The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még szerencse, hogy megjelenik eredeti cseh szinkronnal is, hála a fejlesztõk jó szokásának. A cseh szinkronok általában mindent visznek, csak értse õket az ember. Egyébként ha már szinkron, én az Undercover - Operation Wintersun ínglish szinkronjától sem vagyok elragadtatva. Sõt, borzasztóra sikeredett. Ekkora álmos szinkronnal már rég találkoztam. Oké, hogy tudós a csávóka benne, de akkor is. Ha éppen egy zongora esik a fejére akkor is csak : Oh...my...god -- mire kimondja elalszom. Szerencsére ez is meg fog jelenni full cseh szinkronnal, az tuti jobbra sikerül. És érdekes, hogy a csehek szinte minden kalandot szinkronosítanak. Pl. CZ/SK-ban a Bone két része is full cseh szinkronnal jelent meg. Amit sajnálok, hogy ellenben a Runaway elsõ részével a második rész már csak feliratos. Pedig ott is nagyon jó szinkron volt<#pardon1>

A Next Life (ala Reprobates) most megjelent verziójával egyébként gyönyörûen mûxik a magyarítás <#alien2>

Ez a Next Life a Reprobates, csak angolul? Ahhoz van magyarítás, csak nekem nem mûködött vele.

kirol
Én az elején abbahagytam, mert mondom megvárom a honosítást, és azóta nem játszottam vele, de az Overclocked ehhez képest ezerszer jobb.

Nekem eddig tetszik... Mert érdekes. Az tény, hogy nagyon rossz a szinkron, de az összes szereplõ más nemzetiségû (nem angol), és akcentussal beszél. Ezért is érezhetjük vacaknak. A grafikája meg elég szép egy kalandjátékhoz... És én érzek vmi sejtelmes hangulatot. A menü alatti furcsa zene szerû vmi is bejön 😄
MerlinW
Azt hittem jó játék ez a Next Life. De eddig nem az😊 Nulla zene, nulla hangulat, antipatikus karakterek, érzelemmentes felolvasott szinkron, semmitmondó grafika, unalmas ide menj - oda menj játékmenet. Történet nem tudom milyen, az elején nem bontakozik ki (2. napnál járok), de eddig semmi érdekes (meghalunk de mégsem, mert purgatorium, vannak mások is, vajon mi történhetett...).

Az a baj, hogy abszolut semmi sem ösztönöz arra hogy ismét elindítsam a játékot.. Pedig annyit beszéltetek róla, vártam a tutit😊 Marad hát egyelõre Culpa az év kalandjátéka😊

(Black Mirror-ral nem játszottam még, azt is agyon ajnározzák, de lehet a fejlesztõk stílusa nem fekszik nekem, és az sem tetszene)

[merlinw.org]

MerlinW
Mert megérdemlem😊

(/me is mûvelt ám, nem fogsz ki rajtam😊)

[merlinw.org]

Axon
Majd kiszabjuk rád a penitenciát :-)

MerlinW
Oh, én hibám😊

[merlinw.org]

Axon
A Fahrenheit pont rossz példa, mert abban volt különbség. ha jól emlékszem a szexuális és ateista jellegû dolgokat vágták ki belõle (álá amerikai katolicizmus).

Axon
Nekem is utána kellett nézne, hogy mi is ez, aztán nálam is jelentkezett a Tomsess féle megvilágosodás :-)

kirol
Én úgy tudom, a Fahrenheit-ben pont hogy volt különbség.

MerlinW
Nem szokott. Fahrenheit-ben sem volt emlékeim szerint. Csak a nevük más mint az elõbb említett játéknak, vagy mondjuk az NFS Porsche-nak.

[merlinw.org]

Elõször utánna kellett néznem micsoda ez, de beugrott, hogy a Reprobates, csak amcsiban ilyen néven jött ki. Kíváncsi vagyok van-e valamilyen különbség az EU verzió között.<#vigyor3>

Jojoooj...BIG TENKS <#worship><#worship><#worship>

MerlinW
081 (ennek örülni fogtok)

[merlinw.org]

Axon
Nekem is hasonló gondom van. Akció közben folyton mondják az instrukciókat, amiket rövid ideig írnak ki a képernyõre és közben meg harcolni is kellene. Mégha magyarul írnák ki akkor sem biztos, hogy mindig végig tudnám olvasni, így meg, hogy még közben fordítanom is kellene.... hát, inkább nem foglalkozom velük csak harcolok :-)

Én a "magyar" Witcher nyomom, de csak orosz inditóexe-vel megy nálam (1.1a patch után). Mivel a DT Pro advanced-ben nem tudok ide drivert generálni. Még az opcióban sem. 😞 Inaktív. 😞 Winxp64 sp2 az op.

MerlinW
080 <#wave>

[merlinw.org]

kirol
Ha valamikor lennél MSN-en egy 5 percre az jó lenne, mert nem igazán sikerült beállítanom az Outlook-ot 😞

serito
Ezer köszönet megint! <#worship>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

RaveAir
Jaj... ezt elolvas olyan, mintha le akartam volna húzni. Szóval az elsõ pálya nem annyira tetszett, mert a tenger elég gagyinak hatott, meg nagy hirtelen a hajón azt sem tudtam, hogy mi történik. Késõbb, hogy egyre jobban elmélyül benne az ember egyre jobb.
És lényeges, hogy azért figyeljünk a szövegre is, mert igazából nem az a lényeg, hogy mindig mindenkit lõjjünk le (vagyis az, de nem mindegy, hogy miként).

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Wanted
Kipróbáltam a gammát. Szó szerint igazad van. Prince of persia nagy monsztákkal és konzolos irányítással.
Többet vártam a játéktól már a mérete alapján is. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Lord Myn
Köszönöm szépen! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Guitar Hero III-al zaklattak éppen ma, barátom kérdezte, hogy be tudom-e szerezni, mert õ gitározni akar a billentyûzetén<#hehe>

kirol
Én amennyire láttam mindkettõ iszonyat nagy hülyeség!

moonster
Itt irnak rola tobbet:
hardwired link

Guitar Hero III-at probaljatok majd ki, hatha valaki felteszi. Roppant szorakoztato
MerlinW
Megy

[merlinw.org]

MerlinW
Játszottál már vele? Gameplay videot néztem, de azt leszámítva hogy monumentális monsztereken kell csüngeni, nem igazán jött le a játék lényege😊 Konzolos hack&slash, vagy mi ez?

[merlinw.org]

Lord Myn
Valaki fel tudná tolni a Kane and Lynch-et?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Wanted
Ha valakit érdekel Beowulf, akkor nem kell külön igénylõlapot írnia, csak szóljon és tolom fel.
<#vigyor2>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Axon
Az elsõ idõkben a StarOffice-el váltottam ki a word-öt, majd idõvel átáltam az OppenOffice-re. Ma is azt használom.

Én meg péntek óta... Akkor írtam rajta a könyvemet.
kirol
Ó szerencsétlen! 😊

Axon
Huhh! 1996 óta nem láttam word-öt :-)

Nem tudtok vmi nyereményjátékról, ahol lehet nyerni egy Xbox 360-at? 😛
kirol
Kitölteni: "Mikulas latogatasi igenylolap.pdf" <#nezze>

Én Alan Wake -et meg Mafia 2-t szeretnék! <#wave>

Még mindig kérdezem 😊 Kéne vmi jó Mass Effect szerû sci-fi játék 😊 Vagy a Mass Effect Xbox 360-al együtt. Vagy Mass Effect Pc-re... 😄
kirol
Semmi. És csak a word csinálja ezt, semmi más.

Felül nincs vmi leugró ablak aktivizálva (Docked bar - top)? Pl. winamp vagy valami más lejátszó.

kirol
Láttatok már olyat, hogy a word teljes képernyõn van a gomb szerint, de valójában még sincs, felül van vagy 2 cm az asztalból, alul meg ugye hiányzik belõle egy kicsi.

Hogy lehet ezt visszaállítani?

szotyimutyi
Én is így vagyok vele. Mire belejön az ember, már vége is.

serito
Ha egy játékot 2 nap alatt végigviszek az baromira tetszik vagy nagyon rövid. Na ez mindkettõ!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lord Myn
Nekem is bejött a TimeShift, pedig általában nagyon lehúzzák (volt olyan, aki 5-bõl 1-re ítélte <#confused>). A Crysis-t le sem szedtem, egyrészt max. medium-ban futna nálam (úgy meg nem egy nagy 'etvasz'), a játékmenet meg nem fogott meg a demóban...

kirol
Annyira jó az a TimeShift?
Én meg Alan Wake -el akarok!<#vigyor3>

Én a Mass Efect-et akarom, pc-re! 😄 Pedig még várhatok rá minimum egy évet...
serito
Detto. Most telepítem megint a Crisyst, mert alaplap csere volt.
Elveszett korábbi XP-m is, ezért már csak Vistát tettem fel. Nekem még a Gears Of War is bejön, de az most megjelent game-ek közül a TimeShift viszi a prímet, bár a BlackSite Area 51-et mégcsak most fogom kipróbálni.

Hát olyan géppel, amilyen neked van, nem is csodálom 😛... Amúgy szépnek szép, sõt gyönyörû, de hamar megunom ezeket az egy kaptafára menõ küldiket.
kirol
Nálam a pálya eléjén tölt, amíg ugye írja hogy töltés, ez is max 42 mp (mert ugye konzolban kiírja) és kattintás után semmi akadás nincs.

Nekem tetszik, nagyon szép, csak ámulok néha. Szépen lassan megyek a dzsindzsásban, nem sietek el semmit. 😊

Crysis-t töröltem, egy idõ után unalmassá válik... mindig ugyanaz megy benne: keresd meg "xy"-t, törd fel a kompjútert, robbants fel vmit... és ezek váltakoznak. Egy ideig jó móka, de nem túl sokáig. Plusz 10 perc, mire normálisan betölti a terepet, addig meg akad, mint állat.
A witchet a daemon 4.10.0218.0 pro verzióval megy. Bár a harci irányítás elsõre nekem sem tetszett, de maga a játék tényleg nem rossz.