The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ja, és feltettem a Call of Juarez-t is, próbának. Azzal nem volt gond. Eddig ilyet csak a Timeshift, az Infernal és az Overlord produkált. Ezért gondolom, hogy itt nem táp gond van...)
A smart mindig megy, azt nem lehet letiltani. Windows-os programok vannak rá, amik mindig figyelik az infóit(pl vinyó hõmérsékletet.)
Ha az alaplapon(biosban) engedélyezed a smart funkciót az azt jelenti, hogy maga a bios is figyeli a vinyó smart jeleit, és reagál a változásokra is. Pl a sok votl az íráshiba, vagy egyre lassabbaz olvasás, kakor bizonyos kritikus rtékek alatt biztonsági figyelmeztetést ad a gép bekapcsoláskor, hogy a közeljövében lemez-mûködési hiba várható.
Ennek semmi köze sincs a hibádhoz.
Ha a régi videokarival mentek ezek a játékok, akkor az új karival lesz a gond. Vagy nincs rendesen feldriverezve, vagy rosszul van beszerelve(ez valószínûtlen), vagy simán hibás.
Persze belefér az is, hogy áramigényesebb és táp kell neki...
Tippem: szereld ki a videokarid, és próbáld bele egy másik számítügépbe. Ha ott is produkálja a hibákat, akkor vidd vissza.
Beszerelésnél vigyázz, mert kellhet neki extra áram csatlakozó(tápról).
Ha szerelni nem tudsz/mersz akkor meg vidd ez az egész géped azokhoz akiknél vetted.
De elsõre az újraindulós dolog tényleg tápgyanús.(az szokott resetet okozni). Bár reset megeshet túlmelegedési gondok miatt is. Ezt így nem lehet eldönteni ennyi infóból, látni kéne a proci(+videokari) hõmérsékleteket megterheléskor stb...
Csak bizonyos játékok csinálják? pl csak dx10-nél? Vagy Vistád van egyáltalán?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Sok sikert.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tudom,hogy nem ide tartozik amit most fogok kérdezni töletek,de ugy hallottam,hogy ti nagyon sok embernek segitettetek már,na rá is térnék kédésemre azt szeretném kérdezni töletek,hogy nem tudjátok,hogy honnan lehetne letölteni a Naruto"mese" összes részét gyorsan pl.ft"-röl,ha lehetne a választ privétba üzenjétek meg.Elöre is Köszönöm mindenkinek még ha nem is tudtok segiteni.
Kedvencem egy adidasz cipõ reklám volt. Amikor egy menõ férfihang vérkomolyan beleõdûlt az ember képébe, hogy "adidasz torzicsku!", a századik alkalom után is visítva fetrengtünk a röhögéstõl a haverokkal :-)
083: Phantasy Star Universe Ambition Of Illuminus: Japán fantasy RPG (FF klón) video
[merlinw.org]
No, amúgy egy C:\Program Files (x86)\The Adventure Company\Next Life\bin\packs -ban lévõ builds (Microsoft Program Group) file-t ír felül a progi. Ezután nálam el sem indul.
Én meg a TLJ-s kérdésre válaszoltam, mindenki megkavarodott kicsit😊
[merlinw.org]
Ja, amúgy minden le van írva a text file-ba.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
kis help kellene.....
magyrúl sztném jáccani a longest Journeyt....ok...telepitettem a full 1000mb-os verziot(4cd-s)aztán fel szerettem volna patchelni az 1.57 esre....a javitás telepitõje "nem találom a 2cd-s verziot)hibaüzit nyomja...és áll....(a honositáshoz viszont asszem eme patch kell)Mi a gáz?nem szabad a full telepitést választani?ha nem akkor melliket kell?...vagy más a hiba?
Köszönöm
A magyarítást melyik könyvtárba kell lefuttatni a .bin-ben?
Szerencsére mostanában el vagyunk kényeztetve, idõ meg minimális:
- Post Mortem, Noir, Still Life, Jumurdzsák, Syberia 2-nek már a végén járok (kövezzetek meg😊)
- Broken 4-el szenvedek, azt is csak azért játszom mert BS, egyébként az sem tetszik annyira😊
- Undercover kuka lett hamar, abszolut nem éreztük jól egymást.
- Nex Life-al nem tudom mi lesz
- Paradise, Black Mirror, Midnight Nowhere, Runaway 2, Tunguska-t még fel sem telepítettem, várólistás
- Ankh 1-2 - megnéztem aranyos volt, de még határozatlan vagyok vele szemben😊 Talán majd ha nem lesz más😊
Hiába, kevés az idõ, 99%-ban végigjátszás nélkül játszom, olykor lassabban megy, de legalább nem leszek kaland nélkül egy ideig😊
És még jön Jack Keane, Vampyre Story, stb😊
[merlinw.org]
Most éppen a Darkness Within-t próbálgatom, de nem fogott meg, mert nehézkes és botrányos a hang, semmi hangulata.