The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Köszi
UI: Topikjában nem segít senki. 😞
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Már 3x letöltöttem, de mindig hibás a fájl. Pedig a honlapjukról szedem.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Én is köszönöm a jókívánságokat!<#worship>#worship>
És köszönöm a többiek hasonló üdvözletét is. 😉
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Az Amerzone nevezetû játékot ismeri valaki?
Mert így látatlanban most nem kapnám le, de ha valakinek kellene akkor januárban fel tudom tolni a szerverre...
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Egyetek sok bejglit!
[merlinw.org]
Kellemes Ünnepeket és ha nem jönnék addig, akkor BUÉK! <#bohoc>#bohoc>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a topik minden lakójának! :-)

Nagyon nem vagyok aktív mostanában, mert ez a karácsonyi hajtás teljesen kizsigerel. Látom ti azért írogattatok,lesz mit visszaolvasnom. Az ünnepekre megint eltünök mert szeretném kipihenni magam.
Ezúton kívánok mindanyiótoknak Boldog Karácsonyt és Jobb Új Évet mint az idei volt!
Axon:
Nálam mind a két gyermekemnél u.a a doktor vezette a szülést mivel mindkettõ császárral született, így egy szülésznõ nejezen vezethette volna le a szülést. A "sok" pénzt meg gyerkenként adtuk neki és 9 hónap alatt/gyerek. Mindez a gyõri kórházban történt ezelött 6 ill. 3 évvel.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
amúgy egész ok kis trailer, bár tényleg semmi nincs benne.
csak 70 mega...
Kijött egy hivatalos Duke Nukem Forever Teaser Trailer
Duke Nukem = aki nem ismer magára vessen
Forever = a készítési idõ megközelítõleg
Trailer = kiadás elõtti bemutató videó a játékról
Teaser = bemutató videó elõtte kedvcsináló video.
(ne feledjük, hogy egyszer már a konkrét Trailer szintre is eljutottak 2001-es E3-nál, azt mégse lett semmi... de azért én reménykedem...)
Én más megoldásra gondoltam. Ezek a Setup.exe-k töbnyire valamilyen önkitömörítõ állományok. Valami olyan progi kellene, ami ki tudja ezeket bontani.
Vagy csomagold ki a setup.exe-t, hátha mûködik és a tartalmát told bele a könyvtárba.
Hát jó lett volna - bár kicsit elfogult vagyok, hiszen olyan jó érzés, hogy magyar hangot hallassz benne -, de kicsit elbonyolították a dolgokat. Túlságosan is ellehetetlenítették a játékosok helyzetét szerintem. Játszottam már ugye pár kalandjátékkal, de a készítõk a meglátásom szerint nem, vagy õk direkt csinálták volna ilyenre?
Na mindegy, ha tényleg lenne folytatás, mármint másik ilyen típusú játék örömmel venném. Bár anno írták is, hogy folytatódik, de azóta sincs semmi hír.
töltsd le a német alapjátékot
mentsd el a registy-t. uninstall az alapjáték, telepít az új(német). registry megint elment. 2 registry összehasonlít. így könnyedén tudsz reg-patchet csinálni.
(amivel késõbb az angolra is rátolhatod a német kieget)
Esetleg ha amúgy is megtalálod a játékot a registryben, akkor lehete elég a nyelvkódot átírni. a német nyelv kódja 1031
pl: "Language"="1031"
(mellesleg a magyar nyelv kódja asszem 1033, de ennek itt semmi köze😄)
Ha valami oknál fogva éppen nem más játékról vona szó, mint a Settlers II Vikings kiegészítõjérõl, akkor szedd le a portálról a magyarításom, abban benne van a szükséges reg file.
Van az egyik játékhoz egy kiegészítõm. Egyszerûen setup.exe a neve és el kell indítani. Nos ez a telepítõ elõször megnézi, hogy telepítve van-e az alapjáték és ha nincs akkor ezt közli majd kilép. A gond az, hogy az alapjáték telepítve van, méghozzá az eredeti gyári (megvásárolt) lemezrõl, de az angol verzió, míg a kiegészõtõ (setup.exe) német nyelvû és a német verziójú alapjáték registry bejegyzéseit keresi. Na ez a gondom. A kiegészítõnek egyébként nincs angol nyelvû verziója és csupán csak pluszpályákat tartalmaz, amit az angol verzióval is simán lehet(ne) használni. Na ez a gondom.