33675
-
#24814 Jó hír, hogy elkészült a Indiana Jones and the Fate of Atlantis magyarítása. Még nem próbáltam, most húzom.
Merlinw kiegészítheted a Scumm-os állományt a magyar verzióval is. -
#24813 Mass effect warez-ben gyonax csinált allinone telepítőt (orosz patch, magyar cuccok, ini konfig) (260MB)
letöltés -
#24812 Na én toltam rá egy megfejtést és Szerintem MerlinW is mivel ott volt a neve a bejelentkezettek között.
A nyitólapon a Nyaraló gyilkosok volt a legutóbbi sevenm-es játékról szóló cikk én ezt jelöltem meg (ebben az egy válaszban nem voltam biztos) a többi kérdés tényleg nem volt nehéz.
-
#24811 Agatha Christie: Evil Under The Sun -
#24810 Ennek mi az angol címe? -
#24809 Menjetek az Magyarítások Portálra nyereményjátékozni. :) -
#24808 Kipróbáltam a nyaraló gyilkosok nyelvi filejait. Tökéletesen működik:
Még egyszer köszönet értük! -
#24807 Ezer köszönet, már én is töltöm. Remélem az nfo-ban írtak nem fognak jelentkezni (gondolok a magyarítás okozta fagyásokra). -
#24806 Kimaradt, hogy 3 óra múlva ér le. -
#24805 Látom közben felért. Én elkezdtem lehúzni. Úgy látom, hogy óra múlva leér így még ma ki tudom próbálni. Majd jelzem, hogy működik-e nálam. -
#24804 utolsó file nem fért fel még így se.
utólagos engedelmetekkel a dosos játékok packból töröltem a Day Of th Tentacle-t. Egyrészt mert úgyis megvan mindenkinek, mert bármikor fel tuom tenni, és mert talán a scumm packban is benne van.
azért elnézést kérek, hogy nem kérdeztem meg előre. -
#24803 #24771
Akkor leírom részletesebben. Sokféle megoldást hírdetnek a crack topicban, de abban mind megegyezik, hogy magában valamiért a ME nem szereti a magyar szövegek 100%-át, akárhogy is írom át az ini-t. Oroszok csináltak egy viszonylag kicsi (200mb) oroszító csomagot. ha azt felteszed, és rá a magyar nyelvi fileokat + némi ini buhera akkor megy.
Nem olyan hú-de nehéz dolog ez de gondoltam csak meg lehet oldani egyszerűbben is. Node... az orosz patch hozzányúl a maps-hez is(ami a játék lényegi része, kb 5-6 giga. a Patchmaker se tudott 5 gigánál kisebb patchet csinálni hozzá.... nem vagyok én olyan okos, mint az oroszok. Node az orosz patch, meg a teljes magyarítási folyamat kb másfél órát vesz igénybe, így a eleve magar ISO talán mégse rosz 5let.
(meg a magyarításhoz kell 7 giga hely is, mert az orosz cucc 6 giga biztonsági másolatot csinál... ár van 1 sejtésem, hogy ha telepítéskor kilőjük a pipát, akkor nem csinálj, de nem szenvedtem vele nagyon.)
40 perc és felér, teszek majd mellé egy "kész" jelet. -
#24802 igazán nincs mit:) -
#24801 Lehet az lesz, mert ez az alaplapi szar. Nem igazán működik.
Tudsz esetleg valamit ajánlani? (Valami olcsó és jót!) -
#24800 Ja, majd elfelejtettem: NAGY KÖSZÖNET az archiválós shell-scriptért! Jövök neked eggyel! -
#24799 Nem tudom miért vacakolsz ennyit, ahelyett hogy vettél volna egy wireless router-t és már rég menne a internet+hálózat és úgy titkosítod ahogy akarod. (De ez szigorúan magánvélemény, úgyhogy no offense...) -
#24798 Na ha minden igaz, csütörtökön érkezik meg a másik alaplapom, amit a múltkor említettem ,hogy WiFi-vel össze szeretném kötni a rendes (mostani) gépemmel.
Szóval felraktam a képeket az alaplapom WiFi-s progijáról, aki ért hozzá, nézze már meg, hogy tud e segíteni a beállításban. Ha meglesz a másik, felrakom majd annak is a progiját illusztráló képeket az összekapcsolás miatt.
A cél: hogy lássák egymást, adatot lehessen másolgatni egyikről másikra + menjen a NET is. Lehetőleg mindez a lehető legnagyobb titkosítással. -
#24797 HÚÚ, már azt hittem, elkéstem. :)) Köszi, mehet lefelé. -
#24796 Igyekezz:) -
#24795 Az Alone még maradhat? Teljesen megfeledkeztem róla, de már belefogtam...Köszönöm. :)) -
#24794 Ezt írtam én is a spoilerben. Hülyeség leszedni azt a kevert x gigás cuccot szerintem. -
#24793 Egyik srác összerakott egy 70 megás magyar telepítőt. Szerintem elég lenne annyi, hogy a telepítő elindítja az angol-orosz frissítést(195MB), majd ha az végzett bemásolja a magyar fájlokat (105MB) a helyükre, frissíti a konfig fájlokat.
Azonban, miután engem nem érint a dolog, befogom a számat:) -
#24792 Küldjem privátban a postacímemet? -
#24791 Az előző képnél egyik gombra sem reagál csak az esc-re:
T betűre kilép, N betűre pedig visszalép az első képhez. Ebből is látszik, hogy ha elindulna, akkor sem lenne magyar nyelvű. -
#24790 Kipróbáltam ez lett az eredmény:
Most nem az elején kéri az eredeti dvd-t egy windows hibaablakban, hanem elindul a kezdőanimáció, majd ezután kéri a dvd-t. -
#24789 Azt hiszem, hogy arra nem lesz szükség, de majd meglátjátok. -
#24788 Az attól függ, hogy megkapjuk-e privát üzenetben a válaszokat -
#24787 Talán ma, de a héten mindenképpen ki fog kerülni a Magyarítások Portálra egy Sherlock Holmes vs. Arsene Lupin nyereményjáték. Remélem, hogy nem adtam túl nehéz kérdéseket... ;) -
#24786 A #24771-es beírásban említi, hogy hatalmas lenne a hunpack mérete (4-5) giga. Egyszerűbb egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, így nem kellene tárolni a 7 gigás alapjátékot és az 5 gigás magyarítást. -
#24785 Kicsit nagy méretű projektek vannak mostanában a szerveren (160-180GB), de töröltem Dracula-t, hátha elég. Ha nem elég, és már nem kell törölhetem Alone, Cyberia-t is.
Taky: azt nem értem miért nem csak a honosításnak csináltál telepítőt, miért az egész játékot variáltad meg? -
#24784 Szerintem töröld a Draculat. -
#24783 Ma is megjelenik, ma talán USA-ban. -
#24782 A gond csak az, hogy még egyetlen megosztón sem találkoztam vele.
Talán a héten.
Köszi -
#24781 90%-on állok, de megint nincs már hely.. még 6-700 mega kéne, döntsétek el, mi legyen. -
#24780 rájöttem, a hely fogyott el.
utólagos engedelmetekkel töröltem a Feeble Files ISO-it, mert a scumm packban már úgyis benne van. (nemtom elég lesz-e ennyi plusz hely 73%-nál tartok) -
#24779 ehh.. nem tudom feltölteni. megszakadt és most nem hajladnó folytatni.
van valami fileméret-limit a serveren vagy mi?
asszem kénytelen leszek darabolni...
-
#24778 Múlt pénteken. -
#24777 Runaway 2 könyvtárba bedobtam "balkán" crack-et, próbáljátok ki. -
#24776 Semmi gond, várjuk szeretettel! Még jó, hogy csak fél órát játszottam az angol verzsönnel. Az Alone in the Dark következő része mikor jelenik meg? -
#24775 a baj az, hogy reméltem h idáig végez a feltöltés, mert másnak is ígértem. nem értem miért esett vissza, de de töltenem kell máshova is, így lassabban lesz meg. talán holnap ilyenkorra.. elnézést.