The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hülyeség a konzol, de stratégiai játékokhoz pont nem tûnik jó befektetésnek, legfeljebb RTS-ek vannak rajta, de például az én kedvenceim, az általam vártak (DoW, CoH, SC 2) éppen nem.

A legegyszerûbb boldogulni, ha türelmes az ember, idõvel a legtöbb játék kap patcheket, esetleg kiegészítõt, modokat, olcsóbb hozzájuk a hardver, sõt maguk a játékok is olcsóbbak lesznek. Miért is kellene minden új játékkal a megjelenés napján játszani? Az bizony semmilyen platformon nem olcsó, ha legális forrásból szerzi be õket az ember. (Nem akarlak lebeszélni a konzolról, pláne nem itt, de nem érdemes felületes információk alapján döntést hozni.)

Egyébként boldog születésnapot utólag is, ha már úgyis ez a fõ téma 😊
😄 Ez nem sötét oldal, csak több értelme van... Mi nem bírjuk állandóan fizetni a gépet. Inkább beruháznék egy jó konzolra, mint hogy havonta újítsam a gépet (és még akkor is csak 30 fps-el, nem totál full grafikán nyomhatom a játékokat 😛)
kirol
Ú bakker, látom megkörnyékezett a sötét oldal!

Remélem azért nem kerít teljesen az uralma alá, hanem sikerül legyõznöd!

Kezdem úgy érezni, hogy érdemesebb lesz xbox360-ra gyûjteni... Elkezdik a stratégiai gameket is konzolokra átírni. A gépem majd ott lesz a pointandclick kalandokra.... de azokra meg nem kell nagyon fejleszteni, mert nincs nagy gépigényük. Csak mire az xbox360-ra összegyûlik a pénz... addigra még a Mass Effect is kijön pc-re, de majd nem tolhatom, mert a gépem nem bírja majd 😛
kirol
Na innen sikerült levarázsolnom.

1:40 -nél normális ez az ajtónyikorgás?

szotyimutyi
Sajnálom. 😞

kirol
Hát úgy néz ki, hogy nem.

szotyimutyi
Remélem, jó lesz. 😊

kirol
Ok, köszi.

szotyimutyi
Ment privibe.

kirol
Valaki tudna adni egy rendes linket, ahol fent van ez a szám és le is tölthetõ rendesen. Mert én eddig csak olyat találtam, ahol néha rá van keverve valami. 😞

Errõl lenne szó:
Clubbed To Death - Rob Dougan - The Matrix Soundtrack

Köszi

Nem azért írtam, mert engem érdekel a cigi meg a pia... csak haverokat. De nekik se fogok venni 😛

Ja, és a "Köszönöm mindenkinek!" a #22837. komment utáni "boldog szülinapot" kívánóknak is szól 😄 Kössszi! 😊
takysoft
ha nem késtem el vele, akkor boldog szülinapot.
2 comment:
-18-ban nem a cigi, meg a pia a jó, hanem, hogy ha gyereket csinálsz, nem csukják le a nõdet😄 (jó is a 18, nekem is akkor volt elõször😄)
-UK elkadásokkal ne gyere nekem😄 jártam arram, azok böszmék😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

RaveAir
Boldog születésnapot!
Felnõtt pedig nem leszel csak úgy egyik napról a másikra. Én is folyamatosan átértékelem, hogy mikortól is érzem magam felnõttnek...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

szotyimutyi
Traitors gate 2 van valakinek? Nekem valahogy kimaradt anno. Milyen az elsõhöz képest?

Köszönöm mindenkinek! (Most azt várom, hogy mikor fogják hülye haverok megkérdezni, hogy veszek-e majd nekik sört meg cigit... xD)
Boldog 18-as határátlépést! <#banplz>
MerlinW már elmondta és tényleg igaza van. A kor meg az érettség nem a számoktól függ, hanem attól, hogy mennyire tapasztaltad meg az élet jó és rossz oldalát, valamint, hogy mennyinek érzed magadat. Most jön majd még csak az ÉLET, majd akkor sírod vissza a gyermekéveket igazából <#vigyor5>
Engem speciel csak az idegesít néha - mostanság, hogy mennyi minden dolog van amit másképp csinálhattam volna eddig. Nem baj, végül is beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra ... elég drága, de hát csak egyszer élünk<#alien2>

szotyimutyi
Boldog szülinapot!Furcsa az érzés, máról holnapra 18-nak lenni. 😊

Köszi 😊
Persze, tudom, hogy még ilyenkor nem vok igazi felnõtt, csak szórakoztam egy kicsit a kommentben 😄
MerlinW
Boldog szülinapot😊
Ebben a "felnõtt" korban még csak az adott törvények vonatkoznak rád, az igazi felnõtt kor majd akkor kezdõdik, mikor befejezed a sulit, elkezdesz dolgozni, kilépsz a nagybetûsbe. Persze ismerek olyan 40 évest is akirõl messze nem lehet felnõttként beszélni😊
Felnõttnek lenni = életképesnek lenni.

[merlinw.org]

Na végre, 18 éves vok 😄 Hú, mennyi új dolgot csinálhatok! 😛 Vehetek alkoholt, cigit (mondjuk nem akarok venni...), szavazhatok! 😄 És már elméletileg felnõtt vagyok. Klassz, ennyit a gyerekkorról! De szerettem gyerek lenni, gyereknek a legfrankóbb... Nem mintha most nem lennék ugyanolyan, mint tegnap, amikor még gyerek voltam xD
RaveAir
Köszönöm a jókívánságokat, és én is boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Mondjuk a listában lévõ játékok együtt nem érnek egy kalap guanót se.

Kivéve Cod4 és a Assassin's Creed. Na ez utóbbira remélem már nem sokat kell várni, hogy itt legyen PC-n is.

Megjegyzendõ, hogy Nagy Britanniában eddig is halott volt a PC, nincsen ebben semmi új vagy meglepõ. Németországban például a PC az erõsebb. Ettõl függetlenül valóban nem tûnnek túl fényesnek a PC-s eladások világszerte, de évek óta ugyanez a stagnálás megy.

Inkább az az érdekes, hogy a Mass Effect Európában konzolon is elég bukásközeli eladásokat produkál, persze az USA-ban más a helyzet.
kirol
Megszûnnek majd a PC-s játékok, nem lesz semmi.

Még aknakeresõ se.

szotyimutyi
Szemtelenül fiatal...😞!<#wave>

szotyimutyi
Boldog új évet kívánok Mindenkinek, és persze kalandokban (is)<#smile> gazdagot!

Játékeladási lista.... Nem semmi, az egészben csak egy 1 PC-s játék van, és az is vmi focis cucc. Egyre jobban érzem, hogy nem lesz Mass Effect Pc-re xD Nem nagyon éri meg már pc-re fejleszteni, csak mmo-t :S Habár talán a Mass Effect a konzolos siker után kijön pc-re, de nemtom....
😄 Csak ebbe és az NWN2 topicba...
takysoft
hány topicba szúrtad ezt be? 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BUÉÉÉÉÉK!!!!

serito
Boldog Új Évet Kívánok minden TLJ tagnak!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Boldog új évet mindenkinek, de fõleg a TLJ társaságnak! <#worship>

Gratulálok a kislányhoz. Gyönyörû neve van.

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!<#pias>
Sztem annyira nem vészes angolul sem... Más játékban is volt már ennyi szöveg. Mondjuk a nyomozás szempontjából valóban el lehet téveszteni dolgokat, ha nem értjük.
kirol
Csak lenne hozzá magyar felirat!

Vá, nagyon klassz ez a Sinking Island! Benoit Sokal hátterei gyönyörûek, a nyomozás nagy élmény, a szereplõk mind érdekesek, a sztori frankó.... stb.
Nekem is hamar lenne még <#buck>

Nekem sincs gyerekem... jó is lenne, 3 nap múlva leszek csak 18 éves... 😄
MerlinW
Én is még a szabadság gyermeke vagyok😊

[merlinw.org]

kirol
Nem. 😊

Randal
😄😄😄

Jók vagytok emberek. De most komoylan, itt már rajtam kívül mindenkinek felesége és gyereke van? Úristen😛

serito
Nálam az van!! Két lányom és a párom. Szavam sincs. De ha elüvöltöm magam mint a hímoroszlán, bizony meghunyászkodás van. Bár vele ellentátben a kaját én teszem az asztalra.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Én már nem leszek az idén, ezért Boldog Új Évet Kívánok minden kalandozó társamnak!

Axon
Ó, ez még csak a kezdet, nem szabad feladni. Majd a következõ fiú lesz és az azt követõ is és máris kész a férfiuralom (ilyen egyszerû <#kacsint>)

Axon
Köszi! Átbogarászom.

RaveAir
Köszi srácok! Most már úgy tûnik, hogy végem, és nõuralom lesz a családban. 😊

Axon
Elkészült még egy Sherlock játék magyarítása:
The Mystery of the Mummy

Valaki rendet teremthetne ebben az össze-visszaságban és felsorolhatná névszerint (lehetõleg idõrendben), hogy hány Sherlock Holmes játék van.

Axon
Gratulálok a babához! Megnéztem a képeket és nagyon aranyos. Csak számomra elsõ ránézésre kicsit szokatlan volt az a dolog ott a lába között, mivel két fiam van :-)