33675
-
#24934 Van egy elfekvőben lévő 80gigásom. Szívesen elcserélem veled. :D -
#24933 Nagyjából egyenrangú a két kártya.
Viszont egy LEADTEK 8800GTS 512MB van egyik céges vasban, max majd kicserélem.
A vinyóval már nem tudok mit kezdeni, marad ez, puff neki:) -
#24932 2 hozzáfűznivalóm lenne:
- A 9600GT-ből teljesen felesleges 1 gigásat venni, akkora memóriához már nem elég a kártya ereje (egyébként az 512-es jó vétel!)
- 750-es Samsung helyett ajánlom inkább a 640-eset, hiába csak 16MB cache van benne, jóval (értsd: SOKKAL) gyorsabb a 750-eseknél, a PH!-n volt egy összehasonlító teszt, a 640-esnek olyan írás/olvasás értékei voltak, hogy csak lestem...
Egyébként jó konfig! -
#24931 Nekem ebből a videókari 512megás kistestvére van, és szépen muzsikál. Valamint, ha bátrabb lennék, akkor a gyári tuningprogijával állítgathatnék az értékeken is.
Egyelőre hagyom, mert egy kicsit gyorsabb procira kellene először cserélnem. (Jaj, meg valami monitort is kellene majd vennem, hogy legyen 1024x768-nál nagyobb felbontásom...) -
#24930 Vistat raksz rá? -
#24929 Wow! Blu-ray író! Na abból egy nekem is jól jönne. A gép meg igazán pofás lesz, csak azt a videokarit nem tudom hova rakni. Annál sebességben mindenképpen jobb választás egy 8800 gt, pláne ebbe az erős gépbe. -
#24928 Hát pont ezt nem akartam. :(
Van olyan, ami rohadt olcsó (3-4k), de használható?
(Mondom csak néha áthúznék egy filmet lentire, amit nehéz kiírni, pl. 8 gb-osat.) -
#24927 Nem terveztem még frissíteni, de olyan árak vannak mostanában, hogy nem tudtam ellenállni.
lap: GIGABYTE GA-EP45-DS3P
proci: INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX
memo: CSX 4096MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT
video: GIGABYTE NX96T1GHP 9600GT 1024MB PCIE 720/1800Mhz
hdd: SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2
blue-ray rw: PIONEER BDR-202BK SATA
-
#24926 Nagyon láma voltam és valamit elcsesztem a 122-es alkönyvtár helyett a gyökérbe tölti az AKvsDR-t. Mindegy onnan is le tudod húzni, aztán úgy is letörlöd. -
#24925 a kapcsolatot az OS vegzi. Érdemes valami fasza jol konfiguralhato WIFI routert venni
Edimax, Linksys. Ezek jol konfiguralhatoak -
#24924 De ezekkel magát a kapcsolatot is lehet konfigurálni?
Mert ha csak monitorozni lehet vele, akkor nekem még nincs mit. :) Meg ez nem is szükséges, csak az, hogy menjen már a hálózat. -
#24923 Kirol:
Pár cimbi használ wifit és azt mondja, h ezek a jo monitorozo progik. Mivel mindet eszkozod helye fix, ezert nem nagyon lehet a minosegen javitani, gondolom
netstumblerinstaller_0_4_0.exe
wirelessMon Professional v2.1 -
#24922 Elkezdtem feltolni (122). Még ma fel fog érni, hacsak valaki nem vágja el a kábelt.
Szerintem ha lehúztad, akkor törölheted is. -
#24921 Köszi! -
#24920 Van valakinek valami jó WiFi manager programja, amivel jó belehet lőni a kapcsolatot?
Esetleg valami javaslat? -
#24919 Igen, szinkront ne várj. :)
Gratula, hogy erre rájöttél!
Szívesen! -
#24918 Project 121 megy frankon, mar ha a magyar felirat a teljes lokalizacio.
csak nem akart magyar lenni elsore, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!registry turka: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Frogwares\sh4] "lang"="en" -> "lang"="hu" -ra kellett allitani
koszonom Kirol -
#24917 Igen sikerült végre, van hang!
Már "csak" a WiFi-t kell belőni. :)
Na a nagy izgalmakra megyek füvet nyírni. -
#24916 Na ma 2x telepítettem XP-t és 3x Vista -t.
Nem akarom elkiabálni, de lehet rájöttem a dolog nyitjára. :) -
#24915 Nem is írtam semmi csúnyát szerintem.
Azóta már annyit szoptam vele, de nem tudom megoldani. Tudom mi a baj, csak nem bírom megoldani.
Uninstalláltam a drivert, a végén kiírja, hogy újraindít, ekkor ha nem indítom újra a kikapcsolódásig VAN hang! Ami meglepő. Bár gondolom ekkor kikapcsolja azt, amit én is szeretnék.
De a legmeglepőbb ekkor következett be, hisz lenézek és látom, hogy a hangkábelt most bele se dugtam a TV-be. :DD És van hang! (Persze újraindításig!)
Szóval ez a DVI-ből átviszi a hangot a TV HDMI csatijába!
(Az alaplapra rá van írva, hogy ezt támogatja.)
De a legfontosabb, hogy hogy tudom kikapcsolni a jack sensing -et??
Nem olyan jó állandóan uninstallálni, hogy kikapcsolásig legyen hang. -
#24914 KÉSZ a Project 121! -
#24913 OK!
köcce -
#24912 Még ma!
Szólok.
A "tobbi" mappa kivételével kész. -
#24911 Kirol!
A 121 mikor er fel teljesen? Tűkön ülve várom :)
-
#24910 most lehet én vagyok értetlen, de ahogy én olvasom egyetlen csúnya szó nem hagyta el a billentyűzetét.... -
#24909 Elhiszem, hogy ideges vagy de kérlek ne itt káromkodd ki magad... -
#24908 Na tényleg ez volt a gond a hangnál.
Aki ért valamit hozzá segítsen már!
HSZ-em
Itt lehetne kikapcsolni, de nekem nincs olyan, mint ami a képen 1-essel van jelölve.
És tényleg ez a baj, mert uninstalláltam a drivert, ekkor újraindult és már volt hang, meg indításnál is, és kitudja honnan újrarakta a drivert magától és ismét nem volt hang. -
#24907 Na nem olyan sürgős az. Munkahelyi gépemen Ubuntu Linux van, a többi gépen pedig XP. Az otthoni gépemet 90%-ban játékra használom, így azon is XP van. Még egyetlen játék sem igényelt only Vista-t. -
#24906 Mire lesz belőle magyar, lesz az 2 év is.
Mire rendesen működik majd, lesz 3 is.
Nem mintha én Vistát használnék. -
#24905 Lehet, hogy én is, mint anno a Win98-al tettem. -
#24904 Másfél év múlva jön a Win 7.
Na mostmár egészen biztos, hogy kihagyom a vistat. -
#24903 Na azt mondják a "Jack Sensing" szopat.
Délután, ha otthon leszek kipróbálom. Remélem jó lesz!
A cuccot meg pakolom felfelé folyamatosan, remélem nem feleslegesen! -
#24902 Iszonyat jó. Akkor most még vegyek egy hangkártyát is. Fantasztikus.
Bocs mindenkitől, de azért ez már kezd túlzás lenni. Indultam onnan, hogy 25k-ból meglesz, erre tessék.
Pláne ilyen hihetetlen hibát még sose láttam.
Holnap feldobok rá egy XP-t. Ha az a köcsög Vista szopat, hogy valami DRM miatt nem ad hangot az eredeti Vista DVD-met megdobálom tojással az tuti! Meg esetleg letesztelem a lemez szakítószilárdságát. -
#24901 De még mennyi. De a PC-t a HDMI2-esbe kell rakni, és ehhez van egy HDMI2-eshez rendelt RCA.
Most lecipeltem ezt a gépet, mert azt hittem már a TV rossz, de ezen volt hang.
Ja és 5.1-ben 2 hangszórón (fülhallagtón) van hang, TV-n nincs.
A jó, kib****************************** a hülye AsRock lapnak!!!
Már most megbántam, hogy ilyet vettem.
Most komolyan semmi ötletem nincs. Minden ment az egyikből átdugtam a kábel végét másikba jó minden, azon meg nem. Egyértelmű, hogy az AsRock a szar, de fülhallgatóra hogy ad hangot, TV-re meg nem?
Ezt k****ra nem értem. -
#24900 A TV-n van másik hangbemenet? -
#24899 Amin eddig 2 különböző laptopon, meg ezen a gépen ment.
Minden ugyan oda megy. És ezen a 3 gépen jó is, csak persze ezen nem.
Ezért hihetetlen.
Amúgy a kép DVI-ből megy a TV HDMI-jébe. A hang meg a pc szereo jack-éből megy a TV HDMI2-es csatijához rendelt RCA-ba.
Mindjárt átrakom 5.1-be, és bedugom elsőknek TV-t, hátsóknak fülhallgatót, és ha a fülhallgatón lesz hang és TV-n nem kibaszom az új gépet az tuti! :D -
#24898 Jack-jack-en nem hinném, mert a TV-ken a hangbemenet általában RCA szokott lenni, illetve mostmár HDMI-n is megy át hang, ha jól tudom. -
#24897 nyugi van:D
nos, min menne át a hang a TV-re? sima jack-jack? -
#24896 Nyugalom uram! Aki ilyen régóta foglalkozik szgépekkel, az nem akadhat ki egy ilyenen... /Baráti körben, ilyenkor jött a szlogen: "Köszöntünk a számítógépesek táborában!"/
Hova dugod be a fülhallgatót, amikor van rajta hang? A gépbe vagy a TV-be? -
#24895 Na megcsináltam a TV-hez a gépet, felraktam rá Vista -t, pöpec minden.
Leviszem, erre a TV-re nem adja le a hangot.
Ha beledugom a fülhallgatót van hang, de a TV-n nincs. Eddig néztem Laptopról, erről a gépemről, minden jó volt, erre arról meg persze hogy nem ad hangot.
Hisz hogy lehet, hogy nem állítok semmit és ha fülhallgatót rakk bele van hang, ha a TV-t nincs hang?
Hát mindjárt szétbasz az ideg!