33675
-
#24894 Itt most nem tudom, de kíváncsivá tettél. -
#24893 Nézd meg! (121) -
#24892 Ez mi ez? -
#24891 Hát ügyesen. Kölcsön kaptam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De jelzem, nem a full DVD-t rakom fel, mert az tőlem sose menne fel. Hanem "csak" a nyelvi fájlokat(Ez is majdnem 2GB, vagyis minden ami a winyóra kerül, a többi 2 gb, gondolom a védelem.). De majd lesz egy kis "olvass el", ott leírom mit kell csinálni. Aztán ha hiányzik valami, majd szóltok. -
#24890 Csak az érdekelt volna, hogyan sikerült beszerezned. Megvétel, csere, haver hozta, nyerted, nálad járt a nyári mikulás... szóval ilyesmi, de csak ha publikus. -
#24889 Ezt hogy érted? -
#24888 Egyébként megvan mind a 4 része. Csak az első kettő magyar, mivel a többit már nem a magyar csapat készítette. -
#24887 Semmiképpen se állj le a feltöltéssel :-)
Esetleg beszerzési mód? -
#24886 Rendben feltolom. Ígérni csak annyit tudok, hogy a héten meglesz, de remélem, hogy ma vagy holnap el tudom kezdeni a feltöltést. 1 cd-s a játék, így 3-4 óra alatt fent van. -
#24885 Aki kíváncsi mivel szenvedtem, az most megnézheti 121-es sorszámmal!
De nem említsétek se itt, se máshol ha kérhetem!!!
És ha nem kell senkinek akkor is szóljatok, leállok a polcra rakással. -
#24884 Rád számítottam:)
Örülnék ha felmenne, kellene nagyon:) -
#24883 Nekem megvan. Ha MerlinW nem tépi le a fejem, akkor feltölthetem. -
#24882 ezzel? szégyeld magad:( -
#24881 csak hülyülünk:) -
#24880 Már rájöttem, abból a 3-ból jön az 5.1, csak ekkor nincs mikrofon, de nem is kell, csak az 5.1. :)
-
#24879 dott2? mivan? lemaradtam valamiről???? -
#24878 nemtom, nekem 6 lyuk van
nincs "mikrofon" meg "line-in"
feltettem a realtek drivert, aztán néztem, hogy mit hova kell dugni(mert a jelölés nem volt egyértelmű számomra). hát találomra bedugtam valahova(gondoltam majd szól, ha akar), erre szólt a gépen a driver hogy észlelt valami, kérdezte, hogy mit.
mondom neki, fülhallgató, ezze szól.
dugom a mikrofont a másikba, megint kérdez. mondom neki mikrofon, és működött is:D
szerintem próbáld meg te is az eredeti realtek drivert.
persze plusz lyukakat nem tudok adni...
(bár 1 jack kimenet 2 sáv, mert stereo, így 3 lyukból összejöhet a 5.1, bár ez nem így szokott menni:D) -
#24877 Majdnem. -
#24876 Amúgy az alaplapra rá van írva, hogy:
- 5.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec)
De hátul csak 3 lyuk van:
- mikrofon
- line in
- hangszóró
Na ezen hogy jön 5.1?
Pl. a mikrofonon meg a line in -el is jön majd a hang? -
#24875 Sziasztok!
Valakinek nincs meg a Desert Rats vs. Afrika Korps magyarul? igazán felkerülhetne a szerverre.
előre is köszi:) -
#24874 Remélem a Day of the Tentacle 2-ről:) -
#24873 Még nincs is meg, majd talán a jövő héten.
Addig fokozom az izgalmakat. :) -
#24872 Azért mostmár elárulhatnád, hogy miről akartad a másolatot készíteni. -
#24871 Végre egy normális táp:)
Codegen, Mercury, Trust... mindhárom nagyon felejtős márka. Nem ajánlom senkinek őket. -
#24870 Na ilyen lesz, de így már 35k-ban lesz a gép. :(
~ TÁP 350W Chieftec ATX (3 év gar.!) Br. 8 990 HUF -
#24869 hehe:D nekem meg épp a VGA-m ölt meg egy tápot:D aztán még egyet:D(de azt már másnál). kicsit zárlatos lett a VGA áramcsatlakozója(volt neki 1 külön) -
#24868 egy kutya az összes.
én vagy a Trust-ot venném a 2 év gar miatt vagy a Codegent(mert volt már olyan, hogy villám vágott a házba, kisült a tv meg a számítógép. a számítógépből csak a táp. csere után minden más működött tovább.. persze a TV után már nem volt nagy a túlfesz e azért volt öröm, hogy egy 5ezresből megúsztam a dolgot:D az pedig codegen táp volt:D)
Mercury táppal se jó kezdeni mert az is hangos:D most jutott eszembe, h volt olyanom is nemrég.
Zóanagyvarázsló:
nézd már meg mibe akarja tenni a tápot: látszik, hogy minimális költségű lenne a vállalkozás. naponta tucatszámítógépek ezreit adják el noname tápokkal, azt mennek évekig.
A "komolyabb" gépében úgyis zalman van:D arra kell vigyázni:D -
Zóanagyvarázsló #24867 Codegenekkel nem szokott gond lenni, általában sokáig és jól működnek, nekem az előző 5 évig bírta(úgy dobtam ki, h még ment), a jelenlegi pedig kb 1 éve üzemel.)
Ettől függetlenül érdemesebb egy kategóriával jobbat venni, váratlan áramkimaradásnál átlagon felül lehet veszélyes a többi alkatrésze, a kisebb fogyasztás miatt pedig az árkülönbség is visszajöhet.
Nekem egyébként az előző kevesebb, mint 1 évig bírta, és a VGA-t is vélhetően az rántotta magával. A cseréje azóta is megy (több, mint egy év), de rövidesen lesz helyette normálisabb. -
#24866 Akkor ebbe mekkora táp kell:
AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
AMD Athlon 64 X2 4800+
+ 1 db HDD
+1 db DVD-Rom
Ezek közül melyik a legjobb:
Tápegység nettó ár bruttó ár
- TÁP 400W Codegen ATX 3 900 4 680
- TÁP 400W Eurocase 12cm venti. Super Silent, Thermal Control 3 900 4 680
- TÁP 400W GABA ATX 3 900 4 680
- TÁP 370W TRUST PW-5110 PSU (2 év gar.!) 4 150 4 980
-
#24865 akkor dobd ki. lehet h csak túlmelegedés vagy kontakthiba, de szerintem ne vacakolj vele, vegyél újat.
Codegenekkel nem szokott gond lenni, általában sokáig és jól működnek, nekem az előző 5 évig bírta(úgy dobtam ki, h még ment), a jelenlegi pedig kb 1 éve üzemel.)
Persze egy Zalman más kaliber, de hát annyiba is kerül:D(ár kb. háromszorosa)
Acorp tápok... na azok voltak vacakok. mindben sz*r volt a venti... hangosak voltak. -
#24864 Igen, a Zalman -ommal indul. -
#24863 alaplap kipróbált?
megy a gép másik táppal? (ha igen, akkor sajnos dobhatod ki.) -
#24862 Nem tudom érdekel-e valakit, vagy lehet már más is rájött, de megfigyeltem, ha megvan a magyar nyelvű Runaway 2 image fájlja, akkor abból a játék ugye feltelepül, de kéri az eredeti lemezt. Namost a gamecopy-n levő francia ill. olasz krekkel elindul a játék és a szövegek is magyarok maradnak, csak az ilyen feliratok változnak franciává ill. olasszá mint ide megy, felvesz, meg hasonlók. Remélem hasznát veszi ennek az infónak valaki. -
#24861 Üdv! Valakinek nincs valami infója, hogy honnan szerezhetném be a King Kong magyar nyelvi fájlokat? Sehol nem találni a neten, pedig magyarul biztosan jobb mint angolul. -
#24860 Na mondom akkor összerakom a gépet a TV-hez, minden zsír, kapcsolnám be erre semmi. Nem megy a táp.
Pedig semmi baja nem volt, csak ez egy Codegen 480W-os csoda, és ezt annó nem akartam ebbe a gépembe belerakni. Felvittem a padra és most meg se nyikkan.
Mi történhetett vele szerintetek? -
#24859 Köszi az infót, ki is tettem!
Most éppen Panyi nyaral egy picit, és ő szokta figyelni ezeket a dolgokat. De nyugodtan szólhattok nekem, ha valamilyen magyarítással kapcsolatos hír van. A profilomban láthatjátok az elérhetőségeimet, ha véletlenül itt nem figyelnék... -
#24858 Megemlíthetnéd a portálon, hogy megjelent az indi4 magyarítása, már vagy 3 napja kész van, de nem cikkeztek róla. -
#24857 Datatype-tól függ mit állítasz be.
Első és utolsó kell Securom esetén ("precision: high"), míg Safedisk esetén az első. -
#24856 Nincs ott! :(
De vagy Securom, vagy Solidshield van rajta.
Ne és mondjuk utóbbi nincs is Alcoholban!
De ott van 5 dolog, amit lehet pipálgatni. Onnan mi kell? -
#24855 Kiválasztod a védelmet.
ha nincs a listában, akkor bepróbálod mindet:D