The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Úton van felfelé, csak itthonról töltöm fél megával😊

(broken 1-2 már kész van)

[merlinw.org]

trmn
Ez engem is érdekelne, fõleg, hogy a napokban próbáltam meg elindítani a Broken Sword 2. részét, és csak nagyon szaggatottan indult

kirol
Már mindegy, megoldódott. Köszi.

Csökkentett módban tuti nem lehet netkapcsolatot összehozni. Múltkor én csak a SERIAL portot akartam használni a router kofigurálására, de azt sem hagyta. Csak a COM1 megy akkor.

szotyimutyi
Én is szavazok! Szuper lesz. 😊

Lord Myn
Én már akkor is írtam, hogy engem mindenképpen érdekel a full csomag, mert van benne egy pár ritkaság is. Úgyhogy +1 szavazat a feltöltésre!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Nagyjából követi a regényt, persze zanzásított formában (~ 100 perc) és nagyszerû angol színészek játszanak benne (pl. John Hurt és Richard Burton - neki ez volt az utolsó filmje - ). Viszont látszik, hogy a HL2 sokat lopott a filmbõl (a kivetítõk, a kék egyenruha stb.).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Én is fõleg a laptopomra raknám ezt fel és azon tolnám.

Axon
Fú, ez szuper! Engem máris érdekelne ez a csomag.

Axon
Elõre is köszi!

kirol
Úgy is próbáltam, de nem csatlakozott akkor se.
Közben addig-addig nyomkodtam mindent a honlapjukon, hogy felrakta a 2008-at, de azt meg nem tudom aktiválni. 😞

takysoft
1. "Csökkentett mód hálózattal" nem az? ha nem, akkor passz. (nekem abban szokott lenni, de csak akkor, ha direkt kapcsolat van(routeremmel az van😄)
a "betárcsázós" opció nem megy csökkentet mód alatt sajna.

2. Norton... ugyan már... ingyen mondok ezerszer jobbat.....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
A csökkentett módban hogy lehet elérni, hogy legyen netkapcsolat?
Mert a Nortonom nem tud frissülni, mert za egyik frissítés tepepítésénél az SPA.exe hibát észlel, és gondoltam kipróbálnám csökkentett módban is, hátha.

RaveAir
Höhõ! Ez jó kis csomag. És fõleg azért is nagyon jó, mert PDA-n is lehet játszani a ScummVM-es játékokkal.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Írtam anno, hogy összeállítottam egy ScummVM csomagot. Most lett kész. Ha van rá igény feltöltöm.

Vannak benne végigjátszások, manual-ok, Roland MT32 emulációs cumó, Soundfontok, magyarítva van mindegyik amihez van (sam, dott, monkey1, monkey3, beneth, broken1, broken2, throttle). Ill csináltam egy scummvm.ini-t is minden játékra konfigurálva, relatív útvonalakkal, tartalmak szépen megnevezve.

Teljes tartalom:

Beneath a Steel Sky (Talkie/CD/Hungarian)
Broken Sword 1: The Shadow of the Templars (Talkie/Hungarian)
Broken Sword 2: The Smoking Mirror (Talkie/Hungarian)
Day of the Tentacle (Talkie/Hungarian)
Flight of the Amazon Queen (Talkie/DOS/English)
Full Throttle (Windows/Talkie/Hungarian)
Gobliiins (CD/VGA/English)
Gobliiins (EGA/DOS/English)
Gobliins 2 CD (v1.02/DOS/English)
Goblins Quest 3 CD (v1.02/DOS/English)
Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/English)
Indiana Jones and the Fate of Atlantis (FM-TOWNS/English)
Indiana Jones and the Last Crusade (English/FM-TOWNS)
Indiana Jones and the Last Crusade (VGA/DOS/English)
Inherit the Earth: Quest for the Orb (Floppy/DOS/English)
Loom (FM-TOWNS/English)
Loom (VGA/DOS/English/Talkie)
Maniac Mansion (V1/DOS/English)
Maniac Mansion (V2/DOS/English)
Monkey Island 1: The Secret of Monkey Island (CD/Hungarian)
Monkey Island 1: The Secret of Monkey Island (FM-TOWNS/English)
Monkey Island 1: The Secret of Monkey Island (VGA/DOS/English)
Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (DOS/English)
Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (English/FM-TOWNS)
Monkey Island 3: The Curse of Monkey Island (Windows/Talkie/Hungarian)
Passport to Adventure (DOS/English)
Sam & Max Hit the Road (Talkie/Hungarian)
Simon the Sorcerer 1 (CD/Windows/English)
Simon the Sorcerer 2 (CD/Windows/English)
The Dig (Talkie/DOS/English)
The Legend of Kyrandia (CD/DOS/English)
Touche: The Adventures of the Fifth Musketeer (DOS/English)
Zak McKracken and the Alien Mindbenders (FM-TOWNS/English)
Zak McKracken and the Alien Mindbenders (V1/DOS/English)
Zak McKracken and the Alien Mindbenders (V2/DOS/English)

Méretek:

Következõ csomag egy DosBox-os kalandpakk lesz😊

[merlinw.org]

Kár hogy nekem nem megy az az adó. Különben milyen a film? Eléggé követi a regényt?

Kösz szépen, végre sikerül beszereznem<#alien2> A Fountain-t feltölthetem, a héten fent lesz<#nezze>

Lord Myn
Az 1984-t én is vadásztam nagyon sokáig, mert mindig lemaradtam róla, de szerencsére most vetítették a Zone Europa-n (megjegyzem egyike a nagyon kevés értelmes TV csatornáknak, itt javarészt régi, értékes filmeket vetítenek).

takysoft
télleg nem engedi megnézni..
disznóság!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Ha lesz felirat megnézem.

Nagyon cool ez az elsõ Tin Man rész! Már a 2-nak is kint kéne lennie, de nem látom sehol, sajnos... Hülye amerikaiak bezzeg még a Sci-fi Channel honlapján is megnézhetik, ha esetleg lemaradtak róla! Én viszont ha elindítom ott a videót, akkor kiírja, hogy az én területemen nem nézhetõ :/ Ezért várok itt a 2. rész "olyan", letölthetõ verziójára. Btw nézzétek meg ti is, ha szeretitek a képzeletbeli világokat, vagy az eredeti OZ-t!
kirol
Hát bízok benne!<#vigyor3>

RaveAir
Jaj... frissítenem kellett volna a profilomat. Most már "csak" kontroller fõmunkatárs vagyok, de gyakorlatilag majdnem ugyanazt csinálom.

A számvitel tényleg elég érdekes anyag, és igazából csak akkor lehet megérteni, hogyha látod az alkalmazását is. Több év munka után még mindig elõfordul, hogy csak most esik le valami. Tanulóéveid során marad a beseggelés, esetleg sok példa megcsinálása (amik a gazdasági életben egész máshogy következnek be). De amúgy nem kell aggódni, mert elég sokan elvégezték már a számvitel tanulmányokat.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Nem vagyok ellensége a filmeknek sem. 😊
Csak megemlítettem, hogy "apróbb" dolgokat elég könnyen be lehet szerezni.

kirol
Most látom, hogy pénzügyi-számviteli-kontroller-fõmunkatárs vagy.
Most õsszel kezdtem el számvitelt tanulni és elég "érdekes" az anyag.
Hogy lehet ezt megtanulni?<#fejvakaras>
Pedig látszólag egyszerû, rajzoljuk a sok T -betût és jobb-bal oldalára írkáljuk a 384,... 3 jegyû számokat.

kirol
Hát ezt a témát már korábban is kitárgyaltuk, ha emlékezetem nem csal. 😊

Axon
Ezen az oldalon fent van ingyenesen az 1984.

Axon
Most néztem, hogy az este felért a napfény. Örülök, hogy többen is kíváncsiak rá.

Tomsess: Errõl a Fountain-ról még nem hallottam. Szívesen kérném, hogy told fel, de látom, hogy negatív vélemények születtek filmek feltöltésével kapcsolatban, így már nem merek nyilatkozni, nehogy megbomoljon a harmónia :-)

kirol
Most olvastam, hogy újra elkezdték csinálni a The City of Metronome-ot!
De arra már nem emlékzsek, hogy ez PC-re is lesz e, vagy csak Xbox360-ra?

A 72-es Solaris nem fekete-fehér, csak egy része! (=csak gondoltam beugatok<#vigyor2>) Különben meg eddig csak olyan filmek voltak fent, amiket jóformán sehonnan nem lehet beszerezni. Úgy ahogy a Stalker-t sem. Nekem még az 1984-re fáj a fogam <#alien2>

RaveAir
Néhány százmegás filmet/sorozatot gyorsan le lehet szedni a nem zárt torrentoldalakról is. Egy több gigás játék esetében viszont elõfordult már, hogy napokig zúgott a gép, mire lecsorgott a végleges eredmény.

Jó már leszedtem máshonnan... De kösz a linkeket. És akkor legközelebb nem kérek ilyet. De sztem ugyanolyan könnyen elérhetõ egy játék is. 😊
takysoft
ez túl könnyen elérhetõ.
ilyesmire nem használjuk. (azt se nagyon értem, hogy 0day game-k feltöltésére miért.. fõleg a legközkedveltebbekre).

Filmet utoljára akkor láttam fent, amikor vki kérésre feltette a Solaris egy õsi fekete/fehér verzióját.

MerlinW
http://www.eztv.it
http://www.mininova.org/tor/1026047

[merlinw.org]

Vkinek megvan az új Sci-fi Channel mini sorozat, a Tin Man elsõ része? (már letölthetõ, csak nekem lassan jön... nagyon lassan) Mert ha esetleg megvan vkinek, akkor az rálapátolhatná a ketteskére 😊 Naggggggyon hálás lennék! 😊
kirol
Nem az nem szinkronos, csak ezeket találtam a HUN mappában és felraktam mindent, ami ott volt.

Huh...visszatértem. 1 hét kórház után mennyi minden történt itt (meg került fel "valahova"). Elõször is, NAGY_NAGY_NAGY köszönet a Stalker filmért. Évek óta keresem, szóval maga a mámor, hogy végre elérhetõ.
Aztán köszönet a többi cuccért is <#worship>
Kérdésem lenne, hogy a The Awakened magyarítása tartalmaz szinkront is? Mert a könyvtárában van vmi voice.snd is. Ha igen, akkor nyúzom le, mert egyébként csak a feliratért nem lenne érdemes.
A Napfény-t én is megnéztem és tényleg csúcs alkotás. Nekem 5.1-es minõségben van meg, avi-ban, nagyon jól szól. Ha kell akkor felrakom.
Mindenképp megéri megnézni, mert nagyon jó film ... rég láttam ilyen jó sci-fi-t. Még mondjuk a Fountain is jó, csak az már kemény sci-fi kategóriába sorolható. A fõcímzenéje is elviszi a pálmát<#alien2> Szóval coool....

Axon
Elszámoltam magam. Lesz az éjfél is mire felér.

Axon
Jó hír, hogy elkészült a Beneath a Steel Sky kalandjáték magyarítása.
Még jobb hír, hogy készül még a Discworld Noir a Jack Orlando a Future Wars és a The watchmaker fordítása is.
A Future Wars nincs meg valakinek cd-s verzióban? Mert nekem csak a floppys van meg.
A Jack Orlandot anno töröltem, mert nem tudtam sehogy mûködésre bírni.

Axon
Elkezdtem feltolni a Napfény címû filmet. Elvileg - ha nem vágja el valaki a kábelt - koradélutánra felér.

Ez a film engem is érdekelne (nagy SCI-FI fan vagyok) 😊
MerlinW
Ott nem hiszem, azt nem erre találták ki😊
Ill. smsweb-es ftp tud ilyet, de ott meg csak a fizetõs accountok vannak korlátozva.

[merlinw.org]

kirol
Ez oké, de félõ, hogy mindez akkor menne, ha az én gépem szolgálna az FTP szervernek.
De ez egy freeweb-es tárhely mint írtam. Itt is lehet ilyen? Félõ, hogy nem.

moonster
windwoson is lehet ilyet csinalni, marhogy ftp-n userknek kulon jogokat
ha mindenki ugyanazzal a nevvel megy, akkor nem megoldhato sztem, max, ha te csinlasz magadnak egy masik usert es adsz neki kulon jogokat, es masikrol meg elveszed.
sokfajta jog van...utana kell olvasni, hmelyiket holleht belalitani.
olvasasi, irasi, letrehozasae, hozzaferesi, torles..stb

ha windowsos felulet, akkor a Titan Ftp szerver-t ajanlom. nekem az jott be legjobban..
ahhozi h ezeket beallitsd nyilvan admin jogokkal kell rendelkezned
kirol
Errõl beszélek a tesztelés se megy. Nem tud próbaüzit se küldeni, csaj az az ablak jön fel vagy százszok. Mintha nem lenne jó valami. Pedig ha nem lenne jó, ugye netezni se tudnék.

Hát az lesz.

MerlinW
De, ott van a további beállítások felett a fiók beállításainak tesztelése gomb.

Végsõ esetben 2 dolgot kell tenned:
1. megnézed a freemail, egyéb levezõ oldalon a FAQ, stb-t hogy milyen portokat, beállításokat, titkosítást stb-t használ.
2. felhívod az enternet ügyszolg.-ot az smtp beállításokkal kapcs. (hátha nálad más mint nálam)

[merlinw.org]

kirol
Most komolyan ennyire bénának nézel?

Persze hogy le tudom azért másolni, de egyszerûen nem jó.
Mindig feljön a hálózati jelszó megadása vagy 1000x, és nem tudja a próbaüzit se küldeni.

És rohadtul nem értem, már 1000x megcsináltam de nem megy.
Sima Outlook-al se megy.

Nincs valami teszt, amivel csak simán azt tesztelhetném, hogy be az smtp megy e nálam?

MerlinW
Office 2007 de baromi mindegy. A képen amit bevágtam az én beállításaim láthatók. Csak másold le az istenért. Ha a "flat" kellene ott lenne, de nem kell.

POP a 110, SMTP a 25 portot használja

egy másik leírás

Semmi bonyolult nincs benne, ennél többet nem tudok /nem lehet segíteni...

[merlinw.org]

MerlinW
Linuxon jah.

[merlinw.org]

kirol
Másik technikai kérdés.
Ha van 1 FTP tárhely ehhez van k embernek hozzáférése. Megoldható, hogy az, hogy törlési engedélye csak nekem legyen?