33675

• takysoft
    aktuel töltök egy angolt összehasonlításképp, de sajna lassan jön, meg ne is nagyon érdekel, mert vizsga van sok.
  • Axon
    Taky elvileg dolgozik az ügyön. Azért csak elvileg, mert csak azokat a módszereket próbálta ki amiket én és úgy nem működik, de ezt le is írtam itt a fórumban.
  • MerlinW
    Ha mindig nyernénk, lottóznánk:)
  • kirol
    Bakker mennyit játszottunk már és hányan! Csak én min. 3-4 játékot linkeltem. Mégse nyert senki. :(
  • RaveAir
    Én is köszi a válaszokat!
  • szotyimutyi
    Köszi. :)
  • kirol
    Runaway-el akkor most mi van?
  • Lord Myn
    Szerintem csgj nem fogja feltölteni a cuccot, mert a "readme" szerint ki van zárva...
  • Lord Myn
    Köszi! Dobtam én is, hátha...
  • kirol
    Köszi!
  • kirol
    De. Megszűnt az oldal, ki is írták.

Az ÚJ cím
  • Axon
    Köszi!
    Dobtam is egy gyors megfejtést a munkaidőm lejárta előtt 2 percel :-)
  • Zóanagyvarázsló
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Harcmester
    2. 22 Celsius-fok
    3. I.e. 500
    4. Elkor
    5. Adeptus és mérnök

Közben rájöttem, hogy tegnap az egyiket csak sikerült elrontani, így ki is estem. Persze akinek már megvan, az előnyben van, zseniális... Mindenesetre ezek biztosan jó válaszok.
  • Axon
    Lehet, hogy bekeményítettek a játékkiadók?
    Talán az oldal készítőinek hullái már ott ringatóznak valamelyik folyó méllyén
  • Axon
    Jöhet spoiler nélkül is :-)
  • szotyimutyi
    Én sem tudom. Máskor is előfordult, hogy nem jött be egy kis időre, de ez már annál komolyabb. :(
  • Zóanagyvarázsló
    Végülis sikerült megfejtenem a kérdéseket még tegnap este, szerencsére sikerült spoilermentesen emgúsznom, de akkor sem szeretem az ilyen "veszélyes vizeket".

Egy kis segítség:

- pcguru fellegvár mass effect celsius: ez mehet a Google-ba idézőjelek nélkül, egyetlen találat lesz.
    - a többi kérdésre választ kaphattok itt itt, egyértelmű mire kell keresni, a szagos kérdésnél a fajokat kell átnézni

Persz ha így sem megy, bespoilerezhetem a válaszokat, illetve átküldhetem privátban.
  • Axon
    Nem tudjátok mi lett az nforce-al?
    Mindig ott néztem meg az aktuális megjelenéseket :-)
  • kirol
    Akkor jó.

Egyébként jól tetted, hogy átálltál! :)
  • kirol
    Én se tudom. Még nem is láttam a ME-et.
  • Axon
    Ha megvannak a válaszok, akkor én is dobok egy megfejtést. Ha valamelyikünk nyer az majd besegít csgj-nek a feltöltésbe
  • RaveAir
    Esetleg valaki meg tudná majd nekem súgni a válaszokat? ;)
  • takysoft
    ehhh.. nem semmi kérdések.
  • Lord Myn
    Nekem meg mindig (~15 éve) AMD-m volt, csak nemrég álltam át a "sötét oldalra", jó kis procik az X2-esek, igaz nem olyan gyors, mint a Core2, de amire neked kell arra bőven jó, sőt, igazából elég lenne egy egymagos is, ez még az 1080p-vel is elbánik majd röhögve.
  • Lord Myn
    Jah, erre mondják azt, hogy a 22-es csapdája...
  • Zóanagyvarázsló
    Ugyanaezen bosszakodom én is. Ha nyerni akarok egy játékot, akkor le kell magamnak spoilerezni az egészet, mire megtalálom az összes választ? Röhej.
  • kirol
    Na azt hiszem ez lesz majd:

~ ASRock ALIVENF7G-HD720P 24 hónap Garancia
    ~ AMD Athlon 64 X2 4800 AM2 BOX 36 hónap Garancia

Összesen 25,6k. Igaz azért ennyi, mert nem 1 év garival kérem majd, hanem 2 illetve 3 évvel.

Nem tudom elég erős e, még sose volt AMD-m. Gőzöm nincs az erejéről.

Aztán ezt belegórom a régi kis házamba a többi régi cuccommal és kész is. :) Remélem jó halk lesz.
  • kirol
    Mert esetleg szellemileg visszamaradottak?
  • MerlinW
    Ehhez ki kellene olvasni a játék enciklopédiáját, amihez végig kell játszani a játékot. Ismét nem értem, mi értelme ezeknek a nyereményjátékoknak, ha csak az nyerhet akinek már megvan?
  • kirol
    Csak csgj miatt: Mass Effect HUN Nyereményjáték!

A válaszokat privátban átdobhatnád! :)
  • Tomsess
    Köszönet!
  • kirol
    Hát én nem nyúlok semmihez. Az alaplappal is majdnem megjártam anno.
    Ha annyi hát annyi. 1,5 évet kibírt, kibír ez még annyit, aztán meg nem érdekel.
  • Lord Myn
    Nekem is volt G80-as GTS-em, tény hogy jobban melegszik, mint a mostani G92-es, de azért 80 fok az sem volt soha, (ha jól emlékszem olyan 65-68 között volt, pedig nyáron a szobában a 30 fok sem ritka...) szerintem állítsd át ventijét RivaTunerrel, mert a permanens 80 fok nem tesz jót semminek sem a gépben.
  • Lord Myn
  • MerlinW
    Guilty, Bureau 13, Cyberia 2 kész.
  • kirol
    Nekem is szerver házam van, csomó ventivel (köztük 2 db 12 cm-es) és bár minden más átlagos, de a VGA terhelésen 80 fok.
  • Lord Myn
    Bizony upgrade-hez nem árt egy jó házikó sem, amióta vettem egy szerver házat CD nagyságú ventivel, azóta nincs ilyen probléma: a proci magok teljes terheltségnél is max. 45-47 fokosak (3.2 GHz-en), a videokártya többórás játék után is 60 fok alatt maradt (60%-os ventisebességnél).
  • Lord Myn
    Köszi a cuccokat, az Alone3-nak hiányzik a ".cue" file-ja, légyszi azt is töltsd fel, mert így nem tudja a DT, hogy hol vannak az audio sávok.
  • RaveAir
    Most, hogy vettem magamnak egy új videókártyát újabb fogalmak jelentek meg a számítógéppel kapcsolatban. Teljesítmény, fogyasztás, áramszámla... meg persze a tojássütésre alkalmas hőméséklet. ;)
  • MerlinW
    Feeble, Mass effect törlésre kerül lassan, szóljatok ha várjak.