The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Én is gartulálok! Igazi ünnep, tényleg!<#wave>

serito
Gratulálok én is teljes szívembõl!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Sinking Island több, mint felénél járok, olyan mint a Culpa Innata (erõs angolos nyomozós) de nem olyan hangulatos mint az említett darab.Egynek elmegy. Culpa hangulata, története jobb.

[merlinw.org]

takysoft
gratulálok kedves barátom!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Gratulálok😊 ...egészségben, boldogságban...😊

[merlinw.org]

Gratulálok én is! 😄 Éljen!
kirol
Valaki, aki játszott a SH:A Felébresztett -el segítsen már EBBEN!
Köszi

UI: Topikjában nem segít senki. 😞

kirol
Gratulálok én is!
Pont karácsonykor! 😊

Gratulálok! E öjöm ... e bódottá<#taps>

RaveAir
Nem tudom, hogy mennyire közérdekû, de tegnap megszületet a kislányom, Annamária. Ha valakit érdekel, akkor tettem fel két képet róla a blogomban.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Randal
Azt tudom, de pont a Paradise kritika miatt kérdeztem😊

kirol
Az Experience 112 demo-ja mûködi kvalakinek?
Már 3x letöltöttem, de mindig hibás a fájl. Pedig a honlapjukról szedem.

kirol
Hát azért a Paradise elég trágya volt, bár nem is játszottam végig.

MerlinW
Benoit Sokal..😊 Kell több?😊

[merlinw.org]

Randal
Öööö, és errõl mit kell tudni? Mennyire jó áték?

kirol
Megjelent az angol verzió is a Sinking Island -bõl!

via_mala
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Kalandjátékokban is Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Nekem a 4CD-s verzió nem mûködött, mármint XP alatt nem ment az installátor. Múltkor beszereztem a DVD-s verziót is belõle, de nemtom, hogy az mûxik-e. Egyébként jó játék lehet<#buck>

Én is köszönöm a jókívánságokat!<#worship>

RaveAir
Szeretnék én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek!

És köszönöm a többiek hasonló üdvözletét is. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
Sziasztok!

Rég jártam erre, de beugrottam

Kellemes Karácsonyt kívánni
Mindenkinek!

Hm... Benoit Sokal... Hát, gondolom nem lehet rossz, úgyhogy érdekel 😊
Randal
Halihó!

Az Amerzone nevezetû játékot ismeri valaki?
Mert így látatlanban most nem kapnám le, de ha valakinek kellene akkor januárban fel tudom tolni a szerverre...

Csatlakozom a jókívánságokat küldõkhöz:
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek! 😉

Én most mézeskalácsot zabálok, az is jó 😄
MerlinW
Minden kedves TLJ-s pupáknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok! 😊

Egyetek sok bejglit!

[merlinw.org]

szotyimutyi
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok és boldog újévet minden fórumlakónak!<#wink><#wave><#smile>

Lord Myn
Sajnos a karácsony környéki hajtás rám is vonatkozik, úgyhogy egy ideig én sem leszek, szóval:

Kellemes Ünnepeket és ha nem jönnék addig, akkor BUÉK! <#bohoc>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Ma délig dolgozom és utána már csak karácsony után fogok jönni melózni, ezért:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a topik minden lakójának! :-)

kirol
Boldog és békés Karácsonyt, valamint Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

trmn
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok.
(meg sok bejglit)))

serito
Sziaszto!
Nagyon nem vagyok aktív mostanában, mert ez a karácsonyi hajtás teljesen kizsigerel. Látom ti azért írogattatok,lesz mit visszaolvasnom. Az ünnepekre megint eltünök mert szeretném kipihenni magam.
Ezúton kívánok mindanyiótoknak Boldog Karácsonyt és Jobb Új Évet mint az idei volt!

Axon:
Nálam mind a két gyermekemnél u.a a doktor vezette a szülést mivel mindkettõ császárral született, így egy szülésznõ nejezen vezethette volna le a szülést. A "sok" pénzt meg gyerkenként adtuk neki és 9 hónap alatt/gyerek. Mindez a gyõri kórházban történt ezelött 6 ill. 3 évvel.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
Egy ideig most nem elszek
Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Ennek simán Sudden Strike Mission CD a neve. A Total War II-re már 7 éve vadászok, de nem sikerült beszereznem.

Érdekelne engem is, ha valaki feltolná az ünnepekben 😊
kirol
Olyan ismerõsen csengett a neve. Elég gáz progi.

takysoft
ez egy teaser trailer. elõ kedvcsináló. várom a rendes trailert. talán jövõ E3-omra csinálnak majd egy rendeset. abból jobban látszik majd a konrét játék is.
amúgy egész ok kis trailer, bár tényleg semmi nincs benne.

Végre angolul. Én már be is szereztem <#alien2>

Kijött ez a kalandgame: Belief And Betrayal
Meglestem én is, de azt kell, hogy mondjam, nekem a 2001-es trailer jobban bejött, vagyis maga a játék az akkori formában. Ez így ami most van nem üt...nálam tuti nem. Olyan szinten van mint a Prey vagy a Doom3 de talán jobban emlékeztet a Blacksite : Area 51-re. Márpedig ezek a játékok jók, de nem Duke Nukem-ek. Nekem, mivel a Duke Nukem 3D-n nõttem fel, ez a mostani trailer siralom <#levele>

takysoft

takysoft
No. olyasmi történt, ami igencsak.... meglepõ.

Kijött egy hivatalos Duke Nukem Forever Teaser Trailer

Duke Nukem = aki nem ismer magára vessen
Forever = a készítési idõ megközelítõleg
Trailer = kiadás elõtti bemutató videó a játékról
Teaser = bemutató videó elõtte kedvcsináló video.

(ne feledjük, hogy egyszer már a konkrét Trailer szintre is eljutottak 2001-es E3-nál, azt mégse lett semmi... de azért én reménykedem...)

Randal
Melyik kieg ez? A Forever, a Total War II, a Resource War vagy melyik?

Áh, nem igaz... Fel akarom tenni a Godfather játékot (régen sikerült feltenni), de kiírja, hogy nincs fent a legújabb directx9... Pedig fent van. Emlékszem, hogy volt már ilyen probléma több EA-s játék telepítésénél is, csak arra nem emlékszem, hogyan lehetett megoldani
Axon
A Sudden Strike játékról van szó, amit talán 2000-ben adtak ki vagy méghamarabb. Ebbõl beszerezni a német verziót igazán nem könnyû. Ha meglenne, akkor sem kellene a registryvel tökölni, mivel akkor simán telepíteném a kieget, ami csak pályákat tartalmaz. Azután ezeket a pályákat már simán ki lehet másolni a játékból. Ezt a kieget a németek készítetteék és csak németországban árulták(?) vagy egy újsághoz adták, nem tudom pontosan (már az is kisebbfajta csoda volt, hogy tudomást szereztem a létezésérõl, a beszerzése pedig a nagyobb csodák kategóriájába tartozik. Pont ezért últra bosszantó, hogy nem tudom telepíteni.
Én más megoldásra gondoltam. Ezek a Setup.exe-k töbnyire valamilyen önkitömörítõ állományok. Valami olyan progi kellene, ami ki tudja ezeket bontani.

Randal
Keress hozzá valamiféle patchet. Biztos találsz olyat amivel mûködik.
Vagy csomagold ki a setup.exe-t, hátha mûködik és a tartalmát told bele a könyvtárba.

kirol
Na kb. egy év után ma végre befejeztem a Jumurdzsák gyûrûje játékot!
Hát jó lett volna - bár kicsit elfogult vagyok, hiszen olyan jó érzés, hogy magyar hangot hallassz benne -, de kicsit elbonyolították a dolgokat. Túlságosan is ellehetetlenítették a játékosok helyzetét szerintem. Játszottam már ugye pár kalandjátékkal, de a készítõk a meglátásom szerint nem, vagy õk direkt csinálták volna ilyenre?

Na mindegy, ha tényleg lenne folytatás, mármint másik ilyen típusú játék örömmel venném. Bár anno írták is, hogy folytatódik, de azóta sincs semmi hír.

takysoft
általánosságban:
töltsd le a német alapjátékot
mentsd el a registy-t. uninstall az alapjáték, telepít az új(német). registry megint elment. 2 registry összehasonlít. így könnyedén tudsz reg-patchet csinálni.
(amivel késõbb az angolra is rátolhatod a német kieget)

Esetleg ha amúgy is megtalálod a játékot a registryben, akkor lehete elég a nyelvkódot átírni. a német nyelv kódja 1031
pl: "Language"="1031"
(mellesleg a magyar nyelv kódja asszem 1033, de ennek itt semmi köze😄)

Ha valami oknál fogva éppen nem más játékról vona szó, mint a Settlers II Vikings kiegészítõjérõl, akkor szedd le a portálról a magyarításom, abban benne van a szükséges reg file.

Axon
Lenne egy problémám, hátha tudtok segíteni.
Van az egyik játékhoz egy kiegészítõm. Egyszerûen setup.exe a neve és el kell indítani. Nos ez a telepítõ elõször megnézi, hogy telepítve van-e az alapjáték és ha nincs akkor ezt közli majd kilép. A gond az, hogy az alapjáték telepítve van, méghozzá az eredeti gyári (megvásárolt) lemezrõl, de az angol verzió, míg a kiegészõtõ (setup.exe) német nyelvû és a német verziójú alapjáték registry bejegyzéseit keresi. Na ez a gondom. A kiegészítõnek egyébként nincs angol nyelvû verziója és csupán csak pluszpályákat tartalmaz, amit az angol verzióval is simán lehet(ne) használni. Na ez a gondom.