The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na nekem nem jó.

Megcsinálom így, de nekem a kimenõ smtp-s beállításnál a felhasznevemben alapból olyan is van, hogy [email protected].
Így a levelek keresésére kattintva feljön egy ablak, A Hálózati jelszó megadása néven és vagy 100x feljön, valami nem jó neki.
Most érdekes, hogy miért nem jó a felhasznevem, vagy jelszavam. Ide nem ugyan az kell, ami a netkapcsolathoz is?

MEg neked ez hanyas Outlook, mert nekem a 2003-as nem így néz ki.

kirol
Köszi, holnap kipróbálom. Most nem, mert így is örülök, hogy végre vége van ennek a napnak.

serito
Engem is érdekelne a film! THX

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW

- ha nem vipmail, akkor freemail-es stb adatokat írod be.
- több fiokot is felvehetsz (pl 2gmail, 1 free, 7 hotmail, stb)
- SMTP enternetes paraméterek mindig ugyanazok maradnak
- mail szolgáltató pop szerverét, portjait leírják az oldalukon.
- ahol enternetes login név van ott az internetkapcsolatod jelszava kell, ahol email szolgáltatós login van, ott logikusan a mailbox jelszava kell.

[merlinw.org]

kirol
Hûha, nem is tudom MAD, vagy MerlinW segített nekem Outlook ügyben. De amikor legutóbb itt érdeklõdtem nem válaszolt.

Azóta se sikerült megoldani, jó lenne ha tudnál képet csinálni a beállításokról, hogy az enternet szolgáltatómmal tudjak freemail-el is küldeni.

Köszi!

<#worship> Oké, thx!
Axon
Akkor jövõhéten feltolom a ketteskére.

Nekem még mindig 80 gigás van 😄 (Ne üvöltözzetek, hogy vegyek azonnal egy újat, mert nem tudok! - nincs rá pénzem) Ja, és lehet, hogy érdekelne a Napfény. Fõleg, hogy angol, és sci-fi 😊
trmn
Igazad van, de direkt nem neveztem meg, próbáltam semleges lenni és már elég régóta próbálok bejutni. Ettõl függetlenül, bocs. <#rinya>

Axon
Sci-fi rajongókhoz szólok.
Az idén tudtommal egyetlen ismertebb sci-fi film készült. Angolok csinálták és a címe: Napfény. Igen jó kritikát kapott, ami nagyon ritka ebben a kategóriában.
Tegnap megnéztem és eszméletlenül tetszett, csak ajánlani tudom a téma minden rajongójának.
Ha valakit esetleg érdekel, akkor nekem megvan a szinkronos verzió :-)

Axon
Most vettem egy új 500 gigás samsung vinyót...öööö... a cégnek <#awink>.
Erre már végre bõven ráfér minden játékom - egy darabig.
Model: HD501LJ (SATA2, 16MB cache)

Lord Myn
Na akkor az nem az én játékom, az ilyen szedjünk fel egyszerre 100 tárgyat azt nem nagyon szeretem... (az Undercover-t is akkor hagytam abba, amikor a furgon hátuljából fel kellett venni vagy 20 tárgyat).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Azt hiszem az ilyeneket nem szabad itt... <#confused>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

trmn
Tegnap feltelepítettem a Nostradamus-t. Az elsõ benyomásaim a következõk: A grafika teljesen rendben van, szépen kidolgozott, éles képek. A szereplõ csaj hangja botrányosan rossz, és idegesítõ, amúgy az egyéb effektekkel nincs bajom. A háttérzene is jó, ha valakit zavar, teljesen le lehet venni a zene hangerejét.

Maga a játékmenet kissé brutálnak tûnik, mindjárt az elején 1000 tárgyat fel lehet venni, amivel nem tudsz mit kezdeni, szerintem ez nem túl barátságos, mert nagyon megnehezíti a játékot, és ha már az elején ilyen nehéz, sok embert elriaszthat a folytatástól. Túl sok dolgot lehet csinálni egyszerre, ez megzavarhatja az embert.

Összességében meg vagyok elégedve (bár még az elején járok), noha szerintem nem ez lesz az év játéka.

trmn
Van meghívás a BH-n. Esetleg valaki tud küldeni meghívót?

Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy a Hopkins FBI kalandjátékhoz van-e magyarítás? A Magyarítások portálon a listában néztem, de nem találtam, ez viszont még nem jelenti azt, hogy nincs (lásd Jazz and Faust).

Hát, nem vmi nagy szám...
szotyimutyi
Mostanában tényleg mindenféle játékból lehet "mazsolázni". Ránk fér már egy kis kényeztetés..., ugye.

Axon
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ebben a karácsony elõtti játékdömpingben jó ha áprilisra utólérem magam. Rengeteg játék jelent most meg, nem is emlékszem, hogy lett volna hasonló méretû áradat, így karácsony elõtt.
Sajnos a nagy dõzsben én is könyelmûbb voltam és több játékot nem töltöttem le vagy próba nélkül töröltem. Erre szokták mondani, hogy majd megbánom :-)

serito
Nem tudom, annyira nem néztem utána de a videók alapján egy próbát megér.
Aztán lehet, hogy úgy jár mint a The Witcher amit a sor végére tettem, mert vannak jobb és elvezetesebb játékok is.
Most a CoD4, Gears of War, NFS (csak akkor ha 20percnél kevebb idõm van), meg most szedem a Nostradamust.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Az nem valami szörnyûség?

serito
A Beowulf-ot már szedem "máshonnan" de elég lassan csorog ha még ma felkerül megköszönöm, ha nem akkor kivárom a másik "forrást".
THX

trmn
Köszi<#wink>

trmn
Bocs, nem emlékeztem rá, hogy valami probléma lett volna vele.

serito
Off:
Szeretnék kérni!
Ha megvan valakinek a Beowulf Game akkor megkérem tegye fel nekem a "ketteskére" !
Köszönöm elõre is.
On:

A Nostradamusért meg ezer köszönet.<#worship>

szotyimutyi
<#worship><#wave>Köszönöm.😊)

via_mala
Ezt kérésnek vettem, és prezentáltam. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

szotyimutyi
A Nostradamus-t elindította már valaki?

szotyimutyi
Én még nem próbáltam, de jó tudni, hogyan lehet majd elindítani.😊

takysoft
Eladó egy remek Gigabyte alaplap 2.9-es celeronD-vel. 720p-s HD-t ügyesen beállítva visza.
Részletesebb infó ITT található.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Csináltam egy vezércselt és a cd-n levõ összes állományt bemásoltam a telepítés könyvtárába és így már mûködik.

Axon
Érdekesség, hogy ha telepítés nélkül, simán a cd-n levõ India.exe-vel indítom a játékot, akkor elindul és lehet vele új játékot kezdeni...

Axon
Próbáltátok már a Road to India-t?
Nekem telepítéskor 4 db .wav filet hiányolt, amit valamilyan .cab fileból akart kimásolni. Ettöl függetlenül volt kihagy gomb, így feltelepült a játék. Elindítom és szépen bejön a menü, majd új játék kezdésére kattintva kéri az 1-es cd-t.
Hmmm...
Az elsõ cd-bõl készítettem egy .iso filet és daemon-al bemountoltam, de ez nem hatja meg és továbbra is kéri az 1-es cd-t.

szotyimutyi
Láttátok a legújabb "kincset". Köszönet érte!!! <#worship>

szotyimutyi
Én is köszönöm!

Axon
Köszi!
Húzom is lefele.

szotyimutyi
Én is, de pórul jártam. (Kód)miatt.😞

Épp ezt kezdtem "megszerezni". 😊

trmn
A sas leszált. Ismétlem: a sas leszált. (085_Road to india)
(Nem volt idõm tömörítgetni stb, ezért egy az egyben raktam fel. A két cd volume-a INDIA1 és INDIA2)

szotyimutyi
Nem, ez a legújabb lesz, ezután.

Lord Myn
Melyik? Az Evil Under The Sun? Mert az már nekem megvan vagy 1 hónapja... (a játék, nem a demó).

kirol
Megvan: Samorost !
Van szerintetek Samorost 3?

kirol
Mi is volt az a játék, amit egyszer én linkeltem be?
Kis flash játék volt, amikor az ufók elrabolják a kis figura kutyáját.
Ez volt a 2. része. Kíváncsi lennék van e már 3., de nem jut eszembe a neve.

ffxi
Ez mekkora!? LOL!!! Naon tecett!!!

Fákjúal!

Ezt nézzétek meg, sztem rohadt jó! (csak kicsit sokára tölt be)
kirol
Vagy még ritkábban!

Kár... Azokat nem szeretem annyira. Azok között is van jó, de ritkán.
szotyimutyi
Úgy néztem, hogy igen

Ez is fp nézetes?
szotyimutyi
Nostradamus - The Last Prophecy - Microids - szintén a küszöbön.😊