The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Google a barátod, Wiki a barátnõd.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

trmn
Az Abbey nálam is szaggatva fut, nem tudom miért.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. A Wikipédia eszembe sem jutott 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
nem baj azért kipróbálom majd, bár ilyet már rég hallottam, hogy csak szöveg😞 Abbey sem fut el nálam😊 pixel shader támogatás hiánya miatt😊)))

Evin
Konkrétan errõl a macskásról van.
Többire passz.(már ha volt, nem vagyok jártas a tudomány ezen részében)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Az elméleteirõl nincs valahol magyar anyag?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Annyira elfutna hogy csak na. 90-es évek grafikája, nincs szinkron csak felirat és 10 percenként fagyott nálam. Inkább Abbey vagy So blondie-zom😊

A lovas cucc valóban lovas, az is kuka.

[merlinw.org]

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Hardy Boys-ra nagyon kíváncsi vagyok, rávetem magamat, persze csak ha elfuta gépemen😊)

MerlinW
Puding próbája az evés. Másfél giga meg nem sok.

[merlinw.org]

Igen, én is azzal kezdtem, hogy megnéztem 2 youtube-os videót, és azt gondoltam, hogy ez egy nagyon hangulatos, kedves kis kalandjáték lesz... Hát, lehet hangulatos, de a sok róla készült képeket nézve rájöttem, hogy ez vmi lóversenyzõs játék. És egy cseppet lányos.
MerlinW
Youtube-on nem láttam lovat, de a sztori lehet hogy arról szól. Még nem néztem meg, csak pár videót.

[merlinw.org]

Az a Pippa Funnel vmi lovas játék, nem?
MerlinW
Két új kalandjáték

Pippa.Funnel.The.Golden.Stirrup.Challenge-TiNYiSO
The.Hardy.Boys.The.Hidden.Theft-ViTALiTY

Mindkettõ új és másfél GB, ezért nincs a polcon, de bármelyik ingyenes torrentrõl lehúzható.

[merlinw.org]

Atomreaktor
kijött már? én képeket, plusz videót láttam belõle és nagyon megtetszett, van hangulata!

kirol
A The Hardy Boys: The Hidden Theft -t próbálta valaki, milyen lehet?

Akkor Heppi Börszdéj Ketteske! <#worship>

Lord Myn
Köszönjük! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Elhiszem..., az az igazság, hogy még a WinME alatt utáltam meg az SR-t, mert baromira nem azt csinálta, amit kellett volna neki, bár hallottam, hogy az XP alatt már jóval használhatóbb, én XP/Vista alatt esélyt sem adtam neki... Persze lehet, hogy most változtatni fogok ezen, mert már annyi cuccal dolgozom egyszerre, hogy egy Windows reinstall nálam 2 teljes nap szokott lenni.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Hoppá, bocsánat... 😞

RaveAir
A Season 1-et kereste, ami magyarul jelent meg.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Gratulálunk 2S-kének!!! <#bohoc><#love11>

IMYke2.0.0.0
Beszéltek itt kínaiul... 😊)))

MerlinW
Van egy 2003 szerverem is, és az is húzza reamote desktop használatával 8-10 hónapokig. Persze ez felhasználásfüggõ. Mindenesetre webszervert nem bíznék rá soha😊

Adobe Version Cue, FTP, CVS szervernek teljesen jó, csak elé kell tolni egy kulturált router/proxy-t.

[merlinw.org]

Axon
Egyébként kívánunk még a ketteskének legalább 20-30 év hibamentes mûködést és a topik lakóknak hozzá állandó acc-ot :-)

Axon
Egy linux szervernél ez minimum :-)
Nekem 5 évig ment az egyik linux szerverem, míg mostanában le nem cseréltük. Ki is tárgyaltuk akkor itt a topikban az új szervert és alkatrészeit.
Nemrég beszéltem egy rendszergazdával, aki egy kis cégnél dolgozik és õ állította, hogy a windows szerverüket (2000 vagy 2003, már nem emlékszem), minden héten újra kell indítani. Bár én nem használtam még soha éles környezetben win szervert, de azt nem gondolom, hogy ennyire sz@r lenne. Valamilyen beállítást nagyon elronthatott.
Ami számomra a legdurvább volt a történetben, az hogy õ ezen meg sem lepõdik, sõt elég tamáskodva hallgatta a saját szervereim hosszú újraindítás nélküli periódusait.

MerlinW
Csak érdekesség:
Ketteske uptime: 1068 days, 21 min 😊

Ma 3 éve, reboot nélkül😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem magyaritasok.hu-n van fordítás. Én legalábbis magyarul játszottam végig még év elején. De fent volt polcon is sokáig.

[merlinw.org]

kirol
One -ból van már magyar? Mármint "nekünk".

Voldi
Ott vagyok a kettes fejezetnél a piactéren, és a térképes ember már nem válaszol kérdésekre, és feladatot se adott nekem. Ilyenkor mit csináljak?

MerlinW
132_Sam_and_Max_Season_Two

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Még egyszer köszönöm a feltöltéseket! <#worship>

Axon
Köszönet érte. El is kezdtem lehúzni.

Axon
Töröltem.

MerlinW
A rendszer vinyón érdemes bekapcsolva hagyni, sokszor életet ment, hidd el. Korai vírusfertõzés, váratlan rendszerborulás, driver probléma esetén jól jön.

[merlinw.org]

MerlinW
System Volume Information - könytárban a rendszer visszaállítás állományai vannak. A Vezérlõpult/Rendszer/rendszer visszaállítás fülön megadhatod mely meghajtókról készítsen és mennyi helyet foglalhasson le.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát, reméljük, hogy 2009 nyarának végére eljõ majd ez a fényes nap... 😊

Evin
Az a napot biztos minden évben ünnepelnék. 😊

IMYke2.0.0.0
Természetesen Te csinálod hozzá - ezért is írtam 😊
Küldtél nekem leírást az NSIS-szel kapcsolatban, de nekem az erõsen kíni volt.
Mindenképp számítunk Rád!
Ellenben, ha közbejön neked valami, csak szólj, akkor kap a nép egy fapados telepítõt 2xx MB méretben az arcába 😊

Evin
Amíg még aktuális, akkor el kellene dönteni, hogy csináljak-e telepítõt majd hozzá, mert akkor nekem is kelleni fog a GS verzió és beszerzem a RLD-et is (tesztelés miegymás).

IMYke2.0.0.0
Te jó isten! Nagyon szépen köszönöm! Akkor sutyiban kezdem lecsúsztatni... 😊

IMYke2.0.0.0
Voltaképpen, a karakterkészletet tartlmzó common.pak fájl a meghatározó tényezõ. Eredeti mérete 2xx MB.
Az XnV tudja a DXT-t, de a WinREZ program alfákkal együtt jeleníti meg, 1:1-ben. Ezért érdemes vele nézegetni a Lithech-es játékok *.rez fájljait, kitömöríteni és a többit rábízni a játék Tool készletére átkonvrtálást tekintve. Editáláshoz egyértelmûen Photoshop + DDS.

DDS-sel egyetértek.

Evin
Azt hiszem a rendszer visszaállítás fájljai is ott vannak. Szóval ha lekorlátozod néhány gigára, vagy kikapcsolod, talán visszakaphatod.

i2k
Ha patch alapú lesz, most a hasamra ütök, de az eddigiek alapján a Reloaded és a GS verzió is simán beleférhet 10MB-ba. Persze jelentõsen függ a textúrák méretétõl és mennyiségétõl, de majd meglátjuk.
(Pedig nekem úgy rémlik az XNview bírja a DXT-t is, mondjuk elég rég kellett vele foglalkoznom.)

Mondjuk nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a DDS a legnormálisabb formátum, amit kitaláltak; ha módosítjuk, akkor sem változik a mérete, és olyan játékoknál, ahol nem lehet normálisan kezelni a konténerfájlt, tökéletes vissza lehet rakni.

Lord Myn
Lehet hülyeséget írok, de nem a System Restore-val van összefüggésbe a dolog? Nekem ugyanis az összes logikai meghajtón sík üres a System Volume Information könyvtár (Windows telepítés után az elsõ dolgom kikapcsolni a Sys Restore-t).

Lord Myn
GS féle Dreamfall feltöltve! 😉

IMYke2.0.0.0
Gondolom, észrvttétek már: a kimaradt betûk a könyvtári gépeknek köszönhetõek <2 van és mindkettõ billentyûzetét lehrcolták és más-más gombja haldoklik...>

IMYke2.0.0.0
Nem nyúlnék hozzá.
Az a könyvtár olyan, mint anno a 98 és ME alatt volt lehetõség a telepítõfájlok felmásolására, így az oprendszer plug'n'play eszközök és változások setén tudott "hová nyúlni"...
De, gondolom, szakértõink pontosabban is meg tudják határozni az említett könyvtár lényegét.

IMYke2.0.0.0
Evin: Mindenképp kellesz majd, mert a telepíõid eszméletlenül jók, és bizonyosan 100x jobban értesz a Patch-alapú telepítõkhöz mint pl. én <én: sehogy 😊>

Photoshop-hoz ragaszkodom már az 5.5-ös verzió óta, így - kivétel csak a Manhunt és a GTA3 c. játék volt, ott speciális editor - én is az NVidia DDS-t használom. Sõt, az IrfanView és késõbb az XnView 1.82 RC3-t is azért kedvelem, mert minden, általánosan használható és néhány extrém képtípussal is elbírnak...

Öhm, btw, ezt a System Volume Information mappát ki lehet üríteni? Nem lesz baja a gépnek, vagy vmi ilyesmi? Csak mert van benne több, mint 16 giga adat -.-