The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsinálom így, de nekem a kimenõ smtp-s beállításnál a felhasznevemben alapból olyan is van, hogy [email protected].
Így a levelek keresésére kattintva feljön egy ablak, A Hálózati jelszó megadása néven és vagy 100x feljön, valami nem jó neki.
Most érdekes, hogy miért nem jó a felhasznevem, vagy jelszavam. Ide nem ugyan az kell, ami a netkapcsolathoz is?
MEg neked ez hanyas Outlook, mert nekem a 2003-as nem így néz ki.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- ha nem vipmail, akkor freemail-es stb adatokat írod be.
- több fiokot is felvehetsz (pl 2gmail, 1 free, 7 hotmail, stb)
- SMTP enternetes paraméterek mindig ugyanazok maradnak
- mail szolgáltató pop szerverét, portjait leírják az oldalukon.
- ahol enternetes login név van ott az internetkapcsolatod jelszava kell, ahol email szolgáltatós login van, ott logikusan a mailbox jelszava kell.
[merlinw.org]
Azóta se sikerült megoldani, jó lenne ha tudnál képet csinálni a beállításokról, hogy az enternet szolgáltatómmal tudjak freemail-el is küldeni.
Köszi!
Az idén tudtommal egyetlen ismertebb sci-fi film készült. Angolok csinálták és a címe: Napfény. Igen jó kritikát kapott, ami nagyon ritka ebben a kategóriában.
Tegnap megnéztem és eszméletlenül tetszett, csak ajánlani tudom a téma minden rajongójának.
Ha valakit esetleg érdekel, akkor nekem megvan a szinkronos verzió :-)
Erre már végre bõven ráfér minden játékom - egy darabig.
Model: HD501LJ (SATA2, 16MB cache)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Maga a játékmenet kissé brutálnak tûnik, mindjárt az elején 1000 tárgyat fel lehet venni, amivel nem tudsz mit kezdeni, szerintem ez nem túl barátságos, mert nagyon megnehezíti a játékot, és ha már az elején ilyen nehéz, sok embert elriaszthat a folytatástól. Túl sok dolgot lehet csinálni egyszerre, ez megzavarhatja az embert.
Összességében meg vagyok elégedve (bár még az elején járok), noha szerintem nem ez lesz az év játéka.
Nem tudjátok esetleg, hogy a Hopkins FBI kalandjátékhoz van-e magyarítás? A Magyarítások portálon a listában néztem, de nem találtam, ez viszont még nem jelenti azt, hogy nincs (lásd Jazz and Faust).
Sajnos a nagy dõzsben én is könyelmûbb voltam és több játékot nem töltöttem le vagy próba nélkül töröltem. Erre szokták mondani, hogy majd megbánom :-)
Aztán lehet, hogy úgy jár mint a The Witcher amit a sor végére tettem, mert vannak jobb és elvezetesebb játékok is.
Most a CoD4, Gears of War, NFS (csak akkor ha 20percnél kevebb idõm van), meg most szedem a Nostradamust.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
THX
Szeretnék kérni!
Ha megvan valakinek a Beowulf Game akkor megkérem tegye fel nekem a "ketteskére" !
Köszönöm elõre is.
On:
A Nostradamusért meg ezer köszönet.<#worship>#worship>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Részletesebb infó ITT található.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nekem telepítéskor 4 db .wav filet hiányolt, amit valamilyan .cab fileból akart kimásolni. Ettöl függetlenül volt kihagy gomb, így feltelepült a játék. Elindítom és szépen bejön a menü, majd új játék kezdésére kattintva kéri az 1-es cd-t.
Hmmm...
Az elsõ cd-bõl készítettem egy .iso filet és daemon-al bemountoltam, de ez nem hatja meg és továbbra is kéri az 1-es cd-t.
(Nem volt idõm tömörítgetni stb, ezért egy az egyben raktam fel. A két cd volume-a INDIA1 és INDIA2)
Kis flash játék volt, amikor az ufók elrabolják a kis figura kutyáját.
Ez volt a 2. része. Kíváncsi lennék van e már 3., de nem jut eszembe a neve.