33675
-
#24734 Na jó. Csak vicceltem na!
Max azt az érvet tudnám nagy hirtelen felhozni, hogy az Alan Wake már megint nem lesz kin az E3-on.:(
Firefoxban hol lehet beállítani, hogy lássa magyarul írok, és ne húzzon mindent alá, mint most? -
csgj #24733 Hát nem egészen értem, remélem el tudod magyarázni. Mégis miért lennék bannolva az egész SG-ről 23-án?? -
#24732 Valahogy pont nem vagy szinkronban az itteniekkel, mert ez éppen pont hogy nem vicc. -
csgj #24731 Codegen táppal, és vmi vacak hűtővel? -
csgj #24730 Most ez is csak egy vicc gondolom... -
#24729 Mit gondoltok ez a sam and max első évadának magyar verziója? -
#24728 Ok. Várunk. -
#24727 Majd ha sikerül! -
#24726 Na mesélj, mid van? :-) -
#24725 Hát ettől tartok én is. Pedig lehet más is örülne itt neki, ha sikerülne. :) -
#24724 Kb. igen. Bár ezzel a módszerrel nekem sem sikerült működő lemezképet készítenem a runaway2-ről. -
#24723 Ennyi? -
#24722 Hát így jár aki nem tartja meg a szavát. :D -
#24721 Nemrég tárgyaltuk ki. Nézd meg milyen védelem van raja, majd Alcohol-al csináld a képoet, kiválasztva benne a védelmet. -
#24720 Mi is történt? Szabi alatt kicsit lemaradtam... -
#24719 Oké rendben van, igaz. Mondjuk havonta egy Mass Effekt ára a ketteske üzemeltetése:) -
#24718 Segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki aki ért hozzá összefoglalná, hogy mi szükséges pontosan hozzá, és hogyan kell végrehajtani a következő feladatot: Adott egy gyári játék DVD, erről szeretnék biztonsági másolatot készíteni. Azt, hogy milyen védelem van rajta, még nem tudom, de utána járok. Mert még nincs nálam a lemez. -
#24717 Na jó, de neked nem kellett feltörni a malacperselyt a 6 gigányi cuccért ;-) -
#24716 Ja, adott érte 30 méter rézkábelt -
#24715 Egyébként ezek után elbüszkélkedem azzal, hogy a legutóbbi 5-6gigányi CD-s cuccokat az itthoni 40K-s feltöltésemmel dobtam a polcra...
Sőt, a 7GB-os Scumm pakk nagy részét is:) -
#24714 Hát elintézted? -
#24713 Ja, És csgj nemcsak a polcról, hanem az SG-ről is bannolva lesz 23-án!
-
#24712 Végül is ez a társaság folyton vér komolyan beszélget:) -
csgj #24711 Legközelebb írd oda, hogy most éppen csipkelődsz :P Én komolyan gondoltam... miért is feltételezném, hogy csak poénkodsz? :P -
#24710 Szuper titkos fordítás??? Juj de izgi! Na mesélj! :-) -
#24709 Tudom, hogy megígérted, hogy nem fogod feltölteni, de pont ezért olyan jólesik piszkálni vele :-)
Azt hittem, dobunk rá néhány poént oda-vissza csipkedve (közben beszáll a fél topik) és jót kuncogunk így munkaidőben. Erre megint bevágod a durci mentegetőzést. -
#24708 Az utolsó pillanatban kaptad az örömhírt. Én betettem a torrent letöltőmbe a nyaraló gyilkosokat. 1-2 hét és lent lesz, akkor majd rácuppanok. -
#24707 Elvileg igen, és volt is írva több helyen, hogy le lehet játszani a könyvet vagy filmet, de azért van néhány mellékszál. Azért túl nagy meglepetésre ne számítson senki..
Mivel én tudatlan vagyok a történtet illetően, ezért nekem biztos, hogy érdekes lesz a továbbiakban is. -
#24706 Ugye nem az a gyilkos mint a filmen? Mert láttam ezt a művet. -
#24705 Nekem tetszik. Ha éppen nem egy szupertitkos fordításon ügyködnék éppen, akkor talán már a végére értem volna. Az első nap azon szívtam, hogy nem találtam meg egy madzagot a tengerparton. Persze külön utalás nem volt rá sehol... -
#24704 Pörfikt! :)
Jó játék amúgy? Mert ha jól látom ez olyan belső nézetes. :(
Bár csak elindítottam. -
csgj #24703 Még nincs meg, nemtom. De ha van ez a fájl, és csak azt rakom fel, akkor az elég? (és a fő kérdés, hogy pici-e a mérete :D) Vagy miért kérdezted? -
#24702 Az ég világon semmi gond. Megértjük, megértettük. -
#24701 A telepítést követően van egy dialog.tlk file? -
#24700 Kiegészítettem. Nézd meg a menüt. -
csgj #24699 Aha... nemtom honnan veszed, hogy fel fogom tölteni. Fent volt már, nem? Csak angolul persze. Az én netemmel meg mint írtam már, egy hétig tartana feltenni. Jah, és azt se tom, hogy kéne. A hűtőm belehalt 3 nap állandó működésbe. (Codegen vacak) És nemtok újat venni, mert éppen a Mass Effect-et fogom megvenni (meg is rendeltem tegnap). És nem anyuka meg apuka pénze. Eladogattam dolgokat (dolgozni nyilván nem tudtam, suli volt)... És nem kifogásokat keresek, hanem megpróbálom megértetni veletek, hogy miért nem tudom feltölteni nektek a bazinagy méretű játékot. Mert van jó pár oka! És tudom, hogy úgy látszik, hogy nem szép dolog... mert, hogy felvettetek a "klubba". De őszintén szólva már rég nem is használom. Már csak azért sem, mert nem érdemlem meg xD De tényleg. Szóval ki is tilthattok akár. Sajnálom igazán, de ha gyors feltöltésem lenne, akkor máris más lenne a helyzet. Amúgy a magyar verzióhoz kell DVD (azt mondják akik megvették), szóval kell vmelyik crack. És hát akár lehet, hogy attól a felirat is újra angol lesz. Persze ez utána kiderülne, miután feltettem, és leszedtétek. Ehhh...Hát bocsi, van egy kis lelkiismeretfurdalásom miatta, de lássátok be, hogy így nem lehet vállalni. -
#24698 Én felraktam, bemásoltam mindent, aztán látom, hogy New Game stb., mondom akkor lépek is ki, erre megkérdezi "Tényleg kilépek"?
Szóval a menü nem magyar, de a többi igen! :) -
#24697 Tényleg az Alone in the Dark trillogy mit tud?
Tehát benne van az első három eredeti rész? Vagy esetleg valami átjavított, átdolgozott? -
#24696 Tényleg! Holnap meg Alone in the Dark 5! -
#24695 Tényleg ma van jun 19. a Mass Effect magyar megjelenése.
Csgj izzíthatod az ftp kliensedet :-)