fileokat, ezután ismét lejön 1-2 giga. Szóval a Stalker utolsó 10 file letöltése elõtt megint leállt, de amikor észrevettem már mennem kellett, így nem tudtam hazavinni. Pont ebben a pillanatban töltõdik az utolsó file, így ma már biztosan haza tudom vinni, de persze a biztos az lesz, ha már ott ülök a tv elõtt és nézem :-)

trmn
Road to India: Többször is végigjátszottam. A grafika jó, a hangok tûrhetõek, a játékmenet élvezhetõ, bár a történet kissé bárgyú és kissé könnyûek a fejtörõk (bár a végén van egy bazi nehéz), mondhatnám úgyis, hogy egymásból következnek a dolgok. Egyszer érdemes végigjátszani.

via_mala
Az 1962-es Tarkovszkij rendezte változat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Randal
Pedig jó a Micimackó is😊
Nagyon szeretem😊

A Stalker film az melyik Stalker? Az orosz?

serito
Stalker film??? Erre én is kíváncsi vagyok köszönet érte!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Megjelent a Road to India nevû belsõnézetes kalandjáték magyarítása.
Én még sosem hallottam róla. Valaki próbálta már? A játék egyébként 2001-es.

Axon
Már húzom is lefele és ki is írom, hogy otthon megnézzem. Bár lesz még egy kemény harc a fiammal, aki majd a - most letöltött - micimackóért fog kûzdeni, de következetes leszek és elérem célomat :-)

via_mala
Egészségedre, épülésedre! 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Vagy 2 hete töröltem le pont, így már nincs meg.

Axon
Örök hála annak aki a stalker filmet feltolta a ketteskére <#worship>

Köszönöm szépen, és elnézést kérek, hogy bátorkodtam itt feltenni ezt a kérdést!
MerlinW
Le van írva a topikjában...

"A játék "bin" nevezetû mappájában a "steamwars.ini" nevû fájlban átkellírkálni ilyenre---->

Language = Hungarian
LangShort = hu"

[merlinw.org]

Közben már rájöttem, hogy mégis lehet variálni az idõalakító képességeket... De tényleg, nem lehet vhol átállítani magyarra a feliratot, mert elvileg kéne benne lennie?
ffxi
THX a tanácsot.

Fákjúal!

MerlinW
Próbáld másik töréssel. Valami ilyesmi volt a probléma.

[merlinw.org]

ffxi
Igen, 4gb hely szabad és ezt írja ki

Fákjúal!

kirol
Akinek volt kérése "A felébresztett" az nézze már meg amit meg kell, mert remélem a megfelelõ dolgokat raktam fel!

MerlinW
Rendszermeghajtón is van helyed?

[merlinw.org]

Feltettem a Timeshift-et, végre mûködõképesen 😄 (legújabb dx9, és 1.2-es patch) Tényleg nagyon jó eddig! 😄 A grafika is jó (és akadásmentesen, maxon fut), az idõ lelassítás/megállítás/felgyorsítás meg nagyon pöpec. De azt hittem, hogy ezeket mi akárhogy variálhatjuk. Ja, és még annyit kérdeznék, hogy nálam miért angol a felirat??
Jó, majd holnap, ha már ennyire azt mondjátok, hogy jó 😊... Csak ne kelljen sokáig ügyködnöm vele!
ffxi
OFF

Dreamfall 2
HELP!!!
Nem enged menteni helypróbléma miatt. Pedig a D: meghajtóra telepítettem a gémet.

ON

Fákjúal!

serito
Pedig biztos lehetsz benne, hogy megéri!! Keress megfelelõ Crack-et hozzá és nem lesz gond! GameCopyWorld?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Ja és király ez az oldal,mert rajta van néhány mese amit kerestem évek óta,még egyszer köszönöm takysoft.
Már párat elkeztem töl.....-ni
Köszönöm takysoft!!!!
Lord Myn
Nekem tetszik a játék, szerintem megéri a "vacakolást"...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Na, ebben nem vagyok biztos 😛 Lehet, hogy nem... De max csak holnap foglalkozok majd vele... Nemtom megér e ennyi vacakolást a Timeshift.
serito
Már nem kell köszi!!!

serito
Off:
Kellene nekem az Everest legfrisebb változata + okosság 4.20 vagy jobb.
Ha valakinek meglenne tegye fel nekem a "ketteskére" és hálám örökké üldözni fogja!
THX

On:

DX9 legújabb verzió van fent? Bocs, hogy nem olvastam vissza.

Ja, azt azért én is szoktam nézni, állítgatni, csak nem értettem, hogy mirõl beszélsz... 😄 De nincs minden maxon, csak azt az élsimítás vmit állítottam feljebb az alapértelmezettõl, és a hertz-et tettem 85-re. Egyébként meg már töröltem a Timeshift-et, nem akarok egész nap sz*rakodni vmivel. legalább minden más mûködik végre...
...ja, és elõtte /start-futtatás-msconfig....dumpot kiszedni ám/

Ájáj! Sorry! Desktop, tulajdonságok...stb... Egy sima gyári driver + telepítés még nem minden. Sem Nvidia-nal, pláne ATI-nál. A tulajdonságokban "buherálj picit".
Na, ON:

Mi az, hogy mennyire húzom túl?
...tíltsd le a hibaüzenetet! mennyire húzod túl a kártyát?

Én viszont kérnék egy dolgot az FTP-re. Régen kértem. NWN2 Sima.

De a Timeshift nem megy... de az nem indítja újra a gépet, csak hülye 😛 Kiír vmi crash-et, csinál egy dump file-t, és hibaüzivel kilép..
takysoft
lehet azért nem ismeri fel, mert HD2600Pro-ból hivatalosan nem létezik AGP-s változat. Azt a Sapphire gányolta össze valahogy. Azért lehet, h nem ismeri fel a hivatalos driver.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

És mûködik 😊 Jeee! Akkor eddig sem a tápegységem volt a hibás bakker! Teszem is vissza a Timeshift-et! 😄
Most fogok tenni egy próbát, mert olvastam másik fórumon, hogy a Hd 2600-hoz sokszor nem megy fel az ati driver. (kiírja, hogy nem találja a hardware-t) És csak manuálisan lehet feltenni (amit leíírtak, hogy kell, és én fel is tettem). Szóval most már csak ki kell próbálni a játékban...
Még valami beugrott. Mikor kicserélted az új kártyát újra lett installálva a Windows is? Vagy csak kivetted a régit, betetted az újat majd rá a friss drivert? Annó nekem is voltak gubancok mikor ártaktam a kártyát, de aztán felraktam újra az XP-t és azóta gond nélkül megy.

Utánnanéztem picit az driver RELEASE-ben. Szal elméletileg hülyeséget mondtam, mert a HD 2600-as driver tartalmazza magában a 9600-nak való cuccokat is. Viszont találtam ilyen valamit, hogy hibát írhat ki az installálásnál. Ezért megéri letörölni az elõzõ Catalyst Driver-t és aztán rányomni az újat. Egy próbát megér<#ravasz1>

Akkor rossz drivert töltöttél le. http://ati.amd.com/support/driver.html oldalon kiválasztod a Graphic driver-t, aztán a menüben a Windows XP Professional/Home (mert gondolom olyan oprendszered van), következõben az Radeon-t majd a harmadikban a Radeon HD 2600 Series-t és ott lesz a neked való driver. A legfrisebb Nov. 21, 2007-es. Mindeképp ez kell a legújabb játékokhoz, idõvel pedig természetesen kell frissítgetni. Akkor nem hagy felinstallálni egy driver-t ha az nem a vidikaridhoz van. Ergo rossz drivert nem tudsz felrakni. Nem rakhatsz fel a HD 2600 kártyára pl. egy 9600 series-es drivert. Próbáld meg felrakni a legújabbat és aztán futtasd ezeket a gammákat <#alien2>

"mert az Ati 7.11-es driver telepítésnél azt írja, hogy nem talált megfelelõ hardware-t hozzá. (vagy vmi hasonló)"....
MerlinW
Miért nem a játékokhoz fejlesztett legfrissebb Catalist drivert töltöd le és használod?

[merlinw.org]