33675
-
#24694 Most látom, hogy nekem még nincs meg belőle az angol verzió sem, így nincs min kipróbálni a nyelvi fileokat. Na ráhajtok az ügyre. Addig is ha valaki kipróbálta, akkor jelezze, hogy működik-e. -
#24693 Köszönet a feltöltésért! -
#24692 Ok, köszi, de csak otthonról tudom. -
#24691 Szerintem már nézelődhetsz. -
#24690 Működött a módszer. Érdekesség, hogy a hálózatos nyomtató ikonja ott maradt a nyomtatók között, de egy jobbklik-tulajdonságok kombó után közölte, hogy újratelepíti a nyomtatót. Ezután tökéletesen működött. Az usb-s nyomtatónak sem ikonja nem volt és nem is látta. Kicsit bűvészkedtem, de nem oldódott meg a dolog, majd kb. a tizedik ujraindítás után lelkesen jelzi, hogy egy usb eszköz talált ami a nyomtató és egy másodperc alatt telepítette hozzá a drivert. Azóta az is tökéletesen működik. Mindenesetre gyanus nekem ez az egész, úgyhogy megfigyelés alatt tartom a gépet.
Mindenesetre a módszer működik. -
#24689 Szuper! Várom! :) -
#24688 Igen, teljesen magyar nyelvű, és pár dologtól eltekintve egész jól sikerült a fordítás. Amikor elakadtam, akkor nem arról volt szó, hogy valamit nem értettem volna. -
#24687 Szóval magyar? -
#24686 Tudja valaki, mi az hogy "WiFi/E header" ? -
#24685 Reméljük van! -
#24684 Nekem igazából csak a Norton Commander tetszett. De aztán gyorsan átálltam a Volkov-ra és a Dos Navigátorra. -
#24683 Ugyan van a közelemben olyan fővárosi személy, aki segíthetne nekem a polcra gyorsabban feltenni? :) -
Zóanagyvarázsló #24682 Szegény Norton Commandert is? :) -
Tomsess #24681 Frissítettem a kalandlistámat, lessétek és ha kell valami akkor szóljatok nyugodtan -
#24680 tapasztalatból gyűlölök mindent ami Norton, de vannak amúgy jó driveklónozó cuccok. -
#24679 Na, a Ghost már párszor borított nálam rendszert, nekem nem jött be...
-
#24678 Gondolom Ghost -al. -
#24677 20 perc??? Nálam 2 teljes nap egy Win reinstall, amíg minden programot felrakok és bekonfigurálok... Nem véletelenül probálom meg elkerülni minden lehetséges módon! -
#24676 Ja, én is úgy utálom amikor minden problémára a Win reinstall a válasz... Én már cseréltem alaplapot is XP reinstall nélkül /ráadásu P3-as Intel-ről Athlon XP-re(!) sysprep nélkül(!)/ és tökéletesen működött, drivereket búrtam le és csináltam 1-2 manuális registry tisztítást előtte. -
#24675 Jaja, az működhet. -
#24674 Az igaz, de nekem megéri az a 20 perc a tiszta rendszert.
Persze ha kényes programok vannak a gépen, akkor én se szívesen telepítek. -
#24673 Át fogom nézni.
A netes fórumokon egyetlen helyen találkoztam olyannal akinek hasonló problémája volt. Egy guru a következőket javasolta neki, idézem:
"Ha tudod, valahogyan mentsd le a mostani állapotot, legalább egy rendszervisszaállítási ponttal, majd töröld a\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\, a \WINDOWS\system32\spool\PRINTERS\ és a \WINDOWS\system32\spool\prtprocs\w32x86\ tartalmát, majd rebutty és próbálj meg telepíteni nyomtatót, ill. nézd meg, hogy elindul-e a spooler (nyomtatásisor-kezelő) service."
Ezt megcsinálta az emberke és azt mondta, hogy ezután tökéletesen működött neki a nyomtatás.
Mindenesetre csak holnap tudok majd foglalkozni ezzel a problémával.
-
#24672 Wines problémák 99%-át lehet orvosolni reinstall nélkül, egy kis utánaolvasással:) Egy kezemen meg tudom számolni hányszor telepítettem újra egy gépen XP-t:) -
#24671 Eseménynaplóban nézd meg mivel akad össze. Valamelyik másik szolgáltatással összeakadhat, azért áll le. Ha az RPC áll le akkor is leáll a nyomtató szervíz (spoolsv.exe) -
#24670 Én Win sérülésre gondolok, reinstallt próbáltad? -
#24669 Egy szakmai kérdés hozzátok.
Az egyik gépünkhöz kapcsolva van egy usb nyomtató, meg installálva van még hozzá egy hálózati nyomtató is (bár ennek szerintem nincs jelentősége). Naszóval bekapcsolás után még látszanak a nyomtatók, de kb. 1 percen belül eltünik mindkettő. Nem is lehet újra installálni őket, mert kiírja, hogy a Nyomtatásisor-kezelő szolgáltatás nem fut. Ez a szolgáltatás kell minden gépen a nyomtatáshoz. Ez a szolgáltatás automatikusan elindul minden indításkor, mindenki gépén ezen a földgolyón, akinek winxp-je van és nyomtató van a gépéhez csatlakoztatva. A gond csak az, hogy ez a szerencsétlen hülye gép valami miatt kikapcsolja. Bemászva a szolgáltatások ablakba kézzel újra lehet indítani ezt a szolgáltatást, na de ezt nem bízhatom Mancikára. Azt még nem volt időm megnézni, hogy a kézi indítás után is leállítja-e a szolgáltatást, valószínűleg igen. Szóval nem lehet nyomtatni.
Van valami ötletetek? -
#24668 Ja és most látom melyik hsz-re válaszoltál. Nyerted?
Felrakhatnád polcra! -
#24667 Ezt tudja valaki? -
#24666 Jó lenne ha magyar lenne! :) -
#24665 Egyébként az a Nyaraló gyilkosok magyar nyelvű verzió, vagy az angol? -
#24664 -
#24663 Annyira meglepődtem, hogy majdnem hozzárendeltem a wifis routerhez a gyerek MAC address-ét. :) -
#24662 Nem is akartam, csak példának írtam az adatátvitelre.
De közben nézegettem, és amit Taky írt, az más oldalon nem is WiFi-s.
Nem értem, akkor mi van most. Pedig jó lett volna. -
#24661 Kemények a témaváltásaid:DD -
#24660 "Egyébként nem érdemes wifivel összekötni két olyan gépet, amin filmet akarsz tolni, mert a sáv ingadozik és beszaggat."
Hát nem ezt írtam én is?! -
#24659 Mi normálisak? :)
Nálunk is kisebb lassan helyváltoztató lesz, de amúgy olyan jól tudnak néha esni, h fel sem veszik, néha meg... ágy mellől kikandikáló két lábacska + visítás:)
Jó arcok a bébik.
Egyébként nem érdemes wifivel összekötni két olyan gépet, amin filmet akarsz tolni, mert a sáv ingadozik és beszaggat. Akkor inkább kábellel, de érdemes gigabites kábelt huzni és akkor már csak a vinyó sebessége szab határt.
-
#24658 faaagyi -
#24657 Az embernek majd meg szakad a szíve mikor folyamatosan beverik a fejüket mindenbe. Legszívesebben én is bukósisakot adnék a kisebbik fiamra.
Na de gondolj arra, hogy mi is mennyit beverhettük a fejünket, osz't így is milyen normálisak lettünk -
#24656 Tudod hogy van ez... egyszer lent, egyszer fent:) -
#24655 Nekem azért csak sikerült egy Nyaraló gyilkosokat begyűjteni. Nagy naívan azt hittem, hogy most majd lesz rá időm, hogy egyedül vagyok itthon a lányommal...
Eddig egy órát sikerült játszanom, mert ő közben a mászás műveletét gyakorolja, és mivel még nem elég jártas elég gyakran találkozik az arca a parkettával.