33675

• moonster
    CloneCD-vel kell irni, mi azzal irjuk.
    A .dvd fajlt kell beolvastatni, mert az tartalmazza a LayerBrake-et. Ez minden lemeznél ugyanott avn, tehát meg te is tudsz gyartani egyet, ha veletlen letorolted.
    A sebesseg 2.4x, es minosegi DL lemez pl. Verba
    Mi igy tesszuk.
    Persze csak olyanokat toltunk le, ami mar megvan eredetiben, h ne z ereeti karcolodjon.
    Apropo..most jott ki nem regen egy ij frissites x360-ra, amivel fel lehet "telepiteni" v masolni a jatekokat a korongrol a merevlemezre, igy a futas is stabilabb, lemez sem karcolodik, valamint a meghajto sem megy hamar tonkre es nem keves zajcsokkenes tapasztalhato.
    Csak annyit nem ertek, h MS miert nem igy dobta ki alapbol a gepet, es akkor joaron eltudtak volna tolni a nagyobb merevlemezes verziokat.
    Hja, ha nagyobb merevlemez kell, azt is lehet kulon venni MS-t dragan, de valahol eltezik egy leiras, olvastam mar, ahol megmondjak, h miylen merevlmezzel milyen formazast kell vegezni, h X360 befogadja, igy kevesebb, mint feleert meglenne a nagyobb vinya.
  • RaveAir
    Ha az xbox tulaj hülye, akkor én is elvárom Axontól, amit alább leírtam. :D
  • takysoft
    én csak annyit mondtam, h nem feltétlen ő a hülye... nem biztos h elbaszta a dvd írást.

lehet h az xbox tulaj a hülye:D
  • IMYke2.0.0.0
    Á, nekem sem kell több vizet innom! Szóval 400 milliárd Ft-nyi, több részletből álló kölcsönt is felvettük...
  • IMYke2.0.0.0
    Mondasz valamit! Most, hogy ugye a 40 milliárd €-t is felvettük...
  • Axon
    Örülj neki, hogy nem szakad rád a nemzeti bank, abban úgyis csak adósság van :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ezt nem tudtam.
    Ellenben, - és gondolom - egy vérbeli konzolos rögtön kikérné magának, és azt mondaná (írná) válaszul, hogy bizony a BoX-nak dukál egy HD TV...
    A veszély nem fenyeget, hogy rám szakad a Nemzeti Bank teljes valós és nem valós pénztartaléka, így nem hiszem, hogy büszke tulajdonosa leszek valaha is egy X-BoX 360 + HD TV duónak...
    Még egy normális monitorra sem telik, helyette ott gubbasztok egy miniatűr CRT előtt (17").

• DanielT
    Ja, aranyból öntve biztosan annyiba kerül.
  • davidka003
    55k körül már lehet kapni.

link

60 GB-os vinyó van benne. Ennél drágábbat nem érdemes venni. A legdrágább csomag is csak annyiban tér el ettől, hogy 120GB-os vinyó van benne.
    TV sem kötelező hozzá. Akár monitorra is kötheted és akkor olyan, mintha PC-n játszanál. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Azért az durva, hogy egy X-BoX 360 [normális csomag] 90-100 rugóból jön ki + egy HDMI-re is képes TV olyan 100-150 rugó...
  • Axon
    Én is úgy érzem, hogy ezt várják el tőlem :-)
  • RaveAir
    Figyázz, mert már ennyit szenvedtél, akkor a fórumtársak arra fognak felbújtani, hogy menj el az illetőhöz, vedd magadhoz tőle az xbox-át, törd fel/csinálj vele okosságot, és utána futtasd rajta hiba nélkül a programot. :D
  • Axon
    Mint említettem én azt az xbox-ot nem is láttam, még azt se akinek a tulajdona. Azt sem tudom, hogy fel van-e törve vagy sem. Abból gondoltam, hogy fel lehet törve, hogy másolt programot kértek tőlem.
  • takysoft
    xbox: fel kell törni a dvd meghajtó firmware-ét, hogy olvassa a másolt DVD-ket is. ez minden meghajtó esetén más(haverom Arcade xboxot vett, abban Benq meghajtó volt)

a lemezeket meg úgy kell megírni, h a layerváltási pont be legyen állítva(minden lemeznél ugyanaz szokott lenni), de BE KELL ÁLLÍTANI az íróprogramba.

ennyi. ez a 2 kis trükk, és minden játék menni fog xboxon. márkás lemezt azért érdemes hazsnálni, mert a szart vacakul olvassa. De kb 4-5 hónapja van egy frissítés az xboxhoz, h minden játék telepíthető legyen vinyóra... már akinek van az xboxában vinyó... a frissítések netről automatikusan töltődnek asszem. bátran frissítheted az xboxod, mert a meghajtód firmware-ét úgyse frissítik.

legalább 3 xboxot törtem már fel(mindegyik benq-s volt mondjuk), és legalább 10 játékot írtam ki rájuk. mind működött tökéletesen.
  • Axon
    Részemről befejeztem a kísérletezgetést. Maradok a pc-nél, még akkor is ha ez lesz az utolsó év, hogy egyáltalán játékot jelentetnek meg rá. Akkor is van annyi bespájzolva, hogy két életen át is betartana :-)
  • Axon
    Nem tudom milyen dvd volt. A tokján semmilyen írás nem volt és a dvd is teljesen fehér volt, hogy lehessen rá nyomtatni. Nem tudtam, hogy ennyire számít a dvd márkája.
    Akkor ez olyasmi mint az első időkben, amikor megjelent a starforce 3-as védelem és mindenki megpróbálta ilyen-olyan sebességgel, mindenféle speckó írókkal, mindenféle lemezekre felírni és 20 emberből általában egynek sikerült is elindítania a gépén, na persze csak addig, amíg nem cserélt ki valamilyen alkatrészt a gépében.
    Ha véletlenül felmerült volna bennem az a nevetséges ötlet, hogy xbox360-at vegyek (ha ez tényleg megtörténne, kérlek lőjetek le), akkor most mindenképpen elvetném ezt az ötletet örök időkre.
  • szotyimutyi
    Majd szólj, ha sikerül, mert érdekelne engem is.Nekem azt mondták, ne is próbálkozzak vele, mert nem lehet. Csak van valamilyen megoldás.
  • RaveAir
    Úgy tűnik, hogy korán reggel még én sem tudok gépelni. Azt hittem, hogy a munkában eltöltött közel másfél óra már elég volt ahhoz felébredjek... Hát nem!
  • RaveAir
    Lehet, hogy beruházás igényesebb megvenni egy nem csak fogadásra, de adásra is képes földi műholdas egységet. Az meg külön szép feladat lenne, hogy meg is találd azt, amelyiken tudsz majd internetforgalmat bonyolítani. ;)

Én már annak is örülnék, ha a Tö-köm, Digi és UPC alkotta szentháromság valamelyik kábelszolgáltatóként betenné a házba a lábát.
  • kirol
    Nem rossz ötlet. De akkor már lehet inkább valami műholdas netet kellene megfúrni, azt még is csak kevesebb fizikai munkával jár!

Vagy túszul ejtem a UPS vezérigazgatóját, és ha nem hoz optikai kábelt a városunk házaiba - LAN nem elég - akkor csúnya vége lesz az ügynek.
  • takysoft
    NE noname-et:D igazán megtanulhatnék már gépelni:D
  • takysoft
    XBOX360-as imageket mikor kiírod figyelni kell a layer-váltásra.
    és használj verbatim lemezeket. de noname-et.
  • Axon
    Mindent úgy csináltam ahogy ott le van írva.
  • Axon
    Nem az enyém az xbox, de tudtommal meg van buherálva.
  • Lord Myn
    Pont ezt akartam én is írni, hogy alapból nem olvas az X360 másolt lemezeket, meg kell buherálni hozzá.

Az X360 DVD-íráshoz meg egy ilyet találtam neked.
  • davidka003
    Flashelni kell a boxot, hogy menjenek a másolt játékok.
    Amúgy a net tele van segédletekkel.
    pl: link
  • Axon
    Na ez bizony szopacs...
    A kiírás sikeres lett, de sajnos a játék nem működik. Betették az xbox-ba ami elkezdte olvasgatni, hosszan, nagyon hosszan, majd nem csinált semmit.
    Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy xbox-os dvd-t írtam valakinek.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez érdekelne engem is.
  • Axon
    Na most ugrik a majom a vízbe.
    1 hónapja kértem tanácsot hogyan lehet kiírni egy x360-as dvd képet. Azóta lecsorgott a 7,5 gigás kép, majd én elmentem kórházba :-)
    Most hozták meg a dl-es dvd-t és elkezdtem égetni az imageburning-al. Remélem sikeres lesz az írás. Ezután viszik is a csókának aki rendelte és remélhetőleg még ma visszajelzést kapok, miként muzsikál.
  • RaveAir
    Szerintem fúrj meg egy optikai vezetéket (ahogy más a Barátság-kőolajvezetéket), és csapold meg. ;)
  • takysoft
    igazad van, akkor költözz el:D
  • kirol
    Csak simán nincs kedvem/lehetőségem/szívem kiadni 7-8k-t 4Mbit -ért.
  • takysoft
    túlkombinálod...
  • kirol
    Hát az ideális az megvan: Diginet vagy mi 20Mbit/10 Mbit talán 2500 -ért.

Csak kár, hogy nálam ez nincs. Bár egy költözéssel megoldható. :D
  • MerlinW
    Tudtommal egy címre csak egy vonal jár. Tehát le kell mondanod az előzőt, mielőtt másikat köttetsz.

A mennyibe kerül téma megint csak olyan dolog, aminek neked kell utánajárnod. Minden szolgáltatónál más.

Végezetül, ugye tudod hogy ez mind személyes szerződéskötésekkel, utánajárással, közüzemi számlák bemutatásával stb-vel jár? Illetve ha megszüntetsz egy szolgáltatást, akkor ugyanannál a cégnél (pl T-Com) 3 hónapon belül nem kötheted újra.

Tömör véleményem: baromság az egész:) Keress egy olyat ami megfelel, aztán azt fizesd és használd.
  • kirol
    Kicsit OFF, de ez az új szabadalmaztatott elképzelésem:

Kicsit méltánytalannak tartom, hogy én, aki már 3 éve pontosan fizetem a számlámat szart se érek a szolgáltatóknál. Ezért azon gondolkodok, hogy a meglévő telefonvonalunk mellé megrendelek egy új telefonvonalat egy másik névre, mit az eddigi. Majd új előfizetőként megrendelek egy netet 4500 Ft-ért szereld magadba. Majd miután megy, a régi netet megszüntetem, majd a telefonvonalat is.

- Egy kellemetlenség lehet csak, hogy új telószámunk lesz.
    - Ellenben fizetek évi 54.000 Ft-ot 90.000 Ft helyet, ami nem utolsó.

Kérdés, hogy pénzbe kerül új vonalat kérni? És ha igen mennyibe?

Vagy tudom még tovább is kombinálni.

Megszüntetem a régi vonalon az ADSL -t, de vonal megmarad. Megrendelem az új telefonvonalat, amire igénylek ADSL-t 1 hónap próbaidővel. Sajnos elégedetlen leszek és lemondom 1 hónap után. Ekkor az ADSL-ben való csalódottságom miatti hitveszteségben a kábelnethez menekülök. Megrendelem 1 hónap próbaidővel, de mit ad Isten, ezzel is elégedetlen leszek. Ekkor már eltelt 2 hónap. Ezután keresek egy szolgáltatót, akinél listaáron kiperkálok egy hónapot a 2.-es telóvonalamon. Ekkor eltelt 3 hónap.

Az 1-es régi telefonvonalam ekkorra már új ADSL előfizetői vonalnak minősül, mert nem volt rajta 3 hónapig ADSL.

Ekkor a 2-es telóvonalat, meg mindent megszűntetek. 1-es vonalamra megrendelek egy kb 4,5K/hó -s ADSL -t, régi telószám is megmarad és megspóroltam vagy 40.000 Ft-ot.

Vagy a legegyszerűbb 3 hó listaár szerződés nélkül kábelneten, ha van ilyen.

Csak ugye ez akkor jó, ha mondjuk az új vonal igénylése nem 40k. :)
    Szóval tudja ezt valaki?
  • MerlinW
    Teljes lista
  • MerlinW
    Megpróbálom. De itt vannak a címek: #27193
  • RaveAir
    Le tudnád fényképezni jobb minőségben is, hogy el lehessen olvasni a címeket? :)
    Amúgy nekem ezek közül a legjobban a rövid történetek tartalmazó könyvek jöttek be: a Mos Eisley mesék, a bérgyilkosos, meg a hutt palotájában lévők.
  • MerlinW
    Jaja, a "Jedi hatalma". Vicces regény az:) Nekem bejött anno, mint amolyan alternatív vég. A legjobb könyveket Timothy Zahn írja a mai napig (7-8 kötetet írt). Nagyszerű SW mesélő.