33675

• IMYke2.0.0.0
    Nekem otthon, elfekvőben megvan. Holnap behozom.
    Nem nagy "was ist das" a cucc.
  • Evin
    Na az Oni, az is érdekes lesz. Van Win-es szerkesztő, ami másnak jól működik, nekem úgy elrontja a pálya fájlját, hogy el sem indul a játék. Mondjuk ettől függetlenül lesz fordítás, csak a feliratok fordítását késleltetni fogja, ha a fordító emberkénél sem működik jól.
    De még mindig a popww tartja a csúcsot macera terén.

Én 2 dolognak tudok örülni:
    ha megoldottam egy játékot (szöveg/textúra/ékezet)
    ha "kiadtam"
  • Calver
    tudom h már jópár éves, még 2000 körül játszottam annakidején a demojával, emlékeztem h tetszett, de még akkor angoltudásom nem volt elég kifinomult ahhoz h mindent értsek. gondoltam megnézem így jópár év távlatából, és nem túl meglepő módon most is tetszik csak jó lenne ha AA-t rá tudnám valahogy erőltetni. ezt a hackelt fájlt merre találhatja meg a kétlábú?
  • IMYke2.0.0.0
    Az ONI topikban macerás lett volna, ezt a fórummotort jobban szeretem...
    Annak idején én is igyekeztem a fordíthatóságán dolgozni.
    Iszonyatos mennyiségű időt keresgéltem, vártam válaszokra - hivatalos fórumban is -, MAC-re kaptam is valami editort, de hát az ugye halott dolog PC-n...
    Nagyon örülök, hogy az általam annak idején 2x végigjátszott (első TPS-em volt) játék kap magyar szöveget.

Igen, értem az indíttatásod. Az effajta izgalom engem akkor tölt el, amikor az első magyar szó, mondat olvasható egy addig angol nyelvű játékban...
    [Ezért kértelek meg az editor megírására is, a nyers szövegfordítás nem dobott volna annyira.]
  • Evin
    Mit mondhatnék, szeretek kutakodni. Már azért megéri, ha egy fordíthatatlannak ítélt játékot le tudok fordítani azért, mert már másnak megoldottam egy ilyen motorral hajtott játék fordítását. Mert még mindig -leginkább- azt az elvemet követem, hogy régebbi, fordíthatatlan játékokat fordítok.
  • IMYke2.0.0.0
    [Szigorúan csak magunk közt: Te viszed a válladon a Magyarítások Portál fordíthatósági topikjait, s mindenki tőled kap hasznosi infókat, segítséget.
    Komoly, és nagy "munka", felelősség. - idézőjel azért, mert ezért nem jár fizetség, sokszor csak szimpla "köszi"...
    Magam ellen is beszélek, amikor azt írom: lehet, hogy nem kellene ilyeneket bevállalnod. :) ]
  • Evin
    Lassan minden technikai megoldásért én leszek a felelős. Nem baj, vagy ilyesmi, csak mikor kezdtem ezt az "iparágat", sosem gondoltam volna.
    Igazán szívesen.
  • IMYke2.0.0.0
    Azaz: nem nekem szólt az üzenet, hanem Evin-nek!
    Azért elkéne az a VIP szerkesztési jog!
    [Csak a franc fog betotyogni ezért egy bankba.]
  • IMYke2.0.0.0
    Megnéztem az archívumot - csak most :) - a "szuvenír.jpg" mindent elmondott!
    Örökké hálás leszek mindenért! S Isten tartsa meg ezt a jó szokásodat! :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a választ, a progit szintúgy.
    Akkor, csak akkor használom, ha kiderül, hogy valamilyen fontos szöveg tényleg eltűnt az 1. verzióval.
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel majd' 10 éves játékról beszélünk, ne várj csodát... [2000-ben év játéka]
    Hackelt fájl létezik hozzá, de hazavágja az egészet, nem ajánlom.
  • Evin
    Lényegében igen.
  • Calver
    ahhoy emberek, lenne egy nagy kérdésem: valahogy rá lehet bírni TLJ-t arra, hogy normálisan működjön az antialiasing alatta? meglepően jól néz ki egy 22"-es widescreen monitoron is, 640*480-as felbontás ide vagy oda, de sajnos el-el tűnnek fontos dolgok a képernyőröl (kb April-en kívül minden, pl a legelején a tojás) ha bekapcsolom antialiasinget - viszont anélkül meg nem néznek ki túl szemet gyönyörködtetően a modellek... van valakinek vmi ötlete? nVidia 8800 GT-m van.
  • IMYke2.0.0.0
    Evin: Ma néztem csak meg a Gmail-em... Köszönöm szépen a levelet és csatolmányt!
    Valóban kicsit zavaros a helyzet ...

Tehát, ha jól értettem, akkor, amit eddig fordítottam azt érdemesebb a régi programmal visszatenni.
    Az újjal csak akkor csináljak bármit, ha előről akarom kezdeni a fordítást?
  • serito
    D.Ice könnyen beszerezhető az LN2 már nehézkesebb de ha sikerül összehavarkodnom a sráccal aki a jeget adja esetleg Nitrót is ad majd. A Nitro még olcsóbb is mint a jég csak a tárolása, szállítása nehezebb. Sajnos az erre a célra alkalmas tárolók elég drágák. Egyenlőre marad a Jég aztán majd fejlődünk. CPUpot-om már van a szigetelés megoldható álvány most készül , aztán ha minden előkészület megvan nekiesek a teszteknek.
    Szponzor: nem kell van leég nagyker ahonnana szállítok segítenek nekem akár tudtukon kívül is. :)))
  • Evin
    Azért tegyük hozzá, hogy ez még béta.
    Nekem vhogy jobban tetszett az OSX stílus.
  • Tomsess
    Megtaláltam. Ugyan ilyen, csak nekem az oldalán átlátszó plexi üveg van.
    Antec SX1040BII
  • Tomsess
    Dettó nagy dobozzal rendelkezem :) Antec doboz, ilyen sötétszürke, de neten már nem is találom, pedig csak 3 éve vettem. Jó magas és ahogy mondjátok ez is súlyos, de nekem az volt a lényeg, hogy ha matatok benne ne vágjam meg a kezem vmivel (mert már előtte megesett a régi dobozban).
    6 ventillátort tudok belerakni és az oldalán belátható, szóval az odahelyezett kék-fan nagyon jó hatást kelt. A vinyók egy kis dobozban vannak amit ki tudok pattintani, az olvasók meg síneken futnak. Tehát nekem is nagyon megfelel. Még a videokártya hosszússága gondot is sikerült megoldani ... két vinyó között van a csúcsa :) Csak úgy fért be.
  • Axon
    Nekem is egy ilyen böhöm nagy dög van otthon az asztalomon. A márkáját nem tudom, de majd megnézem. Simán nyom egy tonnát és ha mozdítani kell, akkor rendelek egy darus kocsit.
    Cserében nem kell csavarhúzó. Vinyók optikai meghajtók sínen mozognak, kártyákat meg be kell pattintani. Minden létező helyre lehet benne ventiket rakni és akkora, hogy simán el lehet benne dugni a gyermekeknek karácsonyra szánt hintalovat.

Enyémen is van kisajtó elrejteni a dvd olvasót :-)
  • RaveAir
    Az index.hu-n olvasott cikk alapján csak annyi kérdésem lenne, hogy szponzort szereztél már? :)
  • moonster
    Jack Bauertől szerzi, tuti!
    Engem nem tud lázba hozni a tuning, de bajom nincs vele.
    Culpa Inniata, hmm nem emléxem rá, majd meglessük.
    Viszont:
    Új safari windowsra is:
    http://www.apple.com/safari/download/
  • Lord Myn
    Ilyen cuccokkal, ami neked van, nem is csodálom... Btw, honnan szerzel száraz jeget vagy folyékony nitrogént?
  • Lord Myn
    Nem, az egy földnyi byte, reggelente át lehet gereblyézni...
  • serito
    Sziasztok!

Esetleg ha valamelyikőtöket érdekli a hétvégén megrendezett Gigabyte GOOC 2009 Tuningverseny, akkor tekintsétek meg az ott készült vágatlan videókat. Jómagam is ott voltam ( hiszen a videókat is én készítettem :) ) . Érdemes megnézni nekem nagy élmény volt. Eddig is terveztem Extreme tuninggal való ismerkedést de ennek hatására már tuti, hogy belevágok.

Jó szórakozást!
  • szotyimutyi
    Nekem is tetszett. Igazi kalandjáték, a sztori, a hangulat, szóval igen, az én emlékeimben is megragadt.
  • takysoft
    az mi? az 1024 giggabyte?
  • MerlinW
    Ej, de kukacosak vagytok ma:)
  • Lord Myn
    Nem akarok szőrszálhasogatni, de (vagy ahogy te mondod: 'ellenben') egy fordítónak ügyelni kell a helyesírásra, a 'terra' az föld latinul, amire te gondolsz, az a terabyte...
  • Lord Myn
    Nekem nem sikerült ráhangolódni, valahogy nem fogott meg a történet (vagy ahogy a maiak mondják: nem jött át...), anélkül meg nálam egy kalandjáték nem sokat ér...
  • MerlinW
    Culpa Innata-t azóta sem próbálta ki senki? Nálam 2008 kalandjátéka volt:)
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, lesz valamikor időm is rá - márcsak azért is, mert még mindig fenn van a gépemen, másik [szószerint] 20 játék mellett -, mert a film után izgat, miként jeleníthető meg az egész "belülről"... azaz ÉN élem át az egészet (?)...
  • Tomsess
    Nekem nagyon bejött annak ellenére, hogy nem láttam a filmet. És sztem érthető anélkül is, vagyis amit meg kell érteni azt megérteti aki játsza. Mondjuk az angol tudással egyet értek. Sőt még néhol a francia is bekavar :) De nekem akkor is az utóbbi idők egyik leghangulatosabb kalandja.
  • kirol
    Na amúgy visszakértem a tápom árát, remélem minél előbb átutalják, mert már meg is rendeltem a CORSAIR HX PSU- 620HX Modular -t helyette.
  • IMYke2.0.0.0
    Vizuális típus vagyok... :))))))))
  • IMYke2.0.0.0
    Az ilyen nagy házak a légelosztás miatt királyak.
    Az én midiATX-emben is elfér, ha akarom 5 terrabyte-nyi tárolóhely, és 4 lemezes egység, mégsem sül meg benne semmi.
    De egy megfizethető szerverházzal nem ér fel semmi: ~10 kg tiszta önsúly garantált
  • kirol
    Dehogy, az csak dísz! A felső ajtó csak a DVD-ekt takarja. De szép szellős. Az alkatrészek nem is látják egymást, csak napkitörésekkor. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ajtós szerver ház?

[Hoppá, miért a kérdés, hiszen ott a gugli...]
  • Evin
    Szerverparkot üzemeltetsz? :)
    Az én házam olyan kicsi, épp hogy belefért az alaplap meg a táp.
  • kirol
    Hát az én Chieftec LBX 02B-m nem is tudom hány kiló üresen, de rohadt nehéz.

• IMYke2.0.0.0
    Az utolsó mondatod bizalommal töltött el. Ebben az esetben, máris nézek utána :)
    [Régebben csináltam, egyetemi internet mellett, hogy az aktuális játékokhoz mindent megkerestem és beszereztem, mégha nem is votl meg az adott szoftver... most, évek múltán és érthető okokból, ezt nem tuodm megtenni.]